Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1544 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-05-25 14:04:56 ZP/149/055/U/16 OKZ Nabycie subskrypcji, na kompleksową usługę serwisowania w celu utrzymania ciągłości pracy systemu bibliotecznego VIRTUA i dostarczania nowych wersji licencjonowanego oprogramowania VIRTUA dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej i bibliotek Trójmiejskiego Zespołu Bibliotecznego (TZB). przegldaj
2016-05-31 09:44:47 ZZ-008/022/U/16 RIT naprawa przełączników Cisco typu WS-C2960G-24TC-L przegldaj
2016-06-02 13:47:31 ZP/165/008/U/16 WCH organizacja imprezy plenerowej dla uczestników Międzynarodowej konferencji Tracespec-organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2016-06-02 14:49:04 ZP/161/055/U/16 OKZ usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-06-03 14:21:15 ZZ/11/002/U/2016 WILIŚ Usługa wypożyczenia przenośnego analizatora gazów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-08 14:44:22 ZP/169/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-09 14:20:13 ZP/170/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej deliktowej i kontraktowej Politechniki Gdańskiej na lata 2016-2017 przegldaj
2016-06-15 12:22:10 ZZ/16/002/U/2016 WILIŚ Usługa w zakresie poboru prób wraz z wykonywaniem analiz oraz wykonywaniem odczytów z systemu monitoringu i urządzeń pomiarowych w godzinach nocnych w trakcie testu ciągłego w Oczyszczalni Ścieków w Słupsku dla WILiŚ PG w ramach projektu BARITECH przegldaj
2016-06-21 11:05:09 ZP/168/002/U/16 WILIŚ Wykonanie badań hydrogeologicznych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-21 11:41:51 ZZ/579/009/2016 WETI Świadczenie usługi polegającej na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej mieszczącego się na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-22 12:03:22 ZP/179/055/U/16 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-06-28 09:56:15 ZZ 90/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-06-29 13:48:52 ZP/185/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-07 09:28:30 ZP/196/055/U/16 OKZ świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-11 11:31:19 ZP/199/055/U/16 OKZ świadczenie usługi wsparcia w eksploatacji posiadanego systemu przegldaj
2016-07-12 11:38:32 ZP/204/055/U/16 OKZ Świadczenie usług w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” przegldaj
2016-07-13 11:41:55 ZP/205/008/U/16 WCH usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej-Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2016-07-19 13:04:59 ZP/208/014/U/16 WEiA Świadczenie usługi noclegowej wraz z wyżywieniem, usługi konferencyjnej i innych niezbędnych usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej seminarium naukowo-badawczym przegldaj
2016-07-22 11:57:07 ZZ/452/036/U/16 DG Mycie okien i powierzchni szklanych w budynkach PG przegldaj
2016-07-25 10:46:35 CRZP: ZP/216/055/U/16 OKZ Świadczenie kompleksowej usługi hotelowej na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-25 15:36:56 ZZ-19/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-07-26 14:32:23 ZP/225/014/U/16 WEiA Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji APE 2017 dla Katedry Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-27 09:48:55 ZZ/17/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie ciąłych pomiarów ruchu drogowego oraz badań gęstości ruchu na autostradach i drogach ekspresowych na potrzeby realizacji projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
2016-07-27 13:23:05 CRZP/224/009/U/16 WETI Usługa wykonania dokumentacji projektowej na remont pomieszczenia integracji społeczności studenckiej na Wydziale ETI PG przegldaj
2016-07-27 14:05:09 ZP/226/055/U/16 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek oraz ewentualnych zwrotów przesyłek niedoręczonych po wyczerpaniu możliwości ich doręczenia dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-28 11:11:53 ZZ/6/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie przegldaj
2016-07-29 12:29:57 ZZ/07/030/U/16 OKZ Usługi introligatorskie dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-02 13:31:32 ZZ-20/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-08-03 13:21:47 ZZ/497/004/R/2016 WM Wykonanie proszku wysokiej czystości ze stopu Ti-13Nb-13Zr o cząstkach sferycznych o średnicy ≤ 50 µm, metodą atomizacji plazmowej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-05 13:17:27 ZZ/770/009/U/2016 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język polski przegldaj
2016-08-09 15:00:40 ZZ/220/071/U/2016 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2016-08-19 13:10:53 ZZ/19/002/D/2016 WILIŚ Usługa w zakresie poboru prób wraz z wykonywaniem analiz oraz wykonywaniem odczytów z systemu monitoringu i urządzeń pomiarowych w godzinach nocnych w trakcie testu ciągłego w Oczyszczalni Ścieków w Słupsku dla WILiŚ PG w ramach projektu BARITECH przegldaj
2016-08-19 16:10:00 ZP/233/018/U/16 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sali konferencyjnej z wyposażeniem na potrzeby kolegium wyjazdowego Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-25 12:57:08 ZZ/20/002/U/2016 WILIŚ Usługa w zakresie wykonania analiz mikrobiologicznych związanych z aktywnością genów zaangażowanych w proces nitryfikacji dla próbek osadu czynnego pobranego z komunalnej oczyszczalni ścieków na potrzeby projektu "RENEMO" przegldaj
2016-08-30 14:31:13 ZP/236/055/U/16 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2016-09-06 10:01:00 ZP/242/018/U/16 WZiE Usługa organizacji obozu adaptacyjnego z usługą gastronomiczną, noclegiem, najmem autokarów na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-07 13:51:35 ZP/243/055/U/16 OKZ świadczenie usług transportowych na potrzeby 2 jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-08 11:09:11 ZZ/272/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-09-13 14:00:52 ZZ 108/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-09-13 14:01:38 ZZ 109/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-09-14 14:28:52 ZZ/8/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-09-15 12:14:02 ZZ-013/022/U/16 RIT Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu „Komponent rekomendacji dla inteligentnych chmur obliczeniowych” (KRICO) przegldaj
2016-09-20 08:00:56 ZZ/282/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-09-21 08:22:35 ZZ/21/002/U/20162 WILIŚ Świadczenie usług konsultacji medycznych dotyczących operacji przepuklin brzusznych w ramach biomechanicznego projektu "Modelowanie ściany brzucha z przepukliną i implantem w ujęciu stochastycznym". przegldaj
2016-09-23 12:09:00 ZP/250/018/U/16 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sali konferencyjnej z wyposażeniem na potrzeby konferencji organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-23 16:04:00 ZP/251/018/U/16 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia Prince 2 Foundation oraz Agile Project Management Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-26 12:38:44 ZZ/299/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-09-26 14:47:26 ZZ/279/071/U/2016 CMTM Wytworzenie i montaż obwodów drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2016-09-30 10:24:52 ZP/256/055/U/16 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2016-09-30 10:52:11 ZP/255/055/U/16 OKZ Usługi cateringowe i restauracyjne polegające na kompleksowej obsłudze różnego rodzaju spotkań na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-03 12:54:15 ZP/257/055/U/16 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydania posiłków profilaktycznych pracownikom Zamawiającego. przegldaj
2016-10-03 13:26:50 ZZ 122/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-03 13:37:44 ZZ/119/019/U 16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-03 13:39:08 ZZ/120/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-03 13:40:46 ZZ/121/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-07 10:32:44 ZZ/9/001/U/16 OKZ Usługa realizacji zadań badawczych w projekcie ,, Wytwarzanie gniazd przedsiębiorczości w Trójmiejskim Obszarze Metropolitarnym. Analiza relacji przestrzenno-ekonomicznych rozwoju sektora MSP', w ramach programu OPUS finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki przegldaj
2016-10-11 08:42:19 ZZ/127/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-11 15:21:33 ZP/261/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2016-10-19 13:01:14 ZZ 133/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-19 14:29:31 CRZP-265/017/U/2016 WOiO Świadczenie usługi transportowej na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-10-20 09:41:54 ZZ/332/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-10-20 14:02:22 ZZ/134/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-20 14:03:32 ZZ/135/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-20 14:04:37 ZZ/136/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-21 12:24:26 ZZ/139/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-25 11:51:19 ZP/268/055/U/16 OKZ Usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2016 przegldaj
2016-10-25 12:21:37 ZZ/141/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-25 12:22:46 ZZ/142/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-28 09:29:06 ZP 272/019/U/16 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji podczas Sympozjum Fizyki Teoretycznej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-08 06:30:42 ZZ/355/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-11-09 14:09:07 ZZ/DOAD/250/1/16 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów. przegldaj
2016-11-09 17:24:11 ZZ/371/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2016-11-10 12:01:00 ZP/279/055/U/16 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania choinki noworocznej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-10 12:12:10 ZZ/373/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2016-11-10 12:52:08 ZP/278/002/U/16 WILIŚ Świadczenie usługi transportowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-14 12:37:38 ZP/274/055/U/16 DZP Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-14 12:42:34 ZZ 149/019/U/16 WFTiMS Usługa wykonania czterech badań kontrolnych elektromagnetycznego promieniowania niejonizującego dla celów BHP dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-15 09:43:14 ZZ/10/055/U/16 OKZ usługa gastronomiczna polegającą na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-17 15:04:12 ZZ 151 019 U 16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-11-21 14:43:16 ZP/286/055/U/16 OKZ projekt remontu kapitalnego budynku Domu Studenckiego DS5 z uwzględnieniem kotłowni z przeznaczeniem na rowerownię zlokalizowanego w Gdańsku przy ul Wyspiańskiego 7 przegldaj
2016-11-23 10:14:46 ZP/284/055/U/16 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-24 12:31:48 ZZ/165/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-11-28 09:30:59 ZZ 170/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-11-28 09:31:35 ZZ 171/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-11-29 11:25:36 ZP 293/019/U/16 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji podczas XVIII Krajowej Konferencji Nadprzewodnictwa na potrzeby Katedry Fizyki Ciała Stałego Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-29 14:40:40 ZZ/08/030/U/16 OKZ Przeprowadzenie audytu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji na zgodność z normą PN-ISO-IEC 27001 potwierdzonego certyfikatem lub świadectwem strony drugiej oraz utrzymanie ważności certyfikatu lub świadectwa w cyklu trzyletnim przegldaj
2016-12-14 08:15:33 ZZ/12/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-12-19 09:18:52 ZP/299/055/U/16 OKZ Konserwacja, dokonywanie napraw oraz awaryjne uwalnianie osób i ładunków z urządzeń transportu bliskiego w budynkach Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-12-19 11:13:18 ZZ/1197/009/2016 WETI Obsluga techniczna LZWP na Wydziale ETI PG przegldaj
2017-01-04 10:52:19 ZZ/1/036/U/17 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2017-01-05 10:05:00 ZP/1/018/U/2017 WZiE Usługa restauracyjna i cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-09 15:13:34 ZP/5/008/U/17 WCH Wykonanie dokumentacji wykonawczej dla inwestycji pn.Rozbudowa i przebudowa budynku Chemia C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej dla potrzeb kształcenia kadr dla rozwoju technologii ekoefektywnych w produkcji, przesyle, dystrybucji i zużyciu energii i paliw;Regionalny Program Operacyjny dla Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Działanie 4.2;numer umowy o dofinansowanie: RPPM.04.02.00-22-0001-16-00. przegldaj
2017-01-10 15:06:12 ZZ/01/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-13 10:16:01 ZP/4/055/U/17 OKZ Usługa drukowania książek wraz z dostawą dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-16 12:26:47 ZZ 05/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-18 11:01:46 ZZ 09/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-18 11:02:22 ZZ 10/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-20 11:12:54 ZZ/49/009/2017 WETI Usługi tłumaczenia tekstu naukowego, korekty językowo-edycyjnej i konsultacji językowych na potrzeby Wydziału ETI PG. przegldaj
2017-01-20 13:05:02 CRZP: ZP /8/055/U/17 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-27 11:02:21 ZZ 17/019/U17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-30 08:04:15 ZZ-001/022/U/2017 RIT wykonanie przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2017 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2017-02-02 12:16:30 ZZ 21/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-02-07 15:32:12 ZP/17/055/U/17 OKZ Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-08 10:59:36 ZZ 29/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-02-08 14:42:51 K/1/055/17 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji architektoniczno-urbanistycznej budynku Centrum STOS (Smart and Transdisciplinary knOwledge Services) wraz z rozwiązaniami technologicznymi oraz garażem podziemnym dla Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej, zlokalizowanego przy ul. Traugutta w Gdańsku przegldaj
2017-02-09 09:58:26 ZZ 22/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-02-14 13:01:14 ZP/10/004/U/17 WM Sukcesywne świadczenie usługi hotelarskiej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-17 13:51:01 ZZ/4/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie czterech szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Most Wiedzy przegldaj
2017-02-21 09:32:23 ZZ/4/002/U/2017 WILIŚ Usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków na potrzeby konferencji naukowej dla WILiŚ PG w ramach projektu "Interdyscyplinarna Akademicka Konferencja Ochrony Środowiska"(IAKOŚ) przegldaj
2017-02-22 11:11:04 ZZ/23/019/D/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-02-24 11:00:23 ZZ 32/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-02-24 13:38:02 ZZ-005/022/D/2017 RIT świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research ArcGIS przegldaj
2017-03-03 13:52:22 ZP/31/055/U/17 DZP Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej na lata 2017-2019 przegldaj
2017-03-08 12:46:23 ZZ/37/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-03-08 13:34:45 ZP/30/004/U/17 WM Sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-10 08:20:00 ZP/35/018/U/17 WZiE SUKCESYWNE ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELOWYCH DLA WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA I EKONOMII POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2017-03-10 15:18:52 ZP/32/004/U/17 WM Przygotowanie i przeprowadzenie zajęć w ramach usługi edukacyjnej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-13 09:59:31 ZZ/10/002/U/2017 WILIŚ Usługi analizy metagenomowej DNA przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2017-03-14 11:12:58 ZP/33/019/U/17 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum Within and Beyond Quantum Mechanics wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-14 12:26:49 ZZ-007/022/U/2017 RIT wymiana akumulatorów do zasilaczy awaryjnych UPS w węzłach sieci TASK przegldaj
2017-03-16 11:00:14 ZP/41/019/U/17 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników Sympozjum Within and Beyond Quantum Mechanics wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-17 12:40:11 ZP/43/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-03-21 14:01:56 ZZ 56/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-03-23 10:13:00 ZP/48/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia SAP Business Inteligence dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-29 09:10:37 ZP/51/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-03-29 12:29:22 ZP/52/009/U/17 WETI Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych dla WETI PG przegldaj
2017-03-29 14:36:11 ZZ/1/057/17 CTW i T Usługa dostępu do bazy patentowej przez okres trwania programu ,,Inkubator Innowacyjności+' przegldaj
2017-03-30 12:11:41 CRZP 53/002/U/17 WILIŚ Usługa dostarczenia pizzy dla studentów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej podczas trwania konkursu "WYKOMBINUJ MOST" przegldaj
2017-03-31 12:29:03 ZZ/83/014/17 WEiA Usługa tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-04 11:50:16 CRZP: ZP/54/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-05 08:59:33 ZZ/6/002/U/2017 WILIŚ Zaprojektowanie, wykonanie i instalacja internetowej bazy danych wypadków drogowych wraz z narzędziami analitycznymi i platformą wymiany dokumentów między partnerami i interesariuszami, zwanych łącznie systemem oraz administrowanie systemem w pełnym zakresie w ramach międzynarodowego projektu ERASMUS + realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-05 14:00:02 ZP/58/055/U/17 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-05 14:18:50 ZP/59/018/U/2017 WZiE Organizacja Technikaliów 2017 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-07 13:34:22 ZP/57/008/U/17 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-07 13:42:08 ZZ 79/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-07 15:03:02 ZZ/84/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-13 12:41:00 ZP/62/018/U/17 WZiE Organizacja obchodów 25-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-19 09:12:09 ZZ 89/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-19 14:16:00 ZP/67/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Business English Certificate Vantage dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-19 14:39:42 ZP/66/055/U/17 OKZ Usługa w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-20 08:23:19 ZZ/15/002/U/2017 WILIŚ Usługa tłumaczenia na język angielski tekstu naukowego z dyscypliny geodezji napisanego w języku polskim (artykułu naukowego wysyłanego do czasopisma naukowego z listy JCR). przegldaj
2017-04-20 09:29:52 ZP/68/055/U/17 OKZ świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2017-04-21 13:35:26 ZZ-24/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę wykonania „Analiz eksperckich z zakresu dynamiki konstrukcji, wytrzymałości zmęczeniowej oraz stateczności hydromechanicznej dwóch koncepcji platform pływających” przegldaj
2017-04-21 13:45:13 ZZ/84/II/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstów naukowych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-26 12:09:55 ZZ/94/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-28 11:58:06 ZZ/347/009/U/2017 WETI Sukcerywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski. przegldaj
2017-04-28 13:23:25 ZZ 96/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-28 13:24:09 ZZ 97/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-28 14:39:54 ZP/73/008/U/17 WCH Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-05-04 12:33:23 ZZ 98/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-04 14:18:51 ZP/72/055/U/17 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2017-05-10 12:40:24 ZZ/1/018/U/2017 WZiE Sporządzenie dokumentacji niezbędnej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na roboty budowlane oraz pełnienie funkcji inspektora nadzoru dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-11 14:51:23 CRZP 78/002/D/17 WILIŚ Świadczenie usługi transportowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-12 08:58:31 CRZP-76/017/U/2017 WOiO Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-15 14:07:06 ZZ/110/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-15 16:35:32 ZZ/131/071/D/2017 CMTM Wykonanie prac po weryfikacji stanu technicznego tokarki TUD/50 przegldaj
2017-05-16 10:41:17 ZZ 111/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-16 10:51:07 ZZ/112/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-16 12:16:27 ZP/74/055/U/17 DZP Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-17 12:51:17 ZZ 114/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-18 09:13:57 ZZ/134/071/U/2017 CMTM Nabór pracowników do wykonania prac stoczniowych przegldaj
2017-05-18 13:01:47 ZP/84/055/U/17 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-19 08:46:12 CRZP 83/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-22 11:01:10 ZZ/9/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-22 14:12:13 ZZ/418/009/U/2017 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-05-23 10:17:49 ZZ 116 019 U 17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-23 10:19:28 ZZ 117 019 U 17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-29 09:10:30 ZZ/10/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-31 11:46:30 ZZ/11/055/U/17 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-06-01 14:12:17 ZP/97/055/U/17 OKZ Ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej deliktowej ikontraktowej Politechniki Gdańskiej na lata 2017/2018 przegldaj
2017-06-02 10:38:09 ZP/93/055/U/17 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-02 14:40:25 ZZ/1515/008/U/17 WCH Oszacowanie ceny rynkowej sześciu rodzajów certyfikowanych materiałów porównawczych (materiałów odniesienia), które zostały wytworzone w ramach projektu „Opracowanie i atestacja nowych typów materiałów odniesienia niezbędnych do uzyskania akredytacji europejskiej przez polskie laboratoria zajmujące się analityką przemysłową”, realizowanego w ramach programu INNOTECH (ścieżka IN-TECH) przez konsorcjum złożone z jednostek naukowych oraz przedsiębiorcy przegldaj
2017-06-06 14:15:25 ZP/87/002/U/17 WILIŚ Przeprowadzenie badań zderzeniowych na poligonie badawczym na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia "RID" pt. "Urządzenia bezpieczeństwa ruchu drogowego" przegldaj
2017-06-07 14:13:27 ZZ-012/022/U/2017 RIT usługa szkolenia dla pracowników CI TASK przegldaj
2017-06-08 11:31:22 ZP/98/055/U/17 OKZ Nabycie subskrypcji na kompleksową usługę serwisowania w celu utrzymania ciągłości pracy systemu bibliotecznego VIRTUA i dostarczania nowych wersji licencjonowanego oprogramowania VIRTUA dla Biblioteki Politechniki Gdańskiej i bibliotek Trójmiejskiego Zespołu Bibliotecznego (TZB). przegldaj
2017-06-14 11:36:41 ZZ/002/057/2017 CTW i T Usługa sporządzania opinii w kwestii prawidłowości wykonania umowy licencyjnej zawartej między Politechniką Gdańską, a podmiotem zewnętrznym przez specjalistę z zakresu prawa patentowego, prawa własności przemysłowej i intelektualne oraz prawa autorskiego. przegldaj
2017-06-14 14:01:36 CRZP-105/017/U/2017 WOiO Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 14:04:51 ZP/104/055/U/17 OKZ usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego (SAP) i dźwiękowych systemów ostrzegawczych (DSO) w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-16 11:31:44 ZZ/523/009/2017 WETI Wzowienie serwisu licencji do oprogramowania ArcGIS do projektu Dostosowywanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku pracy przegldaj
2017-06-20 13:53:02 ZP/107/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-23 09:44:08 ZZ/226/014/17 WEiA Usługa dotycząca przygotowania ładunków oraz przeprowadzenie ich detonacji w komorze detonacyjnej lub bunkrze. przegldaj
2017-06-26 12:15:35 ZZ/230/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-06-29 15:01:49 ZZ-015/022/U/2017 RIT usługa serwisowania oprogramowania specjalistycznego niezbędnego do realizacji projektu PLGrid-Plus przegldaj
2017-07-04 10:46:00 ZP/119/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Microsoft SQL Server databases nr 20/464 oraz Microsoft SQL Server databases nr 70/462 dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 10:46:30 ZP 120/019/U/17 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 13:23:38 ZP/121/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 13:52:14 ZZ/255/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-05 07:40:26 ZZ/251/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-06 09:18:21 ZZ 140/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-07-11 10:00:47 ZZ/596/009/2017 WETI Usługi oczyszczenia elewacji północnej budynku WETI B przegldaj
2017-07-12 11:17:04 ZP/126/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkoleń dla Centrum Rozwoju Kompetencji Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-13 14:13:27 ZZ/274/004/U/2017 WM Usługa informatyczna wykonania postprocesora do systemu NX CAM na potrzeby projektu pt. „Zastosowanie wybranych rozwiązań mechatronicznych do nadzorowania procesu skrawania przedmiotów wielkogabarytowych na wieloosiowych centrach obróbkowych” w ramach wspólnego przedsięwzięcia NCBR i NCN „TANGO” dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-18 09:11:00 ZP/135/018/U/17 WZiE Organizacja Kolegium wyjazdowego Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-19 09:44:10 ZP/138/055/U/17 OKZ ubezpieczenie kosztów leczenia i assistance, ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników i studentów Politechniki Gdańskiej, a także ich rodzin oraz osób towarzyszących (w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2017-07-20 09:55:26 ZZ/243/014/17 WEiA Sukcesywne przygotowywanie i udział w badaniach urządzeń elektrycznych i elektronicznych w Laboratorium Inteligentnej Energetyki LAB-6. przegldaj
2017-07-20 11:09:59 ZZ/175/071/U/2017 CMTM Nabór pracowników do wykonania prac stoczniowych przegldaj
2017-07-25 15:06:31 ZZ/14/055/U/17 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-07-27 09:58:20 ZZ/657/009/2017 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI przegldaj
2017-08-01 13:15:00 ZP/148/018/U/17 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG