Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1575 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2011-08-05 09:26:01 CRZP/268/009/U/11 WETI Zorganizowanie imprezy turystycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/21/055/U/13 OKZ zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty przegldaj
2013-02-07 14:57:13 ZP/46/004/U/13 WM Zatrudnienie ekspertów, trenerów czterech edycji szkoleń dla przedstawicieli przedsiębiorstw organizowanych w ramach projektu pn. ?Zagospodarowanie ciepła odpadowego w Bałtyckim Klastrze Ekoenergetycznym?. przegldaj
2010-03-17 12:42:14 ZP 224/019/U/10 WFTiMS Zapytanie o cenę na wykonanie audytu finansowego projektu pt: ?Scalowalne kwantowe obliczenia przy pomocy atomów i światła? (akronim: SCALA), realizowanego w ramach VI Programu Ramowego UE (Kontrakt Nr 015714) w zakresie obejmującym okres: 01.11.2008 - 31.01.2010 dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2013-11-28 12:17:12 ZP 448/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-04 11:43:48 ZP 375/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-29 13:11:19 ZP 181/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas Konferencji DMiUT 2012 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2012-11-06 15:25:37 ZP 403/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-19 15:27:50 ZP 50/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową dla pracowników Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-21 10:17:01 ZP 193/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie spotkań i konferencji dla uczestników konferencji Nano ? IBCT 2013, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-28 12:16:21 ZP 202/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji, organizowanej na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-19 13:02:31 ZP 220/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-29 14:20:00 ZZ/2/018/U/2018 WZiE ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY DOTYCZĄCEJ NAJMU POMIESZCZEŃ I ŚWIADCZENIA USŁUG GASTRONOMICZNYCH W FORMIE BUFETU W BUDYNKU WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA I EKONOMII POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2017-04-05 08:59:33 ZZ/6/002/U/2017 WILIŚ Zaprojektowanie, wykonanie i instalacja internetowej bazy danych wypadków drogowych wraz z narzędziami analitycznymi i platformą wymiany dokumentów między partnerami i interesariuszami, zwanych łącznie systemem oraz administrowanie systemem w pełnym zakresie w ramach międzynarodowego projektu ERASMUS + realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-29 13:05:09 ZP-239/022/U/11 OKZ Zaprojektowanie i uzgodnienie projektu przyłącza do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2015-08-13 10:21:46 ZZ-10/022/U/2015 RIT Zapewnienie dostępu do platformy konferencyjnej on-line w ramach projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2018-01-04 08:44:21 ZP/3/004/U/18 WETI Zamówienie na usługę społeczną pn.: „Dostosowanie programu kształcenia, przygotowanie materiałów i przeprowadzenie zajęć w ramach usługi edukacyjnej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na części" przegldaj
2018-11-06 15:25:14 ZZ/25/055/U/18 OKZ Zamówienie na usługę przygotowania i produkcji spotu o charakterze informacyjno-promocyjnym wraz ze scenariuszem na potrzeby działań promocyjnych dla projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2015-12-30 10:42:14 ZP/411/055/U/15 DZP Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-14 12:37:38 ZP/274/055/U/16 DZP Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-18 11:38:06 ZP/4/055/U/16 DZP Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-03 15:28:24 ZP/208/055/U/17 OKZ Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-12-04 14:17:22 ZP/249/055/U/18 OKZ Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-16 11:31:44 ZZ/523/009/2017 WETI Wzowienie serwisu licencji do oprogramowania ArcGIS do projektu Dostosowywanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku pracy przegldaj
2016-09-26 14:47:26 ZZ/279/071/U/2016 CMTM Wytworzenie i montaż obwodów drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2012-04-04 11:53:13 ZP/113/069/U/12 KLS Wynajem autokaru z kierowcą na potrzeby Studenckiego Koła SEP PG przegldaj
2015-08-27 09:02:41 CRZP/286/009/U/15 WETI Wynajem autokaru z kierowcą dla WETI przegldaj
2011-11-15 13:54:00 CRZP/430/009/U/11 WETI Wynajem autokaru wraz zkierowcą w ramach Projektu ?Przygotowanie i realizacja kierunku inżynieria biomedyczna ? studia międzywydziałowe? realizowanego na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2012-11-28 12:50:51 ZP/446/004/U/12 WM Wynajem autokaru wraz z kierowcą. przegldaj
2015-11-06 13:27:54 ZP/366/002/U/15 WILIŚ Wynajem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-28 10:28:05 CRZP 129/002/U/16 WILIŚ Wynajem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-19 14:19:01 ZP/135/008/U/11 WCH wynajem autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2014-05-13 13:54:49 ZP/199/055/U/14 OKZ Wynajem autokaru na potrzeby Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-10 09:34:17 ZP/377/069/U/11 KLS Wynajem autokaru na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-26 00:00:00 ZP/280/004/U/12 WM Wynajem autokaru dla Wydziału Mechanicznego PG przegldaj
2012-10-05 11:33:11 ZP/367/055/U/12 OKZ Wynajem autokaru dla uczestników konferencji przegldaj
2012-03-23 10:24:31 ZP/98/069/U/12 KLS Wynajem autokaru dla Akademickiego Chóru PG przegldaj
2010-08-11 14:49:15 ZP/390/008/U/10 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników konferencji przegldaj
2014-04-09 14:24:56 ZP/149/008/U/14 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-07 15:32:19 ZP/418/008/U/12 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów uczestniczacych w Projekcie -Kształcenie zamawiane na wybranych kierunkach studiów realizowanych na Wydziale chemicznym PG współfinansowanego ze środków EFS w ramach Programu Operacyjnego kapitał Ludzki oraz przewozu studentów na wycieczki technologiczne z przedmiotu Oczyszczanie ścieków finansowanego z budżetu państwa. przegldaj
2013-02-19 13:17:06 ZP/72/008/U/13 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów na wycieczki technologiczne przegldaj
2013-03-28 15:18:46 ZP/126/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2013-04-10 14:51:00 ZP/144/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2010-09-15 10:04:21 ZP/424/046/U/10 WZ Wynajem autokarów na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych PG przegldaj
2010-04-19 15:08:22 ZP/227/008/U/10 WCH Wynajem autokarów i busów wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 i budżetu państwa. przegldaj
2013-09-05 15:14:29 ZP/354/055/U/13 OKZ Wynajem autokarów i busa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej. przegldaj
2015-04-20 12:05:20 ZZ-41/017/U/2015 WOiO Wynajęcie jednostki pływającej do obsługi badań poligonowych. przegldaj
2011-02-02 09:08:49 ZP29/035/U/11 OTE Wykonywanie w latach 2011-2014 konserwacji urządzeń wentylacji i klimatyzacji w budynkach Politechniki Gdańskiej i w Centrum Informatycznym Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej ( CI TASK ), z siedzibą w Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2010-11-08 13:00:37 ZP/495/035/U/10 OTE Wykonywanie w latach 2010-2013 przeglądów i konserwacji kuchenek gazowych, gazowo-elektrycznych i elektrycznych w Domach Studenckich Działu Zarządzania Infrastrukturą Studencką Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-10-20 09:50:35 ZP/462/035/U/10 OTE Wykonywanie w latach 2010 - 2013 stałej konserwacji, usuwanie awarii oraz dokonywanie drobnych napraw dźwigów, suwnic i wózków widłowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-12-21 13:56:41 ZZ/456/014/17 WEiA Wykonywanie prac związanych z utrzymaniem urządzeń w laboratorium LAB-6. przegldaj
2018-12-13 13:16:00 ZP/257/055/U/18 OKZ Wykonywanie konserwacji, dokonywania napraw oraz awaryjnego uwalniania osób i ładunków z urządzeń transportu bliskiego w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-01 13:54:48 ZZ-43/017/U/2017/OPM WOiO Wykończenie powierzchni opływek rufowych pojazdów głebinowych Systemu OPM przegldaj
2015-03-27 10:35:44 ZZ/30/017/U/2015/OPM WOiO Wykończenie powierzchni opływek rufowych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2018-05-09 12:33:19 ZZ-07/017/U/2018/OPM WOiO Wykończenie powierzchni elementów kompozytowych Systemu OPM przegldaj
2015-08-19 10:47:17 ZZ/65/017/U/2015/OPM WOiO Wykonanie wydruku 3D elementów pędników pionowych pojazdu głębinowego przegldaj
2017-09-05 12:01:32 ZZ/772/009/2017 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-02-17 11:40:48 ZZ-003/022/U/2015 RIT Wykonanie usługi realizacji projekcji video mappingu 3D w pomieszczeniu serwerowni CI TASK w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2018-09-13 14:58:51 ZZ/010/022/U/18 RIT Wykonanie usługi przetworzenia elektronicznego materiałów rocznika 2018 oraz rocznika 2019 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2016-01-28 11:53:35 ZZ/3/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi przeglądu i naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2016-04-21 14:25:01 ZZ/8/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2012-12-24 09:34:29 ZP/468/055/U/12 OKZ Wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-12-28 10:45:57 ZP/553/055/U/10 OKZ wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-01-09 15:13:27 CRZP-ZP/6/WOiO/U/13 WOiO Wykonanie usług polegających na przeprowadzeniu badań środowiskowych na potencjalnym miejscu posadowienia modelu badawczego, konstrukcji obiektu podwodno-nadwodnego. przegldaj
2013-06-11 10:41:59 ZP/231/055/U/13 OKZ Wykonanie usług mycia okien i powierzchni szklanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-18 13:50:55 ZZ/281/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2018-10-30 10:08:21 ZZ/384/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2012-10-08 08:37:25 ZP/364/002/U/12 WILIŚ Wykonanie specjalistycznych analiz składu izotopowego wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-30 08:04:15 ZZ-001/022/U/2017 RIT wykonanie przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2017 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2018-11-26 14:33:40 ZZ/376/014/18 WEiA Wykonanie przekładni mechanicznej z konstrukcją wsporczą do współpracy ze stanowiskiem laboratoryjnym do badania maszyn elektrycznych. przegldaj
2018-05-10 14:18:17 ZP/93/055/U/18 OKZ wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-20 13:05:02 CRZP: ZP /8/055/U/17 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-10 15:24:07 ZP/224/055/U/14 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-22 10:05:14 ZZ/232/014/19 WEiA Wykonanie prototypu łopat kompozytowych do małej elektrowni dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2015-01-29 12:09:40 ZZ/8/014/15 WEiA Wykonanie prototypu obwodu drukowanego z montażem i uruchomieniem układu IED dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2016-08-03 13:21:47 ZZ/497/004/R/2016 WM Wykonanie proszku wysokiej czystości ze stopu Ti-13Nb-13Zr o cząstkach sferycznych o średnicy ≤ 50 µm, metodą atomizacji plazmowej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-12 13:29:35 ZP/287/075/U/11 OKP Wykonanie projektu Informatora dla studentów I roku przegldaj
2010-04-15 08:46:43 CRZP: ZP/257/047/U/10 OTI Wykonanie projektu budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą na remont kapitalny i przebudowę pomieszczeń Domu Studenckiego nr 9 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku -Wrzeszczu przy ulicy Wyspiańskiego 5 przegldaj
2011-11-15 12:48:28 ZP/392/050/U/11 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-01-10 15:36:16 ZP/3/050/U/12 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-07 14:21:19 CRZP/67/009/D/12 WETI Wykonanie programowalnych urządzeń elektronicznych, tj. 50 sztuk miniaturowego komputera przenośnego pozwalającego na zaawansowane przetwarzanie dźwięku w ramach projektu badawczego Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2017-05-15 16:35:32 ZZ/131/071/D/2017 CMTM Wykonanie prac po weryfikacji stanu technicznego tokarki TUD/50 przegldaj
2016-07-25 15:36:56 ZZ-19/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-08-02 13:31:32 ZZ-20/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2018-03-27 12:15:57 ZZ/80/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” współfinansowanym z Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój - Działanie 4.1.2 – Regionalne Agendy Naukowo-Badawcze (RANB)” przegldaj
2018-12-07 13:14:06 ZZ/534/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. Bioeconomy in the south Baltic area: Biomass – based Innovation and Green Growth” BioBIGG współfinansowanego z INTERREG SOUTH BALTIC z podziałem na 2 części: część nr 1: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa pomorskiego; część nr 2: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa warmińsko - mazurskiego przegldaj
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
2014-12-02 12:17:08 ZZ/284/017/U/2014/OPM WOiO Wykonanie powłoki ceramicznej metoda metalizacji natryskowej oraz przeszlifowanie powierzchni wałów napędowych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2014-04-28 13:14:55 ZZ/66/017/U/2014 WOiO Wykonanie pomiarów pól stałych i rozproszonych w różnych stanach obciążenia silnika pojazdu podwodnego. przegldaj
2014-06-03 13:38:09 ZZ/171/014/U/14 WEiA Wykonanie obwodów drukowanych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-13 12:35:32 ZZ/15/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie obliczeń średniej prędkości pojazdów na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. "Wpływ czasu i warunków eksploatacyjnych na trwałość i funkcjonalność elementów bezpieczeństwa ruchu drogowego" przegldaj
2019-06-03 10:08:30 ZZ/236/014/19 WEiA Wykonanie modernizacji i rozbudowa tunelu aerodynamicznego do małej elektrowni wiatrowej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2019-07-01 08:48:58 ZZ/273/014/19 WEiA Wykonanie modernizacji i rozbudowa tunelu aerodynamicznego do małej elektrowni wiatrowej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2019-02-22 08:55:40 ZZ/203/009/U/2019 WETI Wykonanie lamelki FIB oraz zdjęć transmisyjnym mikroskopem elektronowym wraz z analizą danych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-17 11:20:25 ZZ/919/009/2015 WETI Wykonanie kontroli stanu technicznego budynków A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-05-29 11:50:24 ZP/210/035/U/13 OKZ Wykonanie konserwacji, drobnych napraw, awaryjnego uwalniania osób i ładunków z dźwigów osobowych, suwnic oraz urządzeń do przewozu osób niepełnosprawnych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-27 11:40:40 ZP/486/008/U/11 WM Wykonanie kompletnej dokumentacji projektowej dla zadania "Przebudowa hali Wydziału Mechanicznego" przegldaj
2010-12-30 11:29:29 ZP/537/091/U/10 OKZ Wykonanie kompleksowej zabudowy wnętrza kadłuba stalowego i montaż wyposażenia pokładowego jachtu badawczo-szkoleniowego PHOTON. przegldaj
2017-08-11 14:49:56 ZP/157/055/U/17 OKZ wykonanie i dostawę kalendarzy na rok 2018 oraz albumów pt. „Kampus Politechniki Gdańskiej” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG