Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 253 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2016-07-08 10:46:46 ZP/191/022/RB/16 RIT Zawarcie umowy ramowej na konserwację i modyfikację linii światłowodowych i kanalizacji teletechnicznej sieci TASK Roboty Budowlane
2018-01-15 13:40:03 ZZ/039/009/U/2018 WETI Ogłoszeniu o zatrudnieniu doktoranta Usł‚ugi
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
2018-11-09 11:14:45 ZP/230/022/D/18 RIT Dostawa przełączników abonenckich i agregacyjnych na potrzeby CI TASK Dostawy
2018-12-10 15:04:44 K/1/2018 OKZ Konkurs architektoniczno-urbanistyczny na opracowanie koncepcji krajobrazowej i funkcjonalno-przestrzennej rozwoju Kampusu Politechniki Gdańskiej wraz z terenami przyległymi Usł‚ugi
2018-12-20 12:47:20 ZZ/1308/009/D/18 WETI Dostawa czterokołowego robota inspekcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-20 13:37:20 CRZP/1259/009/2018 WETI Dostawa chemii profesjonalnej na potrzeby WETI PG Dostawy
2018-12-20 14:55:33 ZZ/016/022/U/18 RIT Obsługa serwisowa urządzeń Cisco Systems dla Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej PG Usł‚ugi
2018-12-31 11:48:27 ZZ/1331/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-02 15:11:15 ZZ/002/009/D/19 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-03 11:28:13 ZZ/006/009/2019 WETI Dostawa płyty poliwęglanowej przezroczystej UV o wymiarach 2050x3050x12mm (1 szt.) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 08:33:11 ZZ/020/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 11:14:36 ZZ/024/009/2018 WETI Dostawa wyrobów metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-14 11:03:34 ZZ/049/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Mikroelektronicznych ogłasza nabór pracownika do wykonania prac badawczo-rozwojowych. Usł‚ugi
2019-01-15 13:24:41 ZZ/052/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Multimedialnych ogłasza nabór osoby do opracowania projektu dwóch modeli turbiny wiatrowej, w ramach realizowanego projektu BZ na przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE". Usł‚ugi
2019-01-16 12:02:53 ZZ/043/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki zaprasza do składania ofert na wykonanie audytu zewnętrznego i przygotowanie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych wydatkowania środków finansowych w projekcie pt. „Europejska inicjatywa umożliwiająca walidację wysoce zautomatyzowanych, bezpiecznych systemów”/ “European Initiative to Enable Validation for Highly Automated Safe and Secure Systems”, nr umowy 692455 — ENABLE-S3. Usł‚ugi
2019-01-18 09:03:05 ZZ/059/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-28 11:43:27 ZP/13/055/U/19 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-01-28 15:00:51 ZZ/100/009/D/19 WETI Dostawa oprogramowania do edycji multimediów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-29 08:33:09 ZZ/106/009/D/2019 WETI Dostawa podłoży z krzemu monokrystalicznego na potrzeby projektu pn. „Transparentne półprzewodniki diamentowe wytwarzane plazmochemicznie na bazie deuteru” ze środków Narodowego Centrum Nauki w Krakowie, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-29 13:41:52 ZZ/108/009/2019 WETI Dostawa specjalnej odzieży roboczej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-30 10:32:38 CRZP/15/009/D/19 WETI Dostawa 6 szt. stanowisk do pomiaru rozkładu pola elektromagnetycznego w liniach mikropaskowych dla KIMIA WETI PG Dostawy
2019-01-30 14:17:03 ZZ/120/009/2019 WETI Usługa modyfikacji prototypu układu scalonego aparatem FIB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-02-01 12:31:34 ZZ/121/009/2019 WETI Dosrtawa zestawu komputera stacjonarnego i pakietu biurowego dla KSTI WETI PG Dostawy
2019-02-04 12:32:18 ZZ/137/009/2019 WETI Wykonanie kompleksowej obsługi serwisowej drzwi automatycznych zamontowanych budynku A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-02-05 08:23:32 ZZ/142/009/D/2019 WETI Dostawa gum silikonowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-06 11:57:19 ZZ/146/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-07 10:14:33 CRZP/22/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu elektronicznego dla KMOE WETI PG Dostawy
2019-02-07 14:48:44 ZZ/170/009/D/19 WETI Dostawa obwodów drukowanych wielowarstwowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-08 08:43:34 CRZP/24/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu telekomunikacyjnego dla KSTI i KASK WETI PG Dostawy
2019-02-12 08:29:24 ZZ/181/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Automatyki ogłasza nabór na wykonawców projektu finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki pt. „Uogólnione filtry Savitzky’ego-Golaya dla potrzeb identyfikacji i wygładzania procesów niestacjonarnych” UMO-2018/29/B/ST7/00325. Usł‚ugi
2019-02-12 09:00:32 ZZ/182/009/D/2019 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej czujników jakości powietrza dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-13 13:33:51 ZP/30/055/D/19 OKZ Dostawa i montaż wyposażenia elektrycznego i sterowania oraz elementów zespołu napędowego i lin nośnych dźwigu zamontowanego w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-15 12:22:14 ZZ/193/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-20 10:13:49 ZZ/199/009/D/19 WETI Dostawa elektrozaworów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-20 10:38:12 CRZP/35/009/D/19 WETI Dostawa odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-21 08:55:22 ZZ/202/009/D/2019 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej czujników jakości powietrza dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-26 09:29:30 ZZ/214/009/D/2019 WETI Dostawa płytek bezobiciowych do pomiarów dyfrakcyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-26 11:15:40 CRZP/41/009/D/19 WETI Dostawa dwóch mierników odległości pracujacych w technologii LiDAR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-26 14:48:54 ZZ/216/009/D/19 WETI Dostawa podzespołów i elementów elektroniczych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-28 10:38:17 ZZ/211/009/2019 WETI Wykonanie okresowych kontroli stanu technicznego obiektów budowlanych (budynku A i B Wydziału ETI PG) oraz prowadzenie książek obiektu z przynależną dokumentacją Usł‚ugi
2019-03-05 12:07:55 CRZP/44/009/D/19 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2019-03-06 08:45:46 ZZ/237/009/D/2019 WETI Dostawa pojemników plastikowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-06 10:34:33 CRZP/46/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu elektronicznego dla KMOE WETI PG Dostawy
2019-03-07 13:10:42 ZZ/242/009/D/19 WETI Dostawa 2 regulatorów temperatury dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-12 12:03:00 ZZ/585/008/U/19 WCH Wykonanie pomiarów spektroskopowych (MAS NMR w ciele stałym) na potrzeby projektu "Hybrid energy storage devices based on composite materials for high power application" Usł‚ugi
2019-03-12 12:19:51 CRZP/56/009/D/2019 WETI Dostawa oprogramowania systemowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-13 14:48:31 ZP/54/022/D/19 RIT Dostawa przełączników abonenckich z portami SFP 1 Gigabit Ethernet Dostawy
2019-03-20 10:55:57 ZZ/273/009/2019 WETI Dostawa fotodiody z scyntylatorem do projektu badawczego ANTARES realizowanego przez Koło Naukowe SimLE na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-20 11:55:54 ZP/61/009/U/2019 WETI Usługa restauracyjna (bankiet) na spotkaniu ekspertów IRACON dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-03-20 14:45:10 CRZP/62/009/D/19 WETI Dostawa systemu do mierzenia ruchów gałek ocznych i rozwartości źrenicy oka podczas testów poznawczych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-21 13:43:42 CRZP/64/009/D/19 WETI Dostawa kompaktowego mikroskopu elektronowego SEM dla WETI Dostawy
2019-03-22 14:49:47 ZZ/2/030/2019 OKZ Dostawa licencji na nową wersję oprogramowania MagicInfo dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-26 11:08:31 ZP/69/009/U/2019 WETI Usługa restauracyjna i dostarczenia posiłków na potrzeby V konferencji Inżynierii Oprogramowania beIT 2019 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-03-26 11:19:48 ZZ/751/008/D/19 WCH Sukcesywna dostawa medium do hodowli in vitro komórek ssaczych na potrzeby projektu "Nowe związki o działaniu przeciwnowotworowym zaburzające funkcje telomerów" Dostawy
2019-03-28 13:24:33 CRZP/311/009/D/19 WETI Dostawa miernika czasu ssania kapilarnego wraz z akcesoriami na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z WFOŚiGW realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-28 13:33:38 ZZ/765/008/D/19 WCH Dostawa dewara do przechowywania linii komórkowych na potrzeby projektu "Nowe związki o działaniu przeciwnowotworowym zaburzające funkcje telomerów" Dostawy
2019-03-28 15:24:24 ZZ/323/009/D/2019 WETI Dostawa emulatora USB JTAG dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-29 09:10:41 CRZP/73/009/D/19 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla WETI PG Dostawy
2019-03-29 12:03:44 ZZ/298/009/2019 WETI Dostawa systemu przechowywania danych z oprogramowaniem kryptograficznym dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-29 15:23:27 ZP/74/004/D/19 WM Dostawa modułów pamięci SDRAM UDIMM DDR PC3 i dysków SSD na potrzeby modernizacji laboratorium komputerowego na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-02 13:50:06 ZZ_1_001_D_19 WA dostawa materiałów promocyjnych-koszulek T-SHIRT z nadrukiem dla WA PG Dostawy
2019-04-02 14:01:14 ZP/79/055/R/19 OKZ Przebudowa infrastruktury terenowej w celu utworzenia wielofunkcyjnego terenu rekreacyjnego Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy al. Zwycięstwa 12 Roboty Budowlane
2019-04-03 12:40:52 ZZ/345/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 13:44:44 ZP/75/061/D/19 WCH Dostawa zestawu składającego się z zestawu do izolacji bakteryjnego DNA (w tym bakterii gram+) z prób wody wodociągowej, jeziornej oraz zestawu Real-Time PCR do określenia obecności genów oporności na metale ciężkie, antybiotyki, surfaktanty w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-04-03 14:16:40 CRZP/80/009/D/19 WETI Dostawa urządzenia medycznego dla KIBM Wydziału ETI PG Dostawy
2019-04-05 09:48:37 ZZ/350/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 10:06:15 ZZ/351/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu do badania i pomiaru parametrów biofizycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-08 14:09:56 ZZ/6/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” Dostawy
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-11 09:25:21 ZZ 48/019/D/19 WFTiMS Dostawa rolet wraz z montażem na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-11 14:05:50 ZP/68/008/D/19 WCH Wykonanie i dostawa instalacji odzysku ciepła ze spalin generatora elektrycznego z wykorzystaniem reaktora z wirującymi płynami w ramach projektu "UBIS - URBAN BALTIC INDUSTRIAL SYMBIOSIS" współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Interreg Południowy Bałtyk 2014-2020. Dostawy
2019-04-12 11:28:41 ZP/98/061/U/19 BP ZPR PG Analiza i wdrożenie pełnej funkcjonalności P3MO na Politechnice Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-12 13:56:14 ZZ-18/017/U/2019 WOiO Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-04-15 11:04:31 ZP/102/004/U/19 WM Przeprowadzenie szkolenia dot. psychologii zarządzania zespołem dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Usł‚ugi
2019-04-16 13:30:32 ZZ/164/004/D/2019 WM Dostawa aparatu fotograficznego w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10” Dostawy
2019-04-17 10:33:26 ZP/93/022/D/19 RIT Dostawa kabli światłowodowych do rozbudowy sieci TASK Dostawy
2019-04-17 11:51:04 ZP/100/055/D/19 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2019 r. Dostawy
2019-04-18 13:30:26 ZZ/416/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-18 15:18:28 ZP/104/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa narzędzi ręcznych oraz elementów wyposażenia narzędzi ręcznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-23 10:39:14 ZZ-19/017/U/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-23 14:10:59 ZZ/13/022/D/19 RIT Dostawa elementów studni teletechnicznych Dostawy
2019-04-25 12:39:15 ZP/105/055/D/19 OKZ Dostawa subskrypcji i licencji oprogramowania dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2019-04-26 13:25:46 ZZ/20/017/U/2019 WOiO Wykonanie usługi szkolenia z symulacji komputerowych wspomagających projektowanie statku. Usł‚ugi
2019-04-30 16:18:07 ZP/112/004/U/19 WM Przeprowadzenie szkolenia dot. systemów wbudowanych dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Usł‚ugi
2019-05-08 11:13:41 ZZ-22/017/U/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-05-08 15:31:11 ZZ-25/017/D/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę foteli biurowych, krzeseł obrotowych i krzeseł konferencyjnych. Dostawy
2019-05-08 16:34:54 ZZ-26/017/U/2019 WOiO Wykonanie usługi szkolenia z symulacji komputerowych wspomagających projektowanie statku. Usł‚ugi
2019-05-09 08:25:22 ZZ-28/017/D/2019 WOiO Dostawa materiałów promocyjnych, koszulek T-shirt z nadrukem dla WOiO PG. Dostawy
2019-05-09 14:10:41 ZP/116/002/R/19 OKZ Remont nawierzchni drogi wewnętrznej w miejscowości Dąbrówka w celu przygotowania odcinków doświadczalnych dla potrzeb programu badawczego SEPOR Roboty Budowlane
2019-05-10 09:32:20 ZZ/482/009/2019 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-05-10 15:08:38 ZZ/151/071/D/2019 CMTM Dostawa kabli dla CMTM PG Dostawy
2019-05-13 15:02:24 ZZ/246/004/D/2019 WM Dostawa systemu akwizycji danych pomiarowych DAQ z akcesoriami - 1 zestawu, dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-14 12:27:44 ZZ/10/055/D/19 OKZ Dostawa druków ścisłego zarachowania dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-14 14:12:36 ZP/109/061/D/19 WCH Dostawa laboratoryjnych materiałów zużywalnych w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-05-14 15:36:18 ZZ-29/017/U/2019 WOiO Świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-05-16 11:30:05 ZP/121/061/U/19 BP ZPR PG Przeprowadzenie szkoleń w temacie: zarządzanie projektami zgodnie z metodyką PRINCE2® (2017) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „PRINCE2® Foundation (2017)”; zarządzanie programami zgodnie z metodyką MSP® (Managing Successful Programmes) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „MSP® Foundation”; zarządzanie ryzykiem w projekcie zgodnie z metodyką M_o_R® (Management of Risk) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „M_o_R® Foundation”, w podziale na zadania Usł‚ugi
2019-05-16 16:35:26 ZP/119/061/U/19 BP ZPR PG Zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia z kwantyfikacji i analizy ekonomiczno-finansowej projektów pozyskiwanych ze źródeł zewnętrznych Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG