Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 280 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-04-01 15:13:02 ZZ/5/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-01 15:24:25 ZZ-11/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej Zestawu Części Zamiennych. Dostawy
2019-04-02 13:50:06 ZZ_1_001_D_19 WA dostawa materiałów promocyjnych-koszulek T-SHIRT z nadrukiem dla WA PG Dostawy
2019-04-02 14:01:14 ZP/79/055/R/19 OKZ Przebudowa infrastruktury terenowej w celu utworzenia wielofunkcyjnego terenu rekreacyjnego Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy al. Zwycięstwa 12 Roboty Budowlane
2019-04-02 14:05:04 ZZ/138/014/19 WEiA Dostawa zestawu rozwojowego z układem FPGA dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2019-04-02 14:48:52 ZZ-12/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa serwomechanizmów HiTec HSB-9380TH oraz Futaba BLS571SV Dostawy
2019-04-02 15:11:28 ZZ-13/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej wykonanych na podstawie dokumentacji technicznej Zamawiającego. Dostawy
2019-04-03 10:45:55 ZZ/344/009/D/2019 WETI Dostawa oprogramowania do analiz metodą elementów skończonych lub metodą elementów brzegowych umożliwiający przeprowadzenie analiz między innymi wibroakustycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-03 10:46:56 CRZP/71/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 12:40:52 ZZ/345/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 13:37:13 CRZP 76/002/D/19 WILIŚ Dostawa urządzenia do pomiarów tensometrycznych wraz z systemem akwizycji danych i dedykowanym oprogramowaniem na potrzeby WILiŚ PG Dostawy
2019-04-03 13:44:44 ZP/75/061/D/19 WCH Dostawa zestawu składającego się z zestawu do izolacji bakteryjnego DNA (w tym bakterii gram+) z prób wody wodociągowej, jeziornej oraz zestawu Real-Time PCR do określenia obecności genów oporności na metale ciężkie, antybiotyki, surfaktanty w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-04-03 14:16:40 CRZP/80/009/D/19 WETI Dostawa urządzenia medycznego dla KIBM Wydziału ETI PG Dostawy
2019-04-04 10:21:32 ZP/84/055/D/19 OKZ dostawa taśm LTO-6 na potrzeby Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-04 11:21:59 ZZ/349/009/D/2019 WETI Dostawa obiektywu makro w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-04 15:06:00 ZP/86/018/D/19 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-05 09:48:37 ZZ/350/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 10:06:15 ZZ/351/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu do badania i pomiaru parametrów biofizycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 11:47:20 ZZ/355/009/D/2019 WETI Dostawa prętów molibdenowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 12:36:30 ZZ/354/009/D/2019 WETI Dostawa zintegrowanych obwodów elektronicznych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 14:11:47 ZP/88/004/U/19 WM usługa hotelowa i restauracyjna na potrzeby uczestników 37 Konferencji Kolegium Dziekanów Wydziałów Mechanicznych realizowana przez Wydział Mechaniczny Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-05 15:03:18 ZP/85/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-08 08:27:15 ZZ-14/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa kamer czarno-białych KPC-S190SB oraz KPC-S500B Dostawy
2019-04-08 09:07:52 ZZ/360/009/D/2019 WETI Dostawa rękawiczek bezpudrowych do realizacji projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-08 11:28:19 CRZP77/002/U/2019 WILIŚ Usługa dostarczenia pizzy dla studentów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej podczas trwania konkursu "wyKOMBinuj mOst". Usł‚ugi
2019-04-08 14:07:12 ZP/78/055/U/19 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-08 14:09:56 ZZ/6/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” Dostawy
2019-04-09 08:59:57 ZZ/363/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-09 11:55:13 ZZ/139/014/19 WEiA Dostawa zestawu elementów systemu przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2019-04-09 12:51:26 ZP/83/055/U/19 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina Usł‚ugi
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-10 09:17:58 CRZP89/002/D/2019 WILIŚ Dostawa sond i pipet laboratoryjnych na potrzeby projektu „MORPHEUS- Modelowe obszary usuwania farmaceutyków na południowym Bałtyku” realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 09:21:18 CRZP/82/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 09:41:57 ZZ/373/009/D/2019 WETI Dostawa taśm Poliimidowych do realizacji projektu „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych opto-elektrochemicznych układów biosensorycznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 13:05:18 ZZ/140/014/19 WEiA Dostawa miernika, urządzenia elektronicznego oraz elementów wyposażenia stanowiska. Dostawy
2019-04-10 13:21:47 ZZ 49/019/D/19 WFTiMS Dostawa węglanu baru na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-10 13:22:59 ZZ 50/019/D/19 WFTiMS Dostawa różnych chemikaliów nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-10 13:44:26 ZZ-15/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa rozdzielaczy PVG 32 prod. Danfoss. Dostawy
2019-04-11 09:25:21 ZZ 48/019/D/19 WFTiMS Dostawa rolet wraz z montażem na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-11 14:05:50 ZP/68/008/D/19 WCH Wykonanie i dostawa instalacji odzysku ciepła ze spalin generatora elektrycznego z wykorzystaniem reaktora z wirującymi płynami w ramach projektu "UBIS - URBAN BALTIC INDUSTRIAL SYMBIOSIS" współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Interreg Południowy Bałtyk 2014-2020. Dostawy
2019-04-12 10:36:09 ZZ/383/009/D/2019 WETI Dostawa regulatorów temperatury do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 10:53:12 ZZ/384/009/D/2019 WETI Dostawa rur kwarcowych do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 11:21:26 ZZ 59/019/D/19 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-12 11:28:41 ZP/98/061/U/19 BP ZPR PG Analiza i wdrożenie pełnej funkcjonalności P3MO na Politechnice Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-12 13:56:14 ZZ-18/017/U/2019 WOiO Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-04-12 14:49:14 ZZ/385/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 09:13:14 CRZP 95/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła, materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 10:33:46 CRZP/87/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów kuwetowych, części do sond i laboratoryjnej aparatury pomiarowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG