Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 217 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-12-14 13:05:04 ZZ/462/014/18 WEiA Dostawa kompletnego systemu sterowania autonomicznej jednostki nawodnej. Dostawy
2018-09-10 15:18:53 ZZ/004/001/D/18 WA Dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Dostawy
2018-07-20 14:32:53 ZP/151/001/D/18 WA dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-16 13:56:26 ZP/174/001/D/18 WA dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-22 14:22:15 ZZ/1050/088/D/18 WCH dostawa końcówek do pipet dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-31 15:35:12 ZZ/21/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarek wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników w zakresie ich obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-21 11:26:20 ZZ/27/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiajacego w zakresie jej obslugi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 11:18:34 ZZ/235/019/D/18 WFTiMS Dostawa laboratoryjnych wyrobów szklanych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-15 12:37:18 ZZ/006/001/D/18 WA dostawa licencji edukacyjnej-rozszerzenie oprogramowania do projektowania 3D Dostawy
2018-07-13 08:14:04 ZP/145/022/D/18 RIT Dostawa licencji oprogramowania dla Centrum Informatycznego TASK Dostawy
2018-12-05 14:11:04 ZP/251/055/D/18 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-12-14 15:28:13 ZZ/540/004/D/2018 WM dostawa manometrów 6 szt. + 4 szt. dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, dot. projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 Dostawy
2018-12-13 12:05:02 ZZ/1282/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu Productive4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-08-30 11:58:47 ZP/175/055/D/18 DZP Dostawa materiałów promocyjnych na potrzeby Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej Dostawy
2018-07-12 11:41:00 ZP/147/018/D/18 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-19 15:18:17 ZZ/402/009/2018 WETI Dostawa miernika pola elektromagnetycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-02-28 12:20:26 ZP/39/008/D/18 WCH dostawa mikroskopu konfokalnego z wyposażeniem dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny Dostawy
2018-05-23 12:22:28 ZZ/1067/008/D/18 WCH dostawa modułów na dyski dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-11 08:08:22 ZP/239/008/D/18 WCH Dostawa modułu do chromatografu przeciwpradowego pola odsrodkowego (CCC/CPC) Dostawy
2018-12-12 09:08:14 ZZ/1268/009/2018 WETI Dostawa nanodiamentowej zawiesiny wodnej do realizacji projektu "Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE" dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:21:48 ZZ/1213/009/2018 WETI Dostawa narzędzi optycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-18 13:22:02 ZZ/397/009/2018 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-28 09:10:31 ZZ/290/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych - kwas ftalowy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-27 13:32:14 ZZ/285/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-07 10:44:23 ZZ/1237/009/D/18 WETI Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby projektu pn. „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego z Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w Warszawie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-11 10:57:34 CRZP/208/009/D/18 WETI Dostawa odczynników, testów, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-23 14:31:53 ZZ/497/004/D/2018 WM Dostawa oprogramowania do obliczeń numerycznych oraz budowy modeli numerycznych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-06 12:38:59 ZP/139/055/D/18 OKZ Dostawa oprogramowania systemowego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-11-26 12:56:20 ZP/240/014/D/18 WEiA Dostawa oscyloskopów cyfrowych i arbitralnych generatorów funkcyjnych. Dostawy
2018-09-28 17:22:33 ZZ/371/004/D/2018 WM Dostawa oscyloskopu cyfrowego dla wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:29:28 ZZ/1216/009/2018 WETI Dostawa oscyloskopu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 14:37:14 ZZ/015/022/D/18 RIT Dostawa pakietu Altair HyperWorks Annual Educationl License dla puli 250 jednostek HWU wraz z opieką serwisową Dostawy
2018-12-12 09:31:37 ZZ/1251/009/2018 WETI Dostawa pamięci masowej dla KSMM WETI PG Dostawy
2018-04-17 10:05:20 ZZ/384/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-14 14:16:01 ZZ 236/019/D/18 WFTiMS Dostawa probówek kwarcowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-28 14:00:34 ZZ/1197/009/D/2018 WETI Dostawa proszków diamentowych z centrami barwnymi w ramach projektu „Nowe urządzenia fotoniczne i kwantowe wykorzystujące nieliniowe i koherencyjne zjawiska w centrach barwnych w diamencie” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-27 12:38:58 ZZ/12/030/D/18 B Dostawa przegród wsporczych do półek do systemu regałów jezdnych dla Biblioteki PG Dostawy
2018-12-14 14:47:31 ZZ/30/055/D/18 OKZ Dostawa przenośnych apteczek pierwszej pomocy (torba bez wyposażenia) dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-29 12:14:40 ZP/245/004/D/18 WM Dostawa przepływomierza dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-12 13:09:08 ZZ/009/001/D/18 WA dostawa przetworników ultradźwiękowych kompatybilnych z betonoskopem Pundit PL-200 Dostawy
2018-11-09 11:14:45 ZP/230/022/D/18 RIT Dostawa przełączników abonenckich i agregacyjnych na potrzeby CI TASK Dostawy
2018-12-06 13:00:38 ZZ/1238/009/D/2018 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej DSP w ramach projektu „Development of a non-invassive breath test for early diagnosis of tropical diseases – TROPSENSE” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-13 11:06:19 ZZ/233/019/D/18 WFTiMS Dostawa rozpuszczalnika na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-12 14:19:49 ZZ/1272/009/2018 WETI Dostawa separatorów galwanicznych i nośników danych do realizacji projektu z dziedziny bezpieczeństwa i obronności państwa „Mobilny System Radionawigacyjny Średniego Zasięgu SRN” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-10 08:38:43 ZP/185/055/D/18 OKZ Dostawa serwerów, półek dyskowych oraz napędów LTO wraz z licencjami na oprogramowanie systemowe dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-30 09:49:46 ZZ/2/074/D/18 OKZ Dostawa skanerów dla Kancelarii Głownej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pok. nr 17 i 18 Dostawy
2018-12-05 10:23:00 ZZ/432/014/18 WEiA Dostawa sondy prądowej AC/DC. Dostawy
2018-02-09 13:02:54 ZP/27/008/D/18 WCH Dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
2018-03-02 11:19:34 ZP/44/008/D/18 WCH dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
2018-02-15 12:15:02 ZP/14/008/D/18 WCH Dostawa spektrometru mas typu potrójnego kwadrupola kompatybilnego z posiadanym zestawem HPLC dla Wydzialu Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG