Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 191 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-09-07 12:06:50 ZZ/927/009/D/2018 WETI Dostawa licencji programu CST – Computer Simulation Technology do realizacji projektu SCOTT i projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-23 10:33:00 ZZ/263/009/D/2018 WETI Dostawa licencji programu SketchUp Pro 2017 PL LAB do realizacji projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-24 14:52:41 ZZ/982/009/2018 WETI Dostawa mankietu do pomiaru ciśnienia na palcu dla KIBM WETI PG Dostawy
2018-09-20 13:51:52 ZZ/971/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu SCOTT i projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-16 13:04:36 ZZ/798/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów laboratoryjnych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-08-30 11:58:47 ZP/175/055/D/18 DZP Dostawa materiałów promocyjnych na potrzeby Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej Dostawy
2018-09-06 11:43:57 CRZP/188/009/D/18 WETI Dostawa mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-12 11:41:00 ZP/147/018/D/18 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-02 11:34:27 CRZP/160/009/D/18 WETI Dostawa mebli i krzeseł wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-03 12:36:36 ZZ/1010/009/D/2018 WETI Dostawa miernika laboratoryjnego pH z zestawem buforów (pH=2.0 i pH=11.0) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-19 15:18:17 ZZ/402/009/2018 WETI Dostawa miernika pola elektromagnetycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-17 09:17:52 ZZ/955/009/D/2018 WETI Dostawa mieszadła magnetycznego z funkcją podgrzewania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-31 12:47:12 ZZ/844/009/D/2018 WETI Dostawa mieszanki diboranu w wodorze w butli 10L dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-02-28 12:20:26 ZP/39/008/D/18 WCH dostawa mikroskopu konfokalnego z wyposażeniem dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny Dostawy
2018-08-31 11:42:49 ZP/183/004/D/18 WM Dostawa mobilnego, wielofunkcyjnego zestawu pomiarowego dla systemów HVAC (ogrzewania, wentylacji i klimatyzacji), dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, dotyczącego projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 Dostawy
2018-05-23 12:22:28 ZZ/1067/008/D/18 WCH dostawa modułów na dyski dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-02 14:42:22 ZZ 141/019/D/18 WFTiMS Dostawa monochromatora na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-15 14:14:22 ZZ/1049/00/D/2018 WETI Dostawa myjki ultradźwiękowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-18 13:22:02 ZZ/397/009/2018 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-28 09:10:31 ZZ/290/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych - kwas ftalowy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-27 13:32:14 ZZ/285/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-14 09:37:41 ZZ/953/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR Dostawy
2018-10-11 10:57:34 CRZP/208/009/D/18 WETI Dostawa odczynników, testów, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-02 12:34:45 ZZ/852/009/2018 WETI Dostawa opaski do detekcji gestów z wykorzystaniem sygnałów EMG oraz 2 szt. zestawów EEG w postaci opaski z elektrodami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-02 11:57:28 ZZ/1005/009/2018 WETI Dostawa oprogramowania "Oko szefa" 50 licencji dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-06 12:38:59 ZP/139/055/D/18 OKZ Dostawa oprogramowania systemowego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-07-05 10:37:48 ZP/136/055/D/18 OKZ dostawa oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej w 2018 r. Dostawy
2018-09-28 17:22:33 ZZ/371/004/D/2018 WM Dostawa oscyloskopu cyfrowego dla wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-04 13:37:16 ZZ/914/009/2018 WETI Dostawa pakietu biurowego dla komputera Apple Mac dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-09 08:47:41 ZZ/1030/009/D/2018 WETI Dostawa pieca komorowego do realizacji projektu "Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych", finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-11 14:03:35 ZZ/943/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-17 10:05:20 ZZ/384/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-03 13:12:18 ZZZ/1011/009/D2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-10 12:17:36 ZZ/1035/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-12 09:07:50 ZZ/1041/009/2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych oraz komputerowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-15 13:25:25 ZZ/1048/009/D/2018 WETI Dostawa pojemnika stalowego w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-25 12:45:05 ZZ/976/009/2018 WETI Dostawa pomocy naukowej - metalowego szkieletu fotela dla KIBM WETI PG Dostawy
2018-10-12 13:11:04 ZZ/1042/009/D/2018 WETI Dostawa porowatej pianki niklowej w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-10 08:38:43 ZP/185/055/D/18 OKZ Dostawa serwerów, półek dyskowych oraz napędów LTO wraz z licencjami na oprogramowanie systemowe dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-30 09:49:46 ZZ/2/074/D/18 OKZ Dostawa skanerów dla Kancelarii Głownej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pok. nr 17 i 18 Dostawy
2018-10-03 09:39:05 ZZ/1007/009/2018 WETI Dostawa specjalistycznego oprogramowania do DTP dla Wydawnictwa PG Dostawy
2018-02-09 13:02:54 ZP/27/008/D/18 WCH Dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
2018-03-02 11:19:34 ZP/44/008/D/18 WCH dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
2018-02-15 12:15:02 ZP/14/008/D/18 WCH Dostawa spektrometru mas typu potrójnego kwadrupola kompatybilnego z posiadanym zestawem HPLC dla Wydzialu Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-03-28 11:56:12 ZP/59/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu badawczego na potrzeby wykonania zadania WP4 „Model rozprzestrzeniania się zanieczyszczeń w wodach podziemnych” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK Dostawy
2018-07-17 10:08:20 ZP/144/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2018 r. SI/2 Dostawy
2018-04-19 09:21:44 ZP/82/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-09-10 13:25:36 ZP/190/008/D/18 WCH dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny Dostawy
2018-03-19 08:40:05 CRZP/51/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG Dostawy
2018-06-29 15:19:13 CRZP/130/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG