Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 283 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-09-13 15:10:52 ZZ/005/001/D/18 WA dostawa głowicy ultradźwiękowej typu pulse-echo Dostawy
2019-05-10 15:08:38 ZZ/151/071/D/2019 CMTM Dostawa kabli dla CMTM PG Dostawy
2019-04-17 10:33:26 ZP/93/022/D/19 RIT Dostawa kabli światłowodowych do rozbudowy sieci TASK Dostawy
2019-05-08 13:28:51 ZZ/470/009/D/2019 WETI Dostawa kabli w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-21 13:43:42 CRZP/64/009/D/19 WETI Dostawa kompaktowego mikroskopu elektronowego SEM dla WETI Dostawy
2018-09-10 15:18:53 ZZ/004/001/D/18 WA Dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Dostawy
2019-01-09 11:12:32 CRZP 1/002/D/19 WILIŚ Dostawa komputerów przenośnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-24 14:22:31 ZP/10/008/D/19 WCH dostawa komputerów stacjonarnych, monitorów oraz drukarek Dostawy
2019-04-01 15:13:02 ZZ/5/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-31 15:35:12 ZZ/21/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarek wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników w zakresie ich obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-21 11:26:20 ZZ/27/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiajacego w zakresie jej obslugi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-20 13:50:28 CRZP/122/002/D/19 WILIŚ Dostawa laboratoryjnej aparatury pomiarowej, sond i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-14 14:12:36 ZP/109/061/D/19 WCH Dostawa laboratoryjnych materiałów zużywalnych w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2018-12-17 12:46:23 ZZ/1291/009/D/18 WETI Dostawa laminatów mikrofalowych na potrzeby projektu pn. „Metody automatycznej syntezy optymalnych komórek kompaktowych dla potrzeb projektowania zminiaturyzowanych układów mikrofalowych” finansowanego z Narodowego Centrum Nauki w Krakowie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-15 08:43:45 ZZ/051/009/D/2019 WETI Dostawa lepiszcza organicznego w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-04 15:06:00 ZP/86/018/D/19 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-15 12:37:18 ZZ/006/001/D/18 WA dostawa licencji edukacyjnej-rozszerzenie oprogramowania do projektowania 3D Dostawy
2019-03-22 14:49:47 ZZ/2/030/2019 OKZ Dostawa licencji na nową wersję oprogramowania MagicInfo dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-15 12:22:14 ZZ/193/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-08 13:24:28 ZZ/254/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-06 11:57:19 ZZ/146/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-25 11:14:05 ZP/14/055/D/19 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5. Dostawy
2018-12-05 14:11:04 ZP/251/055/D/18 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2019-05-20 15:42:09 ZZ-34/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa magnesów neodymowych do silnik elektrycznych Dostawy
2019-03-07 14:40:07 ZZ/245/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów do metalograficznego przygotowania próbek dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-05-08 09:49:44 ZZ/468/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu SECREDAS i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-05-21 12:45:27 CRZP129/002/D/19 WILIŚ Dostawa materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 (II) realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-29 09:10:41 CRZP/73/009/D/19 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla WETI PG Dostawy
2019-05-09 08:25:22 ZZ-28/017/D/2019 WOiO Dostawa materiałów promocyjnych, koszulek T-shirt z nadrukem dla WOiO PG. Dostawy
2019-04-02 13:50:06 ZZ_1_001_D_19 WA dostawa materiałów promocyjnych-koszulek T-SHIRT z nadrukiem dla WA PG Dostawy
2018-12-21 10:24:31 ZP/262/055/D/18 OKZ Dostawa mebli biurowych wraz z montażem dla jednostek organizacyjnych Politechniki GDańskiej Dostawy
2019-02-15 12:11:07 ZZ/336/008/D/19 WCH dostawa medium do hodowli in vitro komórek ssaczych oraz płodowej surowicy bydlęcej Dostawy
2019-05-24 12:00:18 ZZ/79/019/D/19 WFTiMS Dostawa metalowych akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-28 13:24:33 CRZP/311/009/D/19 WETI Dostawa miernika czasu ssania kapilarnego wraz z akcesoriami na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z WFOŚiGW realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-29 15:17:56 ZZ/35/004/D/2019 WM Dostawa miernika wielogazowego dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Bezpieczna, proekologiczna poroelastyczna nawierzchnia drogowa” współfinansowanego z programu „Strategiczny program badań naukowych i prac rozwojowych „Nowoczesne technologie materiałowe” – TECHMATSTRATEG” Dostawy
2019-03-15 14:00:30 ZZ/266/009/D/2019 WETI Dostawa mieszanek specjalnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-05-22 11:53:05 ZZ-35/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa modułów optoelektrycznych MOOG FOCAL Dostawy
2019-03-29 15:23:27 ZP/74/004/D/19 WM Dostawa modułów pamięci SDRAM UDIMM DDR PC3 i dysków SSD na potrzeby modernizacji laboratorium komputerowego na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-14 14:11:15 ZZ/105/004/D/2019 WM Dostawa modułowego systemu do rejestracji sygnałów pomiarowych - 1 zestawu, dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach projektu pt.: „Bio-ekoinnowacyjny przenośny magazyn termalny dla zastosowań elektromobilnych”.IX edycja programu Lider. Dostawy
2018-12-11 08:08:22 ZP/239/008/D/18 WCH Dostawa modułu do chromatografu przeciwpradowego pola odsrodkowego (CCC/CPC) Dostawy
2019-03-06 15:04:45 ZZ/05/022/D/19 RIT Dostawa nowych kluczy licencyjnych, zapewnienie dostępu do nowych wersji oprogramowania oraz wsparcie techniczne dla pakietu 1000 licencji akademickich oprogramowania NX, Solid Edge Dostawy
2019-05-27 11:14:53 ZZ/528/009/D/2019 WETI Dostawa obiektywu makro w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-18 13:30:26 ZZ/416/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-07 14:48:44 ZZ/170/009/D/19 WETI Dostawa obwodów drukowanych wielowarstwowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-04 14:10:36 CRZP/255/002/D/18; ZP/30 DZP Dostawa odczynników oraz urządzeń wymiennych, umożliwiających konfigurację dowolnego układu dezintegracji niskotemperaturowej na potrzeby projektu pn. „Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji” (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-20 10:38:12 CRZP/35/009/D/19 WETI Dostawa odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-05-24 12:08:54 CRZP/134/009/D/19 WETI Dostawa odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-15 09:13:14 CRZP 95/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła, materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG