Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 280 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-11-14 15:06:47 ZZ/26/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa nabialu do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-27 13:32:24 ZP/198/022/D/18 RIT Sukcesywna dostawa modułów SFP, SFP+ i XFP do wyposażenia węzłów sieci światłowodowej TASK Dostawy
2019-03-26 11:19:48 ZZ/751/008/D/19 WCH Sukcesywna dostawa medium do hodowli in vitro komórek ssaczych na potrzeby projektu "Nowe związki o działaniu przeciwnowotworowym zaburzające funkcje telomerów" Dostawy
2019-03-20 15:54:50 ZP/33/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa materiałów eksploatacyjnych do drukarek, kserokopiarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-13 11:29:46 ZZ/03/055/D/19 OKZ sukcesywna dostawa koksu grubego dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina Dostawy
2018-10-17 15:05:14 ZP/213/004/R/2018 WM Remont Sali nr 205 w Gmachu Głównym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2019-03-07 12:46:51 ZP/48/055/R/19 OKZ Remont ogrodzenia budynku „Wysokich Napięć” Wydziału Elektromechaniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Własna Strzecha 18A. Roboty Budowlane
2019-02-01 13:12:03 ZP/18/004/U/19 WM Przeprowadzenie trzech szkoleń dot. projektowania połączeń PCB oraz naprawy i modyfikacji urządzeń elektronicznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 3 części pn.: Część nr 1: projektowanie na poziomie podstawowym; Część nr 2: projektowanie na poziomie zaawansowanym; Część nr 3: naprawa i modyfikacja Usł‚ugi
2019-03-25 11:10:26 CRZP 66/002/U/19 WILIŚ Przeprowadzenie trzech dni warsztatów strategicznych dla pracowników Politechniki Gdańskiej z obszaru laboratoryjnego oraz Działu Jakości PG wraz z opracowaniem raportu końcowego w zakresie wypracowanych rozwiązań Usł‚ugi
2018-10-31 08:24:22 ZP/223/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Innowacyjne metody prowadzenia zajęć” dla pracowników PG w ramach projektu: Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-05-24 14:39:44 ZP/114/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „P3O® Foundation (Biura Portfeli, Programów i Projektów)” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2019-04-15 11:04:31 ZP/102/004/U/19 WM Przeprowadzenie szkolenia dot. psychologii zarządzania zespołem dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Usł‚ugi
2019-02-25 11:13:00 ZP/37/018/U/19 WZiE Przeprowadzenie badania wypalenia zawodowego w kontekście wymagań i zasobów w pracy wśród osób pracujących, wywodzących się z czterech grup zawodowych Usł‚ugi
2019-03-12 13:20:52 ZZ/388/008/U/19 WCH Przeprowadzenie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie "Szereg Mocy Przeciwutleniającej jako narzędzie pozwalające na racjonalne projektowanie i ocenę właściwości prozdrowotnych żywności funkcjonalnej zawierającej przeciwutleniające związki fitochemiczne" Usł‚ugi
2019-04-02 14:01:14 ZP/79/055/R/19 OKZ Przebudowa infrastruktury terenowej w celu utworzenia wielofunkcyjnego terenu rekreacyjnego Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy al. Zwycięstwa 12 Roboty Budowlane
2019-01-15 13:24:41 ZZ/052/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Multimedialnych ogłasza nabór osoby do opracowania projektu dwóch modeli turbiny wiatrowej, w ramach realizowanego projektu BZ na przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE". Usł‚ugi
2019-02-12 08:29:24 ZZ/181/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Automatyki ogłasza nabór na wykonawców projektu finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki pt. „Uogólnione filtry Savitzky’ego-Golaya dla potrzeb identyfikacji i wygładzania procesów niestacjonarnych” UMO-2018/29/B/ST7/00325. Usł‚ugi
2019-01-14 11:03:34 ZZ/049/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Mikroelektronicznych ogłasza nabór pracownika do wykonania prac badawczo-rozwojowych. Usł‚ugi
2019-01-16 12:02:53 ZZ/043/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki zaprasza do składania ofert na wykonanie audytu zewnętrznego i przygotowanie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych wydatkowania środków finansowych w projekcie pt. „Europejska inicjatywa umożliwiająca walidację wysoce zautomatyzowanych, bezpiecznych systemów”/ “European Initiative to Enable Validation for Highly Automated Safe and Secure Systems”, nr umowy 692455 — ENABLE-S3. Usł‚ugi
2019-04-17 08:38:00 ZP/103/018/U/19 WZiE Organizacja Technikaliów 2019 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-14 00:00:00 ZP/258/018/U/18 WZiE Organizacja szkolenia wraz z wynajmem sali konferencyjnej oraz transportem, usługą gastronomiczną i hotelarską. Usł‚ugi
2018-01-15 13:40:03 ZZ/039/009/U/2018 WETI Ogłoszeniu o zatrudnieniu doktoranta Usł‚ugi
2019-03-22 13:22:35 ZZ-10/017/D/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę 1 szt. Wzmacniacza do termopar 16 kanałowy -MX16009K Dostawy
2019-02-19 10:02:29 ZZ/198/009/U/19 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników inżynieryjnychdo wykonania prac projektowych i konstrukcyjnych Usł‚ugi
2019-04-18 14:19:51 ZZ/186/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2019-04-01 11:15:02 ZZ/336/009/U/2019 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na przeprowadzenie doradztwa biznesowego oraz przygotowanie części wniosku o dofinansowanie projektu pn.: Usł‚ugi
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2019-03-26 15:51:39 ZZ/135/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2018-11-30 14:25:46 ZZ/13/030/D/18 B Odnowienie subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Hat na 3 lata Dostawy
2018-12-20 14:55:33 ZZ/016/022/U/18 RIT Obsługa serwisowa urządzeń Cisco Systems dla Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej PG Usł‚ugi
2019-04-15 12:44:39 ZZ 60/019/RB/19 WFTiMS Modernizacja instalacji na gazy techniczne – budowa instalacji na Eten, w budynku Centrum Nanotechnologii A Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2018-12-10 15:04:44 K/1/2018 OKZ Konkurs architektoniczno-urbanistyczny na opracowanie koncepcji krajobrazowej i funkcjonalno-przestrzennej rozwoju Kampusu Politechniki Gdańskiej wraz z terenami przyległymi Usł‚ugi
2019-04-09 12:51:26 ZP/83/055/U/19 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina Usł‚ugi
2019-04-05 12:36:30 ZZ/354/009/D/2019 WETI Dostawa zintegrowanych obwodów elektronicznych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-03 13:44:44 ZP/75/061/D/19 WCH Dostawa zestawu składającego się z zestawu do izolacji bakteryjnego DNA (w tym bakterii gram+) z prób wody wodociągowej, jeziornej oraz zestawu Real-Time PCR do określenia obecności genów oporności na metale ciężkie, antybiotyki, surfaktanty w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-04-02 14:05:04 ZZ/138/014/19 WEiA Dostawa zestawu rozwojowego z układem FPGA dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2019-04-09 11:55:13 ZZ/139/014/19 WEiA Dostawa zestawu elementów systemu przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2019-01-31 15:04:02 ZZ/062/009/D/19 WETI Dostawa zestawu elementów do badania polaryzacji na potrzeby projektu pn. „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych optoelektrochemicznych układów biosensorycznych” finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-16 09:00:09 ZZ/402/009/D/2019 WETI Dostawa zawiesin nanodiamentowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 11:14:36 ZZ/024/009/2018 WETI Dostawa wyrobów metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 08:33:11 ZZ/020/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-18 09:03:05 ZZ/059/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-07 10:15:59 ZP/42/004/D/2019 WM Dostawa wraz z montażem instalacji multimedialnej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-10 13:21:47 ZZ 49/019/D/19 WFTiMS Dostawa węglanu baru na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 14:16:40 CRZP/80/009/D/19 WETI Dostawa urządzenia medycznego dla KIBM Wydziału ETI PG Dostawy
2019-04-03 13:37:13 CRZP 76/002/D/19 WILIŚ Dostawa urządzenia do pomiarów tensometrycznych wraz z systemem akwizycji danych i dedykowanym oprogramowaniem na potrzeby WILiŚ PG Dostawy
2018-11-09 14:44:37 ZP/228/002/D/18 DZP Dostawa urządzenia do cyfrowej korelacji obrazu Dostawy
2019-04-16 10:20:37 CRZP/99/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-08 12:09:11 CRZP/47/009/D/19 WETI Dostawa urzadzeń medycznych dla KIBM i KMOE Wydziału ETI PG Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG