Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 444 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5

Postępowania - Roboty budowlane (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
ZP-0444/022/R/10/04 RIT Konserwacji i modyfikacji linii światłowodowych i kanalizacji teletechnicznej sieci TASK w kwietniu 2011 przegldaj
2006-05-31 15:13:06 ZP/111/018/R/06 WZiE. Przetarg nieograniczony na wykonanie instalacji schładzania pomieszczeń Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-06-19 08:32:00 ZP/118/014/RB/06 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont sanitariatów I, II pietra i pokoju 25a w budynku WEiA przy ul. Sobieskiego 7 przegldaj
2006-07-13 12:55:59 ZP/147/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na wymianę okien stalowych na okna z profili aluminiowych w obrębie parteru, I i II piętra frontowej elewacji budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-07-14 13:14:55 ZP/150/032/R/06 DS. przetarg nieograniczony na budowę dwóch jednakowych domków letniskowych na potrzeby Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej wraz z projektem przegldaj
2006-07-19 14:27:39 ZP/151/002/R/06 WILŚ. remont i modernizacja pomieszczeń biurowych na parterze budynku Hydrotechniki oraz w Gmachu Głównym skrzydło „B” Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-07-24 14:12:29 ZP/155/002/R/06 WILŚ. przetarg nieograniczony na demontaż wyposażenia hali Hydro Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-07-24 14:29:48 ZP/156/002/RB/06 WILŚ. przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu pomieszczeń Katedry Mostów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska na poddaszu gmachu " Żelbet" przegldaj
2006-07-27 16:15:32 ZP/163/032/R/06 DS. przetarg nieograniczony na: budowę dwóch jednakowych domków letniskowych na potrzeby Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej wraz z projektem przegldaj
2006-07-28 10:34:23 ZP/152/022/RB/06 CIT. postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki na wykonanie dokumentacji projektowej oraz budowę kanalizacji telekomunikacyjnej przegldaj
2006-07-31 08:36:30 ZP/164/014/R/06 WEiA. przetarg nieograniczony na remont sal nr 07 oraz nr 27 Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-08-08 11:34:47 ZP/172/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu pomieszczeń Katedry Mostów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska na poddaszu gmachu "Żelbet" przegldaj
2006-08-08 14:21:14 ZP/173/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń biurowych na parterze budynku Hydrotechniki oraz w Gmachu Głównym skrzydło "B" Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-08-11 09:28:02 ZP/177/014/R/06 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont sal nr 07 i nr E-27 w budynku Politechniki Gdańskiej, Wydział Elektrotechniki i Automatyki przy ul. Narutowicza 11/12. przegldaj
2006-08-24 09:12:48 ZP/178/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na przebudowę wejścia głównego do budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego przy ul. Siedlickiej 5a w Gdańsku przegldaj
2006-08-24 12:34:58 ZP/170/014/R/06 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń nr E118, E201, E202, E206 i E208 w budynku Politechniki Gdańskiej, Wydział Elektrotechniki i Automatyki przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2006-09-01 07:36:08 ZP/185/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na przebudowę sali wykładowej Laboratorium Napięć Elektrycznych Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-07 13:19:28 ZP/186/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na adaptację pomieszczeń poddasza na pomieszczenia biurowe i sale komputerowe oraz remont sal 223 - 226 w budynku Chemii A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-15 07:34:40 ZP/196/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na wymianę instalacji elektrycznej w zakresie WLZ i rozdzielni piętrowych w Gmachu B Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-15 10:50:20 ZP/181/047/R/06 TR. Roboty dodatkowe do zamówienia na przebudowę i remont kapitalny budynku Domu Studenckiego nr 8 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Wyspiańskiego 5a, realizowanego na podstawie umowy nr 00156-01/06 przegldaj
2006-09-20 14:55:30 ZP/189/002/R/06 WILŚ. Postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki o udzielenie zamówienia publicznego na remont i modernizację pomieszczeń biurowych na parterze budynku Hydrotechniki oraz w Gmachu Głównym skrzydło "B" Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-10-31 14:08:25 ZP/232/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń biurowych Katedry Geotechniki i Geologii Stosowanej w budynku Hydrotechniki Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska zlokalizowanym w Gdańsku przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2006-11-08 12:11:26 ZP/233/047/R/06 TR. Postępowanie prowadzone w trybie zamówienie z wolnej ręki na roboty dodatkowe(wymiana zasypki podłogowej pomieszczenia węzła i wentylatorni oraz rozbiórka z wywozem rury azbestowo - cementowej zsypu śmieci) do zamówienia na przebudowę i remont Domu Studeckiego nr 8 Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-09 14:31:15 ZP/194/002/R/06 WILŚ. POSTĘPOWANIE PROWADZONE W TRYBIE ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI NA ZAPROJEKTOWANIE I WYKONANIE REMONTU POMIESZCZEŃ KATEDRY MOSTÓW WILIŚ NA PODDASZU GMACHU "ŻELBET" przegldaj
2006-11-15 09:31:37 ZP/248/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń biurowych Katedry Geotechniki i Geologii Stosowanej w budynku Hydrotechniki Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska zlokalizowanym w Gdańsku przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2006-11-17 12:53:42 ZP/252/047/R/06 TR. Przetargu nieograniczony na roboty remontowe w budynku przy Al. Zwycięstwa 25 w Gdańsku przegldaj
2006-11-22 10:56:11 ZP/251/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie systemu monitorowania TV skrzyżowania ul. Traugutta i ul. Do Studzienki w Gdańsku przegldaj
2006-11-23 14:13:15 ZP/266/047/R/06 TR. przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie przebudowy systemu sygnalizacji pożary w budynkach DS-5 I DS-10 Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-28 14:47:22 ZP/247/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu pomieszczeń na potrzeby Laboratorium Badań Nieniszczących Konstrukcji Metalowych Katedry Konstrukcji Metalowych i Zarządzania w Budownictwie, zlokalizowanym w Gdańsku przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2006-11-29 12:15:38 ZP/262/047/R/06 TR. Postępowanie z trybie z wolnej ręki na roboty dodatkowe do zamówienia na przebudowę wejścia głównego do budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej, realizowanego na podstawie umowy nr 1/10/06 przegldaj
2006-12-05 13:10:06 ZP/268/017/R/06 WOiO. Przetarg nieograniczony na wymianę stolarki okiennej na okna z profili PCV w obrębie IX, VIII i II piętra wysokiej części budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego na terenie "B" PG w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Do Studzienki 16A przegldaj
2006-12-12 14:23:42 ZP/282/002/R/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu elementów instalacji hydraulicznej zasilającej oraz rozprowadzającej wodę w hali Laboratorium Hydrauliki i Inżynierii Środowiska przy WILŚ przegldaj
2007-01-23 13:21:45 ZP/304/047/R/06 TR. Roboty dodatkowe do zamówienia na przebudowę i remont kapitalny budynku Domu Studenckiego nr 8 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Wyspiańskiego 5a przegldaj
2007-02-09 11:17:40 ZP/029/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wykonanie remontu pomieszczenia w budynku skrzydło "B" Gmachu Głównego dla potrzeb Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska, zlokalizowanego w Gdańsku przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-02-09 11:28:13 ZP/020/018/R/07 WZiE. Przetarg nieograniczony na wykonanie instalacji schładzania powietrza i dogrzewania pomieszczeń biurowych, laboratorium komputerowego, Auli I i IV oraz modernizacja wentylacji wyciągowej baru Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-02-15 12:27:38 ZP/010/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na przebudowę hali w budynku Chemii C Politechniki Gdańskiej na pomieszczenia administracyjno-biurowe przegldaj
2007-02-21 10:28:18 ZP/032/022/R/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na budowę odcinka kanalizacji światłowodowej TASK w Gdyni przegldaj
2007-02-27 12:40:45 ZP/031/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na rozbiórkę parterowego budynku Poligrafii Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-03-07 10:07:08 ZP/045/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na rozbiórkę trzykondygnacyjnego ryglowego budynku mieszkalnego o kubaturze 2297 m3, zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Sielickiej 3 przegldaj
2007-03-19 14:26:59 ZP/054/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wykonanie remontu pomieszczeń w budynku Gmachu Głównego nr 166, 166a i 161 dla potrzeb Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2007-04-17 13:57:20 ZP/086/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie układu zasilania i sterowania kaskadą pomp w hali Laboratorium Hydrauliki i Inżynierii Środowiska przy Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2007-04-30 11:22:30 ZP/105/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na wymianę okien drewnianych na okna z profili PCV w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej w Czarlinie przegldaj
2007-05-07 12:40:46 ZP/070/047/R/07 TR. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na roboty dodatkowe do zamówienia na budowę nowego gmachu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej z przeznaczeniem na Centrum Dydaktyczno-Badawcze Technologii Informacyjnych oraz siedzibę Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej w zakresie: zamknięcie stanu surowego, prace wykończeniowe oraz zagospodarowanie terenu, realizowanego na podstawie umowy nr ZP/12/TR/06 z dnia 20.09.2006 r. przegldaj
2007-05-18 15:32:22 ZP/113/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony o wartości na wymianę posadzek na wykładzinę PCV w Domu Studenckim nr 2 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Traugutta 115B przegldaj
2007-05-31 13:31:11 ZP/120/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wykonanie remontu pomieszczeń nr 166, 166a w budynku Gmachu Głównego dla potrzeb Katedry Mechaniki Budowli i Mostów przegldaj
2007-06-06 11:09:27 ZP/117/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony o wartości powyżej 60.000 EURO na wymianę okien drewnianych na okna z profili PCV i aluminiowych w korpusie głównym budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-06-13 14:14:57 ZP/126/014/R/07 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont adaptacyjny pomieszczeń nr 210, 211, 212, 213, 215, p7, p12 i korytarza w budynku Politechniki Gdańskiej, Wydział Elektrotechniki i Automatyki przy ul. Własna Strzecha 18a przegldaj
2007-06-15 13:38:01 ZP/129/047/R/06 TR. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń Studium Języków Obcych zlokalizowanych na poziomie 300 skrzydła B Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-06-19 12:48:26 ZP/133/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wykonanie remontu pomieszczeń nr 166, 166a w budynku Gmachu Głównego dla potrzeb Katedry Mechaniki Budowli i Mostów przegldaj
2007-06-19 15:09:01 ZP/134/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu pomieszczeń Katedry Konstrukcji Betonowych i Technologii Betonu. przegldaj
2007-06-21 13:06:47 ZP/141/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wykonanie remontu pomieszczeń Katedry Konstrukcji Metalowych i Zarządzania oraz Katedry Mechaniki Budowli i Mostów przegldaj
2007-06-28 10:59:22 ZP/151/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na malowanie wnętrz budynku Domu Studenckiego nr 5 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Wyspiańskiego 7 przegldaj
2007-07-04 13:53:06 ZP/161/009/R/07 ETI. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i wymianę wind w istniejących szybach w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-04 14:45:19 ZP/160/009/R/07 ETI. Przetarg nieograniczony na modernizację wnętrz holu i korytarza na parterze oraz klatki schodowej głównej w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-05 14:41:01 ZP/164/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń na I piętrze budynku Hydrotechniki przegldaj
2007-07-09 15:10:42 ZP/168/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń biurowych P105, P107, P109, P110, P120 na I piętrze budynku Hydrotechniki przegldaj
2007-07-12 14:48:47 ZP/171/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont i modernizację pomieszczeń biurowych na II piętrze budynku Hydrotechniki przegldaj
2007-07-13 07:21:07 ZP/169/025/R/07 OI. Przetarg nieograniczony na rozbudowę infrastruktury kablowej Uczelnianej Sieci Komputerowej Politechniki Gdańskiej - zadanie na 2007 r. przegldaj
2007-07-24 12:24:34 ZP/174/002/R/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na układanie parkietu w pomieszczeniach nr 166, 166a budynku Gmachu Głównego dla potrzeb Katedry Mechaniki Budowli i Mostów przegldaj
2007-07-24 14:47:21 ZP/175/009/R/07 ETI. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń nr 308, 322, 546, 548, 746, 738 w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-08-28 13:32:46 ZP/190/047/R/07 TR. przetarg nieograniczony na wymianę okien drewnianych na okna z profili PCV i aluminiowych w korpusie głównym budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul.Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-09-03 16:18:54 ZP/191/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na renowację ryzalitu elewacji północnej Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-11 13:09:39 ZP/218/002/R/07 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na układanie parkietu w pomieszczeniach nr 166, 166a budynku Gmachu Głównego dla potrzeb Katedry Mechaniki Budowli i Mostów przegldaj
2007-10-12 14:57:50 ZP/219/047/R/07 TR. Przetarg nieograniczony na wymianę okien drewnianych zespolonych na okna z profili PCV w skrzydłach bocznych i hali budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-11-08 10:08:02 ZP/241/017/R/07 WOiO. Przetarg nieograniczony na remont sanitariatów na parterze, II, III, IV, V i VI piętrze w prawym pionie wysokiej części budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego na terenie "B" PG w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Do Studzienki 16A przegldaj
2007-12-21 10:17:52 ZP/287/022/R/07 CIT. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i budowę odcinków kanalizacji telekomunikacyjnej doziemnej i odcinków przyłączeniowych rurociągu kablowego dla sieci TASK przegldaj
2008-01-21 13:55:28 ZP/008/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na rozbudowę i remont budynku Kuźni na cele dydaktyczne i naukowe Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku – Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-02-11 13:04:37 ZP/022/022/R/08 CIT. przetarg nieograniczony na budowę przyłączy telekomunikacyjnych do sieci światłowodowej TASK przegldaj
2008-02-11 14:57:48 ZP/023/009/R/08 ETI. przetarg nieograniczony na przebudowę bocznego wejścia do budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-03-05 15:03:40 ZP/043/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na rozbudowę i remont budynku Kuźni na cele dydaktyczne i naukowe Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku – Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-03-11 14:24:38 ZP/051/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na rozbiórkę dwóch parterowych budynków zawierających materiał z azbestem oraz rozbiórkę dróg i chodników na terenie działki Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Gdańsku przy ulicy Towarowej 40 przegldaj
2008-03-12 14:53:17 ZP/053/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na wymianę instalacji centralnego ogrzewania, modernizacji instalacji wentylacji mechanicznej oraz adaptacji pomieszczenia w piwnicy dla potrzeb węzła cieplnego w budynku "Żelbet" Politechniki Gdańskiej w Gdańsku – Wrzeszczu przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-03-25 08:58:49 ZP/059/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na zaprojektowanie i budowę dwóch domków letniskowych na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej w Czarlinie przegldaj
2008-04-15 12:20:23 ZP/073/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na wymianę instalacji centralnego ogrzewania oraz adaptację pomieszczenia dla potrzeb węzła cieplnego w budynku "Hydrotechniki" Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-04-18 14:31:16 ZP/081/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont kapitalny budynku biurowego Politechniki Gdańskiej przy Alei Zwycięstwa 27 w Gdańsku-Wrzeszczu przegldaj
2008-04-30 10:56:40 ZP/61/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na renowację frontowego ryzalitu trójdzielnego wraz z portykiem (1.075 m2) elewacji wschodniej Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-05 12:26:31 ZP/104/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont hal północno zachodniej części budynku Laboratorium Maszynowego Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-07 19:51:51 ZP/109/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na przebudowę pływalni w kompleksie Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy Al. Zwycięstwa 12 przegldaj
2008-05-13 09:53:14 ZP/114/014/R/08 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń nr E32, E33, E34 i korytarza w budynku Politechniki Gdańskiej Wydział Elektrotechniki i Automatyki przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-05-14 10:05:51 ZP/117/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont kapitalny Laboratorium Spawalnictwa – Hala nr 40 Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Siedlickiej przegldaj
2008-05-14 13:30:46 ZP/108/002/R/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na roboty budowlano-montażowe realizowane w ramach przeglądu technicznego konstrukcji budynku Hali Sportowo-Widowiskowej "OLIVIA" w Gdańsku przegldaj
2008-06-05 15:03:34 ZP/131/002/R/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń laboratorium dydaktyczno-badawczego Pomorskiego Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego w Gdańsku Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-06-11 11:32:47 ZP/145/002/R/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na: roboty budowlano-montażowe realizowane w ramach przeglądu technicznego konstrukcji budynku Hali Sportowo-Widowiskowej "OLIVIA" w Gdańsku przegldaj
2008-06-26 11:24:15 ZP/156/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na malowanie pomieszczeń Domu Studenckiego Nr 4 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego przy ul. Do Studzienki 61 w Gdańsku Wrzeszczu przegldaj
2008-07-01 12:57:50 ZP/164/009/R/08 ETI. Przetarg nieograniczony na przebudowę bocznego wejścia do budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-08 09:37:58 ZP/167/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont hal północno zachodniej części budynku Laboratorium Maszynowego Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-16 14:26:10 ZP/178/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie dialogu konkurencyjnego na wykonanie prac remontowych i modernizacyjnych obiektu stanowiącego infrastrukturę laboratoryjną i dydaktyczną w budynku Żelbetu Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-16 14:30:25 ZP/177/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone trybie negocjacji z ogłoszeniem na wykonanie prac remontowych pomieszczeń 163 i 164 Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej "Laboratorium Rewitalizacji Budowli Miejskich CURE" Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej w ramach projektu nr Z/2.22 I/1.3.1/006/04 dofinansowanego ze środków EFRR w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego przegldaj
2008-07-16 14:31:35 ZP/179/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie dialogu konkurencyjnego na wykonanie prac remontowych pomieszczeń laboratorium dydaktyczno-badawczego Pomorskiego Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego w Gdańsku Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-17 15:10:20 ZP/185/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie dialogu konkurencyjnego na wykonanie prac remontowych i modernizacyjnych obiektu stanowiącego infrastrukturę laboratoryjną i dydaktyczną w budynku Żelbetu Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-17 15:11:10 ZP/184/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie negocjacji z ogłoszeniem na wykonanie prac remontowych pomieszczeń 163 i 164 Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej "Laboratorium Rewitalizacji Budowli Miejskich CURE" Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej w ramach projektu nr Z/2.22/I/1.3.1/006/04 dofinansowanego ze środków EFRR w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego przegldaj
2008-07-17 15:11:35 ZP/186/002/R/08 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie dialogu konkurencyjnego na wykonanie prac remontowych pomieszczeń laboratorium dydaktyczno-badawczego Pomorskiego Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego w Gdańsku Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-18 12:12:46 ZP/187/009/R/08 ETI. Przetarg nieograniczony na remont korytarza na I piętrze, 2 bocznych klatek schodowych i części korytarza na VIII piętrze wraz z klatką schodową prowadzącą do wyjścia na dach w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-07-22 12:14:15 ZP/188/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont sali wykładowej nr 211 w Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej zlokalizowanym w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-07-23 14:46:25 ZP/192/009/R/08 ETI. Przetarg nieograniczony na wykonanie remontu w pomieszczeniach Katedr w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-09-04 13:23:50 ZP/229/014/R/08 WEiA. Przetarg nieograniczony na remont pomieszczeń nr 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, łazienki i korytarza w budynku Politechniki Gdańskiej Wydział Elektrotechniki i Automatyki przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-09-17 14:06:47 ZP/238/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont kapitalny sal laboratoryjnych nr 3, 6 i 104 w budynku Chemii "B" Wydziału Chemii Politechniki Gdańskiej zlokalizowanym przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku Wrzeszczu przegldaj
2008-10-17 11:18:16 ZP/264/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na remont kapitalny Domu Studenckiego nr 5A Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Wyspiańskiego 7A przegldaj
2008-11-05 13:53:52 ZP/289/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony na adaptację dwóch pomieszczeń w skrzydle "B" Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej na potrzeby pomieszczeń administracyjno - biurowych przegldaj
2008-11-07 13:44:05 ZP/290/047/R/08 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na remont hal technologicznych nr 1, 2, 3 budynku Chemia C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku przy ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG