Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 300 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-03-29 12:03:44 ZZ/298/009/2019 WETI Dostawa systemu przechowywania danych z oprogramowaniem kryptograficznym dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-29 15:23:27 ZP/74/004/D/19 WM Dostawa modułów pamięci SDRAM UDIMM DDR PC3 i dysków SSD na potrzeby modernizacji laboratorium komputerowego na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-01 15:13:02 ZZ/5/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-02 13:50:06 ZZ_1_001_D_19 WA dostawa materiałów promocyjnych-koszulek T-SHIRT z nadrukiem dla WA PG Dostawy
2019-04-02 14:01:14 ZP/79/055/R/19 OKZ Przebudowa infrastruktury terenowej w celu utworzenia wielofunkcyjnego terenu rekreacyjnego Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy al. Zwycięstwa 12 Roboty Budowlane
2019-04-03 10:46:56 CRZP/71/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 12:40:52 ZZ/345/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 13:44:44 ZP/75/061/D/19 WCH Dostawa zestawu składającego się z zestawu do izolacji bakteryjnego DNA (w tym bakterii gram+) z prób wody wodociągowej, jeziornej oraz zestawu Real-Time PCR do określenia obecności genów oporności na metale ciężkie, antybiotyki, surfaktanty w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-04-03 14:16:40 CRZP/80/009/D/19 WETI Dostawa urządzenia medycznego dla KIBM Wydziału ETI PG Dostawy
2019-04-04 10:21:32 ZP/84/055/D/19 OKZ dostawa taśm LTO-6 na potrzeby Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-04 15:06:00 ZP/86/018/D/19 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-05 09:48:37 ZZ/350/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 10:06:15 ZZ/351/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu do badania i pomiaru parametrów biofizycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 11:47:20 ZZ/355/009/D/2019 WETI Dostawa prętów molibdenowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 14:11:47 ZP/88/004/U/19 WM usługa hotelowa i restauracyjna na potrzeby uczestników 37 Konferencji Kolegium Dziekanów Wydziałów Mechanicznych realizowana przez Wydział Mechaniczny Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-08 14:09:56 ZZ/6/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” Dostawy
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-10 09:21:18 CRZP/82/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-11 09:25:21 ZZ 48/019/D/19 WFTiMS Dostawa rolet wraz z montażem na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-11 14:05:50 ZP/68/008/D/19 WCH Wykonanie i dostawa instalacji odzysku ciepła ze spalin generatora elektrycznego z wykorzystaniem reaktora z wirującymi płynami w ramach projektu "UBIS - URBAN BALTIC INDUSTRIAL SYMBIOSIS" współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Interreg Południowy Bałtyk 2014-2020. Dostawy
2019-04-12 11:28:41 ZP/98/061/U/19 BP ZPR PG Analiza i wdrożenie pełnej funkcjonalności P3MO na Politechnice Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-12 13:56:14 ZZ-18/017/U/2019 WOiO Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-04-15 11:04:31 ZP/102/004/U/19 WM Przeprowadzenie szkolenia dot. psychologii zarządzania zespołem dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Usł‚ugi
2019-04-15 12:42:00 ZP/90/018/D/19 WZiE DOSTAWA SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO, DRUKAREK I PREZENTERÓW dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 14:49:54 ZZ/393/009/D/2019 WETI Dostawa armatury z przyłączami do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 10:20:37 CRZP/99/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-16 13:30:32 ZZ/164/004/D/2019 WM Dostawa aparatu fotograficznego w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10” Dostawy
2019-04-17 08:38:00 ZP/103/018/U/19 WZiE Organizacja Technikaliów 2019 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG