Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2010-05-18 14:10:27 CRZP/310/035/U/10 OTE Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2010-05-20 16:24:19 ZP/319/054/U/10 OTM ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-05-26 10:53:15 ZP/306/032/U/10 NLP kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2010-05-26 11:10:45 CRZP/320/009/D/10 WETI wykonanie i dostawa materiałów promocyjnych, tj. ulotek i plakatów w ramach Projektu Domowy asystent osób starszych i chorych przegldaj
2010-05-26 13:15:39 ZP/305/032/U/10 NLP Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie negocjacji bez ogloszenia na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie 26.06.2010 r. - 11.07.2010 r. przegldaj
2010-06-07 14:57:41 CRZP/321/009/U/10 WETI Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-06-07 15:16:33 ZP/327/054/U/10 OTM Ubezpieczenie majatku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-06-10 16:14:32 CRZP/332/009/U/10 WETI Przetarg nieograniczony na wynajem autokarów wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-06-23 14:46:48 CRZP: ZP/341/047/U/10 OTI Projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji Domu Studenckiego nr 12 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku ? Wrzeszczu przy ul. Traugutta 115 przegldaj
2010-07-02 15:18:06 konkurs KT Na opracowanie koncepcji dla remontu Audytorium nr II Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki oraz dobudowy pomieszczeń Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej w ramach projektu ?Nowoczesne Audytoria Politechniki Gdańskiej?. przegldaj
2010-07-26 12:21:51 ZP/367/026/U/10 KKS Usługi ratownictwa wodnego na pływalni Centrum Sportu Akademickiego PG przegldaj
2010-07-27 14:58:55 ZP 371/019/U/10 WFTiMS Usługa wykonania ogólnopolskich badań statystycznych (ilościowych i jakościowych) dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2010-08-03 12:24:14 ZP/384/069/U/10 KLS Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w Budynku Bratniak wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG Kwadratowa przegldaj
2010-08-11 14:49:15 ZP/390/008/U/10 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników konferencji przegldaj
2010-08-12 14:52:06 ZP/395/032/U/10 NLP Usługa na wynajem autokaru wraz z kierowcą na przewóz osób na potrzeby PG przegldaj
2010-08-20 13:42:17 CRZP/400/009/U/10 WETI Świadczenie usług informatycznych oraz badawczo-programistycznych w projekcie ?Szybkie wspomagane komputerem projektowanie filtrów i multipleksów mikrofalowych? realizowanym w ramach programu EUREKA E! 5071 MWAVE_CAD przegldaj
2010-08-26 12:45:06 CRZP/408/009/U/10 WETI Swiadczenie usług informatycznych w projekcie "WiComm Transfer - transfer wiedzy i wzmocnienie powiązań sfery nauki z przedsiębiorstwami branży ICT/ETI poprzez system staży" realizowanego w ramach działania 8.2.1 program Operacyjny Kapitał Ludzki. przegldaj
2010-09-08 13:34:58 CRZP/419/009/D/10 WETI Dostawa zestawów komputerowych i firewalla dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2010-09-15 09:21:45 ZP/425/055/U/10 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-15 10:04:21 ZP/424/046/U/10 WZ Wynajem autokarów na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych PG przegldaj
2010-09-15 12:55:21 ZP 427/014/U/10 WEiA Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-09-16 10:53:03 ZP/406/018/U/010 WZiE usługa restauracyjno hotelowa w dniach 16-19 września 2010 roku dla uczestników konferencji Wydziału Zarządzania i Ekonomii PG przegldaj
2010-09-16 14:08:23 ZP/428/008/U/10 WCH Usługa gastronomiczna przegldaj
2010-09-24 12:25:17 CRZP/435/055/U/10 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej II przegldaj
2010-09-30 15:21:13 CRZP/434/009/U/10 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie pt. "Demonstrator technologiczny szerokopasmowego łącza bezprzewodowego z widmem rozproszonym dla potrzeb sieci ad-hoc" realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-10-05 12:12:02 ZP 433/055/U/10 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 euro na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku wytworzonych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-10-05 14:21:05 ZP/418/008/U/10 WCH świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2010-10-11 12:30:16 ZP/445/032/U/10 NLP Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-10-14 08:03:23 ZP/446/055/U/10 OKZ usługa drukowania i dostawa książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-10-18 09:07:36 ZP/461/055/U/10 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2010. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG