Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1544 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2010-05-26 10:53:15 ZP/306/032/U/10 NLP kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2010-05-26 13:15:39 ZP/305/032/U/10 NLP Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie negocjacji bez ogloszenia na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie 26.06.2010 r. - 11.07.2010 r. przegldaj
2010-08-12 14:52:06 ZP/395/032/U/10 NLP Usługa na wynajem autokaru wraz z kierowcą na przewóz osób na potrzeby PG przegldaj
2009-11-20 14:31:48 ZP/1286/032/U/09 NLP przetarg nieograniczony na usługę zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska przegldaj
2010-10-11 12:30:16 ZP/445/032/U/10 NLP Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-04-29 15:11:47 ZP/291/032/U/10 NLP Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-14 09:38:44 ZP/462/075/U/11 OKP Usługa organizacji spotkania opłatkowego przegldaj
2011-08-12 13:29:35 ZP/287/075/U/11 OKP Wykonanie projektu Informatora dla studentów I roku przegldaj
2011-08-16 10:37:19 ZP/286/075/U/11 OKP Usługa wykonania projektu kalendarzy na rok 2012 dla PG przegldaj
2015-02-02 09:02:59 ZP/23/055/U/15 OKZ Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnych dla Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-11 12:50:22 ZP/377/055/U/12 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2012 przegldaj
2016-02-09 11:01:37 ZP/15/055/U/16 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2011-08-31 14:59:40 ZP/321/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2017-04-05 14:00:02 ZP/58/055/U/17 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-30 14:49:43 ZP/207/055/U/17 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-09 13:24:38 ZP/17/055/U/16 OKZ Usługa wykonania dokumentacji projektowej przebudowy Domu Studenckiego nr 13 z adaptacją parteru na przedszkole dla dzieci pracowników i studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-17 10:48:09 ZP/374/055/U/12 OKZ Świadczenie usług cateringowych dla uczestników konferencji przegldaj
2013-05-13 14:29:53 ZP/194 /055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci przegldaj
2015-10-22 10:11:39 ZP/347/055/U/15 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Samorządu Doktorantów i Samorzadu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-09 14:05:18 ZP/18/055/U/16 OKZ Usługa wykonania koncepcji, dokumentacji projektowej oraz pełnienia nadzoru autorskiego dla „Projektu remontu i przebudowy budynku Hydromechaniki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. Gabriela Narutowicza 11/12” przegldaj
2019-05-08 13:50:58 ZP/113/055/U/19 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2012-10-18 09:53:01 ZP/385/055/U/12 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauka jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-07 10:45:29 ZZ/223/036/U/14 OKZ Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-06 12:14:15 ZP/329/055/U/11 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku "Bratniak" wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG "Kwadratowa" przegldaj
ZP/121/055/U/12 OKZ 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu letniego dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-22 14:56:53 ZP/350/055/U/15 OKZ Świadczenie usług hotelowych oraz najem sali szkoleniowej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Network Gdańsk dla Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-12 12:48:00 ZP/121/055/U/12 OKZ przetarg nieograniczony na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-18 14:14:30 ZP 382/055/U/12 OKZ Usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, usługa wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-11-18 09:14:44 ZP/445/055/U/13 OKZ Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-30 12:42:02 ZP/180/055/U/14 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2014-2016 przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG