Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1544 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-02-19 15:27:50 ZP 50/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową dla pracowników Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-22 08:56:44 ZZ/187/019/D/18 WFTiMS Dostawa bloków termostatujących do mieszadła magnetycznego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-05 13:21:50 ZP 93/019/U/14 WFTiMS Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-15 12:18:11 ZZ 06/019/D/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-02-27 10:10:14 ZP 84/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-20 14:44:36 ZZ 183/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-03-25 14:21:45 ZP/59/019/U/15 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej na Gali konkursu na najlepsze prace z matematyki i jej zastosowań oraz podsumowaniu Projektu Centrum Zastosowań Matematyki Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2017-03-08 12:46:23 ZZ/37/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-09-10 13:34:52 ZP/359/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usług restauracyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki przegldaj
2014-03-17 11:13:34 ZP/92/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej - zakwaterowanie oraz wyżywienie dla wykładowców i uczestników warsztatów Układy złożone i Gali konkursowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki przegldaj
2016-11-14 12:42:34 ZZ 149/019/U/16 WFTiMS Usługa wykonania czterech badań kontrolnych elektromagnetycznego promieniowania niejonizującego dla celów BHP dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-11 13:36:25 ZP 102/019/U/16 WFTiMS Usługa cateringowa dla wykładowców i uczestników konferencji organizowanej w ramach projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts realizowanego na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-23 11:15:58 ZZ 07/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 12:46:35 ZZ 184/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 12:47:14 ZZ 185/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-03-14 11:12:58 ZP/33/019/U/17 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum Within and Beyond Quantum Mechanics wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-02 12:48:10 ZZ 186/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 12:48:52 ZZ 187/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 12:49:27 ZZ 188/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 12:50:06 ZZ 189/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-03-14 13:33:10 ZP/104/019/U/13 WFTiMS Przetarg niograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Centrum Zastosowań Matematyki? w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2017-10-02 12:50:52 ZZ 193/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-10-02 14:24:12 ZZ/196/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-03-15 12:16:03 ZP/105/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2016-11-17 15:04:12 ZZ 151 019 U 16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2010-03-15 14:19:32 ZP/230/019/U/10 WFTiMS Prowadzenie monitoringu i ewaluacja projektu "Inżynieria materiałowa-przyszłość gospodarki" przegldaj
2017-10-04 12:59:37 ZZ 200 019 U 17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-10-15 11:24:50 ZP 398/019/U/14 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2017-03-16 11:00:14 ZP/41/019/U/17 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników Sympozjum Within and Beyond Quantum Mechanics wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-03-17 12:42:14 ZP 224/019/U/10 WFTiMS Zapytanie o cenę na wykonanie audytu finansowego projektu pt: ?Scalowalne kwantowe obliczenia przy pomocy atomów i światła? (akronim: SCALA), realizowanego w ramach VI Programu Ramowego UE (Kontrakt Nr 015714) w zakresie obejmującym okres: 01.11.2008 - 31.01.2010 dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG