Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1597 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-03-08 12:28:40 ZP/81/002/U/13 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-20 08:15:54 ZP/116/002/U/14 WILIŚ Świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-13 09:59:31 ZZ/10/002/U/2017 WILIŚ Usługi analizy metagenomowej DNA przegldaj
2014-03-20 11:02:55 ZP/103/002/U/14 WILIŚ Świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-13 09:39:59 ZP/215/002/U/11 WILIŚ Nadzór inwestorski przy realizacji adaptacji pomieszczeń w budynku Kuźni Politechniki Gdańskiej na potrzeby Centrum Civitroniki w ramach projektu Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE przegldaj
2018-04-13 12:35:32 ZZ/15/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie obliczeń średniej prędkości pojazdów na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. "Wpływ czasu i warunków eksploatacyjnych na trwałość i funkcjonalność elementów bezpieczeństwa ruchu drogowego" przegldaj
2018-10-30 11:30:05 ZZ/30/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie audytu finansowego projektu oraz sporządzenie sprawozdania z audytu przegldaj
2010-11-25 09:34:02 ZP/471/002/U/10 WILIŚ Świadczenie usług cateringowych dla WILiŚ PG przegldaj
2016-07-27 09:48:55 ZZ/17/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie ciąłych pomiarów ruchu drogowego oraz badań gęstości ruchu na autostradach i drogach ekspresowych na potrzeby realizacji projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
2012-09-04 13:01:59 ZP/304/002/U/12 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-06 11:55:14 CRZP 226/002/U/18 WILIŚ Przeprowadzenie szkolenia dotyczącego modelowania transportu substancji biogennych w wodach podziemnych na potrzeby projektu"WaterPUCK" przegldaj
2018-04-20 11:01:53 ZZ/16/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie audytu zewnętrznego projektów oraz sporządzenie sprawozdania z audytu na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-09 11:51:51 ZP/272/002/U/11 WILIŚ Badania specjalistyczne mikrobiologiczne i olejów fuzlowych na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2014-04-15 11:52:51 ZP/150/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-16 10:53:10 ZP/70/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-28 11:53:35 ZZ/3/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi przeglądu i naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2016-04-21 14:25:01 ZZ/8/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2017-03-30 12:11:41 CRZP 53/002/U/17 WILIŚ Usługa dostarczenia pizzy dla studentów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej podczas trwania konkursu "WYKOMBINUJ MOST" przegldaj
2016-08-19 13:10:53 ZZ/19/002/D/2016 WILIŚ Usługa w zakresie poboru prób wraz z wykonywaniem analiz oraz wykonywaniem odczytów z systemu monitoringu i urządzeń pomiarowych w godzinach nocnych w trakcie testu ciągłego w Oczyszczalni Ścieków w Słupsku dla WILiŚ PG w ramach projektu BARITECH przegldaj
2011-01-03 12:13:41 ZP542/002/U/10 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-03 10:47:58 ZP/354/002/U/12 WILIŚ Wykonanie badań molekularnych mikroorganizmów związanych z procesem Anammox dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-28 10:28:05 CRZP 129/002/U/16 WILIŚ Wynajem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-25 12:57:08 ZZ/20/002/U/2016 WILIŚ Usługa w zakresie wykonania analiz mikrobiologicznych związanych z aktywnością genów zaangażowanych w proces nitryfikacji dla próbek osadu czynnego pobranego z komunalnej oczyszczalni ścieków na potrzeby projektu "RENEMO" przegldaj
2011-08-23 14:48:24 ZP/260/002/U/11 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-24 11:23:47 CRZP 13/002/U/18 ZP 1/WI WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-05 12:42:14 ZP366/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2012-10-08 08:37:25 ZP/364/002/U/12 WILIŚ Wykonanie specjalistycznych analiz składu izotopowego wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-30 10:24:14 ZZ/15/002/U/2015 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług sekwencjonowania DNA z próbek DNA przegldaj
2015-04-17 13:28:55 ZZ/21/002/U/2015 WILIŚ Usługa wykonania i zapisu odczytów urządzeń pomiarowych zainstalowanych w oczyszczalni ścieków w Słupsku dla Politechniki Gdańskiej, Wydział Inżynierii Ladowej i Środowiska w ramach projektu: "Integrated technology for improved energy balance and reduced greenhouse gas emissions at municipal wastewater treatment plants"(BARITECH). przegldaj
2017-04-05 08:59:33 ZZ/6/002/U/2017 WILIŚ Zaprojektowanie, wykonanie i instalacja internetowej bazy danych wypadków drogowych wraz z narzędziami analitycznymi i platformą wymiany dokumentów między partnerami i interesariuszami, zwanych łącznie systemem oraz administrowanie systemem w pełnym zakresie w ramach międzynarodowego projektu ERASMUS + realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG