Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-04-19 14:16:00 ZP/67/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Business English Certificate Vantage dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
2016-09-23 12:09:00 ZP/250/018/U/16 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sali konferencyjnej z wyposażeniem na potrzeby konferencji organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-23 16:04:00 ZP/251/018/U/16 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia Prince 2 Foundation oraz Agile Project Management Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 13:50:00 ZP/214/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 15:16:00 ZP/227/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach z bazy danych GUS lub HBI przegldaj
2009-08-26 10:43:35 ZP/730/018/U/09 WZiE Usługa wykonania badań ankietowych o charakterze wywiadu bezpośredniego. przegldaj
2017-08-01 13:15:00 ZP/148/018/U/17 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-05 10:05:00 ZP/1/018/U/2017 WZiE Usługa restauracyjna i cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-14 15:22:00 ZP/244/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia warsztatów w ramach obchodów 20-lecia dla pracowników Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-02-20 13:45:50 ZP/30/018/U/18 WZiE Przeprowadzenie szkolenia oraz certyfikowanego egzaminu International Project Management Association - poziom D (IPMA) studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-25 13:54:53 ZP/400/018/U/11 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów - Studia Podyplomowe MBA-Zarządzanie strategiczne: programami i projektami oraz Studia podyplomowe MBA-Zarządzanie w sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012, współfinansowanych z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 2.1.1 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
2013-06-19 11:19:00 ZP/228/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna w formie uroczystej obiadokolacji w ramach obchodów 20-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej i szkolenia pracowników przegldaj
2017-05-10 12:40:24 ZZ/1/018/U/2017 WZiE Sporządzenie dokumentacji niezbędnej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na roboty budowlane oraz pełnienie funkcji inspektora nadzoru dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-29 14:20:00 ZZ/2/018/U/2018 WZiE ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY DOTYCZĄCEJ NAJMU POMIESZCZEŃ I ŚWIADCZENIA USŁUG GASTRONOMICZNYCH W FORMIE BUFETU W BUDYNKU WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA I EKONOMII POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2018-02-26 13:20:00 ZP/40/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Business English Certificate Vantage dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-05 11:53:00 ZP/121/018/U/18 WZiE Organizacja Konferencji Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej z okazji obchodów 25-lecia Wydziału przegldaj
2015-11-24 10:48:00 ZP/379/018/U/15 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 14:36:00 ZP/56/018/U/16 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-06 10:30:00 ZP/45/018/U/18 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2014-01-24 14:44:00 ZP/19/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia pięciu indywidualnych wywiadów pogłębionych z wybranymi przedsiębiorcami (właścicielem/menedżerem) lub menedżerem (nie właścicielem) z dostarczonej przez Zamawiającego bazy danych przegldaj
2017-11-29 13:22:35 ZP/220/018/U/2017 WZiE Przeprowadzenie szkolenia Certified Associate in Project Management (CAPM) dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-15 14:11:00 ZP/279/018/U/13 WZiE Świadczenie usługi gastronomicznej w ramach szkoły letniej dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2015-03-05 12:25:00 ZP/56/018/U/15 WZiE sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-16 10:53:03 ZP/406/018/U/010 WZiE usługa restauracyjno hotelowa w dniach 16-19 września 2010 roku dla uczestników konferencji Wydziału Zarządzania i Ekonomii PG przegldaj
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji przegldaj
2014-02-12 13:19:00 ZP/49/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2017-09-07 13:51:38 ZP/170/018/U/17 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej konferencję, w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyżywienime, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi związane z organizacją konferencji przegldaj
2014-06-10 13:23:00 ZP/252/018/U/14 WZiE Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Wydziale Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG