Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2008-11-27 13:17:40 ZP/308/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Ułożenie kabla optotelekomunikacyjnego w kanalizacji teletechnicznej wraz z wykonaniem połączeń światłowowdowych w sieci TASK" przegldaj
2008-12-22 13:05:33 ZP/338/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w grudniu 2008 przegldaj
2006-11-13 14:00:12 ZP/239/022/U/06 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w listopadzie 2006 przegldaj
2009-01-21 14:39:06 ZP/003/022/U/09 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w styczniu 2009" przegldaj
2008-01-17 14:50:02 ZP/003/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w styczniu 2008" przegldaj
2009-03-17 14:40:04 ZP/60/022/U/09 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach optycznych w węzłach sieci TASK w marcu 2009" przegldaj
2006-12-13 10:59:13 ZP/272/022/U/06 CIT. Przetarg nieograniczony na wydanie w roku 2007 czterech kolejnych numerów kwartalnika naukowego - TASK QUARTERLY przegldaj
2006-12-15 14:03:44 ZP/280/022/U/06 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w grudniu 2006 przegldaj
2007-01-29 13:16:38 ZP/009/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w lutym 2007 przegldaj
2008-04-08 12:18:30 ZP/065/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w kwietniu 2008 przegldaj
2009-06-17 11:27:59 ZP/484/022/U/09 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń światłowodowych związana z przyłączeniem szkół do sieci światłowodowej TASK - etap I i II" przegldaj
2018-05-14 16:21:02 ZZ/111/071/2018 CMTM Przeprowadzenie szkolenia okresowego z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy pracowników Centrum Morskich Technologii Militarnych i Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-07-20 11:09:59 ZZ/175/071/U/2017 CMTM Nabór pracowników do wykonania prac stoczniowych przegldaj
2011-10-06 13:52:39 CRZP/374/071/U/11 CMTM Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym finansowanym przez NCBiR realizowanego w ramach Konsorcjum, którego Liderem jest Politechnika Gdańska przegldaj
2016-09-26 14:47:26 ZZ/279/071/U/2016 CMTM Wytworzenie i montaż obwodów drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2017-08-01 16:33:10 ZZ/189/071/U/2017 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-02-20 15:31:16 ZZ/055/071/Z/2018 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu przegldaj
2015-08-11 13:09:43 ZZ/101/071/U/15 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych. przegldaj
2017-05-15 16:35:32 ZZ/131/071/D/2017 CMTM Wykonanie prac po weryfikacji stanu technicznego tokarki TUD/50 przegldaj
2017-05-18 09:13:57 ZZ/134/071/U/2017 CMTM Nabór pracowników do wykonania prac stoczniowych przegldaj
2017-08-29 13:43:02 ZZ/210/071/U/2017 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-06-10 12:15:22 ZZ/091/071/U/14 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych przegldaj
2017-12-08 14:35:28 ZZ/297/071/Z/2017 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu dla CMTM PG przegldaj
2016-11-09 17:24:11 ZZ/371/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2017-12-15 15:17:04 ZZ/308/071/Z/2017 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu dla CMTM PG przegldaj
2018-04-04 15:58:07 ZZ/088/071/U/2018 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu przegldaj
2016-11-10 12:12:10 ZZ/373/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2018-07-16 17:03:21 ZZ/167/071/U/2018 CMTM Nabór pracowników lub znalezienie wykonawcy do wykonania pracy „Sprawdzenia i testowanie elementów podsystemu zobrazowania taktycznego” przegldaj
2018-04-23 14:13:24 ZZ/103/071/U/2018 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-08-09 15:00:40 ZZ/220/071/U/2016 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych dla PG CMTM przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG