Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-08-08 13:52:05 ZZ/473/036/U/17 DG Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-12-30 11:29:38 ZZ/489/036/U/14 DG Usługa odbioru i wywozu odpadów podlegajacych unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku przegldaj
2016-01-05 10:23:40 ZZ/1/036/U/16 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2016-07-22 11:57:07 ZZ/452/036/U/16 DG Mycie okien i powierzchni szklanych w budynkach PG przegldaj
2018-01-08 12:03:17 ZZ/1/036/U/18 DG postępowanie na usługę odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych. przegldaj
2018-07-25 09:33:22 ZZ/529/036/U/18 DG postępowanie na usługę mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-11 15:12:22 ZP/70/025/U/14 CUI Odnowienie kontraktów serwisowych na serwery i macierze f-my SUN oraz urządzenia f-my CISCO przegldaj
2014-08-08 11:21:37 ZZ/004/057/U/14 CTW i T usługa wykonania dwóch badań dezintegracji materiału polimerowego w kompoście w warunkach laboratoryjnych wraz z dostarczeniem raportu z badań, w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych wybranej technologii, Nr projektu II/Chem/2014/15, w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-04 14:48:05 ZP/29/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia 10 analiz dotyczących potrzeb rynku służących wyborowi tematyki badań B+R w Politechnice Gdańskiej w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego przez Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-23 15:26:12 ZZ/005/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia warsztatów dla doktorantów i młodych pracowników naukowych (do 35 roku życia) Politechniki Gdańskiej w formie trzech szkoleń, w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej”. przegldaj
2015-07-27 16:41:14 ZP/250/057/U/15 CTW i T Usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 1 technologii zgłoszonej w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-27 17:11:39 ZP/249/057/U/15 CTW i T Świadczenie usług europejskiego rzecznika patentowego w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-22 13:59:58 ZZ/006/057/U/14 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-08-22 14:13:48 ZP/340/057/U/14 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanych technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-18 13:24:31 ZZ/002/057/U/15 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 2 technologii w XVIII Międzynarodowym Salonie Wynalazków i Innowacyjnych Technologii „ARCHIMEDES" odbywających się w Moskwie w dniach 2-5 kwietnia 2015 r. dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-10 12:02:22 ZZ/012/057/U/15 CTW i T Usługa testowania przemysłowego jednego typu granulatu w ramach zgłoszonej technologii pn.: „Nowe biodogradowalne/kompostowalne materiały polimerowe na opakowania i produkty jednorazowego użytku”, Nr projektu II/Chem/.2014/15 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-08 12:54:09 ZP/147/057/U/15 CTW i T Usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości systemu eksperckiego, stworzonego z myślą o wspieraniu chirurgów przy operacji przepukliny brzusznej o nazwie „HAL 2010”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013 Priorytet 1 Badania i Rozwój Nowoczesnych Technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe, Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe przegldaj
2015-05-08 13:10:47 ZP/148/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 2 technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-08-11 13:14:00 ZP/266/057/U/15 CTW i T Usługa wykonania koncepcji komercjalizacji technologii wypracowanych na Wydziale Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej poprzez powołanie spółki spin-off za pośrednictwem spółki celowej Politechniki Gdańskiej – Excento Sp. z o.o. w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-13 15:39:26 ZP/271/057/U/15 CTW i T Usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 1 technologii z zakresu wiertnictwo i inżynieria otworowa (poszukiwanie i eksploatacja źródeł węglowodorów) nr projektu II-2/Mech/2014/8 zgłoszonej w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-15 10:49:51 ZP/155/057/U/15 CTW i T usługa polegająca na wykonaniu badania stanu techniki dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. przegldaj
2015-03-04 14:38:09 ZZ/003/057/U/15 CTW i T usługA kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 4 technologii w Międzynarodowych Targach Wynalazczości „Concours Lépine”, które odbędą się w Paryżu w dniach 29 kwietnia – 10 maja 2015 roku zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-09-12 14:14:16 ZZ/007/057/U/14 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dotyczących oceny możliwości zwiększenia skali wytwarzania hydrożelu chitozanowego dla projektu nr II/Chem/2014/17 przegldaj
2014-09-12 14:10:43 ZZ/009/057/U/14 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii na Międzynarodowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. dla technologii zgłoszonych w ramach projektu przegldaj
2015-05-29 13:11:18 ZP/174/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 2 technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-05-29 15:21:47 ZZ/006/057/U/15 CTW i T usługa utworzenia i obsługi technicznej sklepu internetowego dla beneficjenta Akademickiego Inkubatora Gospodarczego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie akademickiej przedsiębiorczości akademickiej” współfinansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. przegldaj
2015-03-11 09:53:34 ZP/62/057/U/15 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanej technologii zgłoszonej w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-11 10:03:34 ZP/63/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla trzech technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-12-11 14:58:52 ZP/467/057/U/14 CTW i T świadczenie usługi europejskiego rzecznika patentowego dla 4 technologii przegldaj
2014-12-11 15:52:36 ZP/466/057/U/14 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla dwóch technologii przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG