Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1519 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-09-13 08:17:18 ZP/345/055/U/13 OKZ Usługi Poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 14:04:51 ZP/104/055/U/17 OKZ usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego (SAP) i dźwiękowych systemów ostrzegawczych (DSO) w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-17 11:57:43 ZP/366/055/U/13 OKZ Usługi szkolnictwa wyższego polegające na przeprowadzeniu zajęć dydaktycznych z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze zimowym 2013/2014. przegldaj
2016-11-15 09:43:14 ZZ/10/055/U/16 OKZ usługa gastronomiczna polegającą na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-08 08:43:02 ZP/479/055/U/14 OKZ Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Działu Organizacyjnego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-12 09:01:20 ZP/98/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-08 15:10:23 K/1/055/15 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji remontu i przebudowy budynku Hydromechaniki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2016-01-12 11:25:01 ZP/5/055/U/16 OKZ Świadczenie usług udostępnienia platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-20 08:52:36 ZP/370/055/U/13 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2016-07-25 10:46:35 CRZP: ZP/216/055/U/16 OKZ Świadczenie kompleksowej usługi hotelowej na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-07-16 12:16:35 ZZ/15/055/U/18 OKZ Wykonanie audytu oprogramowania oraz infrastruktury IT wytworzonych w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2014-03-24 08:17:38 ZP/105/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelowej oraz najem sali konferencyjnej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Student Network Gdańsk przegldaj
2011-07-14 14:14:18 KONKURS OKZ Opracowanie koncepcji urbanistyczno- architektonicznej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii ?B?, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego usytuowanego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2016-01-13 10:56:46 ZP/3/055/U/16 OKZ Świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-15 09:05:12 ZP/247/055/U/11 OKZ usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu pracowników, emerytów i rencistów do OWPG Czarlina przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2012-08-21 11:13:16 ZP/307/046/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-15 13:01:22 ZP/107/025/U/13 OKZ Wydrukowanie i dostarczenie broszur dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-25 12:56:33 ZP/109/055/U/14 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2015-10-01 14:48:49 ZP/325/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2018-04-16 10:35:46 ZP/81/055/U/18 OKZ Świadczenie usług w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-05 14:40:12 ZP/5/055/U/18 OKZ Świadczenie usług udostępnienia platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-11-21 14:43:16 ZP/286/055/U/16 OKZ projekt remontu kapitalnego budynku Domu Studenckiego DS5 z uwzględnieniem kotłowni z przeznaczeniem na rowerownię zlokalizowanego w Gdańsku przy ul Wyspiańskiego 7 przegldaj
2013-09-27 13:20:13 ZP/380/055/U/13 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2017-06-20 13:53:02 ZP/107/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2014-07-10 14:20:11 K/2/055/14 OKZ Konkurs urbanistyczny na opracowanie koncepcji osiedla mieszkanniowego przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-28 12:19:34 ZP/135 /055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG