Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1528 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-08-03 14:19:30 ZP/258/055/U/15 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-08-21 12:03:13 ZZ/003/001/U/18 WA Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-16 09:46:09 ZZ/90/001/18 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-06 12:36:42 ZP/430/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-15 11:52:51 ZP/150/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-08-14 07:53:00 ZP/326/018/U/13 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-30 13:15:46 ZZ/37/002/U/2018 WILIŚ Usługa weryfikacji danych wyjściowych uzyskanych z analizy materiałów wideo na potrzeby realizacji projektu pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
2010-10-26 10:26:37 ZP/472/018/U/010 WZiE usługa wsparcia dwóch projektów w zakresie Zarządzania i realizacji projektu zgodnie z metodyką PRINCE 2 ? Projekt Studia Podyplomowe MBA Zarządzanie strategiczne: programami i projektami" POKL.02.01.01-00-A33/09; Projekt Studia podyplomowe MBA ? Zarządzanie w Sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012 POKL.02.01.01-00-A38/09 przegldaj
2014-01-29 12:27:06 CRZP/23/009/U/14 WETI Usługa wyceny dóbr niematerialnych i prawnych wybranych produktów projektu pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodlanych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle przegldaj
2013-12-20 08:47:27 CRZP/514/009/U/13 WETI Usługa wyceny dóbr niematerialnych platformy NOR-STA na Wydziale ETI przegldaj
2013-12-23 08:11:08 CRZP/515/009/U/13 WETI Usługa wyceny dóbr wartości niematerialnych i prawnych w Projekcie Domowy asystent osób starszych i chorych na Wydziale ETI przegldaj
2011-10-25 13:54:53 ZP/400/018/U/11 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów - Studia Podyplomowe MBA-Zarządzanie strategiczne: programami i projektami oraz Studia podyplomowe MBA-Zarządzanie w sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012, współfinansowanych z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 2.1.1 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
2013-03-06 14:42:00 ZP/85/018/U/13 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów: ?Studia podyplomowe MBA ? Zarządzanie Strategiczne: programami i projektami ? edycja II? UDA-POKL.02.01.01-00-128/10 oraz ?Studia podyplomowe MBA ? Przywódca Strategiczny? UDA-POKL.02.01.01-00-083/10 przegldaj
2009-08-26 10:43:35 ZP/730/018/U/09 WZiE Usługa wykonania badań ankietowych o charakterze wywiadu bezpośredniego. przegldaj
2014-08-22 14:13:48 ZP/340/057/U/14 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanych technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-11 09:53:34 ZP/62/057/U/15 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanej technologii zgłoszonej w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-14 12:42:34 ZZ 149/019/U/16 WFTiMS Usługa wykonania czterech badań kontrolnych elektromagnetycznego promieniowania niejonizującego dla celów BHP dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-27 13:23:05 CRZP/224/009/U/16 WETI Usługa wykonania dokumentacji projektowej na remont pomieszczenia integracji społeczności studenckiej na Wydziale ETI PG przegldaj
2016-02-09 13:24:38 ZP/17/055/U/16 OKZ Usługa wykonania dokumentacji projektowej przebudowy Domu Studenckiego nr 13 z adaptacją parteru na przedszkole dla dzieci pracowników i studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-08 11:21:37 ZZ/004/057/U/14 CTW i T usługa wykonania dwóch badań dezintegracji materiału polimerowego w kompoście w warunkach laboratoryjnych wraz z dostarczeniem raportu z badań, w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych wybranej technologii, Nr projektu II/Chem/2014/15, w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-07-20 10:37:39 ZZ/07/030/U/18 B Usługa wykonania ekspertyzy konserwatorskiej dla 12 starodruków ze zbiorów Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-07 09:41:49 CRZP/296/009/U/12 WETI Usługa wykonania i wdrożenia portalu internetowego dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego w ramach Regionelnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 Działanie 1.5.2 przegldaj
2015-04-17 13:28:55 ZZ/21/002/U/2015 WILIŚ Usługa wykonania i zapisu odczytów urządzeń pomiarowych zainstalowanych w oczyszczalni ścieków w Słupsku dla Politechniki Gdańskiej, Wydział Inżynierii Ladowej i Środowiska w ramach projektu: "Integrated technology for improved energy balance and reduced greenhouse gas emissions at municipal wastewater treatment plants"(BARITECH). przegldaj
2016-02-09 14:05:18 ZP/18/055/U/16 OKZ Usługa wykonania koncepcji, dokumentacji projektowej oraz pełnienia nadzoru autorskiego dla „Projektu remontu i przebudowy budynku Hydromechaniki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. Gabriela Narutowicza 11/12” przegldaj
2010-07-27 14:58:55 ZP 371/019/U/10 WFTiMS Usługa wykonania ogólnopolskich badań statystycznych (ilościowych i jakościowych) dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2015-07-06 18:19:44 ZZ/009/057/U/15 CTW i T Usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Nowoczesny, przyjazny środowisku zespół napędowy niewielkiej jednostki pływającej o mocy 30 kW”, nr projektu II/OiO/2014/18 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-12 14:14:16 ZZ/007/057/U/14 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dotyczących oceny możliwości zwiększenia skali wytwarzania hydrożelu chitozanowego dla projektu nr II/Chem/2014/17 przegldaj
2015-06-10 16:00:38 ZZ/008/057/U/15 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych, w tym przygotowanie raportów dotyczących przeprowadzonych prób oraz uzyskanych wyników, Nr projektu II-3/CHEM/2015/8 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-07-04 10:08:25 ZZ/718/009/U/2018 WETI Usługa wykonania projektu graficznego do projektu badawczego „ Neurophysiological Mapping and Stimulation of the Human Brain for Memory Enhancement” w Programie FIRST TEAM finansowanym ze środków EFRR w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój (PO IR) oś IV ze środków Działania 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R prowadzonego przez Fundację na rzecz Nauki Polskiej przegldaj
2011-08-16 10:37:19 ZP/286/075/U/11 OKP Usługa wykonania projektu kalendarzy na rok 2012 dla PG przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG