Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1557 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2014-05-14 11:01:12 ZP/193/002/U/14 WILIŚ Usługa tłumaczenia symultanicznego tekstów technicznych na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2017-03-31 12:29:03 ZZ/83/014/17 WEiA Usługa tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2015-07-13 14:52:02 ZP/230/055/U/15 OKZ Usługa ubezpieczenia kosztów leczenia i assistance, następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących ( w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2016-05-24 15:16:30 ZP/154/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia majątku oraz odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej w okresie od 01.07.2016 roku do 30.06.2018 roku przegldaj
2016-06-09 14:20:13 ZP/170/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej deliktowej i kontraktowej Politechniki Gdańskiej na lata 2016-2017 przegldaj
2015-05-29 15:21:47 ZZ/006/057/U/15 CTW i T usługa utworzenia i obsługi technicznej sklepu internetowego dla beneficjenta Akademickiego Inkubatora Gospodarczego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie akademickiej przedsiębiorczości akademickiej” współfinansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. przegldaj
2013-08-01 10:51:19 ZP/306/055/U/13 RIT Usługa w zakresie komputerowego składu i łamania publikacji na potrzeby CI TASK przegldaj
2017-08-22 14:36:41 ZZ/16/055/U/17 OKZ usługa w zakresie najmu 1 autokaru wraz z 2 kierowcami do transportu 50 członków Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-06 13:18:25 ZP/248/055/U/14 OKZ Usługa w zakresie najmu 3 autokarów na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-13 08:51:03 ZZ/18/055/U.17 OKZ usługa w zakresie najmu 6 autokarów wraz z kierowcami oraz 1 busa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-07 10:58:14 ZP 173/019/U/14 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-21 12:40:46 ZP 299/019/U/14 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-10 13:50:34 ZP 225/019/U/15 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-10 11:10:24 ZP/254/055/U/12 OKZ Usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-21 11:13:16 ZP/307/046/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-19 12:21:10 ZP/34/055/U/16 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-07-06 12:14:21 ZP/229/008/U/11 WCH Usługa w zakresie napraw,renowacji i konserwacji mebli laboratoryjnych wraz z dostawą przegldaj
2016-06-15 12:22:10 ZZ/16/002/U/2016 WILIŚ Usługa w zakresie poboru prób wraz z wykonywaniem analiz oraz wykonywaniem odczytów z systemu monitoringu i urządzeń pomiarowych w godzinach nocnych w trakcie testu ciągłego w Oczyszczalni Ścieków w Słupsku dla WILiŚ PG w ramach projektu BARITECH przegldaj
2016-08-19 13:10:53 ZZ/19/002/D/2016 WILIŚ Usługa w zakresie poboru prób wraz z wykonywaniem analiz oraz wykonywaniem odczytów z systemu monitoringu i urządzeń pomiarowych w godzinach nocnych w trakcie testu ciągłego w Oczyszczalni Ścieków w Słupsku dla WILiŚ PG w ramach projektu BARITECH przegldaj
2016-08-25 12:57:08 ZZ/20/002/U/2016 WILIŚ Usługa w zakresie wykonania analiz mikrobiologicznych związanych z aktywnością genów zaangażowanych w proces nitryfikacji dla próbek osadu czynnego pobranego z komunalnej oczyszczalni ścieków na potrzeby projektu "RENEMO" przegldaj
2011-09-08 11:31:54 ZP/333/046/U/11 WLM Usługa w zakresie wynajmu autokarów na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-03-29 00:00:00 ZP/96/018/U/12 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-15 09:05:12 ZP/247/055/U/11 OKZ usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu pracowników, emerytów i rencistów do OWPG Czarlina przegldaj
2015-08-03 14:19:30 ZP/258/055/U/15 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-08-21 12:03:13 ZZ/003/001/U/18 WA Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-16 09:46:09 ZZ/90/001/18 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-06 12:36:42 ZP/430/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-15 11:52:51 ZP/150/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-08-14 07:53:00 ZP/326/018/U/13 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-30 13:15:46 ZZ/37/002/U/2018 WILIŚ Usługa weryfikacji danych wyjściowych uzyskanych z analizy materiałów wideo na potrzeby realizacji projektu pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG