Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1529 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2014-01-10 14:44:52 ZP/3/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki, podczas warsztatów Statystyka i analiza danych przegldaj
2017-03-14 11:12:58 ZP/33/019/U/17 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum Within and Beyond Quantum Mechanics wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-06 16:04:38 ZP/315/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników warsztatów Matematyka Przemysłowa oraz konferencji Applied Mathematics in Biosciences, Physics and Engineering dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki przegldaj
2014-12-08 15:51:01 ZP/462/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników warsztatów Statystyka i Analiza Danych II oraz wykładowców i uczestników konferencji Differential Equations and Applications na potrzeby projektu Centrum Zastosowań Matematyki Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2015-04-15 11:17:07 CRZP: ZP/111/055/U/15 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej gościom Zamawiającego – artystom zespołów muzycznych występujących podczas koncertu organizowanego w ramach Festiwalu Studentów Politechniki Gdańskiej – Technikalia.15 przegldaj
2017-12-07 15:19:11 ZP/237/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-18 14:15:52 ZP/313/055/U/15 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-19 16:06:44 ZP/137/055/U/11 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie usługi noclegowej wraz z udostępnieniem sali rekreacyjnej na potrzeby kursu naukowego organizowanego przez Stowarzyszenie Studentów BEST Gdańsk. przegldaj
2014-03-27 09:47:54 CRZP/134/017/D/14 WOiO Świadczenie usługi hotelarskiej zakwaterowanie oraz wyżywienie dla uczestników VII Międzynarodowej Konferencji Naukowo - Technicznej POLISH CIMAC - EXPLO DIESEL & GAS TURBINE 14 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa. przegldaj
2014-07-29 10:52:10 ZP/308/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej – zakwaterowania (noclegi ze śniadaniami) dla zaproszonych gości na centralne obchody Jubileuszu 110-lecia Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 14:32:29 ZP/53/055/U/16 OKZ świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej oraz zapewnienie obsługi podczas spotkań konferencyjnych i integracyjnych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-14 11:38:20 ZP/73/008/U/11 WCH świadczenie usługi hotelowej dla gości Konferencji Euro Food Chem XVI przegldaj
2017-03-29 09:10:37 ZP/51/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-04-04 11:50:16 CRZP: ZP/54/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-24 08:17:38 ZP/105/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelowej oraz najem sali konferencyjnej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Student Network Gdańsk przegldaj
2015-02-02 10:39:06 ZP/22/014/U/15 WEiA Świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. „Aktualne Problemy w Elektroenergetyce’” dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2014-10-23 08:02:27 ZP/420/057/U/14 CTW i T świadczenie usługi kurierskiej w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-19 13:04:59 ZP/208/014/U/16 WEiA Świadczenie usługi noclegowej wraz z wyżywieniem, usługi konferencyjnej i innych niezbędnych usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej seminarium naukowo-badawczym przegldaj
2016-02-12 09:15:53 ZZ/4/055/U/16 OKZ Świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-22 11:01:10 ZZ/9/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-29 09:10:30 ZZ/10/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-01-23 11:30:19 ZZ/1/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-02-27 13:13:55 ZZ/2/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina w terminie 16-29.08.2015 r. przegldaj
2016-06-21 11:41:51 ZZ/579/009/2016 WETI Świadczenie usługi polegającej na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej mieszczącego się na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-11 09:10:28 ZP/193/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2018-10-05 09:56:57 ZP/209/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2017-04-20 09:29:52 ZP/68/055/U/17 OKZ świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2018-04-26 12:58:48 ZP/84/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki. przegldaj
2019-05-08 13:50:58 ZP/113/055/U/19 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2014-03-17 15:50:00 ZP/112/018/U/14 WZiE Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach międzynarodowej konferencji organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG