Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1519 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2015-03-27 09:52:56 ZP/89/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla gości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-18 15:53:58 ZP/32/055/U/16 DZP Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla gości Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-12-09 14:40:38 ZP/403/008/U/15 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-03-17 12:40:11 ZP/43/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2012-03-12 12:51:20 ZP/74/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-04-10 14:55:18 ZP/143/008/U/13 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2018-03-06 10:30:00 ZP/45/018/U/18 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2016-03-14 14:36:00 ZP/56/018/U/16 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-05 12:25:00 ZP/56/018/U/15 WZiE sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-12 13:25:00 ZP/256/018/U/14 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-10 08:20:00 ZP/35/018/U/17 WZiE SUKCESYWNE ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELOWYCH DLA WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA I EKONOMII POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2017-10-10 08:27:52 ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-08 13:45:15 ZZ/017/009/U/2018 WETI Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej literatury naukowej w języku angielskim dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-05-05 12:24:34 ZZ/10/002/U/2016 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej tekstów naukowych z dziedziny mechaniki napisanych w języku angielskim przegldaj
2016-04-11 13:05:55 ZP/99/008/U/16 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-12-01 12:02:01 ZZ/2791/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-12 13:12:42 ZP/50/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych w roku akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-17 11:32:58 ZP/60/004/U/16 WM Sukcesywne świadczenie usług kserograficznych, reprograficznych oraz fotokopiowania dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-08 10:39:27 ZZ/32/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania i bindowania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-12-12 13:46:23 ZZ/41/002/U/2018 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-12-03 12:07:08 ZP/248/055/U/18 OKZ Sukcesywne świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-29 12:29:22 ZP/52/009/U/17 WETI Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych dla WETI PG przegldaj
2014-05-08 10:04:19 ZP 189/019/U/14 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-28 14:39:54 ZP/73/008/U/17 WCH Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2012-03-01 09:03:00 CRZP/047/009/U/12 WETI Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Elektorniki,k Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2011-03-31 07:23:41 CRZP/82/014/U/11 WEiA Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-12 08:58:31 CRZP-76/017/U/2017 WOiO Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 14:01:36 CRZP-105/017/U/2017 WOiO Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG