Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1557 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2018-07-27 14:37:05 ZP/152/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Sztuka autoprezentacji dla dydaktyków i prelegentów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-05-18 15:48:03 ZP/106/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Narzędzia informatyczne w przygotowaniu materiałów edukacyjnych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' przegldaj
2018-05-18 15:40:42 ZP/105/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Nowoczesne metody wizualizacji treści dydaktycznych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' przegldaj
2015-04-22 11:49:26 ZZ-008/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie telewizyjnej kampanii reklamowej z wykorzystaniem billboardów i techniki lokowania produktu w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2019-03-25 11:10:26 CRZP 66/002/U/19 WILIŚ Przeprowadzenie trzech dni warsztatów strategicznych dla pracowników Politechniki Gdańskiej z obszaru laboratoryjnego oraz Działu Jakości PG wraz z opracowaniem raportu końcowego w zakresie wypracowanych rozwiązań przegldaj
2018-08-08 14:53:24 ZP/165/061/U/18 OKZ Przeprowadzenie warsztatów z zakresu pisania wniosku projektowego do Programu Horyzont 2020 wraz z usługą konsultacji/odpowiedzi na pytania w zakresie właściwego wypełnienia dokumentacji aplikacyjnej dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2008-07-18 09:49:23 ZP/173/047/U/08 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą budowy centralnego magazynu materiałów niebezpiecznych na odczynniki chemiczne, surowce i odpady zlokalizowanego przy ul. Traugutta 47 w Gdańsku-Wrzeszczu przegldaj
2007-09-18 11:35:17 ZP/199/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-12 12:52:22 ZP/107/002/U/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na kompleksowe usługi w zakresie obsługi geodezyjnej prac przeglądowych na Hali Sportowo-Widowiskowej "OLIVIA" w Gdańsku przegldaj
2009-05-11 14:50:54 ZP/416/054/U/09 GM. Przetarg nieograniczony na Monitorowanie Systemów Sygnalizacji Alarmu Pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-27 08:55:18 ZP/179/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na mycie okien, powierzchni szklanych, żyrandoli i kinkietów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-15 15:12:00 ZP 223/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na świadczenie usług restauracyjnych podczas XII Ogólnopolskiego Spotkania Demonstratorów Fizyki dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2012-04-24 14:46:47 ZP 152/0196/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2011-10-26 13:19:11 ZP 401/019U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Za rękę z Einsteinem ? edycja II? realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 ? . przegldaj
2009-06-05 15:27:43 ZP/485/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na ogłasza przetarg nieograniczony na: projekt budowlany, budowlano-wykonawczy oraz dokumentację uzupełniającą termomodernizacji elewacji Gmachu B Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12. przegldaj
2008-05-30 13:43:37 ZP/133/002/U/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na opracowanie dokumentacji projektowej dla modernizacji obiektu stanowiącego infrastrukturę laboratoryjną i dydaktyczną w budynku Żelbetu Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej wraz z wykonaniem uzgodnień z Zamawiającym i jego służbami przegldaj
2008-07-03 12:48:52 ZP/147/U/002/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na opracowanie dokumentacji projektowej dla modernizacji obiektu stanowiącego infrastrukturę laboratoryjną i dydaktyczną w budynku Żelbetu Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej wraz z wykonaniem uzgodnień z Zamawiającym i jego służbami przegldaj
2009-12-21 14:52:36 CRZP/1558/009/U/09 WETI Przetarg nieograniczony na opracowanie i wykonanie prototypu urządzenia emitującego cztery różne zapachy oraz oprogramowania sterującego tym urządzeniem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-10-23 15:05:40 ZP/279/055/U/08 DZP. Przetarg nieograniczony na opracowanie studium wykonalności oraz wniosku aplikacyjnego o dofinansowanie dla międzyuczelnianego projektu "Termomodernizacji Parku Akademickiego Trójmiasta" przegldaj
2008-07-23 12:34:20 ZP/189/047/U/08 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą budowy centralnego magazynu materiałów niebezpiecznych na odczynniki chemiczne, surowce i odpady zlokalizowanego przy ul. Traugutta 47 w Gdańsku Wrzeszczu przegldaj
2007-01-31 10:15:55 ZP/015/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego hali basenu wraz z zapleczem w kompleksie Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku przy Al. Zwycięstwa 12 przegldaj
2006-12-19 11:49:23 ZP/292/047/U/06 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą rozbudowy i adaptacji budynku tzw. "Kuźni" na cele dydaktyczne i naukowe Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-06-02 09:45:46 ZP/469/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na projekt wykonawczy wymiany instalacji centralnego ogrzewania w Gmachu B Politechniki Gdańskiej wraz z dokumentacją uzupełniającą. przegldaj
2009-06-05 14:00:11 ZP/477/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na projekt wykonawczy wymiany węzła cieplnego oraz instalacji centralnego ogrzewania i ciepła technologicznego wraz z dokumentacją uzupełniającą w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Jana Sobieskiego 7 w Gdańsku. przegldaj
2008-09-23 14:36:02 ZP/251/019/U/08 WFTMS. Przetarg nieograniczony na prowadzenie monitoringu i ewaluacji projektu "Za rękę z Einsteinem – edycja II" przegldaj
2008-07-31 14:33:08 ZP/205/036/U/08 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną usługę odbioru i wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku z Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-27 12:28:34 ZP/177/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną usługę odbioru i wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku z Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-15 12:55:21 ZP 427/014/U/10 WEiA Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-03-24 14:42:39 ZP 98/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. . przegldaj
2012-03-13 14:36:00 ZP 85/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG