Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1528 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-02-15 15:53:00 ZP/59/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2017-04-05 14:18:50 ZP/59/018/U/2017 WZiE Organizacja Technikaliów 2017 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-25 14:21:45 ZP/59/019/U/15 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej na Gali konkursu na najlepsze prace z matematyki i jej zastosowań oraz podsumowaniu Projektu Centrum Zastosowań Matematyki Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2009-07-16 13:15:00 ZP/593/047/U/09 OTI Projekt budowlany i budowlano - wykonawczy wraz z dokumentacja uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji Domu Studenckiego Nr 12 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Traugutta 115 przegldaj
2016-03-17 11:32:58 ZP/60/004/U/16 WM Sukcesywne świadczenie usług kserograficznych, reprograficznych oraz fotokopiowania dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-17 14:40:04 ZP/60/022/U/09 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach optycznych w węzłach sieci TASK w marcu 2009" przegldaj
2015-03-13 11:48:13 ZP/61/055/U/15 OKZ najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby organizacji międzynarodowej konferencji przegldaj
2011-02-22 09:05:20 ZP/61/066/U/11 WFE Kompleksowe usługi kserograficzne przegldaj
2018-03-30 10:54:11 ZP/62/004/U/18 WM Sukcesywne świadczenie usługi hotelowej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-13 12:41:00 ZP/62/018/U/17 WZiE Organizacja obchodów 25-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-11 09:53:34 ZP/62/057/U/15 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanej technologii zgłoszonej w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-31 12:25:17 ZP/627/001/U/09 WA Przetarg nieograniczony na usługę projektu, redakcji oraz przygotowania 3 publikacji z tematyki urbanistycznej do druku przegldaj
2016-03-23 14:10:49 ZP/63/002/U/16 WILIŚ Świadczenie usług kserowania, plotowania i bindowania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-07 14:13:54 ZP/63/008/U/11 WCH świadczenie usługi cateringowej dla obsługi Konferencji Nano 2011 i Konferencji Euro Food Chem XVI przegldaj
2015-03-11 10:03:34 ZP/63/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla trzech technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-02-21 15:43:06 ZP/64/055/U/14 OKZ Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej polegającej na kserowaniu, laminowaniu i bindowaniu dokumentów dla potrzeb projektu Centrum Studiów Zaawansowanych rozwój interdyscyplinarnych studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w obszarach kluczowych w kontekście celów Strategii Europa 2020 przegldaj
2018-04-03 09:16:48 ZP/65/009/U/18 WETI Świadczenie usług restauracyjnych dla WETI PG na spotkaniu integracyjnym IV Konferencji beIT przegldaj
2011-02-25 13:43:25 ZP/65/055/U/11 OKZ Dokumentacja projektowa remontu kapitalnego i przebudowy hali sportowej Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej położonego w Gdańsku przy Al. Zwycięstwa 12 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2008-04-29 09:43:38 ZP/66/032/U/08 DS. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na zakwaterowanie i wyżywienie dzieci pracowników Politechniki Gdańskiej oraz wychowawców w okresie ferii letnich w 2008 r. przegldaj
2017-04-19 14:39:42 ZP/66/055/U/17 OKZ Usługa w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-05 13:35:00 ZP/66/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Zaawansowane metody testowania systemów IT pod kątem jakości, wysokiej dostępności i niezawodności” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2011-03-04 13:29:04 ZP/66/066/U/11 WFE Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Projektów Europejskich RPK 7PR UE przegldaj
2009-07-30 17:03:15 ZP/669/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę "Wynajem autobusów i autokarów wraz z kierowcą" oraz "Wynajem pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w ramch realizacji projektu pn.: "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, oraz Projektu "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" przegldaj
2016-03-21 13:01:42 ZP/67/008/U/16 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-19 14:16:00 ZP/67/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Business English Certificate Vantage dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-20 09:29:52 ZP/68/055/U/17 OKZ świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2009-03-31 14:57:31 ZP/69/002/U/09 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wydanie monografii dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2018-04-11 13:10:52 ZP/69/055/U/18 OKZ Świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-09-01 09:59:32 ZP/696/002/U/09 WILIŚ Świadczenie kompleksowej obsługi kserograficznej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-17 11:54:00 ZP/7/018/U/19 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG