Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-07-19 09:44:10 ZP/138/055/U/17 OKZ ubezpieczenie kosztów leczenia i assistance, ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników i studentów Politechniki Gdańskiej, a także ich rodzin oraz osób towarzyszących (w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2019-05-29 09:52:41 ZP/139/014/U/19 WEiA Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-06-03 12:03:03 ZP/139/014/U/19 WEiA Świadczenie usługi restauracyjnej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-05-29 10:38:15 ZP/140/014/U/19 WEiA Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2006-07-11 11:36:34 ZP/141/054/U/06 GM. Postępowanie z wolnej ręki na ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej oraz na ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków pracowników i studentów wyjeżdżających służbowo na terytorium Polski przegldaj
2015-04-30 12:16:15 ZP/141/055/U/15 OKZ Świadczenie uslug gastronomicznych na potrzeby XIII Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2006-07-18 14:08:26 ZP/142/022/U/06 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK na terenie Trójmiasta" przegldaj
2013-04-10 14:55:18 ZP/143/008/U/13 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-04-10 14:51:00 ZP/144/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2018-07-12 14:29:05 ZP/146/014/U/18 WEiA Usługa hotelowa związana z konferencją APE 19 organizowaną przez Katedrę Elektroenergetyki WEIA PG. przegldaj
2008-06-11 15:00:31 ZP/146/054/U/08 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-02 14:29:49 ZP/147/014/U/17 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych oraz restauracyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2016-05-24 13:05:30 ZP/147/055/U/16 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-05-08 12:54:09 ZP/147/057/U/15 CTW i T Usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości systemu eksperckiego, stworzonego z myślą o wspieraniu chirurgów przy operacji przepukliny brzusznej o nazwie „HAL 2010”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013 Priorytet 1 Badania i Rozwój Nowoczesnych Technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe, Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe przegldaj
2008-07-03 12:48:52 ZP/147/U/002/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na opracowanie dokumentacji projektowej dla modernizacji obiektu stanowiącego infrastrukturę laboratoryjną i dydaktyczną w budynku Żelbetu Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej wraz z wykonaniem uzgodnień z Zamawiającym i jego służbami przegldaj
2014-04-09 10:50:00 ZP/148/018/U/14 WZiE Usługa restauracyjna oraz cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-01 13:15:00 ZP/148/018/U/17 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-08 13:10:47 ZP/148/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 2 technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2007-07-31 09:04:05 ZP/149/003/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-04-09 14:24:56 ZP/149/008/U/14 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-03 11:49:04 ZP/149/014/U/17 WEiA Świadczenie usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki seminarium naukowym. przegldaj
2011-04-27 09:40:38 ZP/149/025/U/11 OKZ Świadczenie usług doradztwa. przegldaj
2015-05-13 10:19:23 ZP/149/055/U/15 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-05-25 14:04:56 ZP/149/055/U/16 OKZ Nabycie subskrypcji, na kompleksową usługę serwisowania w celu utrzymania ciągłości pracy systemu bibliotecznego VIRTUA i dostarczania nowych wersji licencjonowanego oprogramowania VIRTUA dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej i bibliotek Trójmiejskiego Zespołu Bibliotecznego (TZB). przegldaj
2016-02-09 11:01:37 ZP/15/055/U/16 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2014-04-15 11:52:51 ZP/150/002/U/14 WILIŚ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-23 14:11:28 ZP/150/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów z zakresu pisania CV, listów motywacyjnych i autoprezentacji na rozmowach kwalifikacyjnych dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - Inżynier z Przyszłością" przegldaj
2012-05-02 11:38:29 ZP/151/008/U/12 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) przegldaj
2017-08-07 13:18:27 ZP/151/055/U/17 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej w zakresie badań lekarskich i psychologicznych osób ubiegających się o wpis lub posiadających wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej przegldaj
2018-07-27 14:37:05 ZP/152/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Sztuka autoprezentacji dla dydaktyków i prelegentów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG