Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1529 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2012-04-26 14:30:34 ZP 141/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapyatnia o cenę poniżej 200 000 Euro na dostarczanie posiłków na potrzeby Centrum Wiedzy i Przedsiębiorczości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-19 11:33:13 ZP 143/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-12-08 12:38:36 ZP 1439/014/U/09 WEiA Projekt architektoniczno - budowlany, wielobranżowy projekt budowlano - wykonawczy, technologiczny oraz dokumentację uzupełniającą budowy laboratorium Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Sobieskiego 7 w Gdańsku. przegldaj
2012-04-24 14:46:47 ZP 152/0196/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2011-04-28 12:55:23 ZP 154/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2012-04-30 12:28:46 ZP 161/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku przegldaj
2013-05-06 10:16:13 ZP 161/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji matematycznej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2014-05-07 10:58:14 ZP 173/019/U/14 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-29 12:29:26 ZP 173/019/U/15 WFTiMS Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie ENERLIQ - konwersja energii oparta o ciecze jonowe i nowatorską technologię SOLID, realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-18 15:18:38 ZP 173/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkownaych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-15 13:50:26 ZP 177/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 200 000 Euro. przegldaj
2012-05-29 13:11:19 ZP 181/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas Konferencji DMiUT 2012 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2011-06-15 13:58:10 ZP 188/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal konferencyjnych wraz z usługą gastronomiczną dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby konferencji ?Kryształy Molekularne 2012?. przegldaj
2014-05-08 10:04:19 ZP 189/019/U/14 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-10 14:34:17 ZP 192/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2013-05-21 10:17:01 ZP 193/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie spotkań i konferencji dla uczestników konferencji Nano ? IBCT 2013, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-28 12:16:21 ZP 202/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji, organizowanej na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-01 15:16:58 ZP 203/019/U/12 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi edukacji młodzieży Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II, realizowanego przez Politechnikę Gdańską, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Pikników edukacyjnych dla uczniów i uczennic ze 180 szkół biorących udział w projekcie Za rękę z Einsteinem edycja II przegldaj
2011-06-10 10:55:44 ZP 207/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wykonania badań ewaluacyjnych metodami ilościowymi i jakościowymi dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2010-03-02 10:52:51 ZP 208/017/U/10 WOiO Wykonanie Audytu finansowego części, VI Projektu UE (do października 2008) przegldaj
2011-06-10 11:43:24 ZP 208/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie tłumaczeń pisemnych (zwykłych) z języka polskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język polski dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2013-06-19 13:02:31 ZP 220/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-17 11:17:21 ZP 222/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowego wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-15 15:12:00 ZP 223/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na świadczenie usług restauracyjnych podczas XII Ogólnopolskiego Spotkania Demonstratorów Fizyki dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2010-03-17 12:42:14 ZP 224/019/U/10 WFTiMS Zapytanie o cenę na wykonanie audytu finansowego projektu pt: ?Scalowalne kwantowe obliczenia przy pomocy atomów i światła? (akronim: SCALA), realizowanego w ramach VI Programu Ramowego UE (Kontrakt Nr 015714) w zakresie obejmującym okres: 01.11.2008 - 31.01.2010 dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2015-07-10 13:50:34 ZP 225/019/U/15 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-10 09:46:30 ZP 25/019/U/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu zajęć (wykładów, ćwiczeń, laboratoriów, projektów) ze statystyki medycznej w ujęciu statystyki matematycznej z zastosowaniem programowania w języku R, projektów i laboratoriów z grafiki komputerowej z zastosowaniem języka Java dla studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-28 12:02:46 ZP 252/019/U/15 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik- grudzień 2015 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2016-10-28 09:29:06 ZP 272/019/U/16 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji podczas Sympozjum Fizyki Teoretycznej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG