Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1557 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-11-24 10:48:00 ZP/379/018/U/15 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-11 14:51:40 ZP/38/055/U/15 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek oraz ewentualnych zwrotów przesyłek niedoręczonych po wyczerpaniu możliwości ich doręczenia dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-27 13:20:13 ZP/380/055/U/13 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2015-11-26 12:57:38 ZP/381/055/U/15 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2015-12-03 07:38:15 ZP/384/055/U/15 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania choinki noworocznej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-08-03 12:24:14 ZP/384/069/U/10 KLS Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w Budynku Bratniak wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG Kwadratowa przegldaj
2012-10-18 09:53:01 ZP/385/055/U/12 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauka jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-19 13:49:00 ZP/386/018/U/12 WZiE Wykonanie działań projektowych (platforma internetowa, raport końcowy, organizacja spotkania promocyjnego, opracowanie merytoryczne, organizacja warsztatów programowych,) w ramach projektu Best Agers przegldaj
2015-11-30 12:31:13 ZP/387/055/U/15 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych i modemów transmisji danych (część A) oraz udostępnienie platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS (część B) przegldaj
2014-10-03 10:24:32 ZP/388/055/U/14 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2010-08-11 14:49:15 ZP/390/008/U/10 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników konferencji przegldaj
2015-12-03 07:39:56 ZP/390/055/U/15 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 12:48:28 ZP/392/050/U/11 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-29 12:06:12 ZP/393/008/U/12 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej oraz cateringowej w roku Akademickim 2012/2013 dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-10-26 09:05:29 ZP/395/014/U/11 WEiA Usługa audytu zewnętrznego sprawozdania finansowego międzynarodowej konferencji IEEE 2011. przegldaj
2010-08-12 14:52:06 ZP/395/032/U/10 NLP Usługa na wynajem autokaru wraz z kierowcą na przewóz osób na potrzeby PG przegldaj
2012-11-05 14:01:36 ZP/396/055/U/12 OKZ Wydrukowanie i dostawa broszur na potrzeby projektu MAYDAY EURO 2012 SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ przegldaj
2015-12-07 09:55:15 ZP/397/055/U/15 DZP Ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2016-2017 przegldaj
2015-12-08 13:50:47 ZP/399/055/U/15 OKZ Usługa zapewnienia ochrony ubezpieczeniowej następstw nieszczęśliwych wypadków studentów, doktorantów i pracowników Politechniki Gdańskiej, a także ich rodzin oraz osób towarzyszących wyjeżdżających na praktyki, służbowo oraz na wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2014-01-14 09:20:45 ZP/4/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki, podczas warsztatów Statystyka i analiza danych przegldaj
2015-01-19 09:31:01 ZP/4/019/U/15 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników warsztatów Statystyka i Analiza Danych II oraz konferencji Spring of Differential Equations in Gdańsk na potrzeby projektu Centrum Zastosowań MatematykiPolitechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2016-01-18 11:38:06 ZP/4/055/U/16 DZP Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-13 10:16:01 ZP/4/055/U/17 OKZ Usługa drukowania książek wraz z dostawą dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-02-26 13:20:00 ZP/40/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Business English Certificate Vantage dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-12 14:50:14 ZP/40/019/U/09 WFTMS. Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych telefonów komórkowych w projekcie „ Za rękę z Einsteinem – edycja II „ przegldaj
2016-03-08 11:09:49 ZP/40/055/U/16 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2019-02-27 15:04:38 ZP/40/061/U/19 BP ZPR PG Usługa polegająca na realizacji szkoleń w zakresie komunikacji dla kadry menadżerskiej oraz kadry administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2011-10-25 13:54:53 ZP/400/018/U/11 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów - Studia Podyplomowe MBA-Zarządzanie strategiczne: programami i projektami oraz Studia podyplomowe MBA-Zarządzanie w sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012, współfinansowanych z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 2.1.1 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG