Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1529 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-02-17 11:40:48 ZZ-003/022/U/2015 RIT Wykonanie usługi realizacji projekcji video mappingu 3D w pomieszczeniu serwerowni CI TASK w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-03-03 10:37:44 ZZ-004/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie szkolenia „Certyfikowany Tester ISTQB Poziom Podstawowy” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2017-02-24 13:38:02 ZZ-005/022/D/2017 RIT świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research ArcGIS przegldaj
2016-05-12 11:41:01 ZZ-006/022/U/16 RIT usługa opracowania metod pomiaru metryk QoS przegldaj
2015-03-17 13:42:53 ZZ-007/022/U/2015 RIT 1. Przeprowadzenie szkolenia z zakresu zbierania i analizy wymagań biznesowych w metodykach Agile w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2017-03-14 12:26:49 ZZ-007/022/U/2017 RIT wymiana akumulatorów do zasilaczy awaryjnych UPS w węzłach sieci TASK przegldaj
2014-10-02 12:09:32 ZZ-008/022/D/14 RIT usługi przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2014 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2016-05-31 09:44:47 ZZ-008/022/U/16 RIT naprawa przełączników Cisco typu WS-C2960G-24TC-L przegldaj
2015-04-22 11:49:26 ZZ-008/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie telewizyjnej kampanii reklamowej z wykorzystaniem billboardów i techniki lokowania produktu w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2018-01-08 14:07:47 ZZ-01/017/2018 WOiO Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-06-07 14:13:27 ZZ-012/022/U/2017 RIT usługa szkolenia dla pracowników CI TASK przegldaj
2016-09-15 12:14:02 ZZ-013/022/U/16 RIT Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu „Komponent rekomendacji dla inteligentnych chmur obliczeniowych” (KRICO) przegldaj
2017-06-29 15:01:49 ZZ-015/022/U/2017 RIT usługa serwisowania oprogramowania specjalistycznego niezbędnego do realizacji projektu PLGrid-Plus przegldaj
2017-10-17 10:34:07 ZZ-019/022/U/2017 RIT usługa okresowego wzorcowania i strojenia reflektometrów optycznych przegldaj
2017-11-10 12:35:53 ZZ-022/022/U/2017 RIT usługa serwisu pogwarancyjnego sprzętu z Projektu PLATON U3, niezbędnego do utrzymania infrastruktury Projektu MAN-HA przegldaj
2018-05-09 12:33:19 ZZ-07/017/U/2018/OPM WOiO Wykończenie powierzchni elementów kompozytowych Systemu OPM przegldaj
2018-06-20 12:31:37 ZZ-08/017/U/2018 WOiO Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-04-27 12:11:32 ZZ-10-017-D-2016 WOiO Ogłoszenie o udzialanym zamówieniu na usługę wykonania badań kompatybilności zgodnie z normą NO-06-A-500:2012 oraz badań emitowanych pól elektromagnetycznych zgodnie z normą NO-10-A-235:2012 dla pojazdu głębinowego Morświn Systemu OPM. przegldaj
2015-08-13 10:21:46 ZZ-10/022/U/2015 RIT Zapewnienie dostępu do platformy konferencyjnej on-line w ramach projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2018-09-11 15:58:10 ZZ-13/017/U/2018 WOiO Opracowanie wytycznych dla procedury formalnej kwalifikacji konstrukcji i technologii okien podwodnych ze szkla mineralnego dla statków morskich w celu uzyskania certyfikatu umożliwiającego eksploatację. przegldaj
2016-07-25 15:36:56 ZZ-19/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-08-02 13:31:32 ZZ-20/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2017-04-21 13:35:26 ZZ-24/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę wykonania „Analiz eksperckich z zakresu dynamiki konstrukcji, wytrzymałości zmęczeniowej oraz stateczności hydromechanicznej dwóch koncepcji platform pływających” przegldaj
2014-11-14 12:16:17 ZZ-265/017/D/2014 WOiO Wykonanie badań modelowych w basenie falowym modelu platformy półzanurzeniowej. przegldaj
2015-04-20 12:05:20 ZZ-41/017/U/2015 WOiO Wynajęcie jednostki pływającej do obsługi badań poligonowych. przegldaj
2017-09-01 13:54:48 ZZ-43/017/U/2017/OPM WOiO Wykończenie powierzchni opływek rufowych pojazdów głebinowych Systemu OPM przegldaj
2015-05-08 12:46:43 ZZ-45/017/U/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę zabezpieczenia nurkowego badań poligonowych robota podwodnego. przegldaj
2017-10-23 14:46:10 ZZ-49/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie zestawu badań wydolnościowych zespołu studentów realizujących zadanie - udział w regatach SubRace i IWR przegldaj
2017-10-23 14:54:43 ZZ-50/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia zespołu studentów w zakresie zastosowania zaawansowanych technologii przetwarzania kompozytów w przemyśle jachtowym. przegldaj
2017-10-23 14:58:45 ZZ-51/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia płetwonurkowego dla zespołu studentów, przygotowujące do startu w zawodach SubRace przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG