Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1528 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-03-16 15:57:38 ZZ/70/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-03-06 13:11:01 ZZ/71/014/15 WEiA Nabór pracownika do prac badawczych. przegldaj
2018-07-04 10:08:25 ZZ/718/009/U/2018 WETI Usługa wykonania projektu graficznego do projektu badawczego „ Neurophysiological Mapping and Stimulation of the Human Brain for Memory Enhancement” w Programie FIRST TEAM finansowanym ze środków EFRR w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój (PO IR) oś IV ze środków Działania 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R prowadzonego przez Fundację na rzecz Nauki Polskiej przegldaj
2017-08-18 13:21:33 ZZ/738/009/2017 WETI Najem i serwisowanie urządzenia wielofunkcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-07 13:01:07 ZZ/75/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-06-18 13:01:40 ZZ/753/009/U/2014 WETI Cięcie wytrawionych struktur krzemowych na waflach SOI dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-21 13:57:41 ZZ/756/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-03-23 14:30:31 ZZ/76/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-02-26 06:52:18 ZZ/76/014/19 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2018-07-12 11:34:30 ZZ/769/009/U/2018 WETI Usluga wykonania badań i analiz chemicznych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inormatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-05 13:17:27 ZZ/770/009/U/2016 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język polski przegldaj
2017-09-05 12:01:32 ZZ/772/009/2017 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-16 11:54:43 ZZ/796/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej zaprasza do składania ofert na wykonanie prac badawczych w związku z realizacją projektu „Opracowanie kompaktowej stacji monitoringu jakości powietrza wykorzystującej matrycę czujników z możliwością integracji stacji w ramach rozproszonej sieci, z centralnym systemem akwizycji i prezentacji danych z dostępem online, oraz możliwością wyznaczania w czasie rzeczywistym obszarowej mapy zanieczyszczeń powietrza”. przegldaj
2016-04-21 14:25:01 ZZ/8/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2015-01-29 12:09:40 ZZ/8/014/15 WEiA Wykonanie prototypu obwodu drukowanego z montażem i uruchomieniem układu IED dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2016-09-14 14:28:52 ZZ/8/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-03-27 12:15:57 ZZ/80/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” współfinansowanym z Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój - Działanie 4.1.2 – Regionalne Agendy Naukowo-Badawcze (RANB)” przegldaj
2014-07-01 12:36:02 ZZ/801/009/U/2014 WETI Malowanie detali metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-01 12:53:07 ZZ/802/009/U/2014 WETI Serwis urzadzeń UPS na 2 okrętach dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-10 13:53:32 ZZ/812/009/U/2015 WETI Usługa tłumaczenia na jęz. angielski tekstów specjalistycznych przegldaj
2017-03-31 12:29:03 ZZ/83/014/17 WEiA Usługa tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2015-08-20 13:13:15 ZZ/83/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-04-07 15:03:02 ZZ/84/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-21 13:45:13 ZZ/84/II/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstów naukowych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2014-07-07 15:31:33 ZZ/840/009/U/2014 WETI Dostarczenie wyników z przeprowadzonych badań hemodynamicznych u pacjentów z niedokrwiennym udarem mózgu. przegldaj
2014-07-08 10:57:39 ZZ/848/009/U/2014 WETI Nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarka Wojenną RP. przegldaj
2015-08-26 07:46:48 ZZ/849/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2015-08-26 07:57:19 ZZ/851/009/U/2015 WETI nabór pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2018-08-09 08:21:49 ZZ/855/009/2018 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI PG przegldaj
2018-04-26 12:21:18 ZZ/866/008/U/18 WCH świadczenie usługi wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG