Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2007-10-05 13:09:55 ZP/208/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych), nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z nieruchomości Politechniki Gdańskiej i Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej "Czarlina" przegldaj
2010-11-30 11:15:14 ZP/522/014/U/10 WEiA Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników studyjnej wycieczki w ramach projektu POKL 4.1.2 "Zamawianie kształcenia na kierunkach technicznych, matematycznych i przyrodniczych - pilotaż". przegldaj
2013-05-10 14:34:17 ZP 192/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2009-10-09 12:36:17 ZP 930/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą oraz wynajmu pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą dla Wydziału Fizyki Technicznej przegldaj
2010-11-25 11:42:07 ZP/509/014/U/10 WEiA Przetarg nieograniczony na usługę wykonania specjalistycznych układów elektronicznych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-06-10 10:55:44 ZP 207/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wykonania badań ewaluacyjnych metodami ilościowymi i jakościowymi dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2011-04-19 12:22:56 ZP 140/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu ?Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki? na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-12 12:46:14 ZP 51/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-07 14:12:41 ZP 68/019/D/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-19 11:33:13 ZP 143/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-28 12:55:23 ZP 154/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2009-07-31 12:25:17 ZP/627/001/U/09 WA Przetarg nieograniczony na usługę projektu, redakcji oraz przygotowania 3 publikacji z tematyki urbanistycznej do druku przegldaj
2008-07-03 14:38:11 ZP/166/036/U/08 GG. Przetarg nieograniczony na usługę mycia okien, powierzchni szklanych, żyrandoli i kinkietów w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-27 08:05:34 ZP/201/036/U/06 GG. Przetarg nieograniczony na usługę mycia okien w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-03 11:39:05 ZP 44/019/U/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę hotelarską dla wykładowców i uczestników konferencji organizowanej w ramach projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-30 17:03:15 ZP/669/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę "Wynajem autobusów i autokarów wraz z kierowcą" oraz "Wynajem pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w ramch realizacji projektu pn.: "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, oraz Projektu "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" przegldaj
2009-11-18 08:57:02 ZP/1264/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2010-2011 przegldaj
2007-11-26 15:01:43 ZP/266/054/U/07 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie pojazdów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-11-26 15:05:39 ZP/267/054/U/07 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-11-18 08:46:55 ZP/1263/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków studentó i pracowników Politechniki Gdańskiej na lata 2010-2011 przegldaj
2008-05-20 14:56:48 ZP/125/054/U/08 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-06-11 15:00:31 ZP/146/054/U/08 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-03 08:09:28 ZP/589/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących wyjeżdżających służbowo i na praktyki poza granice Polski na lata 2009 - 2011 przegldaj
2007-07-05 10:21:45 ZP/163/054/U/07 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących wyjeżdżających służbowo i na praktyki poza granice Polski na lata 2007-2009 przegldaj
2009-04-07 14:30:00 ZP/292/054/U/09 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-29 10:16:27 ZP/067/054/U/07 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie jednostek pływających i odpowiedzialności cywilnej armatora Politechniki Gdańskiej na lata 2007 - 2009 przegldaj
2006-11-06 10:58:21 ZP/241/036/U/06 GG. Przetarg nieograniczony na systematyczny wywóz odpadów komunalnych nie segregowanych z terenów i budynków Politechniki Gdańskiej, Osiedla Studenckiego Politechniki Gdańskiej oraz wywóz nieczystości stałych, płynnych i szlaki z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-27 12:38:46 ZP/275/049/U/09 TL. Przetarg nieograniczony na świdaczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-22 12:58:49 ZP/060/070/U/07 BSC. Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi w zakresie ochrony ludzi i mienia w budynku "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" (CPV) 92522000-6 przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG