Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2011-11-17 11:55:16 ZP/433/004/U/11 WM Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-03 15:02:18 ZP 77/019/U/11 WFTiMS usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-12 13:53:49 ZZ/630/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą przegldaj
2014-11-28 14:45:23 CRZP-448-017-U-2014 WOiO Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa przegldaj
2015-10-27 07:58:00 ZP/357/004/U/15 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-19 12:30:17 ZP/443/004/U/14 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-11-18 07:46:34 ZP/457/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-12-15 14:58:22 ZP/470/004/U/14 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-17 11:54:44 ZP/316/002/U/15 WILIŚ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-31 11:10:13 CRZP/80/009/U/2016 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-04 08:54:37 ZP/363/055/U/15 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-17 10:17:33 CRZP: ZP/34/055/U/15 OKZ usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-08 14:44:22 ZP/169/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-29 13:48:52 ZP/185/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-10 13:52:53 ZP/52/014/U/16 WEiA Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu studentów kół naukowych na trasie Gdańsk – Wrocław – Gdańsk przegldaj
2011-04-14 16:01:34 ZP/127/008/U/11 WCH Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 przegldaj
ZP/135/008/U/11 WCH usługa wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2015-03-02 14:04:16 ZZ/31/DSS/U/15 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu 56 studentów na trasie Gdańsk-Puck-Gdańsk w dniach 07-08.03.2015 r. przegldaj
2014-08-28 14:08:03 CRZP/352/009/U/14 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 14:46:12 ZP/201/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-06-08 10:37:55 ZZ/591/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru na Konferencję przegldaj
2014-09-11 11:35:58 ZP/368/055/U/14 OKZ Usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzebu Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-07 13:34:22 ZP/57/008/U/17 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-21 13:01:42 ZP/67/008/U/16 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-07 12:45:53 ZP/93/008/U/16 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-27 12:28:20 ZP/94/008/U/15 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechnika Gdańska przegldaj
2015-11-23 10:22:05 ZP/376/004/U/15 WM Usługa wynajmu 2-ch autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-12 08:30:08 ZP/299/004/U/11 WM usługa wynajmu 2 autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-04 13:27:08 ZZ/57/004/U/2015 WM Usługa wykonania układu pomiarowo-sterującego do maszyn wytrzymałościowych Instron 1195 i 1112 wraz z czujnikami siły i przemieszczenia przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG