Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-04-21 14:25:01 ZZ/8/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2012-12-24 09:34:29 ZP/468/055/U/12 OKZ Wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-12-28 10:45:57 ZP/553/055/U/10 OKZ wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-01-09 15:13:27 CRZP-ZP/6/WOiO/U/13 WOiO Wykonanie usług polegających na przeprowadzeniu badań środowiskowych na potencjalnym miejscu posadowienia modelu badawczego, konstrukcji obiektu podwodno-nadwodnego. przegldaj
2013-06-11 10:41:59 ZP/231/055/U/13 OKZ Wykonanie usług mycia okien i powierzchni szklanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-18 13:50:55 ZZ/281/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2018-10-30 10:08:21 ZZ/384/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2012-10-08 08:37:25 ZP/364/002/U/12 WILIŚ Wykonanie specjalistycznych analiz składu izotopowego wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-30 08:04:15 ZZ-001/022/U/2017 RIT wykonanie przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2017 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2018-11-26 14:33:40 ZZ/376/014/18 WEiA Wykonanie przekładni mechanicznej z konstrukcją wsporczą do współpracy ze stanowiskiem laboratoryjnym do badania maszyn elektrycznych. przegldaj
2018-05-10 14:18:17 ZP/93/055/U/18 OKZ wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-20 13:05:02 CRZP: ZP /8/055/U/17 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-10 15:24:07 ZP/224/055/U/14 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-22 10:05:14 ZZ/232/014/19 WEiA Wykonanie prototypu łopat kompozytowych do małej elektrowni dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2015-01-29 12:09:40 ZZ/8/014/15 WEiA Wykonanie prototypu obwodu drukowanego z montażem i uruchomieniem układu IED dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2016-08-03 13:21:47 ZZ/497/004/R/2016 WM Wykonanie proszku wysokiej czystości ze stopu Ti-13Nb-13Zr o cząstkach sferycznych o średnicy ≤ 50 µm, metodą atomizacji plazmowej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-12 13:29:35 ZP/287/075/U/11 OKP Wykonanie projektu Informatora dla studentów I roku przegldaj
2010-04-15 08:46:43 CRZP: ZP/257/047/U/10 OTI Wykonanie projektu budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą na remont kapitalny i przebudowę pomieszczeń Domu Studenckiego nr 9 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku -Wrzeszczu przy ulicy Wyspiańskiego 5 przegldaj
2011-11-15 12:48:28 ZP/392/050/U/11 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-01-10 15:36:16 ZP/3/050/U/12 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-07 14:21:19 CRZP/67/009/D/12 WETI Wykonanie programowalnych urządzeń elektronicznych, tj. 50 sztuk miniaturowego komputera przenośnego pozwalającego na zaawansowane przetwarzanie dźwięku w ramach projektu badawczego Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2017-05-15 16:35:32 ZZ/131/071/D/2017 CMTM Wykonanie prac po weryfikacji stanu technicznego tokarki TUD/50 przegldaj
2016-07-25 15:36:56 ZZ-19/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-08-02 13:31:32 ZZ-20/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2018-03-27 12:15:57 ZZ/80/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” współfinansowanym z Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój - Działanie 4.1.2 – Regionalne Agendy Naukowo-Badawcze (RANB)” przegldaj
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
2014-12-02 12:17:08 ZZ/284/017/U/2014/OPM WOiO Wykonanie powłoki ceramicznej metoda metalizacji natryskowej oraz przeszlifowanie powierzchni wałów napędowych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2014-04-28 13:14:55 ZZ/66/017/U/2014 WOiO Wykonanie pomiarów pól stałych i rozproszonych w różnych stanach obciążenia silnika pojazdu podwodnego. przegldaj
2014-06-03 13:38:09 ZZ/171/014/U/14 WEiA Wykonanie obwodów drukowanych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG