Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2018-08-10 14:32:48 ZP/167/001/U/18 WA Usługę wykonania i dostarczenia albumów pt. „Politechnika Gdańska - dekoracje architektoniczne” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-20 08:52:36 ZP/370/055/U/13 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2014-11-05 10:45:52 ZP/425/055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2010-10-28 09:01:46 ZP/ 477/055/U/10 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie 15.01.2011 r. - 30.01.2011 r., przegldaj
2015-10-27 09:25:19 ZP/359/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2016-09-30 10:24:52 ZP/256/055/U/16 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2013-05-24 08:13:55 ZP/204/055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia obozu dla dzieci. przegldaj
2015-04-10 14:05:16 ZP/103/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-04-05 14:00:02 ZP/58/055/U/17 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-18 13:04:39 ZP/76/055/U/18 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-15 15:17:46 ZP/101/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w okresie ferii letnich w 2016r przegldaj
2014-03-28 12:19:34 ZP/135 /055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-05-13 14:29:53 ZP/194 /055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci przegldaj
2010-04-29 15:11:47 ZP/291/032/U/10 NLP Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-08 09:48:26 ZP/113/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii dla dzieci, pracowników, emerytów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-05 14:06:58 ZP/372/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauką jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie od 28.01.2012 r. do 12.02.2012 r. przegldaj
2012-10-18 09:53:01 ZP/385/055/U/12 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauka jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-11 15:21:33 ZP/261/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2015-12-08 13:50:47 ZP/399/055/U/15 OKZ Usługa zapewnienia ochrony ubezpieczeniowej następstw nieszczęśliwych wypadków studentów, doktorantów i pracowników Politechniki Gdańskiej, a także ich rodzin oraz osób towarzyszących wyjeżdżających na praktyki, służbowo oraz na wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2011-12-08 15:30:27 ZP 463/055/U/2011 OKZ usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-03 14:21:15 ZZ/11/002/U/2016 WILIŚ Usługa wypożyczenia przenośnego analizatora gazów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-08 14:43:13 CRZP/305/017/U/15 WOiO Usługa wynajmu dwóch autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-22 11:01:33 ZP/95/69/U/11 KLS Usługa wynajmu autokaru z kierowcami na potrzeby Akademickiego Chóru PG przegldaj
2011-03-15 14:03:30 ZP/87/004/U/11 WM usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-13 10:32:57 ZP/124/004/U/11 WM usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-17 11:55:16 ZP/433/004/U/11 WM Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-03 15:02:18 ZP 77/019/U/11 WFTiMS usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-12 13:53:49 ZZ/630/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą przegldaj
2014-11-28 14:45:23 CRZP-448-017-U-2014 WOiO Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG