Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1597 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-06-16 11:31:44 ZZ/523/009/2017 WETI Wzowienie serwisu licencji do oprogramowania ArcGIS do projektu Dostosowywanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku pracy przegldaj
2018-05-17 14:26:17 ZZ/525/009/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na monitorowanie dostępności usług w ramach zadania „Trwałość projektu NOR-STA”. przegldaj
2019-05-27 09:23:03 ZZ/527/009/2019 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-25 09:33:22 ZZ/529/036/U/18 DG postępowanie na usługę mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-24 12:50:05 ZZ/53/002/U/2017 WILIŚ Wykonanie całościowej obróbki danych z pomiarów ruchu drogowego na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
2014-04-29 10:04:11 ZZ/530/009/U/14 WETI Usługi doradztwa prawnego zwiaznego z komercjalizacją rezultatów projektu TYPOSZEREG przegldaj
2018-12-07 13:14:06 ZZ/534/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. Bioeconomy in the south Baltic area: Biomass – based Innovation and Green Growth” BioBIGG współfinansowanego z INTERREG SOUTH BALTIC z podziałem na 2 części: część nr 1: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa pomorskiego; część nr 2: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa warmińsko - mazurskiego przegldaj
2018-05-21 09:44:07 ZZ/535/009/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na przedłużenie certyfikatu SSL dla domeny nor-sta.eu. przegldaj
2015-05-29 13:57:22 ZZ/536/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-11-07 14:22:51 ZZ/54/002/U/2017 WILIŚ Usługa kontroli danych z zakresu skanowania laserowego z platformy mobilnej na jednostce pływającej na potrzeby WILiŚ PG przegldaj
2015-03-04 13:27:08 ZZ/57/004/U/2015 WM Usługa wykonania układu pomiarowo-sterującego do maszyn wytrzymałościowych Instron 1195 i 1112 wraz z czujnikami siły i przemieszczenia przegldaj
2016-06-21 11:41:51 ZZ/579/009/2016 WETI Świadczenie usługi polegającej na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej mieszczącego się na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-16 08:50:05 ZZ/588/009/U/2014 WETI Usługa p[rofesjonalnej korekty językowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdanskiej przegldaj
2018-06-08 10:37:55 ZZ/591/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru na Konferencję przegldaj
2017-07-11 10:00:47 ZZ/596/009/2017 WETI Usługi oczyszczenia elewacji północnej budynku WETI B przegldaj
2014-05-19 14:51:46 ZZ/597/009/U/2014 WETI Chromowanie elementów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inormatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-05 08:59:33 ZZ/6/002/U/2017 WILIŚ Zaprojektowanie, wykonanie i instalacja internetowej bazy danych wypadków drogowych wraz z narzędziami analitycznymi i platformą wymiany dokumentów między partnerami i interesariuszami, zwanych łącznie systemem oraz administrowanie systemem w pełnym zakresie w ramach międzynarodowego projektu ERASMUS + realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-28 11:11:53 ZZ/6/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2018-02-23 10:00:51 ZZ/6/055/U/18 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina, przegldaj
2015-06-16 14:31:38 ZZ/603/009/2015 WETI Wykonanie audytu zewnetrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie "Kamery umożliwiajace kontekstowe rozumienie pozyskiwanego obrazu". przegldaj
2015-06-17 08:53:24 ZZ/615/009/U/15 WETI Badanie materiałów domieszkowanych nanocząsteczkami za pomocą optycznej tomografii koherentnej, oraz (2) Opracowanie układu detekcji do optycznego tomografu niskokoheentnego, pracującego w dziedzinie częstotliwości (SD-OCT) w projekcie LIDER przegldaj
2014-05-20 10:03:16 ZZ/615/009/U/2014 WETI Organizacja oprawy i obsługa artystyczna imprezy okolicznosciowej Dnia Absotwenta i PIKNIKU ETI w dniu 24 maja 2014 r we Wróblówce przegldaj
2018-06-07 11:29:53 ZZ/619/009/U/18 WETI Prace badawcze dotyczące metody redukcji rzędu modelu w zastosowaniu do modelowania wielowrotowych układów mikrofalowych i problemów rozpraszania przegldaj
2018-03-01 11:45:10 ZZ/63/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-06-12 13:53:49 ZZ/630/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą przegldaj
2019-02-19 13:51:15 ZZ/64/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-02-19 13:52:52 ZZ/65/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-08-19 10:47:17 ZZ/65/017/U/2015/OPM WOiO Wykonanie wydruku 3D elementów pędników pionowych pojazdu głębinowego przegldaj
2015-06-25 14:28:39 ZZ/650/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-07-27 09:58:20 ZZ/657/009/2017 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI przegldaj
2019-02-22 09:26:51 ZZ/66/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2014-04-28 13:14:55 ZZ/66/017/U/2014 WOiO Wykonanie pomiarów pól stałych i rozproszonych w różnych stanach obciążenia silnika pojazdu podwodnego. przegldaj
2016-05-09 10:37:48 ZZ/67/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2014-05-30 20:46:35 ZZ/679/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinach obronności i bezpieczeństwa przegldaj
2015-08-27 11:29:13 ZZ/68/017/U/2015/OPM WOiO Wykonanie elementów pędników pionowych w technologii przyrostowej metodą Selective Laser Sintering przegldaj
2014-05-30 20:48:51 ZZ/680/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinie obronnosci i bezpieczeństwa przegldaj
2018-02-22 08:04:05 ZZ/7/002/U/2018 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-03-21 11:54:58 ZZ/7/002/U/2019 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-03-16 15:57:38 ZZ/70/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-03-06 13:11:01 ZZ/71/014/15 WEiA Nabór pracownika do prac badawczych. przegldaj
2018-07-04 10:08:25 ZZ/718/009/U/2018 WETI Usługa wykonania projektu graficznego do projektu badawczego „ Neurophysiological Mapping and Stimulation of the Human Brain for Memory Enhancement” w Programie FIRST TEAM finansowanym ze środków EFRR w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój (PO IR) oś IV ze środków Działania 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R prowadzonego przez Fundację na rzecz Nauki Polskiej przegldaj
2017-08-18 13:21:33 ZZ/738/009/2017 WETI Najem i serwisowanie urządzenia wielofunkcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-07 13:01:07 ZZ/75/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-06-18 13:01:40 ZZ/753/009/U/2014 WETI Cięcie wytrawionych struktur krzemowych na waflach SOI dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-21 13:57:41 ZZ/756/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-03-23 14:30:31 ZZ/76/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-02-26 06:52:18 ZZ/76/014/19 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2018-07-12 11:34:30 ZZ/769/009/U/2018 WETI Usluga wykonania badań i analiz chemicznych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inormatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-05 13:17:27 ZZ/770/009/U/2016 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język polski przegldaj
2017-09-05 12:01:32 ZZ/772/009/2017 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-16 11:54:43 ZZ/796/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej zaprasza do składania ofert na wykonanie prac badawczych w związku z realizacją projektu „Opracowanie kompaktowej stacji monitoringu jakości powietrza wykorzystującej matrycę czujników z możliwością integracji stacji w ramach rozproszonej sieci, z centralnym systemem akwizycji i prezentacji danych z dostępem online, oraz możliwością wyznaczania w czasie rzeczywistym obszarowej mapy zanieczyszczeń powietrza”. przegldaj
2016-04-21 14:25:01 ZZ/8/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2015-01-29 12:09:40 ZZ/8/014/15 WEiA Wykonanie prototypu obwodu drukowanego z montażem i uruchomieniem układu IED dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2016-09-14 14:28:52 ZZ/8/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-03-27 12:15:57 ZZ/80/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” współfinansowanym z Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój - Działanie 4.1.2 – Regionalne Agendy Naukowo-Badawcze (RANB)” przegldaj
2014-07-01 12:36:02 ZZ/801/009/U/2014 WETI Malowanie detali metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-01 12:53:07 ZZ/802/009/U/2014 WETI Serwis urzadzeń UPS na 2 okrętach dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-10 13:53:32 ZZ/812/009/U/2015 WETI Usługa tłumaczenia na jęz. angielski tekstów specjalistycznych przegldaj
2017-03-31 12:29:03 ZZ/83/014/17 WEiA Usługa tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2015-08-20 13:13:15 ZZ/83/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-04-07 15:03:02 ZZ/84/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-21 13:45:13 ZZ/84/II/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstów naukowych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2014-07-07 15:31:33 ZZ/840/009/U/2014 WETI Dostarczenie wyników z przeprowadzonych badań hemodynamicznych u pacjentów z niedokrwiennym udarem mózgu. przegldaj
2014-07-08 10:57:39 ZZ/848/009/U/2014 WETI Nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarka Wojenną RP. przegldaj
2015-08-26 07:46:48 ZZ/849/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2015-08-26 07:57:19 ZZ/851/009/U/2015 WETI nabór pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2018-08-09 08:21:49 ZZ/855/009/2018 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI PG przegldaj
2018-04-26 12:21:18 ZZ/866/008/U/18 WCH świadczenie usługi wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-22 13:31:30 ZZ/87/004/U/2018 WM Usługa sukcesywnego tłumaczenia dokumentów, ulotek i broszur, raportów, artykułów prasowych, stron internetowych i programów kształcenia z języka angielskiego (brytyjski) na język polski oraz z języka polskiego na język angielski (brytyjski) na potrzeby projektu aCIRET (Apprenticeship Cluster for Industry-Ready Engineers of Tomorrow) prowadzonym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-17 08:03:43 ZZ/895/009/U/14 WETI Usługa montażu elementów układu elektronicznego przegldaj
2016-10-07 10:32:44 ZZ/9/001/U/16 OKZ Usługa realizacji zadań badawczych w projekcie ,, Wytwarzanie gniazd przedsiębiorczości w Trójmiejskim Obszarze Metropolitarnym. Analiza relacji przestrzenno-ekonomicznych rozwoju sektora MSP', w ramach programu OPUS finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki przegldaj
2017-05-22 11:01:10 ZZ/9/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-03-19 12:29:55 ZZ/9/055/U/18 OKZ Ogłoszenie o zamówieniu na usługę wykonanie audytu WCAG platformy mostwiedzy.pl w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2015-09-15 13:20:48 ZZ/908/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na opracowanie koncepcji, budowa i badanie stanowiska eksperymentalnego i procedur stymulacji polisensorowej i pomiaru stanu pacjenta. przegldaj
2015-09-15 13:24:18 ZZ/909/009/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika/firmy do przeprowadzenia oceny stopnia innowacyjności i określenia trybów postępowania w celu wyboru optymalnych sposobów ochrony własności intelektualnej dot. autorskich rozwiazań z dziedziny biometrii bankowej. przegldaj
2015-09-17 13:15:31 ZZ/912/009/2015 WETI Usługa obsługi szatni w budynku WETI B Wydziału ETI PG przegldaj
2015-09-17 11:20:25 ZZ/919/009/2015 WETI Wykonanie kontroli stanu technicznego budynków A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-10-18 14:11:59 ZZ/919/009/2017 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-18 11:34:45 ZZ/926/009/2015 WETI Usługi tłumaczeń, korekt i konsultacji językowych z jęz. angielskiego dla WETI PG przegldaj
2015-03-18 12:16:48 ZZ/94/004/D/2015 WM Usługa wykonania układu pomiarowo-sterującego do maszyn wytrzymałościowych Instron 1195 i 1112 przegldaj
2017-04-26 12:09:55 ZZ/94/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2015-09-23 11:07:56 ZZ/942/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-11-06 15:14:14 ZZ/970/009/U/2017 WETI Przeprowadzenie konsultacji w wybranych ośrodkach opieki nad osobami w stanie apalicznym z udziałem terapeutów, dotyczacych rozwijanych metod komunikacji człowiek-komputer - etap III. przegldaj
2017-11-09 11:58:27 ZZ/977/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Teleinformatyki informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych na podstawie umów o dzieło w ramach projektu Budowa reputacji i zaufania w systemach teleinformatycznych w warunkach wirtualnej anonimowości i ślepego wyboru dostawców usług częściowo finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki w wyniku kwalifikacji z konkursu OPUS (Umowa nr: UMO-2016/21/B/ST6/03146). przegldaj
2016-04-12 12:23:10 ZZ/980/008/U/16 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Polsko-Norweska współpraca badawcza pt. „Pomeranian Biogas Model” (akronim POM-BIOGAS) przegldaj
2015-10-07 13:23:35 ZZ/985/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:43:47 ZZ/986/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:46:18 ZZ/987/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:49:05 ZZ/988/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. przegldaj
2016-11-09 14:09:07 ZZ/DOAD/250/1/16 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów. przegldaj
2018-01-22 15:14:43 ZZ/DOAD/250/1/18 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów przegldaj
2015-07-30 12:13:54 ZZ/DOAD/250/1/2015 OKZ Usługa niszczenia dokumentacji przegldaj
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG