Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-08-09 15:00:40 ZZ/220/071/U/2016 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2014-08-07 10:45:29 ZZ/223/036/U/14 OKZ Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-23 09:44:08 ZZ/226/014/17 WEiA Usługa dotycząca przygotowania ładunków oraz przeprowadzenie ich detonacji w komorze detonacyjnej lub bunkrze. przegldaj
2018-06-15 11:32:29 ZZ/23/002/U/2018 WILIŚ Usługi analizy metagenomowej DNA wyizolowanego z próbek osadów ściekowych ze złóż trzcinowych na potrzeby WILIŚ PG przegldaj
2017-02-22 11:11:04 ZZ/23/019/D/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-10-25 07:27:09 ZZ/23/055/U/18 OKZ Usługa przygotowania dokumentacji zgłoszeniowej i dokonania w Urzędzie Patentowym RP zgłoszeń 8 (ośmiu) wynalazków/wzorów użytkowych przegldaj
2017-06-26 12:15:35 ZZ/230/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-02-23 10:34:09 ZZ/24/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-07-20 09:55:26 ZZ/243/014/17 WEiA Sukcesywne przygotowywanie i udział w badaniach urządzeń elektrycznych i elektronicznych w Laboratorium Inteligentnej Energetyki LAB-6. przegldaj
2018-07-04 14:37:49 ZZ/248/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-07-04 14:39:56 ZZ/249/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-02-23 10:35:50 ZZ/25/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-11-06 15:25:14 ZZ/25/055/U/18 OKZ Zamówienie na usługę przygotowania i produkcji spotu o charakterze informacyjno-promocyjnym wraz ze scenariuszem na potrzeby działań promocyjnych dla projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2017-07-05 07:40:26 ZZ/251/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-04 13:52:14 ZZ/255/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-11-24 12:06:01 ZZ/259/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-03-23 10:34:19 ZZ/262/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG przegldaj
2018-07-18 13:08:31 ZZ/264/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-09-08 11:09:11 ZZ/272/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-13 14:13:27 ZZ/274/004/U/2017 WM Usługa informatyczna wykonania postprocesora do systemu NX CAM na potrzeby projektu pt. „Zastosowanie wybranych rozwiązań mechatronicznych do nadzorowania procesu skrawania przedmiotów wielkogabarytowych na wieloosiowych centrach obróbkowych” w ramach wspólnego przedsięwzięcia NCBR i NCN „TANGO” dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-26 14:47:26 ZZ/279/071/U/2016 CMTM Wytworzenie i montaż obwodów drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2017-12-01 12:02:01 ZZ/2791/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-05 12:01:21 ZZ/28/002/U/2015 WILIŚ Usługa tłumaczenia pisemnego tekstu technicznego przegldaj
2018-02-06 10:52:49 ZZ/28/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-10-18 13:50:55 ZZ/281/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2016-09-20 08:00:56 ZZ/282/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2014-12-02 12:17:08 ZZ/284/017/U/2014/OPM WOiO Wykonanie powłoki ceramicznej metoda metalizacji natryskowej oraz przeszlifowanie powierzchni wałów napędowych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2016-02-17 11:54:31 ZZ/285/008/U/16 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Blue-Gas Polski Gaz Łupkowy pt."Przyjazne środowisku i wykonalne z ekonomicznego punktu widzenia technologie gospodarowania wodą, ściekami i odpadami przy wydobyciu gazu z łupków". przegldaj
2018-08-02 11:22:24 ZZ/285/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-03 12:18:44 ZZ/286/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-08-02 11:25:10 ZZ/286/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-02-06 10:54:31 ZZ/29/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2014-12-09 10:48:13 ZZ/296/017/U/2014/OPM WOiO Montaż obwodów elektronicznych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2017-12-08 14:35:28 ZZ/297/071/Z/2017 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu dla CMTM PG przegldaj
2014-09-18 12:57:18 ZZ/298/014/14 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-09-26 12:38:44 ZZ/299/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-01-28 11:53:35 ZZ/3/002/U/2016 WILIŚ Wykonanie usługi przeglądu i naprawy sondy RIG 220 produkcji firmy GEOTECH AB przegldaj
2018-10-30 11:30:05 ZZ/30/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie audytu finansowego projektu oraz sporządzenie sprawozdania z audytu przegldaj
2015-03-27 10:35:44 ZZ/30/017/U/2015/OPM WOiO Wykończenie powierzchni opływek rufowych pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2014-09-18 13:31:48 ZZ/301/014/14 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-09-11 10:25:32 ZZ/302/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-17 14:07:00 ZZ/308/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-12-15 15:17:04 ZZ/308/071/Z/2017 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu dla CMTM PG przegldaj
2015-09-17 14:08:43 ZZ/309/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-03-02 14:04:16 ZZ/31/DSS/U/15 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu 56 studentów na trasie Gdańsk-Puck-Gdańsk w dniach 07-08.03.2015 r. przegldaj
2015-09-17 14:09:55 ZZ/310/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-24 10:07:42 ZZ/316/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-08-08 10:39:27 ZZ/32/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania i bindowania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-02-05 09:22:39 ZZ/32/014/U/19 WEiA Opracowanie i wykonanie instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynków Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-02-19 08:13:59 ZZ/32/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-02-12 11:05:37 ZZ/320/008/U/19 WCH Wykonanie analiz termograwimetrycznych TGA i TGA-DSC na potrzeby projektu "Hybrid energy storage devices based on composite materials for high power application" przegldaj
2018-09-11 13:28:41 ZZ/321/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-11 13:30:56 ZZ/322/014/18 WEiA Ogłoszeie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-21 13:41:20 ZZ/323/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-27 12:45:01 ZZ/324/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-04-14 08:39:08 ZZ/326/009/U/2015 WETI Prace projektowo-konstrukcyjne, prace rozwojowe w ramach projektu pod tytu-łem: „ Polaryzacyjna optyczna tomografia koherentna ze spektroskopową analizą właściwo-ści materiałów i obiektów technicznych” przegldaj
2015-09-30 11:37:08 ZZ/328/014/15 WEiA Ogloszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-02-21 12:27:14 ZZ/33019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-21 12:51:55 ZZ/332/014/15 WEiA Usługa obejmująca sukcesywne tłumaczenia i korekty językowe polsko - angielskie, specjalistycznych tekstów z branży automatyki zabezpieczeniowej. przegldaj
2016-10-20 09:41:54 ZZ/332/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-04-17 09:38:00 ZZ/338/009/U/2015 WETI Nabór pracownika do prowadzenia zajęć dydaktycznych nt. tworzenia witryn internetowych przegldaj
2015-10-08 09:59:31 ZZ/339/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-08 10:01:22 ZZ/340/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-10-09 10:05:11 ZZ/342/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-10-11 11:33:29 ZZ/344/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-12 11:35:15 ZZ/345/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-10-09 11:05:57 ZZ/346/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-04-28 11:58:06 ZZ/347/009/U/2017 WETI Sukcerywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski. przegldaj
2017-08-16 13:59:03 ZZ/35/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-10-18 12:30:49 ZZ/351/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-10-12 09:51:12 ZZ/353/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-11-08 06:30:42 ZZ/355/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-02-17 09:28:00 ZZ/36/014/16 WEiA Ogloszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-16 13:34:49 ZZ/363/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-11-30 13:15:46 ZZ/37/002/U/2018 WILIŚ Usługa weryfikacji danych wyjściowych uzyskanych z analizy materiałów wideo na potrzeby realizacji projektu pt. "Nowoczesne metody obliczania przepustowości i oceny warunków ruchu dla dróg poza aglomeracjami miejskimi, w tym dla dróg szybkiego ruchu" przegldaj
2017-03-08 12:46:23 ZZ/37/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-11-09 17:24:11 ZZ/371/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2016-11-10 12:12:10 ZZ/373/071/U/2016 CMTM OGŁOSZENIE O NABORZE PRACOWNIKA przegldaj
2018-11-26 14:33:40 ZZ/376/014/18 WEiA Wykonanie przekładni mechanicznej z konstrukcją wsporczą do współpracy ze stanowiskiem laboratoryjnym do badania maszyn elektrycznych. przegldaj
2018-10-23 14:21:50 ZZ/379/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-08-31 08:56:37 ZZ/38/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników - II tura przegldaj
2015-04-29 13:27:55 ZZ/382/009/2015 WETI Obsługa techniczna Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej na Wydziale ETI PG. przegldaj
2018-10-30 10:08:21 ZZ/384/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2015-10-28 13:27:26 ZZ/39/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na przeniesieniu systemu sterowania stacji dozowania zewnętrznego źródła węgla organicznego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-12-04 07:54:04 ZZ/39/002/U/2018 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-02-15 12:34:47 ZZ/4/002/U/2016 WILIŚ Usługa audytu zewnętrznego projektu „Dynamic Citizens @ctive for sustainable Mobility Aachen – Gdynia – Koprivnica - Palma" oraz sporządzenie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych. przegldaj
2017-02-21 09:32:23 ZZ/4/002/U/2017 WILIŚ Usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków na potrzeby konferencji naukowej dla WILiŚ PG w ramach projektu "Interdyscyplinarna Akademicka Konferencja Ochrony Środowiska"(IAKOŚ) przegldaj
2015-05-25 13:59:23 ZZ/4/055/U/15 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie i Ośrodka Doświadczalnego w Iławie Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-12 09:15:53 ZZ/4/055/U/16 OKZ Świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-02-17 13:51:01 ZZ/4/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie czterech szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Most Wiedzy przegldaj
2015-10-28 13:37:24 ZZ/40/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na transporcie kontenerowej stacji dozowania wraz z 8 paletozbiornikami dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-12-12 13:46:23 ZZ/41/002/U/2018 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-17 12:41:48 ZZ/415/036/U/15 DG usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-22 14:12:13 ZZ/418/009/U/2017 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2018-11-27 13:14:40 ZZ/422/014/18 WEiA Wykonanie 8 sztuk łopat kompozytowych do małej elektrowni. przegldaj
2019-01-04 10:50:03 ZZ/436/014/18 WEiA Wykonanie generatora tarczowego do małej elektrowni przegldaj
2018-12-06 07:15:03 ZZ/438/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-12-06 07:18:56 ZZ/439/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-09-12 12:22:54 ZZ/44/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników - III tura przegldaj
2018-12-20 07:04:40 ZZ/449/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG