Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1601 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-09-13 08:17:18 ZP/345/055/U/13 OKZ Usługi Poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 14:04:51 ZP/104/055/U/17 OKZ usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego (SAP) i dźwiękowych systemów ostrzegawczych (DSO) w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-17 11:57:43 ZP/366/055/U/13 OKZ Usługi szkolnictwa wyższego polegające na przeprowadzeniu zajęć dydaktycznych z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze zimowym 2013/2014. przegldaj
2016-11-15 09:43:14 ZZ/10/055/U/16 OKZ usługa gastronomiczna polegającą na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-08 08:43:02 ZP/479/055/U/14 OKZ Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Działu Organizacyjnego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-12 09:01:20 ZP/98/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-09 12:51:26 ZP/83/055/U/19 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2015-01-08 15:10:23 K/1/055/15 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji remontu i przebudowy budynku Hydromechaniki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12 przegldaj
2016-01-12 11:25:01 ZP/5/055/U/16 OKZ Świadczenie usług udostępnienia platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-20 08:52:36 ZP/370/055/U/13 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2016-07-25 10:46:35 CRZP: ZP/216/055/U/16 OKZ Świadczenie kompleksowej usługi hotelowej na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-07-16 12:16:35 ZZ/15/055/U/18 OKZ Wykonanie audytu oprogramowania oraz infrastruktury IT wytworzonych w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2014-03-24 08:17:38 ZP/105/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelowej oraz najem sali konferencyjnej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Student Network Gdańsk przegldaj
2011-07-14 14:14:18 KONKURS OKZ Opracowanie koncepcji urbanistyczno- architektonicznej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii ?B?, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego usytuowanego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2016-01-13 10:56:46 ZP/3/055/U/16 OKZ Świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-24 13:53:56 ZP/11/055/U/19 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-15 09:05:12 ZP/247/055/U/11 OKZ usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu pracowników, emerytów i rencistów do OWPG Czarlina przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2012-08-21 11:13:16 ZP/307/046/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-15 13:01:22 ZP/107/025/U/13 OKZ Wydrukowanie i dostarczenie broszur dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-25 12:56:33 ZP/109/055/U/14 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2015-10-01 14:48:49 ZP/325/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2018-04-16 10:35:46 ZP/81/055/U/18 OKZ Świadczenie usług w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-05 14:40:12 ZP/5/055/U/18 OKZ Świadczenie usług udostępnienia platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-11-21 14:43:16 ZP/286/055/U/16 OKZ projekt remontu kapitalnego budynku Domu Studenckiego DS5 z uwzględnieniem kotłowni z przeznaczeniem na rowerownię zlokalizowanego w Gdańsku przy ul Wyspiańskiego 7 przegldaj
2013-09-27 13:20:13 ZP/380/055/U/13 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2017-06-20 13:53:02 ZP/107/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2014-07-10 14:20:11 K/2/055/14 OKZ Konkurs urbanistyczny na opracowanie koncepcji osiedla mieszkanniowego przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-31 15:28:11 ZZ/24/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-28 12:19:34 ZP/135 /055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-07-10 15:01:23 ZP/278/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-11-23 10:14:46 ZP/284/055/U/16 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-18 13:04:39 ZP/76/055/U/18 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-27 14:05:09 ZP/226/055/U/16 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek oraz ewentualnych zwrotów przesyłek niedoręczonych po wyczerpaniu możliwości ich doręczenia dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-02 08:37:04 ZP/129/055/U/14 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańśkiej. przegldaj
2018-01-11 13:17:17 ZZ/2/055/U/18 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-27 08:52:46 ZP/121/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-05 15:01:30 ZP/227/055/U/18 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-28 11:11:53 ZZ/6/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie przegldaj
2017-10-10 08:27:52 ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-29 12:29:57 ZZ/07/030/U/16 OKZ Usługi introligatorskie dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-06 10:47:42 ZP/222/055/U/18 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania zabawy karnawałowej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-29 13:05:09 ZP-239/022/U/11 OKZ Zaprojektowanie i uzgodnienie projektu przyłącza do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2014-10-17 13:48:16 ZP/413/055/U/14 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-11 09:10:28 ZP/193/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2011-08-03 14:35:34 ZP/274/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2013-10-09 14:53:06 ZP-400/055/U/13 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2016-04-15 15:17:46 ZP/101/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w okresie ferii letnich w 2016r przegldaj
2018-11-06 15:25:14 ZZ/25/055/U/18 OKZ Zamówienie na usługę przygotowania i produkcji spotu o charakterze informacyjno-promocyjnym wraz ze scenariuszem na potrzeby działań promocyjnych dla projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2015-04-10 14:05:16 ZP/103/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-04-08 13:12:09 ZP/112/055/U/13 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-15 12:42:56 ZP/11/055/U/18 OKZ Sukcesywną usługę dostarczania posiłków na potrzeby Projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2015-10-12 14:30:54 ZP/338/055/U/15 OKZ świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
ZP/7/055/U/15 OKZ świadczenie wynajmu sal konferencyjnych i powierzchni reklamowych oraz usług gastronomicznych związanych z organizacją międzynarodowej konferencji przegldaj
2015-10-13 12:04:25 ZP/336/055/D/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2012-09-20 13:23:39 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2018-07-27 14:37:05 ZP/152/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Sztuka autoprezentacji dla dydaktyków i prelegentów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2013-10-18 16:04:35 ZP 405/055/U/13 OKZ usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z terenu Centrum Szkoleniowo?Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie oraz Usługa wywozu odpadów podlegających unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku z jednostek organizacyjnych PG. przegldaj
2014-04-16 12:03:11 ZP/158/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 16 starych druków i ekspertyza konserwatorska 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-27 15:07:06 ZP/153/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Metodologia prowadzenia badań” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2015-01-23 10:19:47 ZP/7/055/U/15 OKZ Świadczenie wynajmu sal konferencyjnych i powierzchni reklamowych oraz usług gastronomicznych związanych z organizacją międzynarodowej konferencji przegldaj
2015-04-15 11:17:07 CRZP: ZP/111/055/U/15 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej gościom Zamawiającego – artystom zespołów muzycznych występujących podczas koncertu organizowanego w ramach Festiwalu Studentów Politechniki Gdańskiej – Technikalia.15 przegldaj
2016-04-22 09:30:25 ZP/127/055/U/16 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2016-11-29 14:40:40 ZZ/08/030/U/16 OKZ Przeprowadzenie audytu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji na zgodność z normą PN-ISO-IEC 27001 potwierdzonego certyfikatem lub świadectwem strony drugiej oraz utrzymanie ważności certyfikatu lub świadectwa w cyklu trzyletnim przegldaj
2015-01-23 11:30:19 ZZ/1/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-03-29 09:10:37 ZP/51/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-12-28 10:45:57 ZP/553/055/U/10 OKZ wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-18 09:49:46 ZP/138/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 13:23:38 ZP/121/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-07-22 10:15:39 CRZP: ZP/181/055/U/19 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej, ochrony imprez organizowanych w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” oraz zabezpieczania imprez masowych organizowanych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2014-10-24 13:34:35 ZZ/1/055/D/14 OKZ Sukcesywna dostawa naturalnej wody źródlanej wraz z dzierżawą i sanityzacją dystrybutorów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-12-30 11:29:29 ZP/537/091/U/10 OKZ Wykonanie kompleksowej zabudowy wnętrza kadłuba stalowego i montaż wyposażenia pokładowego jachtu badawczo-szkoleniowego PHOTON. przegldaj
2013-04-22 16:02:04 K/ 1/055/13 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji zagospodarowania terenu strefy wejściowej do Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-15 14:02:43 ZP/113/055/U/15 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2018-01-22 15:14:43 ZZ/DOAD/250/1/18 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów przegldaj
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2011-08-19 13:12:00 ZP/293/055/U/11 OKZ Wykonanie dokumentacji projektowej remontu i przebudowy środkowej części Budynku Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych . przegldaj
2013-04-25 10:00:26 ZP/170/055/U/13 OKZ kompleksowa usługa wyżywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2018-11-14 12:08:34 ZP/234/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas konferencji National Platform organizowanej przez Erasmus Student Network Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-08 14:53:24 ZP/165/061/U/18 OKZ Przeprowadzenie warsztatów z zakresu pisania wniosku projektowego do Programu Horyzont 2020 wraz z usługą konsultacji/odpowiedzi na pytania w zakresie właściwego wypełnienia dokumentacji aplikacyjnej dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2015-07-13 14:52:02 ZP/230/055/U/15 OKZ Usługa ubezpieczenia kosztów leczenia i assistance, następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących ( w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2017-04-04 11:50:16 CRZP: ZP/54/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-26 12:58:48 ZP/84/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki. przegldaj
2012-10-05 11:33:11 ZP/367/055/U/12 OKZ Wynajem autokaru dla uczestników konferencji przegldaj
2018-08-10 11:41:43 ZZ/08/030/U/18 OKZ Wykonanie ekspertyzy konserwatorskiej dla 12 starodruków ze zbiorów Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-04 09:51:31 ZP/426/055/U/14 OKZ Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-10 13:25:52 ZP/166/055/U/18 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej, ochrony imprez organizowanych w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” oraz zabezpieczania imprez masowych organizowanych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
ZP/343/055/U/12 OKZ usługA przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2014-04-23 15:05:28 ZP/174/055/U/14 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XII Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2014-07-29 10:52:10 ZP/308/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej – zakwaterowania (noclegi ze śniadaniami) dla zaproszonych gości na centralne obchody Jubileuszu 110-lecia Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-30 14:31:13 ZP/236/055/U/16 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2012-10-05 13:57:49 ZP/365/055/U/12 OKZ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu ?MAYDAY EURO 2012? SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ? przegldaj
2015-10-21 09:30:34 ZZ/2/030/U/15 OKZ Usługa konserwacji 5 starodruków z zasobów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-11-07 14:40:31 ZP/430/055/U/13 OKZ Świadczenie usług w zakresie rezerwacji, sprzedaży i dostarczania biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-05 10:45:52 ZP/425/055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG