Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1601 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
CRZP/320/009/D/10 WETI wykonanie i dostawa materiałów promocyjnych, tj. ulotek i plakatów w ramach Projektu ?Domowy asystent osób starszych i chorych? przegldaj
2010-05-26 11:10:45 CRZP/320/009/D/10 WETI wykonanie i dostawa materiałów promocyjnych, tj. ulotek i plakatów w ramach Projektu Domowy asystent osób starszych i chorych przegldaj
2015-07-21 13:57:41 ZZ/756/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-02-11 13:22:42 CRZP/28/009/U/16 WETI Usługa wykonania tłumaczenia pisemnego tekstu technicznego z języka polskiego na język angielski (brytyjski) oraz z języka angielskiego na język polski, wykonana przez tłumacza przysiegłego języka angielskiego na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-06-07 14:57:41 CRZP/321/009/U/10 WETI Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-14 11:14:37 ZZ/489/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na monitorowanie dostępności usług w ramach zadania „Trwałość projektu NOR-STA”. przegldaj
2017-11-06 15:14:14 ZZ/970/009/U/2017 WETI Przeprowadzenie konsultacji w wybranych ośrodkach opieki nad osobami w stanie apalicznym z udziałem terapeutów, dotyczacych rozwijanych metod komunikacji człowiek-komputer - etap III. przegldaj
2013-05-24 13:21:22 ZP/208/009/U/13 WETI Usługi doradztwa dotyczące modelu biznesowego związanego z komercjalizacją wyników Projektu NOR STA przegldaj
2010-06-10 16:14:32 CRZP/332/009/U/10 WETI Przetarg nieograniczony na wynajem autokarów wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-12-19 11:13:18 ZZ/1197/009/2016 WETI Obsluga techniczna LZWP na Wydziale ETI PG przegldaj
2018-05-17 12:29:29 ZP/97/009/U/18 WETI Usługa społeczna - usługi restauracyjne na spotkaniu integracyjnym Konferencji HSI 2018 przegldaj
2018-11-28 10:06:42 CRZP/244/009/U/18 WETI Usługa tłumaczenia i korekty tekstów technicznych i artykułów naukowych z dziedziny elektroniki, telekomunikacji, informatyki, automatyki i robotyki oraz inzynierii biomedycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-09 11:58:27 ZZ/977/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Teleinformatyki informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych na podstawie umów o dzieło w ramach projektu Budowa reputacji i zaufania w systemach teleinformatycznych w warunkach wirtualnej anonimowości i ślepego wyboru dostawców usług częściowo finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki w wyniku kwalifikacji z konkursu OPUS (Umowa nr: UMO-2016/21/B/ST6/03146). przegldaj
2018-05-17 14:26:17 ZZ/525/009/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na monitorowanie dostępności usług w ramach zadania „Trwałość projektu NOR-STA”. przegldaj
2019-02-22 08:55:40 ZZ/203/009/U/2019 WETI Wykonanie lamelki FIB oraz zdjęć transmisyjnym mikroskopem elektronowym wraz z analizą danych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-11-02 13:18:40 ZZ/1077/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze prawcowników przegldaj
2018-05-21 09:44:07 ZZ/535/009/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na przedłużenie certyfikatu SSL dla domeny nor-sta.eu. przegldaj
2011-09-30 12:15:09 CRZP/367/009/D/11 WETI Przeprowadzenie badań ankietowych mających na celu określenie metodyki badań diagnostycznych oraz zasad prowadzenia terapii osób z zaburzoną lateralizacją w ramach projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2015-02-16 11:51:46 ZZ/125/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-04-29 13:27:55 ZZ/382/009/2015 WETI Obsługa techniczna Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej na Wydziale ETI PG. przegldaj
2017-07-27 09:58:20 ZZ/657/009/2017 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI przegldaj
2011-03-11 14:44:12 CRZP/84/009/U/11 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie pt. przegldaj
2018-05-22 08:59:27 ZP/109/009/U/18 WETI Usługi społeczne- usługa restauracyjna ( śniadania) na Konferencji GWGT Wydziału ETI PG przegldaj
2014-05-16 08:50:05 ZZ/588/009/U/2014 WETI Usługa p[rofesjonalnej korekty językowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdanskiej przegldaj
2018-12-04 12:07:44 ZZ/1224/009/U/18 WETI Usługa opracowania i dostarczenia Instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynków Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-27 14:41:06 CRZP/160/009/U/12 WETI Organizacja spotkania uczestników Konferencji Naukowej ICT YOUNG 2012 przegldaj
2017-04-28 11:58:06 ZZ/347/009/U/2017 WETI Sukcerywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski. przegldaj
2018-12-04 15:28:32 ZZ/1227/009/2018 WETI Usługa modyfikacji prototypu układu scalonego aparatem FIB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-01-05 13:28:58 ZZ/014/009/U/2017 WETI Ogłoszenie o zamiarze zawarcia umowy na realizację zadań w projekcie pt. " Przeszukiwanie struktur grafowych" w ramach umowy UMO-2015-17/B/ST6/01887 przegldaj
2014-05-19 14:51:46 ZZ/597/009/U/2014 WETI Chromowanie elementów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inormatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-20 10:03:16 ZZ/615/009/U/2014 WETI Organizacja oprawy i obsługa artystyczna imprezy okolicznosciowej Dnia Absotwenta i PIKNIKU ETI w dniu 24 maja 2014 r we Wróblówce przegldaj
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2015-02-20 13:39:20 ZZ/142/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-08-10 13:53:32 ZZ/812/009/U/2015 WETI Usługa tłumaczenia na jęz. angielski tekstów specjalistycznych przegldaj
2011-10-25 11:05:57 CRZP/399/009/D/11 WETI Usługa cateringowa podczas konferencji ICT Day 2011 organizowanej w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-08-28 14:08:03 CRZP/352/009/U/14 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-24 09:15:21 ZZ/148/009/U/15 WETI Usługi badania wody morskiej dla SKALP WETI PG przegldaj
2019-05-27 09:23:03 ZZ/527/009/2019 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-02-24 09:48:20 ZZ/151/009/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-12-18 13:30:11 CRZP/506/009/U/13 WETI Opracowanie serwisu inetrnetowego służącego do nauki języka angielskiego wraz z materiałem językowym umożliwiającym funkcjonowanie serwisu przegldaj
2011-04-05 11:59:13 CRZP/114/009/U/11 WETI Świadczenie usług doradczych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, w ramach Europesjkiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2013-06-24 13:09:00 CRZP/255/009/U/13 WETI Opracowanie koncepcji kursu do nauki języka angielskiego wraz z przeprowadzeniem badań mających na celu ocenę skuteczności opracowanej koncepcji dla projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimedialnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronnosci i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1 przegldaj
2013-12-20 08:47:27 CRZP/514/009/U/13 WETI Usługa wyceny dóbr niematerialnych platformy NOR-STA na Wydziale ETI przegldaj
2018-12-07 14:02:29 ZZ/1249/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej ogłasza nabór na pracownika technicznego do wykonania prac mechanicznych w ramach umowy ze Stocznią. przegldaj
2011-11-04 14:29:16 CRZP/413/009/D/11 WETI sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2013-12-23 08:11:08 CRZP/515/009/U/13 WETI Usługa wyceny dóbr wartości niematerialnych i prawnych w Projekcie Domowy asystent osób starszych i chorych na Wydziale ETI przegldaj
2018-02-26 15:12:39 ZZ/176/009/U/2018 WETI Ogloszeniu o zamówieniu na opracowanie artykułów naukowych pracowników Katedry w formacie LaTeX, w dwóch wersjach językowych (polskiej i angielskiej) dla WETI PG przegldaj
2017-01-20 11:12:54 ZZ/49/009/2017 WETI Usługi tłumaczenia tekstu naukowego, korekty językowo-edycyjnej i konsultacji językowych na potrzeby Wydziału ETI PG. przegldaj
2018-12-11 09:50:53 ZZ/1257/009/2018 WETI Usługa polegająca na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej Wydziału ETI PG przegldaj
2018-02-27 13:35:20 ZZ/181/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG przegldaj
2013-07-03 12:02:01 CRZP/252/009/U/13 WETI Świadczenie usług restauracyjnych podczas uroczystej kolacji dla uczestników XXIX Krajowego Sympozjum Telekomunikacji i Telinformatyki 2013 przegldaj
2017-11-27 10:29:56 ZZ/1035/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Oprgramowania informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych i dokumentacyjnych na umowę o dzieło w ramach projektu NCBiR „Strukturyzacja i klasyfikacja treści internetowych wraz z predykcją ich dynamiki”, ID 245749, finansowanego w ramach Programu Badań Stosowanych III. przegldaj
2017-08-18 13:21:33 ZZ/738/009/2017 WETI Najem i serwisowanie urządzenia wielofunkcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-08-20 13:42:17 CRZP/400/009/U/10 WETI Świadczenie usług informatycznych oraz badawczo-programistycznych w projekcie ?Szybkie wspomagane komputerem projektowanie filtrów i multipleksów mikrofalowych? realizowanym w ramach programu EUREKA E! 5071 MWAVE_CAD przegldaj
2014-05-30 20:46:35 ZZ/679/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinach obronności i bezpieczeństwa przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 13:54:00 CRZP/430/009/U/11 WETI Wynajem autokaru wraz zkierowcą w ramach Projektu ?Przygotowanie i realizacja kierunku inżynieria biomedyczna ? studia międzywydziałowe? realizowanego na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-05-30 20:48:51 ZZ/680/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinie obronnosci i bezpieczeństwa przegldaj
2010-08-26 12:45:06 CRZP/408/009/U/10 WETI Swiadczenie usług informatycznych w projekcie "WiComm Transfer - transfer wiedzy i wzmocnienie powiązań sfery nauki z przedsiębiorstwami branży ICT/ETI poprzez system staży" realizowanego w ramach działania 8.2.1 program Operacyjny Kapitał Ludzki. przegldaj
2017-08-25 13:05:42 CRZP/158/009/U/17 WETI Naprawa dwóch agregatów chłodniczych BlueBox Kappa i BlueBox Zeta w budynku WETI B wraz z uruchomieniem przegldaj
2017-11-30 11:55:01 ZZ/1055/009/2017 WETI Pełnienie funkcji inspektora nadzoru przy realizacji inwestycji "Modernizacja elewacji budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12. przegldaj
2011-11-21 13:48:34 CRZP/436/009/D/11 WETI Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2016-03-15 13:53:40 ZZ/150/009/U/2016 WETI Usługa sukcesywnej korekty artykułów naukowych z dziedziny elektroniki i telekomunikacji, przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski (brytyjski), wykonana przez native speakera na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-21 11:41:51 ZZ/579/009/2016 WETI Świadczenie usługi polegającej na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej mieszczącego się na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-12 15:15:43 CRZP/213/009/U/12 WETI Opracowanie fragmentu szaty graficznej aplikacji internetowej implementującej usługi NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2014-01-29 12:27:06 CRZP/23/009/U/14 WETI Usługa wyceny dóbr niematerialnych i prawnych wybranych produktów projektu pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodlanych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle przegldaj
2014-06-04 14:04:14 CRZP/246/009/U/14 WETI Świadczenie usług wyceny dóbr niematerialnych i prawnych wybranych produktów projektu pt. "Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle". przegldaj
2015-11-25 11:40:57 ZZ/1173/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówienia z dziedziny nauki na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych. przegldaj
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. przegldaj
2015-11-25 15:16:34 ZZ/1175/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-06-07 11:29:53 ZZ/619/009/U/18 WETI Prace badawcze dotyczące metody redukcji rzędu modelu w zastosowaniu do modelowania wielowrotowych układów mikrofalowych i problemów rozpraszania przegldaj
2015-11-26 09:58:35 ZZ/1174/009/2015 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-26 07:46:48 ZZ/849/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2018-06-08 10:13:34 ZP/122/009/U/18 WETI Usługi społeczne - usługa cateringowa na uroczystej kolacji podczas Konferencji OPTO 2018 przegldaj
2018-06-08 10:37:55 ZZ/591/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru na Konferencję przegldaj
2015-08-26 07:57:19 ZZ/851/009/U/2015 WETI nabór pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2017-05-22 14:12:13 ZZ/418/009/U/2017 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-08 13:34:58 CRZP/419/009/D/10 WETI Dostawa zestawów komputerowych i firewalla dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2015-08-27 09:02:41 CRZP/286/009/U/15 WETI Wynajem autokaru z kierowcą dla WETI przegldaj
2014-02-06 14:22:57 CRZP/37/009/U/14 WETI Opracowanie grafiki na stronę Internetową NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami przegldaj
2011-05-06 15:10:38 CRZP/146/009/U/11 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2015-05-29 13:57:22 ZZ/536/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-06-12 13:53:49 ZZ/630/009/2018 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą przegldaj
2017-12-05 14:30:31 ZZ/1076/009/U/2017 WETI Przeprowadzenie specjalistycznych prac w projekcie badawczym pn. Opracowanie pionierskich technologii niezbędnych do wprowadzenia na rynek Mobilnego Centrum Nauki przegldaj
2017-09-05 12:01:32 ZZ/772/009/2017 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-06 09:05:32 ZP/26/009/U/13 WETI Usługi restauracyjne i cateringowe dla Wydziału ETI przegldaj
2010-09-30 15:21:13 CRZP/434/009/U/10 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie pt. "Demonstrator technologiczny szerokopasmowego łącza bezprzewodowego z widmem rozproszonym dla potrzeb sieci ad-hoc" realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-19 16:57:48 CRZP/58/009/U/14 WETI Świadczenie usług informatycznych w projekcie ERAAVG - "Emotion Recognition for Affect Aware Video Games", realizowanym w ramach funduszu Małych Grantów programu Polsko-Norweska Współpraca Badawcza. przegldaj
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
2011-05-24 15:13:08 CRZP/184/009/U/11 WETI Świadczenie usług informatycznych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2018-03-23 10:34:19 ZZ/262/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG przegldaj
2011-12-09 08:25:26 CRZP/467/009/U/11 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie rozwojowym pt. "Radiowy system monitorowania i akwizycji danych z urządzeń fotoradarowych" realizowanym na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-26 12:01:09 ZZ/312/009/U/2019 WETI Usługa pełnego cyklu certyfikacji Systemu Zarządzania Jakością zgodnego z normą PN-EN ISO 9001:2015 w Środowiskowym Laboratorium Systemów Łączności Bezprzewodowej dla Potrzeb Specjalnych Katedry Systemów i Sieci Radiokomunikacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-09 13:36:57 ZZ/1215/009/U/2015 WETI Nabórpracownika do utrzymania serwerów przegldaj
2013-08-14 09:33:10 CRZP/330/009/U/13 WETI Przeprowadzenie serii medycznych eksperymentów badawczych dla Katedry Systemów Multimedialnych Wydziału ETI przegldaj
2015-06-15 12:33:17 CRZP/185/009/U/15 WETI Najem i serwis wielofunkcyjnych urządzeń drukujących na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-15 13:20:48 ZZ/908/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na opracowanie koncepcji, budowa i badanie stanowiska eksperymentalnego i procedur stymulacji polisensorowej i pomiaru stanu pacjenta. przegldaj
2015-09-15 13:24:18 ZZ/909/009/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika/firmy do przeprowadzenia oceny stopnia innowacyjności i określenia trybów postępowania w celu wyboru optymalnych sposobów ochrony własności intelektualnej dot. autorskich rozwiazań z dziedziny biometrii bankowej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG