Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1415 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-11-26 09:58:35 ZZ/1174/009/2015 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-11-25 15:16:34 ZZ/1175/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-11-25 11:40:57 ZZ/1173/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówienia z dziedziny nauki na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych. przegldaj
2015-11-24 10:48:00 ZP/379/018/U/15 WZiE Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-23 10:22:05 ZP/376/004/U/15 WM Usługa wynajmu 2-ch autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-12 08:35:10 ZP/369/055/U/15 OKZ Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-06 13:27:54 ZP/366/002/U/15 WILIŚ Wynajem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-04 08:54:37 ZP/363/055/U/15 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-02 13:18:40 ZZ/1077/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze prawcowników przegldaj
2015-10-28 13:37:24 ZZ/40/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na transporcie kontenerowej stacji dozowania wraz z 8 paletozbiornikami dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-10-28 13:27:26 ZZ/39/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na przeniesieniu systemu sterowania stacji dozowania zewnętrznego źródła węgla organicznego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-10-28 12:59:52 ZP/346/055/U/15 OKZ Konserwacja i naprawy kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-27 09:25:19 ZP/359/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2015-10-27 07:58:00 ZP/357/004/U/15 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-22 14:56:53 ZP/350/055/U/15 OKZ Świadczenie usług hotelowych oraz najem sali szkoleniowej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Network Gdańsk dla Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-22 13:01:28 ZP/356/004/U/15 WM Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-22 10:11:39 ZP/347/055/U/15 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Samorządu Doktorantów i Samorzadu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-22 09:40:49 ZZ/1036/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-22 09:13:00 ZP/354/018/U/15 WZiE Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-21 12:51:55 ZZ/332/014/15 WEiA Usługa obejmująca sukcesywne tłumaczenia i korekty językowe polsko - angielskie, specjalistycznych tekstów z branży automatyki zabezpieczeniowej. przegldaj
2015-10-21 10:20:20 ZZ/14/022/U/2015 RIT przeprowadzenie szkolenia pn. „Rozproszony system kontroli wersji Git” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA). przegldaj
2015-10-21 09:30:34 ZZ/2/030/U/15 OKZ Usługa konserwacji 5 starodruków z zasobów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-19 15:44:55 ZP/345/014/U/15 WEiA Modernizacja rozdzielnicy nN - wykonanie układu połączeń wraz z oprogramowaniem sterującym umożliwiającym wykorzystanie synchronoskopu w różnych wariantach konfiguracji sieci w laboratorium SE-16 Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-19 13:50:19 CRZP/1030/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-10-16 13:34:49 ZZ/363/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-13 12:04:25 ZP/336/055/D/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2015-10-12 14:30:54 ZP/338/055/U/15 OKZ świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2015-10-12 11:35:15 ZZ/345/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-12 10:25:38 ZZ/1003/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-10-08 10:01:22 ZZ/340/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-08 09:59:31 ZZ/339/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-10-07 13:49:05 ZZ/988/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:46:18 ZZ/987/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:43:47 ZZ/986/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:23:35 ZZ/985/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-01 14:48:49 ZP/325/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2015-09-30 11:37:08 ZZ/328/014/15 WEiA Ogloszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-25 14:09:32 ZP/322/014/U/15 WEiA Wykonanie audytu zewnętrznego projektu LINTE^2. przegldaj
2015-09-24 11:34:24 CRZP/321/009/U/15 WETI Usługi restauracyjne na potrzeby Wydziału ETI i Działu Spraw Studenckich PG przegldaj
2015-09-24 10:07:42 ZZ/316/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-23 11:07:56 ZZ/942/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-09-23 09:04:56 ZP/292/002/U/15 WILIŚ Usługa monitoringu mikrosejsmicznego podczas prac szczelinowania na odwiercie Wysin na potrzeby realizacji projektu pt. "Wybór optymalnej technologii monitoringu mikrosejsmicznego w pracesach szczelinowania hydraulicznego. Optymalizacja przetwarzania i interpretacji danych pomiarowych". przegldaj
2015-09-22 14:39:07 ZP/318/022/U/15 RIT Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-09-18 14:15:52 ZP/313/055/U/15 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-18 11:34:45 ZZ/926/009/2015 WETI Usługi tłumaczeń, korekt i konsultacji językowych z jęz. angielskiego dla WETI PG przegldaj
2015-09-17 14:58:12 ZP/317/055/U/15 OKZ Usługa wykonania przeglądów serwisowych oraz dokonywania napraw: central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-17 14:09:55 ZZ/310/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-17 14:08:43 ZZ/309/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-17 14:07:00 ZZ/308/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-09-17 13:15:31 ZZ/912/009/2015 WETI Usługa obsługi szatni w budynku WETI B Wydziału ETI PG przegldaj
2015-09-17 11:54:44 ZP/316/002/U/15 WILIŚ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-17 11:20:25 ZZ/919/009/2015 WETI Wykonanie kontroli stanu technicznego budynków A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-15 13:24:18 ZZ/909/009/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika/firmy do przeprowadzenia oceny stopnia innowacyjności i określenia trybów postępowania w celu wyboru optymalnych sposobów ochrony własności intelektualnej dot. autorskich rozwiazań z dziedziny biometrii bankowej. przegldaj
2015-09-15 13:20:48 ZZ/908/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na opracowanie koncepcji, budowa i badanie stanowiska eksperymentalnego i procedur stymulacji polisensorowej i pomiaru stanu pacjenta. przegldaj
2015-09-08 14:43:13 CRZP/305/017/U/15 WOiO Usługa wynajmu dwóch autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-07 13:31:47 ZP/299/055/U/15 OKZ Świadczenie usług w zakresie wynajmu 5 autokarów i 1 busa wraz z kierowcami na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-04 14:52:37 ZP/287/055/U/15 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-09-03 12:18:44 ZZ/286/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-08-31 15:20:03 ZP/289/055/U/15 OKZ Świadczenie usług w zakresie ochrony osób i obiektów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-27 11:29:13 ZZ/68/017/U/2015/OPM WOiO Wykonanie elementów pędników pionowych w technologii przyrostowej metodą Selective Laser Sintering przegldaj
2015-08-27 09:02:41 CRZP/286/009/U/15 WETI Wynajem autokaru z kierowcą dla WETI przegldaj
2015-08-26 07:57:19 ZZ/851/009/U/2015 WETI nabór pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2015-08-26 07:46:48 ZZ/849/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
2015-08-20 14:34:12 ZZ-67/017/D/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę nagrania lub tłoczenia 2600 szt. płyt CD/DVD plików PDF/JPG materiałów konferencyjnych. przegldaj
2015-08-20 13:13:15 ZZ/83/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-08-19 10:47:17 ZZ/65/017/U/2015/OPM WOiO Wykonanie wydruku 3D elementów pędników pionowych pojazdu głębinowego przegldaj
2015-08-13 15:39:26 ZP/271/057/U/15 CTW i T Usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 1 technologii z zakresu wiertnictwo i inżynieria otworowa (poszukiwanie i eksploatacja źródeł węglowodorów) nr projektu II-2/Mech/2014/8 zgłoszonej w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-13 10:21:46 ZZ-10/022/U/2015 RIT Zapewnienie dostępu do platformy konferencyjnej on-line w ramach projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-08-11 13:14:00 ZP/266/057/U/15 CTW i T Usługa wykonania koncepcji komercjalizacji technologii wypracowanych na Wydziale Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej poprzez powołanie spółki spin-off za pośrednictwem spółki celowej Politechniki Gdańskiej – Excento Sp. z o.o. w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-11 13:09:43 ZZ/101/071/U/15 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych. przegldaj
2015-08-11 08:32:48 ZP/ 263/002/U/15 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-10 13:53:32 ZZ/812/009/U/2015 WETI Usługa tłumaczenia na jęz. angielski tekstów specjalistycznych przegldaj
2015-08-10 12:02:22 ZZ/012/057/U/15 CTW i T Usługa testowania przemysłowego jednego typu granulatu w ramach zgłoszonej technologii pn.: „Nowe biodogradowalne/kompostowalne materiały polimerowe na opakowania i produkty jednorazowego użytku”, Nr projektu II/Chem/.2014/15 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-03 14:54:57 ZP/251/014/U/15 WEiA Modernizacja rozdzielnicy nN w laboratorium SE-16 Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-03 14:20:27 ZP/255/055U/15 OKZ Wydrukowanie i dostarczenie broszur dla Politechniki Gdańskiej w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2015-08-03 14:19:30 ZP/258/055/U/15 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-07-30 12:13:54 ZZ/DOAD/250/1/2015 OKZ Usługa niszczenia dokumentacji przegldaj
2015-07-28 12:02:46 ZP 252/019/U/15 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik- grudzień 2015 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2015-07-27 17:11:39 ZP/249/057/U/15 CTW i T Świadczenie usług europejskiego rzecznika patentowego w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-27 16:41:14 ZP/250/057/U/15 CTW i T Usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 1 technologii zgłoszonej w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-21 13:57:41 ZZ/756/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-07-17 12:41:48 ZZ/415/036/U/15 DG usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-07-14 17:44:13 ZP/235/057/U/15 CTW i T świadczenie usług europejskiego rzecznika patentowego w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-14 17:16:12 ZP/233/057/U/15 CTW i T usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości technologii o nazwie.: „Urządzenie do odzysku materiałów krzemowych z ogniw fotowoltaicznych” w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-14 17:13:30 ZP/234/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 5 technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-13 14:52:02 ZP/230/055/U/15 OKZ Usługa ubezpieczenia kosztów leczenia i assistance, następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących ( w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2015-07-10 13:50:34 ZP 225/019/U/15 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-06 18:19:44 ZZ/009/057/U/15 CTW i T Usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Nowoczesny, przyjazny środowisku zespół napędowy niewielkiej jednostki pływającej o mocy 30 kW”, nr projektu II/OiO/2014/18 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-06-25 14:28:39 ZZ/650/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-06-18 15:23:06 ZZ/5/055/U/15 OKZ Sukcesywne usługi pralnicze wraz z transportem dla Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa w Iławie przegldaj
2015-06-18 11:06:43 ZP/193/055/U/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2015-06-17 10:12:40 ZP/186/055/U/15 OKZ Najem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-06-17 08:53:24 ZZ/615/009/U/15 WETI Badanie materiałów domieszkowanych nanocząsteczkami za pomocą optycznej tomografii koherentnej, oraz (2) Opracowanie układu detekcji do optycznego tomografu niskokoheentnego, pracującego w dziedzinie częstotliwości (SD-OCT) w projekcie LIDER przegldaj
2015-06-16 14:31:38 ZZ/603/009/2015 WETI Wykonanie audytu zewnetrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie "Kamery umożliwiajace kontekstowe rozumienie pozyskiwanego obrazu". przegldaj
2015-06-15 12:33:17 CRZP/185/009/U/15 WETI Najem i serwis wielofunkcyjnych urządzeń drukujących na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-06-11 14:20:14 ZP/179/055/U/15 OKZ Usługa prowadzenia monitoringu wód podziemnych w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-06-10 16:00:38 ZZ/008/057/U/15 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych, w tym przygotowanie raportów dotyczących przeprowadzonych prób oraz uzyskanych wyników, Nr projektu II-3/CHEM/2015/8 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-06-10 13:23:57 ZP/180/055/U/15 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG