Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1544 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2012-02-23 13:38:00 ZP 54/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług dotyczących podawania posiłków podczas konferencji w ramach projektu Za rękę z Einsteinem edycja II dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2012-02-22 12:42:33 CRZP/51/009/D/12 WETI Opracowanie systemu identyfikacji wizualnej dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanym w ramach Działania 1.5.2 Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 przegldaj
2012-02-06 12:35:24 ZP/27/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów języka angielskiego dla uczestników Studiów Doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w ramach Projektu- Rozwój interdyscyplinarnych studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w zakresie nowoczesnych technologii. przegldaj
2012-01-26 10:03:13 CRZP/015/009/U/12 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przegldaj
2012-01-26 08:41:38 ZP/16/055/U/12 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych PG przegldaj
2012-01-12 15:20:55 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2012-01-11 15:07:59 ZP435/050/U/11 KT Opracowanie dokumentacji projektowej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii B, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku oraz pełnienie nadzoru autorskiego przegldaj
2012-01-10 15:36:16 ZP/3/050/U/12 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-01-04 14:56:08 CRZP/01/009/U/12 WETI Organizacja spotkania roboczego członków Konsorcjum w ramach projektu Inżynieria Internetu Przyszłości realizowanego na podstawie Umowy nr POIG.01.01.02-00-045/09-02 przegldaj
2011-12-29 13:02:12 ZP 494/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi biur podróży, podmiotów turystycznych i pomocy turystycznej oraz usługi edukacji młodzieży dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II - kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Interdyscyplinarnych zajęć edukacyjnych dla Beneficjentów Ostatecznych projektu Za rękę z Einsteinem ? edycja II na Zamku w Gniewie w m-cu I ? III. 2012 r. przegldaj
2011-12-27 11:40:40 ZP/486/008/U/11 WM Wykonanie kompletnej dokumentacji projektowej dla zadania "Przebudowa hali Wydziału Mechanicznego" przegldaj
2011-12-15 12:43:45 ZP/483/025/U/11 OKZ Dostawa, wdrożenie i wsparcie po wdrożeniu zintegrowanego systemu informatycznego - eKontakt przegldaj
2011-12-14 09:38:44 ZP/462/075/U/11 OKP Usługa organizacji spotkania opłatkowego przegldaj
2011-12-13 12:53:07 ZP/465/055/U/11 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych PG przegldaj
2011-12-09 08:25:26 CRZP/467/009/U/11 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie rozwojowym pt. "Radiowy system monitorowania i akwizycji danych z urządzeń fotoradarowych" realizowanym na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-08 15:30:27 ZP 463/055/U/2011 OKZ usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-06 12:46:31 ZP/461/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej przegldaj
2011-12-01 13:38:45 CRZP: ZP/460/055/U/11 OKZ usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku ?Bratniak? Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej ?Kwadratowa? przegldaj
2011-11-30 09:30:40 CRZP: ZP/451/055/U/11 OKZ Usługa drukowania książek na potrzeby jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-24 14:53:17 ZP/440/025/U/11 OKZ Dostawa, wdrożenie i wsparcie po wdrożeniu zintegrowanego systemu informatycznego - eKwestura wspomagającego procesy gospodarcze występujące w działalności Politechniki Gdańskiej w obszarach: finansowo-księgowym, ewidencji majątku, logistycznym, kontrolingu przegldaj
2011-11-23 08:58:09 ZP/439/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2013. przegldaj
2011-11-22 13:22:46 ZP/438/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie ryzyka następstw nieszczęśliwych wypadków studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej podczas praktyk i wyjazdów służbowych na lata 2012-2013. przegldaj
2011-11-21 13:48:34 CRZP/436/009/D/11 WETI Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2011-11-18 13:32:57 ZP/424/008/U/11 WCH Usługa cateringowa dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-11-17 11:55:16 ZP/433/004/U/11 WM Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 13:54:00 CRZP/430/009/U/11 WETI Wynajem autokaru wraz zkierowcą w ramach Projektu ?Przygotowanie i realizacja kierunku inżynieria biomedyczna ? studia międzywydziałowe? realizowanego na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 12:48:28 ZP/392/050/U/11 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 08:24:43 ZP/426/002/U/11 WILIŚ Badania specjalistyczne zawartości mocznika, EDTA i aminokwasów w próbach ścieków oczyszczonych mechanicznie, biologicznie i odcieków z gospodarki osadowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-10 09:58:05 ZP/423/055/U/11 OKZ Świadczenie usług w zakresie rezerwacji, sprzedaż i dostarczenie biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-04 14:29:16 CRZP/413/009/D/11 WETI sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2011-10-28 14:28:53 ZP 391/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-10-26 13:19:11 ZP 401/019U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Za rękę z Einsteinem ? edycja II? realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 ? . przegldaj
2011-10-26 09:05:29 ZP/395/014/U/11 WEiA Usługa audytu zewnętrznego sprawozdania finansowego międzynarodowej konferencji IEEE 2011. przegldaj
2011-10-25 13:54:53 ZP/400/018/U/11 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów - Studia Podyplomowe MBA-Zarządzanie strategiczne: programami i projektami oraz Studia podyplomowe MBA-Zarządzanie w sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012, współfinansowanych z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 2.1.1 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
2011-10-25 11:05:57 CRZP/399/009/D/11 WETI Usługa cateringowa podczas konferencji ICT Day 2011 organizowanej w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2011-10-20 13:07:11 ZP 365/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie, usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługę wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-10 12:57:28 ZP/375/055/U/11 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2011 przegldaj
2011-10-10 09:34:17 ZP/377/069/U/11 KLS Wynajem autokaru na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-06 13:52:39 CRZP/374/071/U/11 CMTM Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym finansowanym przez NCBiR realizowanego w ramach Konsorcjum, którego Liderem jest Politechnika Gdańska przegldaj
2011-10-05 14:06:58 ZP/372/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauką jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie od 28.01.2012 r. do 12.02.2012 r. przegldaj
2011-09-30 14:58:38 ZP/277/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych oraz w specjalności telekomunikacyjnej przegldaj
2011-09-30 12:15:09 CRZP/367/009/D/11 WETI Przeprowadzenie badań ankietowych mających na celu określenie metodyki badań diagnostycznych oraz zasad prowadzenia terapii osób z zaburzoną lateralizacją w ramach projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2011-09-13 10:14:17 ZP/324/055/U/11 OKZ usługa przygotowania i wydawania goracych posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-09 12:09:52 ZP/261/008/U/11 WCH świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-09-08 11:31:54 ZP/333/046/U/11 WLM Usługa w zakresie wynajmu autokarów na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-09-06 12:14:15 ZP/329/055/U/11 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku "Bratniak" wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG "Kwadratowa" przegldaj
2011-08-31 14:59:40 ZP/321/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2011-08-31 14:18:09 ZP 323/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2011-08-31 12:09:22 ZP/279/022/U/11 OKZ Świadczenie usługi serwisu i wsparcia technicznego dla rozproszonego systemu składowania plików klastra obliczeniowego GALERA przegldaj
2011-08-23 14:48:24 ZP/260/002/U/11 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-19 13:36:29 ZP/301/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski przy realizacji remontu kapitalnego Sali E10 oraz remontu odtworzeniowego sal E11 i E207 znajdujących się w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ulicy Narutowicza 11/12 w ramach projektu Modernizacja i Rozbudowa Laboratoriów Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku- Infrastruktura edukacyjna i naukowo dydaktyczna. przegldaj
2011-08-19 13:12:00 ZP/293/055/U/11 OKZ Wykonanie dokumentacji projektowej remontu i przebudowy środkowej części Budynku Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych . przegldaj
2011-08-16 10:37:19 ZP/286/075/U/11 OKP Usługa wykonania projektu kalendarzy na rok 2012 dla PG przegldaj
2011-08-12 13:29:35 ZP/287/075/U/11 OKP Wykonanie projektu Informatora dla studentów I roku przegldaj
2011-08-12 08:30:08 ZP/299/004/U/11 WM usługa wynajmu 2 autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-10 13:44:40 ZP/261/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-08-09 11:51:51 ZP/272/002/U/11 WILIŚ Badania specjalistyczne mikrobiologiczne i olejów fuzlowych na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2011-08-05 09:26:01 CRZP/268/009/U/11 WETI Zorganizowanie imprezy turystycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-03 14:35:34 ZP/274/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2011-07-29 13:05:09 ZP-239/022/U/11 OKZ Zaprojektowanie i uzgodnienie projektu przyłącza do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2011-07-26 15:12:00 ZP/250/001/U/11 WA Kompleksowe usługi kserograficzne dla Wydziału Architektury PG przegldaj
2011-07-15 09:05:12 ZP/247/055/U/11 OKZ usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu pracowników, emerytów i rencistów do OWPG Czarlina przegldaj
2011-07-14 14:14:18 KONKURS OKZ Opracowanie koncepcji urbanistyczno- architektonicznej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii ?B?, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego usytuowanego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2011-07-13 09:39:59 ZP/215/002/U/11 WILIŚ Nadzór inwestorski przy realizacji adaptacji pomieszczeń w budynku Kuźni Politechniki Gdańskiej na potrzeby Centrum Civitroniki w ramach projektu Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE przegldaj
2011-07-06 12:14:21 ZP/229/008/U/11 WCH Usługa w zakresie napraw,renowacji i konserwacji mebli laboratoryjnych wraz z dostawą przegldaj
2011-07-04 11:21:39 CRZP/213/009/U/11 WETI Świadczenie kompleksowej obsługi kserograficznej dla Wydziału Elektorniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2011-06-27 15:32:08 CRZP/222/009/U/11 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie "ISPAD - inteligentny system pozyskiwania i analizy danych tekstowych z serwisów społecznościowych w Internecie realizowanym na Wydziale ETI PG przegldaj
2011-06-22 15:00:18 ZP/217/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski na lata 2011 ?2013. przegldaj
2011-06-22 10:15:37 CRZP: ZP/111/055/U/11 OKZ Dokumentacja projektowa obejmująca projekt budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji audytorium nr WN15 w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Własna Strzecha 18A w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-06-22 10:07:14 ZP-205/022/U/11 OKZ Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2011-06-22 09:35:25 ZP/216/035/U/11 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2011-06-15 13:58:10 ZP 188/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal konferencyjnych wraz z usługą gastronomiczną dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby konferencji ?Kryształy Molekularne 2012?. przegldaj
2011-06-10 11:43:24 ZP 208/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie tłumaczeń pisemnych (zwykłych) z języka polskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język polski dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2011-06-10 10:55:44 ZP 207/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wykonania badań ewaluacyjnych metodami ilościowymi i jakościowymi dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/182/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności konstrukcyjno-budowlanej przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/183/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń cieplnych, wentylacyjnych, gazowych, wodociągowych i kanalizacyjnych przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2011-05-24 15:13:08 CRZP/184/009/U/11 WETI Świadczenie usług informatycznych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2011-05-24 13:26:16 ZP/185/001/U/11 WA Przeprowadzenie specjalistycznego kursu językowego dla pracowników (architektów i urbanistów) Wydziału Architektury przegldaj
2011-05-18 15:18:38 ZP 173/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkownaych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-13 13:16:03 ZP/158/055/U/11 OKZ Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Współpracy z Gospodarką przegldaj
2011-05-11 12:21:43 ZP/162/055/U/11 OKZ postępowanie na kompleksową usługę prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2011-05-06 15:10:38 CRZP/146/009/U/11 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2011-04-28 12:55:23 ZP 154/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2011-04-27 09:40:38 ZP/149/025/U/11 OKZ Świadczenie usług doradztwa. przegldaj
2011-04-19 16:06:44 ZP/137/055/U/11 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie usługi noclegowej wraz z udostępnieniem sali rekreacyjnej na potrzeby kursu naukowego organizowanego przez Stowarzyszenie Studentów BEST Gdańsk. przegldaj
2011-04-19 14:19:01 ZP/135/008/U/11 WCH wynajem autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2011-04-19 14:03:31 ZP 141/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków podczas V Krajowej Konferencji Nanotechnologii NAN2011 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2011-04-19 12:22:56 ZP 140/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu ?Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki? na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-19 09:01:24 ZP/130/014/U/11 WEiA Usługa w zakresie wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-18 09:29:02 ZP/133/055/U/11 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-14 16:01:34 ZP/127/008/U/11 WCH Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 przegldaj
2011-04-14 12:12:04 ZP/129/055/U/11 OKZ Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2011-04-13 10:32:57 ZP/124/004/U/11 WM usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-08 09:48:26 ZP/113/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii dla dzieci, pracowników, emerytów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-07 15:23:08 ZP/ 121/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-04-05 11:59:13 CRZP/114/009/U/11 WETI Świadczenie usług doradczych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, w ramach Europesjkiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2011-04-04 13:54:56 ZP/112/055/U/11 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-03-31 07:23:41 CRZP/82/014/U/11 WEiA Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-03-24 14:42:39 ZP 98/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. . przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG