Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-07-04 10:46:00 ZP/119/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia egzaminu Microsoft SQL Server databases nr 20/464 oraz Microsoft SQL Server databases nr 70/462 dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-06-06 14:54:06 ZP/119/008/U/08 WCH. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie dokumentacji projektowej wraz z opracowaniami wstępnymi i uzupełniającymi dla remontu Hal Technologicznych Nr 1,2 i 3 Budynku Chemia C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G.Narutowicza 11/12 przegldaj
2018-06-05 10:35:50 ZP/118/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkoleń pn.: „Analiza i mapowanie procesów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2016-04-15 09:37:37 ZP/117/055/U/16 DZP Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-20 08:15:54 ZP/116/002/U/14 WILIŚ Świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-14 12:23:00 ZP/115/018/U/15 WZiE Usługa restauracyjna w ramach uroczystej gali finałowej Karole 2015 organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-04 11:53:13 ZP/113/069/U/12 KLS Wynajem autokaru z kierowcą na potrzeby Studenckiego Koła SEP PG przegldaj
2015-04-15 14:02:43 ZP/113/055/U/15 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2011-04-08 09:48:26 ZP/113/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii dla dzieci, pracowników, emerytów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-08 13:12:09 ZP/112/055/U/13 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-04 13:54:56 ZP/112/055/U/11 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-03-17 15:50:00 ZP/112/018/U/14 WZiE Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach międzynarodowej konferencji organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-16 12:54:15 ZP/111/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w maju 2008" przegldaj
2014-03-17 14:50:00 ZP/111/018/U/14 WZiE Świadczenie usługi cateringowej w ramach międzynarodowej konferencji organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-19 15:00:05 ZP/110/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu aktywnego do sieci światłowodowej TASK przegldaj
2016-04-13 14:03:00 ZP/110/018/U/16 WZiE Usługa gastronomiczną wraz z najmem powierzchni namiotu/wiaty/obiektu zadaszonego, najmem autokarów oraz DJ w ramach organizowanych Technikalii 2016 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-15 12:42:56 ZP/11/055/U/18 OKZ Sukcesywną usługę dostarczania posiłków na potrzeby Projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2014-03-25 12:56:33 ZP/109/055/U/14 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2007-05-09 09:34:02 ZP/109/014/U/07 WEiA. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na wykonanie usług zakwaterowania i wyżywienia przegldaj
2018-05-22 08:59:27 ZP/109/009/U/18 WETI Usługi społeczne- usługa restauracyjna ( śniadania) na Konferencji GWGT Wydziału ETI PG przegldaj
2016-04-20 11:33:05 ZP/109/008/U/16 WCH sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych na potrzeby Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-20 13:53:02 ZP/107/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-18 16:13:24 ZP/107/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-15 13:01:22 ZP/107/025/U/13 OKZ Wydrukowanie i dostarczenie broszur dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-05-12 12:52:22 ZP/107/002/U/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na kompleksowe usługi w zakresie obsługi geodezyjnej prac przeglądowych na Hali Sportowo-Widowiskowej "OLIVIA" w Gdańsku przegldaj
2007-05-07 15:08:52 ZP/106/070/U/07 BSC. Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi w zakresie ochrony ludzi i mienia w budynku "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" (CPV) 92522000-6 przegldaj
2018-05-18 15:48:03 ZP/106/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Narzędzia informatyczne w przygotowaniu materiałów edukacyjnych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' przegldaj
2018-05-18 15:40:42 ZP/105/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Nowoczesne metody wizualizacji treści dydaktycznych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' przegldaj
2014-03-24 08:17:38 ZP/105/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelowej oraz najem sali konferencyjnej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Student Network Gdańsk przegldaj
2013-03-15 12:16:03 ZP/105/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2018-05-22 13:26:04 ZP/104/055/U/18 OKZ Ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej deliktowej i kontraktowej Politechniki Gdańskiej w okresie od 01.07.2018 roku do 30.06.2019 roku. przegldaj
2017-06-14 14:04:51 ZP/104/055/U/17 OKZ usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego (SAP) i dźwiękowych systemów ostrzegawczych (DSO) w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-05-09 15:16:13 ZP/104/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji na lokal gastronomiczny przyziemia budynku Audytorium Maximum oraz atrium przy Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2013-03-14 13:33:10 ZP/104/019/U/13 WFTiMS Przetarg niograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Centrum Zastosowań Matematyki? w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2015-04-10 14:05:16 ZP/103/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2007-05-07 10:44:09 ZP/103/014/U/07 WEiA. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na wykonanie usługi gastronomicznej z wynajęciem sali przegldaj
2016-04-15 14:09:49 ZP/103/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-20 11:02:55 ZP/103/002/U/14 WILIŚ Świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-18 13:31:18 ZP/102/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki. przegldaj
2007-05-14 14:14:31 ZP/102/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w maju 2007 r. przegldaj
2016-04-15 15:17:46 ZP/101/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w okresie ferii letnich w 2016r przegldaj
2018-05-21 10:14:08 ZP/101/022/U/18 RIT Serwis pogwarancyjny kluczowych elementów klastra obliczeniowego Tryton przegldaj
2007-05-15 10:59:24 ZP/101/018/U/07 WZiE. Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na obsługę księgową w ramach projektu Studia Podyplomowe Kadr Zarządzających i Pracowników Przedsiębiorstw przegldaj
2018-06-07 08:18:26 ZP/100/055/U/18 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-14 13:01:14 ZP/10/004/U/17 WM Sukcesywne świadczenie usługi hotelarskiej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-05 10:05:00 ZP/1/018/U/2017 WZiE Usługa restauracyjna i cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-05-07 13:27:45 ZP/097/032/U/07 DS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na zakwaterowanie i wyżywienie dzieci pracowników PG wraz z wychowawcami na koloniach w Rabie Niżnej oraz Korbielowie przegldaj
2007-05-14 08:47:00 ZP/091/018/U/07 WZiE. Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługę gastronomiczną wyżywienia dla uczestników i wykładowców zajęć studiów podyplomowych KMUE III przegldaj
2013-01-14 14:18:28 ZP/09/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2018-01-26 12:12:35 ZP/087/009/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników do wykonania prac badawczych implementacyjnych i dokumentacyjnych w ramach projektu NCBiR przegldaj
2013-01-14 14:29:02 ZP/08/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2008-05-12 14:32:18 ZP/078/054/U/08 GM. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na usługę szycia elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-04-11 13:55:54 ZP/071/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w kwietniu 2007 przegldaj
2007-03-29 10:16:27 ZP/067/054/U/07 GM. Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie jednostek pływających i odpowiedzialności cywilnej armatora Politechniki Gdańskiej na lata 2007 - 2009 przegldaj
2007-03-26 07:29:29 ZP/065/040/U/07 GO. Przetarg nieograniczony na wykonanie usług pralniczych z maglowaniem i naprawą bielizny oraz czyszczenia chemicznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-04-08 12:18:30 ZP/065/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w kwietniu 2008 przegldaj
2008-04-01 12:25:22 ZP/062/031/U/08 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na przeprowadzenie specjalistycznych badań lekarskich studentów Politechniki Gdańskiej biorących udział w Mistrzostwach Polski Szkół Wyższych w 2008r. przegldaj
2007-04-02 09:53:31 ZP/062/031/U/07 KK. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na świadczenie usług zdrowotnych dla studentów PG i uczestników studiów doktoranckich przegldaj
2007-05-28 12:29:05 ZP/061/018/U/07 WZiE. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na usługę wyżywienia dla uczestników i wykładowców zajęć studiów podyplomowych Prawo i Fundusze UE, Public Relation w nowoczesnej firmie, Zarządzanie projektami, Finanse przedsięborstw przegldaj
2007-03-22 12:58:49 ZP/060/070/U/07 BSC. Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi w zakresie ochrony ludzi i mienia w budynku "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" (CPV) 92522000-6 przegldaj
2015-01-16 15:30:44 ZP/06/057/U/15 CTW i T świadczenie usług europejskiego rzecznika patentowego dla technologii z zakresu energetyki, wymiany ciepła w ramach projektu Inkubator Innowacyjności współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-03-17 14:13:04 ZP/056/055/U/08 DZP. Przetarg nieograniczony na usługi konserwacji i bieżące naprawy kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-04-25 10:42:18 ZP/047/032/U/07 DS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na prowadzenie żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej w Czarninie-Skoczkowie w okresie od 14.06.2007 do 14.09.2007 roku przegldaj
2007-03-19 11:09:51 ZP/046/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w marcu 2007 przegldaj
2007-02-27 12:45:11 ZP/039/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-04-04 14:09:28 ZP/034/070/U/08 BSC. Przetarg nieograniczony na usługi w zakresie ochrony ludzi i mienia w budynku "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" przegldaj
2007-02-28 14:59:58 ZP/034/055/U/07 DZP. Przetarg nieograniczony na usługi konserwacji i bieżące naprawy kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-27 10:13:44 ZP/033/017/U/07 WOiO. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na zorganizowanie konferencji "V Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna EXPLO-DIESEL & GAS TURBINE 2007" przegldaj
2007-02-15 14:01:28 ZP/023/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji i remontu kapitalnego budynku Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy Al. Zwycięstwa 27 przegldaj
2008-02-07 15:00:20 ZP/017/039/U/08 WD. Przetarg nieograniczony powyżej 206. 000 euro na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2007-01-31 10:15:55 ZP/015/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego hali basenu wraz z zapleczem w kompleksie Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku przy Al. Zwycięstwa 12 przegldaj
2007-01-29 13:37:12 ZP/013/026/U/07 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów – na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 /sem. letni/ przegldaj
2007-02-05 13:52:07 ZP/012/040/U/07 GO. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wycinkę drzew z terenu administrowanego przez Osiedle Studenckie Politechniki Gdańskiej przy ul. Wyspiańskiego 7,9 i Leczkowa 18. przegldaj
2007-01-29 13:16:38 ZP/009/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w lutym 2007 przegldaj
2008-01-31 13:03:16 ZP/009/009/U/08 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-01-21 14:39:06 ZP/003/022/U/09 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w styczniu 2009" przegldaj
2008-01-17 14:50:02 ZP/003/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie usługi pod nazwą "Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w styczniu 2008" przegldaj
2011-03-17 15:36:37 ZP/ 90 /055/U/ 2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2010-10-28 09:01:46 ZP/ 477/055/U/10 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie 15.01.2011 r. - 30.01.2011 r., przegldaj
2009-02-05 11:48:43 ZP/ 29 /033/U/09 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie badań i przeglądu instalacji hydrantowych na terenie dydaktycznym Politechniki Gdańskiej i Osiedla Studenckiego PG oraz dostawę i remont sprzętu ppoż. przegldaj
2015-08-11 08:32:48 ZP/ 263/002/U/15 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-07 15:23:08 ZP/ 121/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2012-04-03 12:47:42 ZP-91/017/U/12 WOiO Wykonanie audytu zewnętrznego, części (obejmującej okres sprawozdawczy od 29.11.2010r. do 31.03.2012r.) wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym realizowanym w ramach konsorcjum. przegldaj
2009-07-14 13:21:18 ZP-590/022/U/09 RIT Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w lipcu 2009 przegldaj
2013-12-02 14:45:12 ZP-471/055/U/13 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2013-10-09 14:53:06 ZP-400/055/U/13 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2011-07-29 13:05:09 ZP-239/022/U/11 OKZ Zaprojektowanie i uzgodnienie projektu przyłącza do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2012-06-18 11:20:31 ZP-217/022/U/12 RIT opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2011-06-22 10:07:14 ZP-205/022/U/11 OKZ Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2018-08-20 14:05:20 ZP-176/017/U/2018 WOiO Świadczenie usługi w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-02-25 00:00:00 ZP-160/017/U/10 WOiO Audyt finansowy części VI Projektu UE przegldaj
2011-03-24 14:42:39 ZP 98/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. . przegldaj
2009-10-09 12:36:17 ZP 930/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą oraz wynajmu pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą dla Wydziału Fizyki Technicznej przegldaj
2014-03-05 13:21:50 ZP 93/019/U/14 WFTiMS Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-21 14:29:25 ZP 93/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Za rękę z Einsteinem ?edycja II?. przegldaj
2012-03-13 14:36:00 ZP 85/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce. przegldaj
2013-02-27 10:10:14 ZP 84/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-02-25 14:42:33 ZP 81/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi w zakresie spotkań i konferencji podczas międzynarodowego sympozjum ISSFIT-11, polegającej na rezerwacji i udostępnieniu sali konferencyjnej oraz usługi gastronomicznej i noclegowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2011-03-04 15:14:23 ZP 79/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Za rękę z Einsteinem ?edycja II?. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG