Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-06-08 12:53:14 ZZ577/009/U/2015 WETI Wykonanie prac badawczo-rozwojowych w zakresie zaprojektowania, realizacji i przeprowadzenia badań eksperymentalnych dotyczacych metod wyświetlania informacji na wyswietlaczu typu "near-to-eye display" i przetwarzania informacji związanych z interakcją człowiek komputer z wykorzystaniem mobilnych okularów multimedialnych przegldaj
2015-07-30 12:13:54 ZZ/DOAD/250/1/2015 OKZ Usługa niszczenia dokumentacji przegldaj
2018-01-22 15:14:43 ZZ/DOAD/250/1/18 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów przegldaj
2016-11-09 14:09:07 ZZ/DOAD/250/1/16 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów. przegldaj
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. przegldaj
2015-10-07 13:49:05 ZZ/988/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:46:18 ZZ/987/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:43:47 ZZ/986/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-10-07 13:23:35 ZZ/985/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-04-12 12:23:10 ZZ/980/008/U/16 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Polsko-Norweska współpraca badawcza pt. „Pomeranian Biogas Model” (akronim POM-BIOGAS) przegldaj
2017-11-09 11:58:27 ZZ/977/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Teleinformatyki informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych na podstawie umów o dzieło w ramach projektu Budowa reputacji i zaufania w systemach teleinformatycznych w warunkach wirtualnej anonimowości i ślepego wyboru dostawców usług częściowo finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki w wyniku kwalifikacji z konkursu OPUS (Umowa nr: UMO-2016/21/B/ST6/03146). przegldaj
2017-11-06 15:14:14 ZZ/970/009/U/2017 WETI Przeprowadzenie konsultacji w wybranych ośrodkach opieki nad osobami w stanie apalicznym z udziałem terapeutów, dotyczacych rozwijanych metod komunikacji człowiek-komputer - etap III. przegldaj
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-23 11:07:56 ZZ/942/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2017-04-26 12:09:55 ZZ/94/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-03-18 12:16:48 ZZ/94/004/D/2015 WM Usługa wykonania układu pomiarowo-sterującego do maszyn wytrzymałościowych Instron 1195 i 1112 przegldaj
2015-09-18 11:34:45 ZZ/926/009/2015 WETI Usługi tłumaczeń, korekt i konsultacji językowych z jęz. angielskiego dla WETI PG przegldaj
2017-10-18 14:11:59 ZZ/919/009/2017 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-17 11:20:25 ZZ/919/009/2015 WETI Wykonanie kontroli stanu technicznego budynków A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-09-17 13:15:31 ZZ/912/009/2015 WETI Usługa obsługi szatni w budynku WETI B Wydziału ETI PG przegldaj
2015-09-15 13:24:18 ZZ/909/009/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika/firmy do przeprowadzenia oceny stopnia innowacyjności i określenia trybów postępowania w celu wyboru optymalnych sposobów ochrony własności intelektualnej dot. autorskich rozwiazań z dziedziny biometrii bankowej. przegldaj
2015-09-15 13:20:48 ZZ/908/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na opracowanie koncepcji, budowa i badanie stanowiska eksperymentalnego i procedur stymulacji polisensorowej i pomiaru stanu pacjenta. przegldaj
2018-03-19 12:29:55 ZZ/9/055/U/18 OKZ Ogłoszenie o zamówieniu na usługę wykonanie audytu WCAG platformy mostwiedzy.pl w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2017-05-22 11:01:10 ZZ/9/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-10-07 10:32:44 ZZ/9/001/U/16 OKZ Usługa realizacji zadań badawczych w projekcie ,, Wytwarzanie gniazd przedsiębiorczości w Trójmiejskim Obszarze Metropolitarnym. Analiza relacji przestrzenno-ekonomicznych rozwoju sektora MSP', w ramach programu OPUS finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki przegldaj
2014-07-17 08:03:43 ZZ/895/009/U/14 WETI Usługa montażu elementów układu elektronicznego przegldaj
2018-03-22 13:31:30 ZZ/87/004/U/2018 WM Usługa sukcesywnego tłumaczenia dokumentów, ulotek i broszur, raportów, artykułów prasowych, stron internetowych i programów kształcenia z języka angielskiego (brytyjski) na język polski oraz z języka polskiego na język angielski (brytyjski) na potrzeby projektu aCIRET (Apprenticeship Cluster for Industry-Ready Engineers of Tomorrow) prowadzonym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-09 08:21:49 ZZ/855/009/2018 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI PG przegldaj
2015-08-26 07:57:19 ZZ/851/009/U/2015 WETI nabór pracownika do realizacji zadań badawczych Opus 8 przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG