Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-10-26 09:22:50 ZP/203/009/U/17 WETI Usługa hotelowa dla WETI PG na potrzeby Projektu EDISOn przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2006-09-27 08:05:34 ZP/201/036/U/06 GG. Przetarg nieograniczony na usługę mycia okien w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-13 08:47:11 ZP/201/025/U/14 OKZ Świadczenie usług polegających na realizacji szkolenia i szkolenia w formie warsztatów z zakresu ITIL v3 oraz usług konsultacji (doradztwa) w zakresie ITIL v3 dla Politechniki Gdańskiej w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 14:46:12 ZP/201/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-30 11:34:00 ZP/200/055/U/12 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-11 11:31:19 ZP/199/055/U/16 OKZ świadczenie usługi wsparcia w eksploatacji posiadanego systemu przegldaj
2014-05-13 13:54:49 ZP/199/055/U/14 OKZ Wynajem autokaru na potrzeby Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-02 08:20:03 ZP/199/050/U/12 KT Wykonanie dokumentacji projektowej remontu kapitalnego sal audytoryjnych nr 264 i nr 462 oraz instalacji wentylacji mechanicznej sal w bloku E Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2007-09-18 11:35:17 ZP/199/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-08-14 11:48:10 ZP/198/066/U/08 BPMiFS. Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu energetycznego obiektów zgłoszonych przez Uczelnie – Konsorcjantów do międzyuczelnianego Projektu Termomodernizacji Parku Akademickiego Trójmiasta przegldaj
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2012-05-31 08:53:20 ZP/197/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz fizyko-chemicznych wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-07 09:28:30 ZP/196/055/U/16 OKZ świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2007-09-13 12:56:38 ZP/196/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2012-05-25 12:40:05 ZP/195/025/U/12 OKZ Przeprowadzenie audytów oprogramowania dla poszczególnych usług w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2017-10-13 10:30:00 ZP/195/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia Prince 2 Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 07:43:00 ZP/195/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-12 12:52:08 ZP/195/002/U/14 WILIŚ Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-13 14:29:53 ZP/194 /055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci przegldaj
2018-09-14 11:32:35 ZP/193/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. autoprezentacji/wystąpień publicznych dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2017-10-11 09:10:28 ZP/193/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2015-06-18 11:06:43 ZP/193/055/U/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-05-14 11:01:12 ZP/193/002/U/14 WILIŚ Usługa tłumaczenia symultanicznego tekstów technicznych na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2018-09-14 11:21:47 ZP/192/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. nowoczesnych metod wizualizacji danych i tworzenia atrakcyjnych prezentacji dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2007-09-13 10:19:43 ZP/192/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK we wrześniu 2007 przegldaj
2018-09-14 11:46:00 ZP/191/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. współpracy i komunikacji ze studentami dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
ZP/190/055/U/13 OKZ Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Działu Spraw Pracowniczych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-01-24 14:44:00 ZP/19/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia pięciu indywidualnych wywiadów pogłębionych z wybranymi przedsiębiorcami (właścicielem/menedżerem) lub menedżerem (nie właścicielem) z dostarczonej przez Zamawiającego bazy danych przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG