Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-06-06 13:50:00 ZP/214/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-10 10:45:03 ZP/212/026/U/06 SWFiS. Postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki o udzielenie zamówienia publicznego na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 przegldaj
2012-06-15 10:56:34 ZP/211/002/U/12 WILIŚ Badania sekwencji genów nirK oraz nirS w populacji bakterii uczestniczących w przemianach związków węgla na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2007-10-01 14:55:36 ZP/210/066/U/07 BPMiFS. Przetargu ograniczony na wyłonienie audytora w zakresie przeprowadzania audytów zewnętrznych w projektach międzynarodowych oraz projektach realizowanych w ramach funduszy strukturalnych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2013-05-29 11:50:24 ZP/210/035/U/13 OKZ Wykonanie konserwacji, drobnych napraw, awaryjnego uwalniania osób i ładunków z dźwigów osobowych, suwnic oraz urządzeń do przewozu osób niepełnosprawnych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/21/055/U/13 OKZ zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty przegldaj
2013-02-06 10:25:27 ZP/21/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnej wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-05 09:56:57 ZP/209/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2017-11-03 15:28:24 ZP/208/055/U/17 OKZ Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-05 13:09:55 ZP/208/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych), nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z nieruchomości Politechniki Gdańskiej i Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej "Czarlina" przegldaj
2006-09-29 15:33:46 ZP/208/029/U/06 ZP. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-19 13:04:59 ZP/208/014/U/16 WEiA Świadczenie usługi noclegowej wraz z wyżywieniem, usługi konferencyjnej i innych niezbędnych usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej seminarium naukowo-badawczym przegldaj
2013-05-24 13:21:22 ZP/208/009/U/13 WETI Usługi doradztwa dotyczące modelu biznesowego związanego z komercjalizacją wyników Projektu NOR STA przegldaj
2017-10-30 14:49:43 ZP/207/055/U/17 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2014-05-20 10:19:29 ZP/206/055/U/14 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2008-07-31 14:33:08 ZP/205/036/U/08 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną usługę odbioru i wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku z Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-13 11:41:55 ZP/205/008/U/16 WCH usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej-Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2016-07-12 11:38:32 ZP/204/055/U/16 OKZ Świadczenie usług w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” przegldaj
2013-05-24 08:13:55 ZP/204/055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia obozu dla dzieci. przegldaj
2018-10-05 11:23:34 ZP/204/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Elementy prawa autorskiego” dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2006-10-03 16:29:55 ZP/204/022/U/06 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w IV kwartale 2006 przegldaj
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-10-26 09:22:50 ZP/203/009/U/17 WETI Usługa hotelowa dla WETI PG na potrzeby Projektu EDISOn przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2006-09-27 08:05:34 ZP/201/036/U/06 GG. Przetarg nieograniczony na usługę mycia okien w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-13 08:47:11 ZP/201/025/U/14 OKZ Świadczenie usług polegających na realizacji szkolenia i szkolenia w formie warsztatów z zakresu ITIL v3 oraz usług konsultacji (doradztwa) w zakresie ITIL v3 dla Politechniki Gdańskiej w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG