Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-12-14 08:15:33 ZZ/12/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-24 09:22:51 ZZ/12/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-04-06 10:42:00 ZZ/12/002/U/2018 WILIŚ Wykonanie audytu zewnętrznego projektów oraz sporządzenie sprawozdania z audytu na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-12-19 11:13:18 ZZ/1197/009/2016 WETI Obsluga techniczna LZWP na Wydziale ETI PG przegldaj
2016-10-03 13:37:44 ZZ/119/019/U 16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2014-10-22 13:55:21 ZZ/1183/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-11-25 15:16:34 ZZ/1175/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-11-26 09:58:35 ZZ/1174/009/2015 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-11-25 11:40:57 ZZ/1173/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówienia z dziedziny nauki na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych. przegldaj
2018-03-29 09:53:03 ZZ/114/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-05-16 10:51:07 ZZ/112/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-12-15 11:56:11 ZZ/1119/009/2017 WETI Obsługa techniczna Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej na Wydziale ETI PG przegldaj
2018-11-05 10:01:23 ZZ/1110/009/U/18 WETI Nabór pracowników inżynieryjnych do KSEM i LBH przegldaj
2018-05-14 16:21:02 ZZ/111/071/2018 CMTM Przeprowadzenie szkolenia okresowego z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy pracowników Centrum Morskich Technologii Militarnych i Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-10-31 12:28:20 ZZ/1104/009/U/18 WETI Usługa opracowania i dostarczenia Instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynków Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-15 14:07:06 ZZ/110/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-31 11:46:30 ZZ/11/055/U/17 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-06-03 14:21:15 ZZ/11/002/U/2016 WILIŚ Usługa wypożyczenia przenośnego analizatora gazów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-02 13:18:40 ZZ/1077/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze prawcowników przegldaj
2017-12-05 14:30:31 ZZ/1076/009/U/2017 WETI Przeprowadzenie specjalistycznych prac w projekcie badawczym pn. Opracowanie pionierskich technologii niezbędnych do wprowadzenia na rynek Mobilnego Centrum Nauki przegldaj
2016-04-08 14:47:20 ZZ/107/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-11-30 11:55:01 ZZ/1055/009/2017 WETI Pełnienie funkcji inspektora nadzoru przy realizacji inwestycji "Modernizacja elewacji budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12. przegldaj
2015-10-22 09:40:49 ZZ/1036/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-27 10:29:56 ZZ/1035/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Oprgramowania informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych i dokumentacyjnych na umowę o dzieło w ramach projektu NCBiR „Strukturyzacja i klasyfikacja treści internetowych wraz z predykcją ich dynamiki”, ID 245749, finansowanego w ramach Programu Badań Stosowanych III. przegldaj
2018-04-23 14:13:24 ZZ/103/071/U/2018 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-08-11 13:09:43 ZZ/101/071/U/15 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych. przegldaj
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-10-12 10:25:38 ZZ/1003/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-04-05 10:35:22 ZZ/10/055/U/18 OKZ Wykonanie audytu WCAG platformy mostwiedzy.pl w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy MOST WIEDZY przegldaj
2017-05-29 09:10:30 ZZ/10/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-11-15 09:43:14 ZZ/10/055/U/16 OKZ usługa gastronomiczna polegającą na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-13 09:59:31 ZZ/10/002/U/2017 WILIŚ Usługi analizy metagenomowej DNA przegldaj
2016-05-05 12:24:34 ZZ/10/002/U/2016 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej tekstów naukowych z dziedziny mechaniki napisanych w języku angielskim przegldaj
2015-02-27 15:14:54 ZZ/1/DKiPS/15 KLK Druk folderów reklamowych przegldaj
2017-03-29 14:36:11 ZZ/1/057/17 CTW i T Usługa dostępu do bazy patentowej przez okres trwania programu ,,Inkubator Innowacyjności+' przegldaj
2015-01-23 11:30:19 ZZ/1/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2014-10-24 13:34:35 ZZ/1/055/D/14 OKZ Sukcesywna dostawa naturalnej wody źródlanej wraz z dzierżawą i sanityzacją dystrybutorów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-01-08 12:03:17 ZZ/1/036/U/18 DG postępowanie na usługę odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych. przegldaj
2017-01-04 10:52:19 ZZ/1/036/U/17 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2016-01-05 10:23:40 ZZ/1/036/U/16 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2017-05-10 12:40:24 ZZ/1/018/U/2017 WZiE Sporządzenie dokumentacji niezbędnej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na roboty budowlane oraz pełnienie funkcji inspektora nadzoru dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-10 12:15:22 ZZ/091/071/U/14 CMTM Montaż elementów na obwodach drukowanych przegldaj
2018-09-06 11:59:22 ZZ/09/030/U/18 B Nagranie przebiegu obrad międzynarodowych warsztatów Focus on Open Science oraz II Pomorskiej Konferencji Open Science przegldaj
2018-04-04 15:58:07 ZZ/088/071/U/2018 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu przegldaj
2018-01-26 11:20:35 ZZ/086/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach 2 umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2018-08-10 11:41:43 ZZ/08/030/U/18 OKZ Wykonanie ekspertyzy konserwatorskiej dla 12 starodruków ze zbiorów Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-29 14:40:40 ZZ/08/030/U/16 OKZ Przeprowadzenie audytu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji na zgodność z normą PN-ISO-IEC 27001 potwierdzonego certyfikatem lub świadectwem strony drugiej oraz utrzymanie ważności certyfikatu lub świadectwa w cyklu trzyletnim przegldaj
2018-07-20 10:37:39 ZZ/07/030/U/18 B Usługa wykonania ekspertyzy konserwatorskiej dla 12 starodruków ze zbiorów Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-29 12:29:57 ZZ/07/030/U/16 OKZ Usługi introligatorskie dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-14 13:01:41 ZZ/060/040/U/14 OKZ Usługa cięcia 20 szt. koron drzew w zakresie utrzymania uprzednio formowanego kształtu przegldaj
2016-01-21 11:00:39 ZZ/06/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-02-20 15:31:16 ZZ/055/071/Z/2018 CMTM Leasing nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych samochodu przegldaj
2016-01-21 10:58:55 ZZ/05/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2018-07-02 13:57:21 ZZ/04/030/D/18 OKZ Usługi introligatorskie dla Bibilioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-02-13 14:27:02 ZZ/03/022/U/19 RIT Świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research LabKit przegldaj
2018-01-11 11:51:24 ZZ/026/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na stypendium dla studenta II lub III stopnia studiów w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”. przegldaj
2016-03-23 15:08:46 ZZ/02/030/U/16 OKZ Świadczenie usług serwisu oprogramowania HAN- ,, Hiden Automatic Navigator' w celu utrzymania ciągłości jego pracy, licencjonowania i dostarczania nowych wersji przegldaj
2015-01-07 15:59:20 ZZ/02/017/U/2015/OPM WOiO Klejenie wirników silników pojazdów głębinowych systemu OPM przegldaj
2018-01-08 13:45:15 ZZ/017/009/U/2018 WETI Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej literatury naukowej w języku angielskim dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-08-10 12:02:22 ZZ/012/057/U/15 CTW i T Usługa testowania przemysłowego jednego typu granulatu w ramach zgłoszonej technologii pn.: „Nowe biodogradowalne/kompostowalne materiały polimerowe na opakowania i produkty jednorazowego użytku”, Nr projektu II/Chem/.2014/15 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-15 15:13:31 ZZ/011/057/U/14 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-09-26 13:30:17 ZZ/010/057/U/14 CTW i T świadczenie usług hotelowych dla osób biorących udział w Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. granted order for the provision of hotel services for people participating in the Brussels Innova, the International Exhibition of Innovation, Entrepreneurship and New Technologies held in Brussels on 13-15 of November 2014, przegldaj
2018-09-13 14:58:51 ZZ/010/022/U/18 RIT Wykonanie usługi przetworzenia elektronicznego materiałów rocznika 2018 oraz rocznika 2019 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2016-04-26 15:15:42 ZZ/01/54/U/16 DZP Usługa monitorowania systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej wraz z kwartalnymi przeglądami konserwacyjnymi urządzeń monitorujących przegldaj
2018-05-16 13:50:49 ZZ/01/054/U/18 OTM Usługa monitorowania systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej wraz z kwartalnymi przęglądami konserwacyjnymi urządzeń monitorujących i 24 godzinną obsługę serwisową nadajników. przegldaj
2018-05-09 14:59:48 ZZ/01/030/D/18 B Usługa transkrypcji przegldaj
2017-01-10 15:06:12 ZZ/01/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-07-06 18:19:44 ZZ/009/057/U/15 CTW i T Usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Nowoczesny, przyjazny środowisku zespół napędowy niewielkiej jednostki pływającej o mocy 30 kW”, nr projektu II/OiO/2014/18 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-12 14:10:43 ZZ/009/057/U/14 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii na Międzynarodowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. dla technologii zgłoszonych w ramach projektu przegldaj
2015-06-10 16:00:38 ZZ/008/057/U/15 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych, w tym przygotowanie raportów dotyczących przeprowadzonych prób oraz uzyskanych wyników, Nr projektu II-3/CHEM/2015/8 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-12 14:14:16 ZZ/007/057/U/14 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dotyczących oceny możliwości zwiększenia skali wytwarzania hydrożelu chitozanowego dla projektu nr II/Chem/2014/17 przegldaj
2015-05-29 15:21:47 ZZ/006/057/U/15 CTW i T usługa utworzenia i obsługi technicznej sklepu internetowego dla beneficjenta Akademickiego Inkubatora Gospodarczego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie akademickiej przedsiębiorczości akademickiej” współfinansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. przegldaj
2014-08-22 13:59:58 ZZ/006/057/U/14 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-04-23 15:26:12 ZZ/005/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia warsztatów dla doktorantów i młodych pracowników naukowych (do 35 roku życia) Politechniki Gdańskiej w formie trzech szkoleń, w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej”. przegldaj
2015-04-10 14:37:06 ZZ/004/057/U/15 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii w Międzynarodowych Targach Innowacji Gospodarczych i Naukowych INTARG 2015, które odbędą się w Krakowie, ICE Kraków Congress Centre w dniach 25-26 czerwca 2015 roku zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-08 11:21:37 ZZ/004/057/U/14 CTW i T usługa wykonania dwóch badań dezintegracji materiału polimerowego w kompoście w warunkach laboratoryjnych wraz z dostarczeniem raportu z badań, w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych wybranej technologii, Nr projektu II/Chem/2014/15, w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-04 14:38:09 ZZ/003/057/U/15 CTW i T usługA kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 4 technologii w Międzynarodowych Targach Wynalazczości „Concours Lépine”, które odbędą się w Paryżu w dniach 29 kwietnia – 10 maja 2015 roku zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-08-21 12:03:13 ZZ/003/001/U/18 WA Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-18 13:24:31 ZZ/002/057/U/15 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 2 technologii w XVIII Międzynarodowym Salonie Wynalazków i Innowacyjnych Technologii „ARCHIMEDES" odbywających się w Moskwie w dniach 2-5 kwietnia 2015 r. dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-06-14 11:36:41 ZZ/002/057/2017 CTW i T Usługa sporządzania opinii w kwestii prawidłowości wykonania umowy licencyjnej zawartej między Politechniką Gdańską, a podmiotem zewnętrznym przez specjalistę z zakresu prawa patentowego, prawa własności przemysłowej i intelektualne oraz prawa autorskiego. przegldaj
2018-01-31 14:14:55 ZZ/002/022/U/18 RIT świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&research LabKit przegldaj
2015-01-30 12:20:22 ZZ/001/057/U/15 CTW i T przygotowanie dwóch części przewodnika pn. ”Zarządzanie projektami badawczo-rozwojowymi w Politechnice Gdańskiej” w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej” przegldaj
2015-05-11 10:31:23 ZZ/001/046/U/15 DMWA Szkolenie windsurfingowe przegldaj
2015-03-18 09:40:44 ZZ-7/022/U/2015 RIT przeprowadzenie szkolenia pn. „Wzorce projektowe i refaktoryzacja” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-08-20 14:34:12 ZZ-67/017/D/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę nagrania lub tłoczenia 2600 szt. płyt CD/DVD plików PDF/JPG materiałów konferencyjnych. przegldaj
2017-11-06 14:32:51 ZZ-53/017/U/201 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie zestawu badań wydolnościowych zespołu studentów realizujących zadanie - udział w regatach SubRace i IWR przegldaj
2017-10-23 14:58:45 ZZ-51/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia płetwonurkowego dla zespołu studentów, przygotowujące do startu w zawodach SubRace przegldaj
2017-10-23 14:54:43 ZZ-50/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia zespołu studentów w zakresie zastosowania zaawansowanych technologii przetwarzania kompozytów w przemyśle jachtowym. przegldaj
2017-10-23 14:46:10 ZZ-49/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie zestawu badań wydolnościowych zespołu studentów realizujących zadanie - udział w regatach SubRace i IWR przegldaj
2015-05-08 12:46:43 ZZ-45/017/U/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę zabezpieczenia nurkowego badań poligonowych robota podwodnego. przegldaj
2017-09-01 13:54:48 ZZ-43/017/U/2017/OPM WOiO Wykończenie powierzchni opływek rufowych pojazdów głebinowych Systemu OPM przegldaj
2015-04-20 12:05:20 ZZ-41/017/U/2015 WOiO Wynajęcie jednostki pływającej do obsługi badań poligonowych. przegldaj
2014-11-14 12:16:17 ZZ-265/017/D/2014 WOiO Wykonanie badań modelowych w basenie falowym modelu platformy półzanurzeniowej. przegldaj
2017-04-21 13:35:26 ZZ-24/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę wykonania „Analiz eksperckich z zakresu dynamiki konstrukcji, wytrzymałości zmęczeniowej oraz stateczności hydromechanicznej dwóch koncepcji platform pływających” przegldaj
2016-08-02 13:31:32 ZZ-20/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-07-25 15:36:56 ZZ-19/017/U/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2018-09-11 15:58:10 ZZ-13/017/U/2018 WOiO Opracowanie wytycznych dla procedury formalnej kwalifikacji konstrukcji i technologii okien podwodnych ze szkla mineralnego dla statków morskich w celu uzyskania certyfikatu umożliwiającego eksploatację. przegldaj
2015-08-13 10:21:46 ZZ-10/022/U/2015 RIT Zapewnienie dostępu do platformy konferencyjnej on-line w ramach projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2016-04-27 12:11:32 ZZ-10-017-D-2016 WOiO Ogłoszenie o udzialanym zamówieniu na usługę wykonania badań kompatybilności zgodnie z normą NO-06-A-500:2012 oraz badań emitowanych pól elektromagnetycznych zgodnie z normą NO-10-A-235:2012 dla pojazdu głębinowego Morświn Systemu OPM. przegldaj
2018-06-20 12:31:37 ZZ-08/017/U/2018 WOiO Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG