Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2015-05-13 10:19:23 ZP/149/055/U/15 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-02-23 10:00:51 ZZ/6/055/U/18 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina, przegldaj
2012-05-23 11:07:35 ZP/186/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek i urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2011-04-07 15:23:08 ZP/ 121/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-04-08 09:48:26 ZP/113/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii dla dzieci, pracowników, emerytów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-09-14 11:26:47 ZZ/19/055/U/18 OKZ sukcesywne świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej na potrzeby projektu pn. Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2016-06-08 14:44:22 ZP/169/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-11 14:49:56 ZP/157/055/U/17 OKZ wykonanie i dostawę kalendarzy na rok 2018 oraz albumów pt. „Kampus Politechniki Gdańskiej” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-10 14:56:26 ZP/444/075/U/12 OKZ Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-24 15:07:02 ZP/232/055/U/17 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej dla Politechniki Gdańskie przegldaj
2018-02-27 13:51:22 ZP/42/055/U/18 OKZ Świadczenie kompleksowej usługi hotelowej na potrzeby Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-11 15:20:29 ZP/52/055/U/19 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej na lata 2019-2021 przegldaj
2012-05-25 12:40:05 ZP/195/025/U/12 OKZ Przeprowadzenie audytów oprogramowania dla poszczególnych usług w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2017-01-20 13:05:02 CRZP: ZP /8/055/U/17 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-28 11:04:20 ZP/184/055/U/12 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2014. przegldaj
2016-03-11 08:20:00 ZP/49/055/U/16 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2016-06-09 14:20:13 ZP/170/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej deliktowej i kontraktowej Politechniki Gdańskiej na lata 2016-2017 przegldaj
2016-10-11 15:21:33 ZP/261/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci przegldaj
2015-02-27 13:13:55 ZZ/2/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina w terminie 16-29.08.2015 r. przegldaj
2011-11-10 09:58:05 ZP/423/055/U/11 OKZ Świadczenie usług w zakresie rezerwacji, sprzedaż i dostarczenie biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-04 14:03:05 ZP/266/055/U/13 OKZ najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-05 10:35:50 ZP/118/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkoleń pn.: „Analiza i mapowanie procesów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2011-04-14 12:12:04 ZP/129/055/U/11 OKZ Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2012-05-30 11:34:00 ZP/200/055/U/12 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-03-02 14:04:16 ZZ/31/DSS/U/15 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu 56 studentów na trasie Gdańsk-Puck-Gdańsk w dniach 07-08.03.2015 r. przegldaj
2011-04-18 09:29:02 ZP/133/055/U/11 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-12-24 09:34:29 ZP/468/055/U/12 OKZ Wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 14:32:29 ZP/53/055/U/16 OKZ świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej oraz zapewnienie obsługi podczas spotkań konferencyjnych i integracyjnych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-22 14:36:41 ZZ/16/055/U/17 OKZ usługa w zakresie najmu 1 autokaru wraz z 2 kierowcami do transportu 50 członków Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-05-21 14:30:14 ZP/160/055/U/15 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2011-04-19 16:06:44 ZP/137/055/U/11 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie usługi noclegowej wraz z udostępnieniem sali rekreacyjnej na potrzeby kursu naukowego organizowanego przez Stowarzyszenie Studentów BEST Gdańsk. przegldaj
2014-09-11 11:35:58 ZP/368/055/U/14 OKZ Usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzebu Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-15 14:21:11 ZP/283/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski przegldaj
2017-05-18 13:01:47 ZP/84/055/U/17 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-06-07 08:18:26 ZP/100/055/U/18 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-27 09:40:38 ZP/149/025/U/11 OKZ Świadczenie usług doradztwa. przegldaj
2013-07-16 15:09:32 ZP/288/055/U/13 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku "Bratniak" Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" przegldaj
2011-11-22 13:22:46 ZP/438/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie ryzyka następstw nieszczęśliwych wypadków studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej podczas praktyk i wyjazdów służbowych na lata 2012-2013. przegldaj
2015-05-25 13:59:23 ZZ/4/055/U/15 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie i Ośrodka Doświadczalnego w Iławie Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-30 13:28:51 ZP/234/055/U/17 OKZ Ubezpieczenie Następstw Nieszczęśliwych Wypadków studentów, doktorantów, pracowników Zamawiającego, a także ich rodzin, osób towarzyszących oraz pozostałych osób w tym małoletnich uczestniczących w zajęciach lub innych działaniach organizowanych przez Zamawiającego. przegldaj
2011-11-23 08:58:09 ZP/439/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2013. przegldaj
2016-06-22 12:03:22 ZP/179/055/U/16 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2018-06-07 12:05:58 ZP/123/055/U/18 OKZ Nabycie subskrypcji na kompleksową usługę serwisowania w celu utrzymania ciągłości pracy systemu bibliotecznego VIRTUA i dostarczania nowych wersji licencjonowanego oprogramowania VIRTUA dla Biblioteki Politechniki Gdańskiej i bibliotek Trójmiejskiego Zespołu Bibliotecznego (TZB) przegldaj
2015-11-26 12:57:38 ZP/381/055/U/15 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
OKZ przegldaj
2017-08-30 12:56:35 ZP/163/055/17 OKZ Świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych na potrzeby warsztatów tematycznych i spotkań akademickich w ramach projektu „Zdolni z Pomorza – Politechnika Gdańska”. przegldaj
CRZP: ZP/29/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-24 14:53:17 ZP/440/025/U/11 OKZ Dostawa, wdrożenie i wsparcie po wdrożeniu zintegrowanego systemu informatycznego - eKwestura wspomagającego procesy gospodarcze występujące w działalności Politechniki Gdańskiej w obszarach: finansowo-księgowym, ewidencji majątku, logistycznym, kontrolingu przegldaj
2017-05-22 11:01:10 ZZ/9/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-05-29 09:08:24 ZP/169/055/U/15 OKZ Przeprowadzenie audytu wydatkowania środków na naukę w jednym roku z okresu 3 lat (2012-2014) poprzedzających rok przeprowadzenia audytu, przez jednostki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-31 12:37:04 ZP/165/001/U/17 OKZ Sukcesywne swiadczenie usług cateringowych i restauracyjnych na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-06 15:07:53 ZP/31/055/U/14 OKZ Konserwacja i naprawy kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-30 12:31:13 ZP/387/055/U/15 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych i modemów transmisji danych (część A) oraz udostępnienie platformy masowego wysyłania krótkich wiadomości tekstowych SMS (część B) przegldaj
2017-02-07 15:32:12 ZP/17/055/U/17 OKZ Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-10 12:30:02 ZP/35/055/U/14 OKZ Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu zajęć z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych do zajęć z matematyki dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze letnim roku akademickiego 2013/2014 przegldaj
2010-09-15 09:21:45 ZP/425/055/U/10 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-16 09:46:09 ZZ/90/001/18 OKZ Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-15 14:30:20 ZP/371/055/U/14 OKZ Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu zajęć z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych do zajęć z matematyki dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze zimowym roku akademickiego 2014/2015 przegldaj
2017-02-08 14:42:51 K/1/055/17 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji architektoniczno-urbanistycznej budynku Centrum STOS (Smart and Transdisciplinary knOwledge Services) wraz z rozwiązaniami technologicznymi oraz garażem podziemnym dla Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej, zlokalizowanego przy ul. Traugutta w Gdańsku przegldaj
2017-09-04 14:43:34 ZP/168/055/U/17 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej, ochrony imprez organizowanych w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” oraz zabezpieczania imprez plenerowych (w tym imprez masowych) organizowanych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2011-11-30 09:30:40 CRZP: ZP/451/055/U/11 OKZ Usługa drukowania książek na potrzeby jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-09 14:50:11 Konkurs K/2/055/15 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji urbanistyczno-architektonicznej kompleksu składającego się z projektowanego budynku Centrum Eko-Innowacji wraz z garażem podziemnym oraz remontowanych budynków WILiŚ-Hydro i WILiŚ-Żelbet, zlokalizowanego pomiędzy ulicami Siedlicką i Traugutta w Gdańsku przegldaj
2018-10-05 09:56:57 ZP/209/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2015-03-09 14:57:24 ZP/55/055/U/15 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-31 15:20:03 ZP/289/055/U/15 OKZ Świadczenie usług w zakresie ochrony osób i obiektów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-06-29 13:48:52 ZP/185/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-11 12:21:43 ZP/162/055/U/11 OKZ postępowanie na kompleksową usługę prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2012-06-22 12:08:26 ZP /230/055/U/12 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-13 13:16:03 ZP/158/055/U/11 OKZ Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Współpracy z Gospodarką przegldaj
2011-12-01 13:38:45 CRZP: ZP/460/055/U/11 OKZ usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku ?Bratniak? Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej ?Kwadratowa? przegldaj
2014-06-06 13:18:25 ZP/248/055/U/14 OKZ Usługa w zakresie najmu 3 autokarów na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-23 10:02:28 CRZP: 69/055/U/16 OKZ Hotelowa usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-26 12:32:41 ZP/232/026/U/12 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na Pływalni CSA PG przegldaj
2013-02-01 13:26:45 ZP/27/055/U/13 OKZ Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-17 13:47:08 ZP/372/055/U/14 OKZ Najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Działu Organizacyjnego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-12-07 12:11:38 ZP/228/055/U/17 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-19 12:29:55 ZZ/9/055/U/18 OKZ Ogłoszenie o zamówieniu na usługę wykonanie audytu WCAG platformy mostwiedzy.pl w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2010-09-24 12:25:17 CRZP/435/055/U/10 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej II przegldaj
2017-12-07 15:19:11 ZP/237/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-03 07:38:15 ZP/384/055/U/15 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania choinki noworocznej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-25 11:51:19 ZP/268/055/U/16 OKZ Usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2016 przegldaj
2011-05-18 15:18:38 ZP 173/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkownaych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/21/055/U/13 OKZ zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty przegldaj
2015-09-04 14:52:37 ZP/287/055/U/15 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-03 07:39:56 ZP/390/055/U/15 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-06 10:25:27 ZP/21/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnej wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-23 15:08:46 ZZ/02/030/U/16 OKZ Świadczenie usług serwisu oprogramowania HAN- ,, Hiden Automatic Navigator' w celu utrzymania ciągłości jego pracy, licencjonowania i dostarczania nowych wersji przegldaj
2017-05-29 09:10:30 ZZ/10/055/U/17 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2013-02-06 11:53:38 ZP/42/074/U/13 OKZ Dostawa i wdrożenie zintegrowanego systemu informatycznego - eArchiwum przegldaj
2013-02-06 13:39:31 ZP/37/055/U/13 OKZ najem 2 autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-31 11:12:46 ZP/313/025/U/13 OKZ Dostawa i wdrożenie systemu mobline kioski (mKioski) przegldaj
2015-03-13 11:48:13 ZP/61/055/U/15 OKZ najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby organizacji międzynarodowej konferencji przegldaj
2015-09-07 13:31:47 ZP/299/055/U/15 OKZ Świadczenie usług w zakresie wynajmu 5 autokarów i 1 busa wraz z kierowcami na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-10-05 12:12:02 ZP 433/055/U/10 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 euro na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku wytworzonych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-02-20 11:15:48 ZP/55/055/U/14 OKZ Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu zajęć z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych do zajęć z matematyki dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze letnim roku akademickiego 2013/2014 przegldaj
2018-10-12 12:06:59 ZZ/20/055/U/18 OKZ Usługa przygotowania dokumentacji zgłoszeniowej i dokonania w Urzędzie Patentowym RP zgłoszeń 8 (ośmiu) wynalazków/wzorów użytkowych przegldaj
2014-06-10 15:24:07 ZP/224/055/U/14 OKZ Wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-08 15:30:27 ZP 463/055/U/2011 OKZ usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-31 11:46:30 ZZ/11/055/U/17 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-06-10 13:23:57 ZP/180/055/U/15 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG