Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2011-11-18 13:32:57 ZP/424/008/U/11 WCH Usługa cateringowa dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2017-12-01 12:02:01 ZZ/2791/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-10 15:14:08 ZP/33/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej oraz cateringowej w roku akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiejej przegldaj
2014-06-06 11:49:28 ZP/244/008/U/14 WCH Sukcesywne świadczenie usługi hotelowej dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-21 13:01:42 ZP/67/008/U/16 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-16 14:08:23 ZP/428/008/U/10 WCH Usługa gastronomiczna przegldaj
2014-02-12 13:12:42 ZP/50/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych w roku akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-06 12:46:31 ZP/461/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej przegldaj
2010-10-05 14:21:05 ZP/418/008/U/10 WCH świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2015-12-09 14:40:38 ZP/403/008/U/15 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-06-02 14:40:25 ZZ/1515/008/U/17 WCH Oszacowanie ceny rynkowej sześciu rodzajów certyfikowanych materiałów porównawczych (materiałów odniesienia), które zostały wytworzone w ramach projektu „Opracowanie i atestacja nowych typów materiałów odniesienia niezbędnych do uzyskania akredytacji europejskiej przez polskie laboratoria zajmujące się analityką przemysłową”, realizowanego w ramach programu INNOTECH (ścieżka IN-TECH) przez konsorcjum złożone z jednostek naukowych oraz przedsiębiorcy przegldaj
2013-02-19 13:17:06 ZP/72/008/U/13 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów na wycieczki technologiczne przegldaj
2013-02-19 14:31:22 ZP/73/008/U/13 WCH świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Fitoremediacja- skuteczny zabieg sozotechniczny przegldaj
2016-07-13 11:41:55 ZP/205/008/U/16 WCH usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej-Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2016-04-07 12:45:53 ZP/93/008/U/16 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-27 15:02:15 ZP/75/008/U/13 WCH usługa cateringowa podczas spotkania uczestników finału konkursu Wygraj Indeks 2013 przegldaj
2011-07-06 12:14:21 ZP/229/008/U/11 WCH Usługa w zakresie napraw,renowacji i konserwacji mebli laboratoryjnych wraz z dostawą przegldaj
2016-04-11 13:05:55 ZP/99/008/U/16 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2015-03-27 12:28:20 ZP/94/008/U/15 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechnika Gdańska przegldaj
2012-02-06 12:35:24 ZP/27/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów języka angielskiego dla uczestników Studiów Doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w ramach Projektu- Rozwój interdyscyplinarnych studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w zakresie nowoczesnych technologii. przegldaj
2016-04-12 12:23:10 ZZ/980/008/U/16 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Polsko-Norweska współpraca badawcza pt. „Pomeranian Biogas Model” (akronim POM-BIOGAS) przegldaj
2014-10-15 13:38:12 ZP/407/008/U/14 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych przegldaj
2012-09-04 14:25:47 ZP/318/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.01.-00-368/09 przegldaj
2017-03-17 12:40:11 ZP/43/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2013-03-28 15:18:46 ZP/126/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2014-04-09 14:24:56 ZP/149/008/U/14 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-12 12:51:20 ZP/74/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2016-04-20 11:33:05 ZP/109/008/U/16 WCH sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych na potrzeby Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-10 14:51:00 ZP/144/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2013-04-10 14:55:18 ZP/143/008/U/13 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2014-04-15 12:10:31 ZP/159/008/U/14 WCH Przeprowadzenie kursu Audytora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Jakością wg. normy ISO 9001 dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - inżynier z przyszłością" przegldaj
2012-03-16 08:28:00 ZP/73/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników Projektu EMQAL ERASMUS Mundus przegldaj
2012-09-18 14:21:07 ZP/331/008/U/12 WCH świadczenie usługi cateringowej podczas sesji sprawozdawczej Studium Doktoranckiego prowadzonego przy Wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej oraz Inauguracji Roku Akademickiego 2012/2013 przegldaj
2011-08-10 13:44:40 ZP/261/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2010-04-19 15:08:22 ZP/227/008/U/10 WCH Wynajem autokarów i busów wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 i budżetu państwa. przegldaj
2013-10-23 13:21:50 ZP/419/008/U/13 WCH Wydanie skryptu w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - inżynier z przyszłością" przegldaj
2014-07-22 13:48:14 ZP/300/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej w roku Akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-23 15:07:43 ZP/76/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników finału konkursu "Wygraj Indeks". przegldaj
2018-04-26 12:21:18 ZZ/866/008/U/18 WCH świadczenie usługi wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-02-12 11:05:37 ZZ/320/008/U/19 WCH Wykonanie analiz termograwimetrycznych TGA i TGA-DSC na potrzeby projektu "Hybrid energy storage devices based on composite materials for high power application" przegldaj
2008-06-06 14:54:06 ZP/119/008/U/08 WCH. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie dokumentacji projektowej wraz z opracowaniami wstępnymi i uzupełniającymi dla remontu Hal Technologicznych Nr 1,2 i 3 Budynku Chemia C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G.Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-08-25 00:00:00 ZP/221/039/U/08 WD. przetarg nieograniczony powyżej 206.000 euro na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-08-27 11:24:03 ZP/226/039/U/08 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-09-18 11:35:17 ZP/199/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-04 14:17:53 ZP/214/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-29 14:55:02 ZP/257/039/U/06 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne w zakresie drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-30 12:05:25 ZP/258/039/U/06 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-02-07 15:00:20 ZP/017/039/U/08 WD. Przetarg nieograniczony powyżej 206. 000 euro na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2007-02-27 12:45:11 ZP/039/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-09-08 11:09:11 ZZ/272/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-02-02 10:39:06 ZP/22/014/U/15 WEiA Świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. „Aktualne Problemy w Elektroenergetyce’” dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2014-04-29 14:52:58 ZP/182/014/U/14 WEiA Projekt konstrukcji nośnej elektrowni słonecznej Laboratorium Linte^2 wraz z nadzorem autorskim. przegldaj
2017-04-07 15:03:02 ZZ/84/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2019-02-19 13:51:15 ZZ/64/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-02-19 13:52:52 ZZ/65/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-11-26 14:33:40 ZZ/376/014/18 WEiA Wykonanie przekładni mechanicznej z konstrukcją wsporczą do współpracy ze stanowiskiem laboratoryjnym do badania maszyn elektrycznych. przegldaj
2018-11-27 13:14:40 ZZ/422/014/18 WEiA Wykonanie 8 sztuk łopat kompozytowych do małej elektrowni. przegldaj
2017-07-20 09:55:26 ZZ/243/014/17 WEiA Sukcesywne przygotowywanie i udział w badaniach urządzeń elektrycznych i elektronicznych w Laboratorium Inteligentnej Energetyki LAB-6. przegldaj
2016-09-20 08:00:56 ZZ/282/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-02-06 10:52:49 ZZ/28/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-02-06 10:54:31 ZZ/29/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-02-17 09:28:00 ZZ/36/014/16 WEiA Ogloszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-02-22 09:26:51 ZZ/66/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-02-07 13:52:28 ZZ/18/014/18 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna. przegldaj
2018-02-08 13:19:10 ZP/26/014/U/18 WEiA Sukcesywne świadczenie hotelowych usług noclegowych. przegldaj
2019-02-26 06:52:18 ZZ/76/014/19 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-09-30 14:58:38 ZP/277/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych oraz w specjalności telekomunikacyjnej przegldaj
2017-04-21 13:45:13 ZZ/84/II/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstów naukowych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2016-09-26 12:38:44 ZZ/299/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-05-04 09:23:38 ZZ/172/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-08-03 14:54:57 ZP/251/014/U/15 WEiA Modernizacja rozdzielnicy nN w laboratorium SE-16 Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-02 14:29:49 ZP/147/014/U/17 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych oraz restauracyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2018-12-06 07:15:03 ZZ/438/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-12-06 07:18:56 ZZ/439/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2012-05-11 14:46:00 ZP/171/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej obejmującej remont węzłów sanitarnych w zakresie wszystkich branż, instalację hydrantową, remont instalacji wodno kanalizacyjnych w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2015-05-06 14:31:03 ZZ/180/014/15 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-11 13:28:41 ZZ/321/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2012-05-11 14:41:42 ZP/172/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej remontu i modernizacji sal i pomieszczeń w zakresie instalacji wentylacji w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2017-08-03 11:49:04 ZP/149/014/U/17 WEiA Świadczenie usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki seminarium naukowym. przegldaj
2018-09-11 13:30:56 ZZ/322/014/18 WEiA Ogłoszeie o naborze pracownika. przegldaj
2011-10-26 09:05:29 ZP/395/014/U/11 WEiA Usługa audytu zewnętrznego sprawozdania finansowego międzynarodowej konferencji IEEE 2011. przegldaj
2011-03-31 07:23:41 CRZP/82/014/U/11 WEiA Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-18 00:00:00 ZP/182/014/U/12 WEiA Projekt dodatkowych instalacji sanitarnych dla potrzeb Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz ze sprawowaniem nadzoru autorskiego przegldaj
2014-09-04 13:04:31 ZP/359/014/U/14 WEiA Usługa hotelowa związana z organizacją seminarium dla Katedry Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-19 09:01:24 ZP/130/014/U/11 WEiA Usługa w zakresie wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-03-10 13:52:53 ZP/52/014/U/16 WEiA Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do transportu studentów kół naukowych na trasie Gdańsk – Wrocław – Gdańsk przegldaj
2015-05-15 12:23:24 ZP/154/014/U/15 WEiA Świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-12-11 14:03:31 ZZ/451/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-03-01 11:45:10 ZZ/63/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-21 13:41:20 ZZ/323/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2019-03-15 12:58:57 ZP/53/014/U/19 WEiA Sukcesywne wykonywanie korekt tekstu technicznego napisanego w języku angielskim oraz dokonywanie tłumaczeń dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2014-06-03 13:38:09 ZZ/171/014/U/14 WEiA Wykonanie obwodów drukowanych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-08 14:27:13 ZP/46/014/U/18 WEiA Sukcesywne wykonywanie pisemnych korekt językowych tekstów artykułów technicznych. przegldaj
2018-09-27 12:45:01 ZZ/324/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2016-10-20 09:41:54 ZZ/332/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2015-03-06 13:11:01 ZZ/71/014/15 WEiA Nabór pracownika do prac badawczych. przegldaj
2016-03-16 15:57:38 ZZ/70/014/16 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2010-09-15 12:55:21 ZP 427/014/U/10 WEiA Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-10-09 10:05:11 ZZ/342/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG