Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1520 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2014-07-10 14:20:11 K/2/055/14 OKZ Konkurs urbanistyczny na opracowanie koncepcji osiedla mieszkanniowego przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-28 12:19:34 ZP/135 /055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-07-10 15:01:23 ZP/278/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-11-23 10:14:46 ZP/284/055/U/16 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-18 13:04:39 ZP/76/055/U/18 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-27 14:05:09 ZP/226/055/U/16 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek oraz ewentualnych zwrotów przesyłek niedoręczonych po wyczerpaniu możliwości ich doręczenia dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-02 08:37:04 ZP/129/055/U/14 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańśkiej. przegldaj
2018-01-11 13:17:17 ZZ/2/055/U/18 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-27 08:52:46 ZP/121/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-28 11:11:53 ZZ/6/055/U/16 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych wraz z transportem dla Ośrodka Wypoczynkowego w Czarlinie przegldaj
2017-10-10 08:27:52 ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-29 12:29:57 ZZ/07/030/U/16 OKZ Usługi introligatorskie dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-06 10:47:42 ZP/222/055/U/18 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania zabawy karnawałowej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-07-29 13:05:09 ZP-239/022/U/11 OKZ Zaprojektowanie i uzgodnienie projektu przyłącza do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2014-10-17 13:48:16 ZP/413/055/U/14 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-11 09:10:28 ZP/193/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2011-08-03 14:35:34 ZP/274/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2013-10-09 14:53:06 ZP-400/055/U/13 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2016-04-15 15:17:46 ZP/101/055/U/16 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w okresie ferii letnich w 2016r przegldaj
2018-11-06 15:25:14 ZZ/25/055/U/18 OKZ Zamówienie na usługę przygotowania i produkcji spotu o charakterze informacyjno-promocyjnym wraz ze scenariuszem na potrzeby działań promocyjnych dla projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2015-04-10 14:05:16 ZP/103/055/U/15 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-04-08 13:12:09 ZP/112/055/U/13 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-15 12:42:56 ZP/11/055/U/18 OKZ Sukcesywną usługę dostarczania posiłków na potrzeby Projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2015-10-12 14:30:54 ZP/338/055/U/15 OKZ świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
ZP/7/055/U/15 OKZ świadczenie wynajmu sal konferencyjnych i powierzchni reklamowych oraz usług gastronomicznych związanych z organizacją międzynarodowej konferencji przegldaj
2015-10-13 12:04:25 ZP/336/055/D/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2012-09-20 13:23:39 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2018-07-27 14:37:05 ZP/152/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Sztuka autoprezentacji dla dydaktyków i prelegentów” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2013-10-18 16:04:35 ZP 405/055/U/13 OKZ usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z terenu Centrum Szkoleniowo?Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie oraz Usługa wywozu odpadów podlegających unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku z jednostek organizacyjnych PG. przegldaj
2014-04-16 12:03:11 ZP/158/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 16 starych druków i ekspertyza konserwatorska 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-27 15:07:06 ZP/153/030/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia „Metodologia prowadzenia badań” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2015-01-23 10:19:47 ZP/7/055/U/15 OKZ Świadczenie wynajmu sal konferencyjnych i powierzchni reklamowych oraz usług gastronomicznych związanych z organizacją międzynarodowej konferencji przegldaj
2015-04-15 11:17:07 CRZP: ZP/111/055/U/15 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej gościom Zamawiającego – artystom zespołów muzycznych występujących podczas koncertu organizowanego w ramach Festiwalu Studentów Politechniki Gdańskiej – Technikalia.15 przegldaj
2016-04-22 09:30:25 ZP/127/055/U/16 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2016-11-29 14:40:40 ZZ/08/030/U/16 OKZ Przeprowadzenie audytu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji na zgodność z normą PN-ISO-IEC 27001 potwierdzonego certyfikatem lub świadectwem strony drugiej oraz utrzymanie ważności certyfikatu lub świadectwa w cyklu trzyletnim przegldaj
2015-01-23 11:30:19 ZZ/1/055/U/15 OKZ świadczenie usługi opieki medycznej na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-03-29 09:10:37 ZP/51/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-12-28 10:45:57 ZP/553/055/U/10 OKZ wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-18 09:49:46 ZP/138/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 13:23:38 ZP/121/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-24 13:34:35 ZZ/1/055/D/14 OKZ Sukcesywna dostawa naturalnej wody źródlanej wraz z dzierżawą i sanityzacją dystrybutorów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-12-30 11:29:29 ZP/537/091/U/10 OKZ Wykonanie kompleksowej zabudowy wnętrza kadłuba stalowego i montaż wyposażenia pokładowego jachtu badawczo-szkoleniowego PHOTON. przegldaj
2013-04-22 16:02:04 K/ 1/055/13 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji zagospodarowania terenu strefy wejściowej do Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-15 14:02:43 ZP/113/055/U/15 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina przegldaj
2018-01-22 15:14:43 ZZ/DOAD/250/1/18 OKZ Niszczenie dokumentacji niearchiwalnej - papierowej dla Działu Obiegu i Archiwizacji Dokumentów przegldaj
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2011-08-19 13:12:00 ZP/293/055/U/11 OKZ Wykonanie dokumentacji projektowej remontu i przebudowy środkowej części Budynku Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych . przegldaj
2013-04-25 10:00:26 ZP/170/055/U/13 OKZ kompleksowa usługa wyżywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2018-11-14 12:08:34 ZP/234/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas konferencji National Platform organizowanej przez Erasmus Student Network Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-08 14:53:24 ZP/165/061/U/18 OKZ Przeprowadzenie warsztatów z zakresu pisania wniosku projektowego do Programu Horyzont 2020 wraz z usługą konsultacji/odpowiedzi na pytania w zakresie właściwego wypełnienia dokumentacji aplikacyjnej dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2015-07-13 14:52:02 ZP/230/055/U/15 OKZ Usługa ubezpieczenia kosztów leczenia i assistance, następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących ( w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2017-04-04 11:50:16 CRZP: ZP/54/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi hotelowej na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-26 12:58:48 ZP/84/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej i gastronomicznej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki. przegldaj
2012-10-05 11:33:11 ZP/367/055/U/12 OKZ Wynajem autokaru dla uczestników konferencji przegldaj
2018-08-10 11:41:43 ZZ/08/030/U/18 OKZ Wykonanie ekspertyzy konserwatorskiej dla 12 starodruków ze zbiorów Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-04 09:51:31 ZP/426/055/U/14 OKZ Świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-10 13:25:52 ZP/166/055/U/18 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej, ochrony imprez organizowanych w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” oraz zabezpieczania imprez masowych organizowanych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
ZP/343/055/U/12 OKZ usługA przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2014-04-23 15:05:28 ZP/174/055/U/14 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XII Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2014-07-29 10:52:10 ZP/308/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej – zakwaterowania (noclegi ze śniadaniami) dla zaproszonych gości na centralne obchody Jubileuszu 110-lecia Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-08-30 14:31:13 ZP/236/055/U/16 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2012-10-05 13:57:49 ZP/365/055/U/12 OKZ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu ?MAYDAY EURO 2012? SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ? przegldaj
2015-10-21 09:30:34 ZZ/2/030/U/15 OKZ Usługa konserwacji 5 starodruków z zasobów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-11-07 14:40:31 ZP/430/055/U/13 OKZ Świadczenie usług w zakresie rezerwacji, sprzedaży i dostarczania biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-05 10:45:52 ZP/425/055/U/14 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2018-11-16 13:19:15 ZP/238/055/U/18 OKZ świadczenie usług poligraficznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-05-11 15:01:04 ZP /297/055/U/10 OKZ Konserwacja i naprawy kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-01-27 10:29:06 CRZP: ZP/21/055/U/2011 OKZ Dokumentacja projektowa obejmująca projekt budowlano ? wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji trzech sal audytoryjnych nr EM104, nr EM204, nr EM 304 w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Jana Sobieskiego 7 w Gdańsku ? Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-08-31 12:09:22 ZP/279/022/U/11 OKZ Świadczenie usługi serwisu i wsparcia technicznego dla rozproszonego systemu składowania plików klastra obliczeniowego GALERA przegldaj
2013-05-08 11:29:22 ZP/167/055/U/13 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XI Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2016-09-07 13:51:35 ZP/243/055/U/16 OKZ świadczenie usług transportowych na potrzeby 2 jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-05-18 14:10:27 CRZP/310/035/U/10 OTE Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2011-02-02 09:08:49 ZP29/035/U/11 OTE Wykonywanie w latach 2011-2014 konserwacji urządzeń wentylacji i klimatyzacji w budynkach Politechniki Gdańskiej i w Centrum Informatycznym Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej ( CI TASK ), z siedzibą w Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2009-09-16 14:42:10 ZP/795/035/D/09 OTE Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2009-10-05 12:32:10 ZP/854/035/09 OTE Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2010-10-20 09:50:35 ZP/462/035/U/10 OTE Wykonywanie w latach 2010 - 2013 stałej konserwacji, usuwanie awarii oraz dokonywanie drobnych napraw dźwigów, suwnic i wózków widłowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-11-08 13:00:37 ZP/495/035/U/10 OTE Wykonywanie w latach 2010-2013 przeglądów i konserwacji kuchenek gazowych, gazowo-elektrycznych i elektrycznych w Domach Studenckich Działu Zarządzania Infrastrukturą Studencką Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-20 13:57:09 ZP 612/036/U/2009 OTG Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 206 000 Euro na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych), nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z nieruchomości Politechniki Gdańskiej i Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina? oraz usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku wytworzonych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-07-21 09:45:56 ZP 621/036/U/09 OTG postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 206 000 Euro na: usługę mycia okien, powierzchni szklanych, żyrandoli i kinkietów w obiektach Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-07-16 13:15:00 ZP/593/047/U/09 OTI Projekt budowlany i budowlano - wykonawczy wraz z dokumentacja uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji Domu Studenckiego Nr 12 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Traugutta 115 przegldaj
2010-06-23 14:46:48 CRZP: ZP/341/047/U/10 OTI Projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji Domu Studenckiego nr 12 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku ? Wrzeszczu przy ul. Traugutta 115 przegldaj
2009-08-28 12:04:22 ZP/713/047/U/09 OTI Projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i przebudowy Domu Studenckiego nr 3 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Do Studzienki 32 przegldaj
2009-10-16 09:32:02 ZP/960/047/U/09 OTI Projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji Domu Studenckiego nr 12 Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Traugutta 115 przegldaj
2010-01-20 11:23:58 CRZP ZP /7/047/U/10 OTI Projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego Audytorium nr 1 oraz pomieszczeń szatni w budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-04-15 08:46:43 CRZP: ZP/257/047/U/10 OTI Wykonanie projektu budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą na remont kapitalny i przebudowę pomieszczeń Domu Studenckiego nr 9 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku -Wrzeszczu przy ulicy Wyspiańskiego 5 przegldaj
2010-05-07 10:18:47 CRZP: ZP/289/047/U/10 OTI Projekt budowlano ? wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego Audytorium - sala nr 208 w budynku Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przy ul. Siedlickiej w Gdańsku - Wrzeszczu przegldaj
2009-05-28 14:01:17 ZP/418/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na: projekt budowlany i budowlano-wykonawczy z dokumentacją ocieplenia budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Sobieskiego 7. przegldaj
2009-06-02 09:45:46 ZP/469/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na projekt wykonawczy wymiany instalacji centralnego ogrzewania w Gmachu B Politechniki Gdańskiej wraz z dokumentacją uzupełniającą. przegldaj
2009-06-05 14:00:11 ZP/477/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na projekt wykonawczy wymiany węzła cieplnego oraz instalacji centralnego ogrzewania i ciepła technologicznego wraz z dokumentacją uzupełniającą w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Jana Sobieskiego 7 w Gdańsku. przegldaj
2009-06-05 15:27:43 ZP/485/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na ogłasza przetarg nieograniczony na: projekt budowlany, budowlano-wykonawczy oraz dokumentację uzupełniającą termomodernizacji elewacji Gmachu B Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12. przegldaj
2010-05-20 16:24:19 ZP/319/054/U/10 OTM ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-06-07 15:16:33 ZP/327/054/U/10 OTM Ubezpieczenie majatku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-16 13:50:49 ZZ/01/054/U/18 OTM Usługa monitorowania systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej wraz z kwartalnymi przęglądami konserwacyjnymi urządzeń monitorujących i 24 godzinną obsługę serwisową nadajników. przegldaj
2014-05-16 15:16:47 ZZ/16/054/U/2014 OTM Monitorowanie systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-11-18 08:46:55 ZP/1263/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków studentó i pracowników Politechniki Gdańskiej na lata 2010-2011 przegldaj
2009-11-18 08:57:02 ZP/1264/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2010-2011 przegldaj
2014-07-08 09:38:08 ZZ/18/054/U/2014 OTM Usługa szycia umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG