Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2009-07-03 08:09:28 ZP/589/054/U/09 OTM Przetarg nieograniczony na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących wyjeżdżających służbowo i na praktyki poza granice Polski na lata 2009 - 2011 przegldaj
2013-03-08 11:33:10 ZP/83/025/U/13 RII Odnowienie kontraktów serwisowych na serwery i macierze przegldaj
2009-07-14 13:21:18 ZP-590/022/U/09 RIT Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w lipcu 2009 przegldaj
2018-01-31 14:14:55 ZZ/002/022/U/18 RIT świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&research LabKit przegldaj
2016-05-12 11:41:01 ZZ-006/022/U/16 RIT usługa opracowania metod pomiaru metryk QoS przegldaj
2015-04-22 11:49:26 ZZ-008/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie telewizyjnej kampanii reklamowej z wykorzystaniem billboardów i techniki lokowania produktu w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2016-09-15 12:14:02 ZZ-013/022/U/16 RIT Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu „Komponent rekomendacji dla inteligentnych chmur obliczeniowych” (KRICO) przegldaj
2017-11-10 12:35:53 ZZ-022/022/U/2017 RIT usługa serwisu pogwarancyjnego sprzętu z Projektu PLATON U3, niezbędnego do utrzymania infrastruktury Projektu MAN-HA przegldaj
2018-05-21 10:14:08 ZP/101/022/U/18 RIT Serwis pogwarancyjny kluczowych elementów klastra obliczeniowego Tryton przegldaj
2013-12-05 09:03:03 ZP/484/022/U/13 RIT Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci CI TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2013-06-07 14:38:54 ZP/215/022/U/13 RIT Usługa cateringowa i restauracyjna na potrzeby CI TASK przegldaj
2013-06-10 07:28:40 ZP/217/022/U/13 RIT Usługa restauracyjna dla CI TASK przegldaj
2015-02-17 11:40:48 ZZ-003/022/U/2015 RIT Wykonanie usługi realizacji projekcji video mappingu 3D w pomieszczeniu serwerowni CI TASK w ramach promocji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2016-05-31 09:44:47 ZZ-008/022/U/16 RIT naprawa przełączników Cisco typu WS-C2960G-24TC-L przegldaj
2018-09-13 14:58:51 ZZ/010/022/U/18 RIT Wykonanie usługi przetworzenia elektronicznego materiałów rocznika 2018 oraz rocznika 2019 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2015-03-02 00:00:00 ZZ-002/022/U/2015 RIT przetwarzanie materiałów do kwartalnika "TASK-Quartely" przegldaj
2015-08-13 10:21:46 ZZ-10/022/U/2015 RIT Zapewnienie dostępu do platformy konferencyjnej on-line w ramach projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-03-03 10:37:44 ZZ-004/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie szkolenia „Certyfikowany Tester ISTQB Poziom Podstawowy” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2017-01-30 08:04:15 ZZ-001/022/U/2017 RIT wykonanie przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2017 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2012-06-18 11:20:31 ZP-217/022/U/12 RIT opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2013-08-01 10:51:19 ZP/306/055/U/13 RIT Usługa w zakresie komputerowego składu i łamania publikacji na potrzeby CI TASK przegldaj
2015-03-17 13:42:53 ZZ-007/022/U/2015 RIT 1. Przeprowadzenie szkolenia z zakresu zbierania i analizy wymagań biznesowych w metodykach Agile w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-03-18 09:40:44 ZZ-7/022/U/2015 RIT przeprowadzenie szkolenia pn. „Wzorce projektowe i refaktoryzacja” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2017-02-24 13:38:02 ZZ-005/022/D/2017 RIT świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research ArcGIS przegldaj
2014-10-02 12:09:32 ZZ-008/022/D/14 RIT usługi przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2014 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2017-06-07 14:13:27 ZZ-012/022/U/2017 RIT usługa szkolenia dla pracowników CI TASK przegldaj
2014-06-30 11:34:22 ZP/257/022/U/14 RIT Opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK. przegldaj
2015-09-22 14:39:07 ZP/318/022/U/15 RIT Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2016-01-12 14:42:14 ZZ-001/022/U/16 RIT przetworzenie elektroniczned materiałów do rocznika 2015 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2017-03-14 12:26:49 ZZ-007/022/U/2017 RIT wymiana akumulatorów do zasilaczy awaryjnych UPS w węzłach sieci TASK przegldaj
2017-06-29 15:01:49 ZZ-015/022/U/2017 RIT usługa serwisowania oprogramowania specjalistycznego niezbędnego do realizacji projektu PLGrid-Plus przegldaj
2017-10-17 10:34:07 ZZ-019/022/U/2017 RIT usługa okresowego wzorcowania i strojenia reflektometrów optycznych przegldaj
2015-01-29 10:01:15 ZZ-001/022/U/2015 RIT Przeprowadzenie szkolenia OpenStack w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2015-10-21 10:20:20 ZZ/14/022/U/2015 RIT przeprowadzenie szkolenia pn. „Rozproszony system kontroli wersji Git” w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA). przegldaj
2019-02-13 14:27:02 ZZ/03/022/U/19 RIT Świadczenie rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research LabKit przegldaj
2006-10-10 10:45:03 ZP/212/026/U/06 SWFiS. Postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki o udzielenie zamówienia publicznego na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 przegldaj
2007-01-29 13:37:12 ZP/013/026/U/07 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów – na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 /sem. letni/ przegldaj
2008-04-01 12:25:22 ZP/062/031/U/08 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na przeprowadzenie specjalistycznych badań lekarskich studentów Politechniki Gdańskiej biorących udział w Mistrzostwach Polski Szkół Wyższych w 2008r. przegldaj
2009-03-27 12:38:46 ZP/275/049/U/09 TL. Przetarg nieograniczony na świdaczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-04-09 12:07:05 ZP/294/049/U/09 TL. Przetarg nieograniczony na świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2007-05-09 15:16:13 ZP/104/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji na lokal gastronomiczny przyziemia budynku Audytorium Maximum oraz atrium przy Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-07-18 09:49:23 ZP/173/047/U/08 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą budowy centralnego magazynu materiałów niebezpiecznych na odczynniki chemiczne, surowce i odpady zlokalizowanego przy ul. Traugutta 47 w Gdańsku-Wrzeszczu przegldaj
2008-07-23 12:34:20 ZP/189/047/U/08 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą budowy centralnego magazynu materiałów niebezpiecznych na odczynniki chemiczne, surowce i odpady zlokalizowanego przy ul. Traugutta 47 w Gdańsku Wrzeszczu przegldaj
2007-06-27 14:41:54 ZP/136/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji na lokal gastronomiczny przyziemia budynku Audytorium Maximum oraz atrium przy Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2008-08-29 10:44:31 ZP/230/047/U/08 TR. wykonanie dokumentacji projektowej - projektu budowlanego i wielobranżowych projektów wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą dla budowy Centrum Technologicznego Politechniki Gdańskiej -Nanotechnologie oraz dwukondygnacyjnego budynku parkingowego wraz z energetyczną stacją transformatorową przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku Wrzeszczu. przegldaj
2007-07-26 11:16:43 ZP/176/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na wykonanie projektu budowlano-wykonawczego remontu kapitalnego Laboratorium Spawalnictwa zlokalizowanego w hali 40 i przyległych pomieszczeniach budynku Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, przy ul. Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2009-03-02 14:13:10 ZP/45/047/U/09 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego, budowlano-wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej nowego obiektu Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12 przeznaczonego dla Centrum Nanotechnologii, obejmującego budynek parkingowy i stację transformatorową. przegldaj
2006-12-19 11:49:23 ZP/292/047/U/06 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą rozbudowy i adaptacji budynku tzw. "Kuźni" na cele dydaktyczne i naukowe Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-01-31 10:15:55 ZP/015/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego hali basenu wraz z zapleczem w kompleksie Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku przy Al. Zwycięstwa 12 przegldaj
2007-02-15 14:01:28 ZP/023/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji i remontu kapitalnego budynku Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy Al. Zwycięstwa 27 przegldaj
2008-06-27 08:40:11 ZP/155/033/U/08 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie stałej konserwacji, zapewnienie stałej i prawidłowej pracy układów wentylacji i klimatyzacji budynku WETiI przy ul. Do Studzienki 16 A w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-07-31 09:04:05 ZP/149/003/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-07-31 09:08:02 ZP/165/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji kuchenek gazowych i elektrycznych w budynkach Domów Studenckich (DS.) Osiedla Studenckiego przegldaj
2007-09-13 12:56:38 ZP/196/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-10-30 10:48:36 ZP/234/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie w latach 2007 - 2010 stałej konserwacji, usuwania awarii oraz drobnych napraw dźwigów, suwnic i wózków widłowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-05 11:48:43 ZP/ 29 /033/U/09 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie badań i przeglądu instalacji hydrantowych na terenie dydaktycznym Politechniki Gdańskiej i Osiedla Studenckiego PG oraz dostawę i remont sprzętu ppoż. przegldaj
2018-08-21 12:03:13 ZZ/003/001/U/18 WA Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-31 12:25:17 ZP/627/001/U/09 WA Przetarg nieograniczony na usługę projektu, redakcji oraz przygotowania 3 publikacji z tematyki urbanistycznej do druku przegldaj
2014-06-06 08:19:16 CRZP 230/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI DEVELOPMENT POLICY przegldaj
2014-06-06 08:51:57 CRZP 237/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG KOMPLEKSOWEGO OPRACOWANIA MODUŁU W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI INFORMAL PLANNING przegldaj
2014-06-06 09:23:35 CRZP 241/001/U/14 WA OPRACOWANIE EFEKTÓW KSZTAŁCENIA ORAZ FINALNEJ WERSJI PROGRAMU STUDIÓW NA KIERUNKU GOSPODARKA PRZESTRZENNA NA WYDZIALE ARCHITEKTURY POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2014-06-06 09:52:23 CRZP 231/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG KOMPLEKSOWEGO OPRACOWANIA MODUŁU W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI PLANNING DESIGN STUDIO przegldaj
2014-06-06 10:05:13 CRZP 235/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI TERRITORIAL MARKETING przegldaj
2014-06-06 10:44:48 CRZP 232/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI LEGISLATIVE TECHNIQUES IN SPATIAL PLANNING przegldaj
2014-06-06 11:31:15 CRZP 236/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ- ćwiczenia W JĘZ. ANGIELSKIM NA SEM. II KIERUNKU GOSPODARKA PRZESTRZENNA Z TEMATYKI LEGISLATIVE TECHNIQUES IN SPATIAL PLANNING przegldaj
2014-06-06 11:46:30 CRZP 234/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI REGIONAL PLANNING AND DEVELOPMENT przegldaj
2014-06-06 12:03:50 CRZP 238/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ- ćwiczeń W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI ENVIRONMENT PROTECTION przegldaj
2014-06-06 12:18:17 CRZP 245/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI Graduation Studio Urbanism II przegldaj
2014-06-06 12:41:41 CRZP 239/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ - wykładów W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI ENVIRONMENT PROTECTION przegldaj
2014-06-06 12:57:07 CRZP 233/001/U/14 WA ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWANIA ZAJĘĆ W JĘZ. ANGIELSKIM Z TEMATYKI COMPREHENSIVE CITY PLANNING przegldaj
2011-05-24 13:26:16 ZP/185/001/U/11 WA Przeprowadzenie specjalistycznego kursu językowego dla pracowników (architektów i urbanistów) Wydziału Architektury przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2014-10-16 09:58:44 CRZP/408/001/U/14 WA Usługa skladu i redakcji 1 publikacji o tematyce urbanistycznej dla Wydziału Architektury przegldaj
2011-07-26 15:12:00 ZP/250/001/U/11 WA Kompleksowe usługi kserograficzne dla Wydziału Architektury PG przegldaj
2013-10-04 13:22:38 CRZP/376/001/U/13 WA Świadczenie sukcesywnych usług kserograficznych dla Wydziału Architektury przegldaj
2013-10-10 15:01:23 CRZP/394/001/U/13 WA Usługi kserograficzne dla Wydziału Architektury przegldaj
2018-08-10 14:32:48 ZP/167/001/U/18 WA Usługę wykonania i dostarczenia albumów pt. „Politechnika Gdańska - dekoracje architektoniczne” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-07 13:34:22 ZP/57/008/U/17 WCH usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-09 12:09:52 ZP/261/008/U/11 WCH świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-10-29 12:06:12 ZP/393/008/U/12 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej oraz cateringowej w roku Akademickim 2012/2013 dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-11-25 13:42:22 ZP/465/008/U/13 WCH Przeprowadzenie szkolenia z zakresu REACH dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej - inżynier z przyszłością. przegldaj
2016-02-17 11:54:31 ZZ/285/008/U/16 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Blue-Gas Polski Gaz Łupkowy pt."Przyjazne środowisku i wykonalne z ekonomicznego punktu widzenia technologie gospodarowania wodą, ściekami i odpadami przy wydobyciu gazu z łupków". przegldaj
2012-04-23 14:11:28 ZP/150/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów z zakresu pisania CV, listów motywacyjnych i autoprezentacji na rozmowach kwalifikacyjnych dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - Inżynier z Przyszłością" przegldaj
2011-03-07 14:13:54 ZP/63/008/U/11 WCH świadczenie usługi cateringowej dla obsługi Konferencji Nano 2011 i Konferencji Euro Food Chem XVI przegldaj
2012-11-07 15:32:19 ZP/418/008/U/12 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów uczestniczacych w Projekcie -Kształcenie zamawiane na wybranych kierunkach studiów realizowanych na Wydziale chemicznym PG współfinansowanego ze środków EFS w ramach Programu Operacyjnego kapitał Ludzki oraz przewozu studentów na wycieczki technologiczne z przedmiotu Oczyszczanie ścieków finansowanego z budżetu państwa. przegldaj
2011-03-14 11:38:20 ZP/73/008/U/11 WCH świadczenie usługi hotelowej dla gości Konferencji Euro Food Chem XVI przegldaj
2016-02-26 12:09:23 ZZ/501/008/16 WCH Dokonanie międzynarodowego zgłoszenia patentowego w trybie PCT rozwiązania zgłoszonego w trybie EPO pod numerem EP.15461518.1 pod nazwą " Unsymetrical bisacridines with antitumor activity and use thereof" przegldaj
2012-05-02 11:38:29 ZP/151/008/U/12 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) przegldaj
2012-11-14 12:40:43 ZP/422/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2017-04-28 14:39:54 ZP/73/008/U/17 WCH Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-01-09 15:13:34 ZP/5/008/U/17 WCH Wykonanie dokumentacji wykonawczej dla inwestycji pn.Rozbudowa i przebudowa budynku Chemia C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej dla potrzeb kształcenia kadr dla rozwoju technologii ekoefektywnych w produkcji, przesyle, dystrybucji i zużyciu energii i paliw;Regionalny Program Operacyjny dla Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Działanie 4.2;numer umowy o dofinansowanie: RPPM.04.02.00-22-0001-16-00. przegldaj
2016-06-02 13:47:31 ZP/165/008/U/16 WCH organizacja imprezy plenerowej dla uczestników Międzynarodowej konferencji Tracespec-organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2013-12-18 15:17:01 ZP/508/008/U/13 WCH Przeprowadzenie kursów języka angielskiego dla uczestników studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w ramach Projektu Rozwój Interdyscyplinarnych studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w zakresie nowoczesnych technologii Projekt POKL.04.01.01-00-368/09 przegldaj
2010-08-11 14:49:15 ZP/390/008/U/10 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników konferencji przegldaj
2015-05-15 12:23:59 ZZ/1300/008/U/15 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie realizowanym w ramach Programu Badań Stosowanych pt." Nowa, zintegrowana platforma produkcji i oczyszczania białek rekombinowanych w oparciu o komórki drożdżowe" przegldaj
2014-09-05 13:33:48 ZP/362/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej na potrzeby Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-14 16:01:34 ZP/127/008/U/11 WCH Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 przegldaj
ZP/135/008/U/11 WCH usługa wynajmu autokaru wraz z kierowca do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2011-04-19 14:19:01 ZP/135/008/U/11 WCH wynajem autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2014-06-03 09:53:16 ZP/229/008/U/14 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych dla projektu rozwojowego "Otrzymywanie oryginalnego polskiego leku przeciwnowotworowego o nowym mechanizmie działania - badania przedkliniczne" przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG