Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1601 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2009-07-30 17:03:15 ZP/669/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę "Wynajem autobusów i autokarów wraz z kierowcą" oraz "Wynajem pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w ramch realizacji projektu pn.: "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, oraz Projektu "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" przegldaj
2014-05-08 10:04:19 ZP 189/019/U/14 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-02-20 12:29:01 ZZ 24/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2012-04-19 11:33:13 ZP 143/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-05-28 12:16:21 ZP 202/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji, organizowanej na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-19 09:12:09 ZZ 89/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-11-27 10:05:09 ZP/442/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla Politechniki Gdańskiej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas konferencji Applied Mathematics and Mathematical Methods in Physics przegldaj
2013-11-28 12:17:12 ZP 448/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-24 14:46:47 ZP 152/0196/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2011-03-03 15:02:18 ZP 77/019/U/11 WFTiMS usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-06 15:25:37 ZP 403/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-28 12:02:46 ZP 252/019/U/15 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik- grudzień 2015 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2011-03-04 15:14:23 ZP 79/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Za rękę z Einsteinem ?edycja II?. przegldaj
2016-02-23 10:34:09 ZZ/24/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-02-23 10:35:50 ZZ/25/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-04-26 12:09:55 ZZ/94/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2012-04-30 12:28:46 ZP 161/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku przegldaj
2017-04-28 13:23:25 ZZ 96/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-04-28 13:24:09 ZZ 97/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-05-22 12:17:09 ZZ 76/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-02-19 08:13:59 ZZ/32/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-05-22 12:18:07 ZZ 77/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2011-03-21 14:29:25 ZP 93/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Za rękę z Einsteinem ?edycja II?. przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2014-08-26 12:47:12 ZP 319/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik – grudzień 2014 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2017-05-04 12:33:23 ZZ 98/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-17 11:17:21 ZP 222/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowego wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-10 15:06:12 ZZ/01/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-17 11:43:51 ZP/221/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowgo wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona " Quantum phenomena: Between the whole and the parts" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-24 14:42:39 ZP 98/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. . przegldaj
2016-10-03 13:26:50 ZZ 122/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-03-03 11:39:05 ZP 44/019/U/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę hotelarską dla wykładowców i uczestników konferencji organizowanej w ramach projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-03 13:37:44 ZZ/119/019/U 16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-03 13:39:08 ZZ/120/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2010-07-27 14:58:55 ZP 371/019/U/10 WFTiMS Usługa wykonania ogólnopolskich badań statystycznych (ilościowych i jakościowych) dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2016-10-03 13:40:46 ZZ/121/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2012-05-15 13:50:26 ZP 177/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 200 000 Euro. przegldaj
2018-02-21 12:27:14 ZZ/33019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-05-28 14:29:46 ZZ 108/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-06-19 13:02:31 ZP 220/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-16 12:26:47 ZZ 05/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-22 08:33:14 ZZ 255/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2011-10-26 13:19:11 ZP 401/019U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Za rękę z Einsteinem ? edycja II? realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 ? . przegldaj
2019-03-07 13:44:24 ZZ 28/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-03-07 13:45:05 ZZ 29/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2011-10-28 14:28:53 ZP 391/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-01-18 11:01:46 ZZ 09/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-24 12:06:01 ZZ/259/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-18 11:02:22 ZZ 10/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-09-04 10:18:07 ZP 358/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik – grudzień 2014r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2016-10-11 08:42:19 ZZ/127/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-02-27 09:55:55 ZZ 14/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2012-12-10 15:04:27 ZP 457/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki przegldaj
2015-02-27 09:56:55 ZZ 15/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-08-16 13:28:56 ZZ 155/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2015-02-27 09:57:43 ZZ 16/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-08-16 13:29:34 ZZ 156/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-11-27 09:22:42 ZZ 262/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2009-10-09 12:36:17 ZP 930/019/U/09 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą oraz wynajmu pojazdów do transportu towarów wraz z kierowcą dla Wydziału Fizyki Technicznej przegldaj
2014-01-10 14:44:52 ZP/3/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki, podczas warsztatów Statystyka i analiza danych przegldaj
2014-01-14 09:20:45 ZP/4/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki, podczas warsztatów Statystyka i analiza danych przegldaj
2012-05-29 13:11:19 ZP 181/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas Konferencji DMiUT 2012 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2017-05-15 14:07:06 ZZ/110/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-03-17 13:40:26 ZZ 33/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-05-16 10:41:17 ZZ 111/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-16 10:51:07 ZZ/112/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2011-04-19 12:22:56 ZP 140/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu ?Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki? na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-06-01 15:16:58 ZP 203/019/U/12 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi edukacji młodzieży Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II, realizowanego przez Politechnikę Gdańską, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Pikników edukacyjnych dla uczniów i uczennic ze 180 szkół biorących udział w projekcie Za rękę z Einsteinem edycja II przegldaj
2015-08-20 13:13:15 ZZ/83/019/U/15 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2011-04-19 14:03:31 ZP 141/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków podczas V Krajowej Konferencji Nanotechnologii NAN2011 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2017-05-17 12:51:17 ZZ 114/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-24 14:13:53 ZZ 169/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-25 10:56:46 ZZ 170/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-01-27 11:02:21 ZZ 17/019/U17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-06-05 08:36:35 ZZ 82/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-01-14 14:18:28 ZP/09/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2013-01-14 14:29:02 ZP/08/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2016-03-16 12:26:45 ZP 62/019/U/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach kwiecień - maj 2016 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2016-10-19 13:01:14 ZZ 133/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2011-04-28 12:55:23 ZP 154/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2017-02-02 12:16:30 ZZ 21/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-01-18 10:41:49 ZP 12/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie tłumaczeń pisemnych (zwykłych) z języka polskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język polski dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2012-06-15 15:12:00 ZP 223/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na świadczenie usług restauracyjnych podczas XII Ogólnopolskiego Spotkania Demonstratorów Fizyki dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2015-05-29 12:29:26 ZP 173/019/U/15 WFTiMS Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie ENERLIQ - konwersja energii oparta o ciecze jonowe i nowatorską technologię SOLID, realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-06-28 09:56:15 ZZ 90/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-05-23 10:17:49 ZZ 116 019 U 17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-05-23 10:19:28 ZZ 117 019 U 17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-20 14:02:22 ZZ/134/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2019-06-12 09:52:00 ZZ 88/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-20 14:03:32 ZZ/135/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-02-08 10:59:36 ZZ 29/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-20 14:04:37 ZZ/136/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2014-12-08 15:51:01 ZP/462/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników warsztatów Statystyka i Analiza Danych II oraz wykładowców i uczestników konferencji Differential Equations and Applications na potrzeby projektu Centrum Zastosowań Matematyki Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2017-02-09 09:58:26 ZZ 22/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2014-02-11 09:21:20 ZP 34/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji podsumowującej projekt e-Doświadczenia w fizyce dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2017-09-05 10:39:19 ZZ 165/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-09-05 10:39:58 ZZ 166/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2019-06-12 14:32:46 ZZ 89/019/U/19 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2016-10-21 12:24:26 ZZ/139/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2013-07-26 13:18:15 ZP 297/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG