Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1441 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-06-28 09:56:15 ZZ 90/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-05-29 13:57:22 ZZ/536/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-20 14:02:22 ZZ/134/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-20 14:03:32 ZZ/135/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-10-20 14:04:37 ZZ/136/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-09-23 11:07:56 ZZ/942/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-06-25 14:28:39 ZZ/650/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-01-21 10:58:55 ZZ/05/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-01-21 11:00:39 ZZ/06/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-10-12 10:25:38 ZZ/1003/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2014-10-22 13:55:21 ZZ/1183/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2014-10-30 11:43:28 ZZ/1219/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2015-10-19 13:50:19 CRZP/1030/009/U/15 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-02-08 10:56:06 ZZ 20/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2016-02-08 14:34:55 ZZ 21/019/U/16 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-08-31 08:56:37 ZZ/38/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników - II tura przegldaj
2017-09-12 12:22:54 ZZ/44/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników - III tura przegldaj
2017-11-02 08:49:47 ZZ/50/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników - IV tura przegldaj
2018-01-26 12:12:35 ZP/087/009/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników do wykonania prac badawczych implementacyjnych i dokumentacyjnych w ramach projektu NCBiR przegldaj
2015-11-02 13:18:40 ZZ/1077/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o naborze prawcowników przegldaj
2016-04-27 12:11:32 ZZ-10-017-D-2016 WOiO Ogłoszenie o udzialanym zamówieniu na usługę wykonania badań kompatybilności zgodnie z normą NO-06-A-500:2012 oraz badań emitowanych pól elektromagnetycznych zgodnie z normą NO-10-A-235:2012 dla pojazdu głębinowego Morświn Systemu OPM. przegldaj
2015-12-15 11:09:54 ZZ/1231/009/U/2015 WETI ogłoszenie o udzielanym zamówieniu przegldaj
2015-12-15 11:22:34 ZZ/1232/009/U/2015 WETI ogłoszenie o udzielanym zamówieniu przegldaj
2015-08-20 14:34:12 ZZ-67/017/D/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę nagrania lub tłoczenia 2600 szt. płyt CD/DVD plików PDF/JPG materiałów konferencyjnych. przegldaj
2017-04-21 13:35:26 ZZ-24/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę wykonania „Analiz eksperckich z zakresu dynamiki konstrukcji, wytrzymałości zmęczeniowej oraz stateczności hydromechanicznej dwóch koncepcji platform pływających” przegldaj
2015-05-08 12:46:43 ZZ-45/017/U/2015 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na usługę zabezpieczenia nurkowego badań poligonowych robota podwodnego. przegldaj
2017-10-23 14:58:45 ZZ-51/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia płetwonurkowego dla zespołu studentów, przygotowujące do startu w zawodach SubRace przegldaj
2017-10-23 14:54:43 ZZ-50/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie szkolenia zespołu studentów w zakresie zastosowania zaawansowanych technologii przetwarzania kompozytów w przemyśle jachtowym. przegldaj
2017-11-06 14:32:51 ZZ-53/017/U/201 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie zestawu badań wydolnościowych zespołu studentów realizujących zadanie - udział w regatach SubRace i IWR przegldaj
2017-10-23 14:46:10 ZZ-49/017/U/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na wykonanie zestawu badań wydolnościowych zespołu studentów realizujących zadanie - udział w regatach SubRace i IWR przegldaj
2018-02-27 13:35:20 ZZ/181/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG przegldaj
2018-03-23 10:34:19 ZZ/262/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG przegldaj
2014-05-30 20:46:35 ZZ/679/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinach obronności i bezpieczeństwa przegldaj
2014-05-30 20:48:51 ZZ/680/009/U/2014 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówień w dziedzinie obronnosci i bezpieczeństwa przegldaj
2015-11-25 11:40:57 ZZ/1173/009/U/2015 WETI Ogłoszenie o zamiarze udzielenia zamówienia z dziedziny nauki na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych. przegldaj
2018-04-13 14:33:56 ZP/77/004/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówienia na usługę społeczną polegającą na włączeniu pracowników przemysłu w dyplomowanie studentów poprzez udział w seminarium dyplomowym i indywidualną pracę z dyplomantami w ramach usługi edukacyjnej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej”, z podziałem na części przegldaj
2018-03-19 12:29:55 ZZ/9/055/U/18 OKZ Ogłoszenie o zamówieniu na usługę wykonanie audytu WCAG platformy mostwiedzy.pl w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-01-11 15:07:59 ZP435/050/U/11 KT Opracowanie dokumentacji projektowej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii B, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku oraz pełnienie nadzoru autorskiego przegldaj
2012-05-11 14:46:00 ZP/171/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej obejmującej remont węzłów sanitarnych w zakresie wszystkich branż, instalację hydrantową, remont instalacji wodno kanalizacyjnych w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-11 14:41:42 ZP/172/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej remontu i modernizacji sal i pomieszczeń w zakresie instalacji wentylacji w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2014-06-06 09:23:35 CRZP 241/001/U/14 WA OPRACOWANIE EFEKTÓW KSZTAŁCENIA ORAZ FINALNEJ WERSJI PROGRAMU STUDIÓW NA KIERUNKU GOSPODARKA PRZESTRZENNA NA WYDZIALE ARCHITEKTURY POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2012-06-12 15:15:43 CRZP/213/009/U/12 WETI Opracowanie fragmentu szaty graficznej aplikacji internetowej implementującej usługi NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2014-02-06 14:22:57 CRZP/37/009/U/14 WETI Opracowanie grafiki na stronę Internetową NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami przegldaj
2012-06-18 11:20:31 ZP-217/022/U/12 RIT opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2014-06-30 11:34:22 ZP/257/022/U/14 RIT Opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK. przegldaj
2013-12-05 09:03:03 ZP/484/022/U/13 RIT Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci CI TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2011-06-22 10:07:14 ZP-205/022/U/11 OKZ Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2013-06-24 13:09:00 CRZP/255/009/U/13 WETI Opracowanie koncepcji kursu do nauki języka angielskiego wraz z przeprowadzeniem badań mających na celu ocenę skuteczności opracowanej koncepcji dla projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimedialnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronnosci i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1 przegldaj
2011-07-14 14:14:18 KONKURS OKZ Opracowanie koncepcji urbanistyczno- architektonicznej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii ?B?, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego usytuowanego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2013-12-18 13:30:11 CRZP/506/009/U/13 WETI Opracowanie serwisu inetrnetowego służącego do nauki języka angielskiego wraz z materiałem językowym umożliwiającym funkcjonowanie serwisu przegldaj
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. przegldaj
2012-02-22 12:42:33 CRZP/51/009/D/12 WETI Opracowanie systemu identyfikacji wizualnej dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanym w ramach Działania 1.5.2 Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 przegldaj
2018-09-11 15:58:10 ZZ-13/017/U/2018 WOiO Opracowanie wytycznych dla procedury formalnej kwalifikacji konstrukcji i technologii okien podwodnych ze szkla mineralnego dla statków morskich w celu uzyskania certyfikatu umożliwiającego eksploatację. przegldaj
2016-06-02 13:47:31 ZP/165/008/U/16 WCH organizacja imprezy plenerowej dla uczestników Międzynarodowej konferencji Tracespec-organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2017-07-18 09:11:00 ZP/135/018/U/17 WZiE Organizacja Kolegium wyjazdowego Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-05 11:53:00 ZP/121/018/U/18 WZiE Organizacja Konferencji Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej z okazji obchodów 25-lecia Wydziału przegldaj
2017-04-13 12:41:00 ZP/62/018/U/17 WZiE Organizacja obchodów 25-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-01 13:15:00 ZP/148/018/U/17 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-17 10:17:26 ZP/170/018/U/18 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-20 10:03:16 ZZ/615/009/U/2014 WETI Organizacja oprawy i obsługa artystyczna imprezy okolicznosciowej Dnia Absotwenta i PIKNIKU ETI w dniu 24 maja 2014 r we Wróblówce przegldaj
2012-01-04 14:56:08 CRZP/01/009/U/12 WETI Organizacja spotkania roboczego członków Konsorcjum w ramach projektu Inżynieria Internetu Przyszłości realizowanego na podstawie Umowy nr POIG.01.01.02-00-045/09-02 przegldaj
2012-04-27 14:41:06 CRZP/160/009/U/12 WETI Organizacja spotkania uczestników Konferencji Naukowej ICT YOUNG 2012 przegldaj
2017-04-05 14:18:50 ZP/59/018/U/2017 WZiE Organizacja Technikaliów 2017 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-13 10:15:23 ZP/78/018/U/18 WZiE Organizacja Technikaliów 2018 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-02 14:40:25 ZZ/1515/008/U/17 WCH Oszacowanie ceny rynkowej sześciu rodzajów certyfikowanych materiałów porównawczych (materiałów odniesienia), które zostały wytworzone w ramach projektu „Opracowanie i atestacja nowych typów materiałów odniesienia niezbędnych do uzyskania akredytacji europejskiej przez polskie laboratoria zajmujące się analityką przemysłową”, realizowanego w ramach programu INNOTECH (ścieżka IN-TECH) przez konsorcjum złożone z jednostek naukowych oraz przedsiębiorcy przegldaj
2017-11-30 11:55:01 ZZ/1055/009/2017 WETI Pełnienie funkcji inspektora nadzoru przy realizacji inwestycji "Modernizacja elewacji budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12. przegldaj
2018-05-17 14:26:17 ZZ/525/009/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na monitorowanie dostępności usług w ramach zadania „Trwałość projektu NOR-STA”. przegldaj
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2018-01-26 11:20:35 ZZ/086/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach 2 umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2018-05-21 09:44:07 ZZ/535/009/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki informuje o udzielanym zamówieniu na przedłużenie certyfikatu SSL dla domeny nor-sta.eu. przegldaj
2018-01-11 11:51:24 ZZ/026/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na stypendium dla studenta II lub III stopnia studiów w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”. przegldaj
2018-07-16 11:54:43 ZZ/796/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej zaprasza do składania ofert na wykonanie prac badawczych w związku z realizacją projektu „Opracowanie kompaktowej stacji monitoringu jakości powietrza wykorzystującej matrycę czujników z możliwością integracji stacji w ramach rozproszonej sieci, z centralnym systemem akwizycji i prezentacji danych z dostępem online, oraz możliwością wyznaczania w czasie rzeczywistym obszarowej mapy zanieczyszczeń powietrza”. przegldaj
2017-11-27 10:29:56 ZZ/1035/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Oprgramowania informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych i dokumentacyjnych na umowę o dzieło w ramach projektu NCBiR „Strukturyzacja i klasyfikacja treści internetowych wraz z predykcją ich dynamiki”, ID 245749, finansowanego w ramach Programu Badań Stosowanych III. przegldaj
2017-11-09 11:58:27 ZZ/977/009/U/2017 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Teleinformatyki informuje o zamiarze udzielenia zamówienia na wykonanie prac badawczych, implementacyjnych i dokumentacyjnych na podstawie umów o dzieło w ramach projektu Budowa reputacji i zaufania w systemach teleinformatycznych w warunkach wirtualnej anonimowości i ślepego wyboru dostawców usług częściowo finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki w wyniku kwalifikacji z konkursu OPUS (Umowa nr: UMO-2016/21/B/ST6/03146). przegldaj
2018-07-25 09:33:22 ZZ/529/036/U/18 DG postępowanie na usługę mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-08 12:03:17 ZZ/1/036/U/18 DG postępowanie na usługę odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych. przegldaj
2006-10-09 12:50:25 ZP/215/009/U/06 ETI. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na koordynatora projektu WiComm Innowacje przegldaj
2006-10-09 12:52:18 ZP/216/009/U/06 ETI. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na koordynatora projektu WiComm Innowacje przegldaj
2011-06-22 15:00:18 ZP/217/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski na lata 2011 ?2013. przegldaj
2011-05-18 15:18:38 ZP 173/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkownaych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-03-17 15:36:37 ZP/ 90 /055/U/ 2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-04-07 15:23:08 ZP/ 121/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2010-10-05 12:12:02 ZP 433/055/U/10 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 euro na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku wytworzonych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2006-10-27 13:49:23 ZP/226/032/U/06 DS. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na zakwaterowanie i wyżywienie dzieci pracowników PG oraz wychowawców w okresie ferii zimowych od 11.02.2007 r. do 24.02.2007 r przegldaj
2012-04-26 14:30:34 ZP 141/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapyatnia o cenę poniżej 200 000 Euro na dostarczanie posiłków na potrzeby Centrum Wiedzy i Przedsiębiorczości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-15 13:28:59 ZP/170/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę poniżej 200 000 Euro na usługi restauracyjne na potrzeby Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2009-07-20 13:57:09 ZP 612/036/U/2009 OTG Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 206 000 Euro na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych), nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z nieruchomości Politechniki Gdańskiej i Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina? oraz usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku wytworzonych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-05-26 13:15:39 ZP/305/032/U/10 NLP Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie negocjacji bez ogloszenia na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie 26.06.2010 r. - 11.07.2010 r. przegldaj
2011-10-20 13:07:11 ZP 365/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie, usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługę wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-09-08 13:24:18 ZP/245/022/U/08 CIT. Postępowanie prowadzone realizowanym w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK we wrześniu 2008 przegldaj
2007-11-08 13:23:35 ZP/249/066/U/07 BPMiFS. Postępowanie prowadzone w trybie przetargu ograniczonego na wyłonienie audytora w zakresie przeprowadzania audytów zewnętrznych w projektach międzynarodowych oraz projektach realizowanych w ramach funduszy strukturalnych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2007-01-29 13:37:12 ZP/013/026/U/07 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów – na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 /sem. letni/ przegldaj
2007-11-08 14:27:43 ZP/238/002/U/07 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na opracowywanie programów szkoleniowych pt. "Programy edukacji motoryzacyjnej w zakresie podstawy bezpieczeństwa transportu - podstawy i założenia" przegldaj
2007-04-25 10:42:18 ZP/047/032/U/07 DS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na prowadzenie żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej w Czarninie-Skoczkowie w okresie od 14.06.2007 do 14.09.2007 roku przegldaj
2008-04-01 12:25:22 ZP/062/031/U/08 SWFiS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na przeprowadzenie specjalistycznych badań lekarskich studentów Politechniki Gdańskiej biorących udział w Mistrzostwach Polski Szkół Wyższych w 2008r. przegldaj
2007-04-02 09:53:31 ZP/062/031/U/07 KK. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na świadczenie usług zdrowotnych dla studentów PG i uczestników studiów doktoranckich przegldaj
2007-01-31 08:45:26 ZP/284/032/U/06 DS. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na usługę wykonywania profilaktycznych badań lekarskich pracowników oraz profilaktycznej opieki zdrowotnej nad pracownikami Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-05-28 12:29:05 ZP/061/018/U/07 WZiE. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na usługę wyżywienia dla uczestników i wykładowców zajęć studiów podyplomowych Prawo i Fundusze UE, Public Relation w nowoczesnej firmie, Zarządzanie projektami, Finanse przedsięborstw przegldaj
2007-05-09 09:34:02 ZP/109/014/U/07 WEiA. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na wykonanie usług zakwaterowania i wyżywienia przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG