Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1441 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-02-12 10:53:00 ZP/29/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2013-02-25 14:48:00 ZP/58/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2013-06-19 11:19:00 ZP/228/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna w formie uroczystej obiadokolacji w ramach obchodów 20-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej i szkolenia pracowników przegldaj
2013-04-19 13:55:00 ZP/157/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-21 14:51:00 ZP/130/018/U/15 WZiE Usługa gastronomiczną wraz z najmem autokarów oraz DJ w ramach organizowanych Technikalii 2015 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-18 09:41:00 ZP/166/018/U/14 WZiE Usługa gastronomiczna wraz z najmem autokarów w ramach organizowanych Technikalii 2014 na potrzeby Wydziału Zarzadzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-13 14:03:00 ZP/110/018/U/16 WZiE Usługa gastronomiczną wraz z najmem powierzchni namiotu/wiaty/obiektu zadaszonego, najmem autokarów oraz DJ w ramach organizowanych Technikalii 2016 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-25 14:08:00 ZP/164/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna wraz z wynajmem autokarów w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-29 14:22:00 ZP/172/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna wraz z wynajmem autokarów w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-15 11:24:50 ZP 398/019/U/14 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2016-11-29 11:25:36 ZP 293/019/U/16 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji podczas XVIII Krajowej Konferencji Nadprzewodnictwa na potrzeby Katedry Fizyki Ciała Stałego Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-28 09:29:06 ZP 272/019/U/16 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji podczas Sympozjum Fizyki Teoretycznej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-26 09:22:50 ZP/203/009/U/17 WETI Usługa hotelowa dla WETI PG na potrzeby Projektu EDISOn przegldaj
2016-07-26 14:32:23 ZP/225/014/U/16 WEiA Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji APE 2017 dla Katedry Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-09-04 13:04:31 ZP/359/014/U/14 WEiA Usługa hotelowa związana z organizacją seminarium dla Katedry Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-06-27 10:16:06 ZP/128/014/U/18 WEiA Usługa hotelowa związana z konferencją APE 19 organizowaną przez Katedrę Elektroenergetyki WEIA PG. przegldaj
2018-07-12 14:29:05 ZP/146/014/U/18 WEiA Usługa hotelowa związana z konferencją APE 19 organizowaną przez Katedrę Elektroenergetyki WEIA PG. przegldaj
2015-10-22 09:13:00 ZP/354/018/U/15 WZiE Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-05 12:51:00 ZP/428/018/U/14 WZiE Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-13 14:13:27 ZZ/274/004/U/2017 WM Usługa informatyczna wykonania postprocesora do systemu NX CAM na potrzeby projektu pt. „Zastosowanie wybranych rozwiązań mechatronicznych do nadzorowania procesu skrawania przedmiotów wielkogabarytowych na wieloosiowych centrach obróbkowych” w ramach wspólnego przedsięwzięcia NCBR i NCN „TANGO” dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-10 14:37:06 ZZ/004/057/U/15 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii w Międzynarodowych Targach Innowacji Gospodarczych i Naukowych INTARG 2015, które odbędą się w Krakowie, ICE Kraków Congress Centre w dniach 25-26 czerwca 2015 roku zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-18 13:24:31 ZZ/002/057/U/15 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 2 technologii w XVIII Międzynarodowym Salonie Wynalazków i Innowacyjnych Technologii „ARCHIMEDES" odbywających się w Moskwie w dniach 2-5 kwietnia 2015 r. dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-03-04 14:38:09 ZZ/003/057/U/15 CTW i T usługA kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji 4 technologii w Międzynarodowych Targach Wynalazczości „Concours Lépine”, które odbędą się w Paryżu w dniach 29 kwietnia – 10 maja 2015 roku zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-09-12 14:10:43 ZZ/009/057/U/14 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii na Międzynarodowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. dla technologii zgłoszonych w ramach projektu przegldaj
2014-04-16 12:03:11 ZP/158/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 16 starych druków i ekspertyza konserwatorska 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-10-21 09:30:34 ZZ/2/030/U/15 OKZ Usługa konserwacji 5 starodruków z zasobów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-10 15:01:23 ZP/278/055/U/14 OKZ Usługa konserwacji 8 starych druków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-06-14 14:04:51 ZP/104/055/U/17 OKZ usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego (SAP) i dźwiękowych systemów ostrzegawczych (DSO) w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-02 15:07:48 ZP 276/055/U/12 OKZ Usługa konserwacji starodruków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-07 14:22:51 ZZ/54/002/U/2017 WILIŚ Usługa kontroli danych z zakresu skanowania laserowego z platformy mobilnej na jednostce pływającej na potrzeby WILiŚ PG przegldaj
2010-04-08 13:26:34 ZP/236/018/U/2010 WZiE Usługa ksero materiałów dla słuchaczy podyplomowych studiów MBA w ramach projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. POKL.02.01.01.-00A38/09. przegldaj
2012-09-04 13:01:59 ZP/304/002/U/12 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-23 14:48:24 ZP/260/002/U/11 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-02-23 10:33:56 ZP/166/030/U/10 NIB Usługa mikrofilmowania na potrzeby realizacji Projektu: Pomorska Biblioteka Cyfrowa (lokalizacja: Serwerownia CI TASK; ośr. digit. Politechnika Gdańska, Uniwersytet Gdański, Biblioteka Gdańska PAN; Centrum Mobilne - obwoźny skaner) przegldaj
2015-09-23 09:04:56 ZP/292/002/U/15 WILIŚ Usługa monitoringu mikrosejsmicznego podczas prac szczelinowania na odwiercie Wysin na potrzeby realizacji projektu pt. "Wybór optymalnej technologii monitoringu mikrosejsmicznego w pracesach szczelinowania hydraulicznego. Optymalizacja przetwarzania i interpretacji danych pomiarowych". przegldaj
2016-04-26 15:15:42 ZZ/01/54/U/16 DZP Usługa monitorowania systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej wraz z kwartalnymi przeglądami konserwacyjnymi urządzeń monitorujących przegldaj
2018-05-16 13:50:49 ZZ/01/054/U/18 OTM Usługa monitorowania systemów sygnalizacji alarmu pożaru w obiektach Politechniki Gdańskiej wraz z kwartalnymi przęglądami konserwacyjnymi urządzeń monitorujących i 24 godzinną obsługę serwisową nadajników. przegldaj
2014-07-17 08:03:43 ZZ/895/009/U/14 WETI Usługa montażu elementów układu elektronicznego przegldaj
2015-03-10 12:11:23 ZZ/18/002/U/2015 WILIŚ Usługa montażu obiektu badawczego wykonanego w ramach projektu FOBRIDGE wraz z obsługą badań przegldaj
2015-07-17 12:41:48 ZZ/415/036/U/15 DG usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-08-07 10:45:29 ZZ/223/036/U/14 OKZ Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-08 13:52:05 ZZ/473/036/U/17 DG Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-08-12 14:52:06 ZP/395/032/U/10 NLP Usługa na wynajem autokaru wraz z kierowcą na przewóz osób na potrzeby PG przegldaj
2016-06-02 14:49:04 ZP/161/055/U/16 OKZ usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-07-25 15:06:31 ZZ/14/055/U/17 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-04-22 09:30:25 ZP/127/055/U/16 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2015-07-30 12:13:54 ZZ/DOAD/250/1/2015 OKZ Usługa niszczenia dokumentacji przegldaj
2015-10-21 12:51:55 ZZ/332/014/15 WEiA Usługa obejmująca sukcesywne tłumaczenia i korekty językowe polsko - angielskie, specjalistycznych tekstów z branży automatyki zabezpieczeniowej. przegldaj
2015-09-17 13:15:31 ZZ/912/009/2015 WETI Usługa obsługi szatni w budynku WETI B Wydziału ETI PG przegldaj
2014-12-30 11:29:38 ZZ/489/036/U/14 DG Usługa odbioru i wywozu odpadów podlegajacych unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku przegldaj
2017-01-04 10:52:19 ZZ/1/036/U/17 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2016-01-05 10:23:40 ZZ/1/036/U/16 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2017-10-17 10:34:07 ZZ-019/022/U/2017 RIT usługa okresowego wzorcowania i strojenia reflektometrów optycznych przegldaj
2016-05-12 11:41:01 ZZ-006/022/U/16 RIT usługa opracowania metod pomiaru metryk QoS przegldaj
2010-02-19 14:31:33 ZP/167/050/U/10 KT Usługa opracowania Studium Wykonalności oraz Wniosku Aplikacyjnego o dofinansowanie projektu eUczelnia przegldaj
2011-12-14 09:38:44 ZP/462/075/U/11 OKP Usługa organizacji spotkania opłatkowego przegldaj
2015-04-17 15:05:45 ZP/125/004/U/15 WM Usługa organizacji wycieczki dla uczestników konferencji International Conference MECHATRONICS Ideas for Industrial Applications przegldaj
2011-01-21 09:38:25 ZP/18/050/U/11 KT Usługa pełnienia nadzoru autorskiego podczas budowy obiektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-10-28 13:27:26 ZZ/39/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na przeniesieniu systemu sterowania stacji dozowania zewnętrznego źródła węgla organicznego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-14 12:48:08 ZP/57/004/U/13 WM Usługa polegająca na przeprowadzeniu szkoleń dla przedstawicieli przedsiębiorstw organizowanych w ramach projektu pn. Zagospodarowanie ciepła odpadowego w Bałtyckim Klastrze Ekoenergetycznym. przegldaj
2015-10-28 13:37:24 ZZ/40/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na transporcie kontenerowej stacji dozowania wraz z 8 paletozbiornikami dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-05-15 10:49:51 ZP/155/057/U/15 CTW i T usługa polegająca na wykonaniu badania stanu techniki dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. przegldaj
2015-05-08 12:54:09 ZP/147/057/U/15 CTW i T Usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości systemu eksperckiego, stworzonego z myślą o wspieraniu chirurgów przy operacji przepukliny brzusznej o nazwie „HAL 2010”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013 Priorytet 1 Badania i Rozwój Nowoczesnych Technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe, Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe przegldaj
2015-03-16 13:41:44 ZP/78/057/U/15 CTW i T usługa polegająca na wykonaniu wyceny wartości technologii o nazwie Metoda wytwarzania wodnych roztworów chitozanu, nr projektu II/Chem/2014/17 zgłoszonej w ramach projektu Inkubator innowacyjności współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-07-14 17:16:12 ZP/233/057/U/15 CTW i T usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości technologii o nazwie.: „Urządzenie do odzysku materiałów krzemowych z ogniw fotowoltaicznych” w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2014-06-10 13:23:00 ZP/252/018/U/14 WZiE Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Wydziale Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-13 12:58:59 ZP/82/018/U/12 WZiE USŁUGA POZYSKANIA STUDENTÓW Z CHIN I INDII przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
2009-12-21 15:32:20 ZP/1534/009/U/09 WETI usługa prowadzenia monitoringu projektu Wi Comm Transfer przegldaj
2015-06-11 14:20:14 ZP/179/055/U/15 OKZ Usługa prowadzenia monitoringu wód podziemnych w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-12-18 11:35:14 ZZ/22/055/U/17 OKZ Usługa prowadzenia profili Politechniki Gdańskiej na portalach społecznościowych. przegldaj
2015-02-04 14:48:05 ZP/29/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia 10 analiz dotyczących potrzeb rynku służących wyborowi tematyki badań B+R w Politechnice Gdańskiej w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego przez Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-15 14:09:49 ZP/103/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-14 12:12:04 ZP/129/055/U/11 OKZ Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2016-03-03 14:02:36 ZP/45/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 13:37:53 ZP/55/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego w otworze głębokim stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-01 13:00:44 ZP/84/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego w otworze głębokim stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 15:16:00 ZP/227/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach z bazy danych GUS lub HBI przegldaj
2012-07-13 13:06:21 ZP/263/018/U/12 WZiE usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach. przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2017-09-25 08:54:58 ZP/181/055/U/17 OKZ usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za 2017 rok przegldaj
2016-10-25 11:51:19 ZP/268/055/U/16 OKZ Usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2016 przegldaj
2014-02-12 13:19:00 ZP/49/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2013-02-15 15:53:00 ZP/59/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2014-01-24 14:44:00 ZP/19/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia pięciu indywidualnych wywiadów pogłębionych z wybranymi przedsiębiorcami (właścicielem/menedżerem) lub menedżerem (nie właścicielem) z dostarczonej przez Zamawiającego bazy danych przegldaj
2015-04-23 15:26:12 ZZ/005/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia warsztatów dla doktorantów i młodych pracowników naukowych (do 35 roku życia) Politechniki Gdańskiej w formie trzech szkoleń, w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej”. przegldaj
2018-10-12 12:06:59 ZZ/20/055/U/18 OKZ Usługa przygotowania dokumentacji zgłoszeniowej i dokonania w Urzędzie Patentowym RP zgłoszeń 8 (ośmiu) wynalazków/wzorów użytkowych przegldaj
2011-09-13 10:14:17 ZP/324/055/U/11 OKZ usługa przygotowania i wydawania goracych posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/343/055/U/12 OKZ usługA przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2010-10-26 09:17:09 ZP/464/055/U/10 OKZ Usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-05-16 08:50:05 ZZ/588/009/U/2014 WETI Usługa p[rofesjonalnej korekty językowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdanskiej przegldaj
2015-03-24 14:00:55 ZP/87/055/U/15 OKZ Usługa realizacji audytów bezpieczeństwa centralnych systemów i infrastruktury IT przegldaj
2016-10-07 10:32:44 ZZ/9/001/U/16 OKZ Usługa realizacji zadań badawczych w projekcie ,, Wytwarzanie gniazd przedsiębiorczości w Trójmiejskim Obszarze Metropolitarnym. Analiza relacji przestrzenno-ekonomicznych rozwoju sektora MSP', w ramach programu OPUS finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki przegldaj
2013-06-10 07:28:40 ZP/217/022/U/13 RIT Usługa restauracyjna dla CI TASK przegldaj
2017-01-05 10:05:00 ZP/1/018/U/2017 WZiE Usługa restauracyjna i cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-21 09:32:23 ZZ/4/002/U/2017 WILIŚ Usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków na potrzeby konferencji naukowej dla WILiŚ PG w ramach projektu "Interdyscyplinarna Akademicka Konferencja Ochrony Środowiska"(IAKOŚ) przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG