Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1384 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-06-02 14:49:04 ZP/161/055/U/16 OKZ usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-07-25 15:06:31 ZZ/14/055/U/17 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2016-04-22 09:30:25 ZP/127/055/U/16 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2015-07-30 12:13:54 ZZ/DOAD/250/1/2015 OKZ Usługa niszczenia dokumentacji przegldaj
2015-10-21 12:51:55 ZZ/332/014/15 WEiA Usługa obejmująca sukcesywne tłumaczenia i korekty językowe polsko - angielskie, specjalistycznych tekstów z branży automatyki zabezpieczeniowej. przegldaj
2015-09-17 13:15:31 ZZ/912/009/2015 WETI Usługa obsługi szatni w budynku WETI B Wydziału ETI PG przegldaj
2014-12-30 11:29:38 ZZ/489/036/U/14 DG Usługa odbioru i wywozu odpadów podlegajacych unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku przegldaj
2017-01-04 10:52:19 ZZ/1/036/U/17 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2016-01-05 10:23:40 ZZ/1/036/U/16 DG Usługa odbioru, wywozu i zagospodarowania odpadów segregowanych przegldaj
2017-10-17 10:34:07 ZZ-019/022/U/2017 RIT usługa okresowego wzorcowania i strojenia reflektometrów optycznych przegldaj
2016-05-12 11:41:01 ZZ-006/022/U/16 RIT usługa opracowania metod pomiaru metryk QoS przegldaj
2010-02-19 14:31:33 ZP/167/050/U/10 KT Usługa opracowania Studium Wykonalności oraz Wniosku Aplikacyjnego o dofinansowanie projektu eUczelnia przegldaj
2011-12-14 09:38:44 ZP/462/075/U/11 OKP Usługa organizacji spotkania opłatkowego przegldaj
2015-04-17 15:05:45 ZP/125/004/U/15 WM Usługa organizacji wycieczki dla uczestników konferencji International Conference MECHATRONICS Ideas for Industrial Applications przegldaj
2011-01-21 09:38:25 ZP/18/050/U/11 KT Usługa pełnienia nadzoru autorskiego podczas budowy obiektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-10-28 13:27:26 ZZ/39/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na przeniesieniu systemu sterowania stacji dozowania zewnętrznego źródła węgla organicznego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-14 12:48:08 ZP/57/004/U/13 WM Usługa polegająca na przeprowadzeniu szkoleń dla przedstawicieli przedsiębiorstw organizowanych w ramach projektu pn. Zagospodarowanie ciepła odpadowego w Bałtyckim Klastrze Ekoenergetycznym. przegldaj
2015-10-28 13:37:24 ZZ/40/002/U/2015 WILIŚ Usługa polegająca na transporcie kontenerowej stacji dozowania wraz z 8 paletozbiornikami dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-05-15 10:49:51 ZP/155/057/U/15 CTW i T usługa polegająca na wykonaniu badania stanu techniki dla 2 technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. przegldaj
2015-05-08 12:54:09 ZP/147/057/U/15 CTW i T Usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości systemu eksperckiego, stworzonego z myślą o wspieraniu chirurgów przy operacji przepukliny brzusznej o nazwie „HAL 2010”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, lata 2007-2013 Priorytet 1 Badania i Rozwój Nowoczesnych Technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe, Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe przegldaj
2015-03-16 13:41:44 ZP/78/057/U/15 CTW i T usługa polegająca na wykonaniu wyceny wartości technologii o nazwie Metoda wytwarzania wodnych roztworów chitozanu, nr projektu II/Chem/2014/17 zgłoszonej w ramach projektu Inkubator innowacyjności współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-07-14 17:16:12 ZP/233/057/U/15 CTW i T usługa polegającą na wykonaniu wyceny wartości technologii o nazwie.: „Urządzenie do odzysku materiałów krzemowych z ogniw fotowoltaicznych” w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2014-06-10 13:23:00 ZP/252/018/U/14 WZiE Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Wydziale Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-13 12:58:59 ZP/82/018/U/12 WZiE USŁUGA POZYSKANIA STUDENTÓW Z CHIN I INDII przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
2009-12-21 15:32:20 ZP/1534/009/U/09 WETI usługa prowadzenia monitoringu projektu Wi Comm Transfer przegldaj
2015-06-11 14:20:14 ZP/179/055/U/15 OKZ Usługa prowadzenia monitoringu wód podziemnych w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-12-18 11:35:14 ZZ/22/055/U/17 OKZ Usługa prowadzenia profili Politechniki Gdańskiej na portalach społecznościowych. przegldaj
2015-02-04 14:48:05 ZP/29/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia 10 analiz dotyczących potrzeb rynku służących wyborowi tematyki badań B+R w Politechnice Gdańskiej w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego przez Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-15 14:09:49 ZP/103/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-14 12:12:04 ZP/129/055/U/11 OKZ Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2016-03-03 14:02:36 ZP/45/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 13:37:53 ZP/55/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego w otworze głębokim stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-01 13:00:44 ZP/84/004/U/16 WM Usługa przeprowadzenia badań efektywności stosowania narzędzia otworowego w otworze głębokim stworzonego na potrzeby realizacji projektu pt. „Protektor Przeciw Pęczniejącym Iłom” finansowanego z NCBiR dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 15:16:00 ZP/227/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach z bazy danych GUS lub HBI przegldaj
2012-07-13 13:06:21 ZP/263/018/U/12 WZiE usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach. przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2017-09-25 08:54:58 ZP/181/055/U/17 OKZ usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za 2017 rok przegldaj
2016-10-25 11:51:19 ZP/268/055/U/16 OKZ Usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2016 przegldaj
2014-02-12 13:19:00 ZP/49/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2013-02-15 15:53:00 ZP/59/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2017-03-14 10:38:18 ZZ/6/055/U/17 OKZ Usługa przeprowadzenia dwóch szkoleń dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy - MOST WIEDZY przegldaj
2014-01-24 14:44:00 ZP/19/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia pięciu indywidualnych wywiadów pogłębionych z wybranymi przedsiębiorcami (właścicielem/menedżerem) lub menedżerem (nie właścicielem) z dostarczonej przez Zamawiającego bazy danych przegldaj
2015-04-23 15:26:12 ZZ/005/057/U/15 CTW i T usługa przeprowadzenia warsztatów dla doktorantów i młodych pracowników naukowych (do 35 roku życia) Politechniki Gdańskiej w formie trzech szkoleń, w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej”. przegldaj
2011-09-13 10:14:17 ZP/324/055/U/11 OKZ usługa przygotowania i wydawania goracych posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/343/055/U/12 OKZ usługA przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2010-10-26 09:17:09 ZP/464/055/U/10 OKZ Usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-05-16 08:50:05 ZZ/588/009/U/2014 WETI Usługa p[rofesjonalnej korekty językowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdanskiej przegldaj
2015-03-24 14:00:55 ZP/87/055/U/15 OKZ Usługa realizacji audytów bezpieczeństwa centralnych systemów i infrastruktury IT przegldaj
2016-10-07 10:32:44 ZZ/9/001/U/16 OKZ Usługa realizacji zadań badawczych w projekcie ,, Wytwarzanie gniazd przedsiębiorczości w Trójmiejskim Obszarze Metropolitarnym. Analiza relacji przestrzenno-ekonomicznych rozwoju sektora MSP', w ramach programu OPUS finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki przegldaj
2013-06-10 07:28:40 ZP/217/022/U/13 RIT Usługa restauracyjna dla CI TASK przegldaj
2017-01-05 10:05:00 ZP/1/018/U/2017 WZiE Usługa restauracyjna i cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-21 09:32:23 ZZ/4/002/U/2017 WILIŚ Usługa restauracyjna i dotycząca podawania posiłków na potrzeby konferencji naukowej dla WILiŚ PG w ramach projektu "Interdyscyplinarna Akademicka Konferencja Ochrony Środowiska"(IAKOŚ) przegldaj
2016-04-14 08:27:48 CRZP/113/009/U/16 WETI Usługa restauracyjna na potrzeby Międzynarodowej Konferencji QIT na WETI przegldaj
2013-05-08 11:29:22 ZP/167/055/U/13 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XI Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2014-04-23 15:05:28 ZP/174/055/U/14 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XII Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2014-04-09 10:50:00 ZP/148/018/U/14 WZiE Usługa restauracyjna oraz cateringowa świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-18 11:38:00 ZP/167/018/U/14 WZiE Usługa restauracyjna w ramach uroczystej gali finałowej Karole 2014 organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-04-14 12:23:00 ZP/115/018/U/15 WZiE Usługa restauracyjna w ramach uroczystej gali finałowej Karole 2015 organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-09-16 10:53:03 ZP/406/018/U/010 WZiE usługa restauracyjno hotelowa w dniach 16-19 września 2010 roku dla uczestników konferencji Wydziału Zarządzania i Ekonomii PG przegldaj
2016-04-15 09:37:37 ZP/117/055/U/16 DZP Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-29 15:01:49 ZZ-015/022/U/2017 RIT usługa serwisowania oprogramowania specjalistycznego niezbędnego do realizacji projektu PLGrid-Plus przegldaj
2017-11-10 12:35:53 ZZ-022/022/U/2017 RIT usługa serwisu pogwarancyjnego sprzętu z Projektu PLATON U3, niezbędnego do utrzymania infrastruktury Projektu MAN-HA przegldaj
2017-09-15 13:56:35 ZZ/45/002/U/2017 WILIŚ Usługa skanowania laserowego z platformy mobilnej na jednostce pływającej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-16 09:58:44 CRZP/408/001/U/14 WA Usługa skladu i redakcji 1 publikacji o tematyce urbanistycznej dla Wydziału Architektury przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2017-06-14 11:36:41 ZZ/002/057/2017 CTW i T Usługa sporządzania opinii w kwestii prawidłowości wykonania umowy licencyjnej zawartej między Politechniką Gdańską, a podmiotem zewnętrznym przez specjalistę z zakresu prawa patentowego, prawa własności przemysłowej i intelektualne oraz prawa autorskiego. przegldaj
2018-05-17 12:29:29 ZP/97/009/U/18 WETI Usługa społeczna - usługi restauracyjne na spotkaniu integracyjnym Konferencji HSI 2018 przegldaj
2017-11-17 11:43:51 ZP/221/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowgo wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona " Quantum phenomena: Between the whole and the parts" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-17 11:17:21 ZP 222/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowego wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona Quantum phenomena: Between the whole and the parts dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-06-18 11:06:43 ZP/193/055/U/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2015-10-13 12:04:25 ZP/336/055/D/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2018-01-30 11:49:59 ZZ/20/004/U/2018 WM Usługa sukcesywnego tłumaczenia dokumentów, ulotek i broszur, raportów, artykułów prasowych, stron internetowych i programów kształcenia z języka angielskiego (brytyjski) na język polski oraz z języka polskiego na język angielski (brytyjski) na potrzeby projektu aCIRET (Apprenticeship Cluster for Industry-Ready Engineers of Tomorrow) prowadzonym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-22 13:31:30 ZZ/87/004/U/2018 WM Usługa sukcesywnego tłumaczenia dokumentów, ulotek i broszur, raportów, artykułów prasowych, stron internetowych i programów kształcenia z języka angielskiego (brytyjski) na język polski oraz z języka polskiego na język angielski (brytyjski) na potrzeby projektu aCIRET (Apprenticeship Cluster for Industry-Ready Engineers of Tomorrow) prowadzonym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-21 13:45:13 ZZ/84/II/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstów naukowych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2017-04-07 15:03:02 ZZ/84/014/17 WEiA Usługa sukcesywnego tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2016-03-15 13:53:40 ZZ/150/009/U/2016 WETI Usługa sukcesywnej korekty artykułów naukowych z dziedziny elektroniki i telekomunikacji, przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski (brytyjski), wykonana przez native speakera na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-07 14:13:27 ZZ-012/022/U/2017 RIT usługa szkolenia dla pracowników CI TASK przegldaj
2013-07-17 08:15:18 ZP/253/002/U/13 WILIŚ Usługa szkolenia w dziedzinie pierwszej pomocy studentów pierwszego roku Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-08 09:38:08 ZZ/18/054/U/2014 OTM Usługa szycia umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony przegldaj
2015-08-10 12:02:22 ZZ/012/057/U/15 CTW i T Usługa testowania przemysłowego jednego typu granulatu w ramach zgłoszonej technologii pn.: „Nowe biodogradowalne/kompostowalne materiały polimerowe na opakowania i produkty jednorazowego użytku”, Nr projektu II/Chem/.2014/15 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-10 13:53:32 ZZ/812/009/U/2015 WETI Usługa tłumaczenia na jęz. angielski tekstów specjalistycznych przegldaj
2017-04-20 08:23:19 ZZ/15/002/U/2017 WILIŚ Usługa tłumaczenia na język angielski tekstu naukowego z dyscypliny geodezji napisanego w języku polskim (artykułu naukowego wysyłanego do czasopisma naukowego z listy JCR). przegldaj
2015-05-05 12:01:21 ZZ/28/002/U/2015 WILIŚ Usługa tłumaczenia pisemnego tekstu technicznego przegldaj
2014-02-21 10:53:41 ZP/53/002/U/14 WILIŚ Usługa tłumaczenia pisemnego tekstu technicznego na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2014-05-14 11:01:12 ZP/193/002/U/14 WILIŚ Usługa tłumaczenia symultanicznego tekstów technicznych na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2017-03-31 12:29:03 ZZ/83/014/17 WEiA Usługa tłumaczenia tekstu naukowego z języka polskiego na język angielski przegldaj
2015-07-13 14:52:02 ZP/230/055/U/15 OKZ Usługa ubezpieczenia kosztów leczenia i assistance, następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących ( w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2016-05-24 15:16:30 ZP/154/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia majątku oraz odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej w okresie od 01.07.2016 roku do 30.06.2018 roku przegldaj
2016-06-09 14:20:13 ZP/170/055/U/16 OKZ Usługa ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej deliktowej i kontraktowej Politechniki Gdańskiej na lata 2016-2017 przegldaj
2015-05-29 15:21:47 ZZ/006/057/U/15 CTW i T usługa utworzenia i obsługi technicznej sklepu internetowego dla beneficjenta Akademickiego Inkubatora Gospodarczego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie akademickiej przedsiębiorczości akademickiej” współfinansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju. przegldaj
2013-08-01 10:51:19 ZP/306/055/U/13 RIT Usługa w zakresie komputerowego składu i łamania publikacji na potrzeby CI TASK przegldaj
2017-08-22 14:36:41 ZZ/16/055/U/17 OKZ usługa w zakresie najmu 1 autokaru wraz z 2 kierowcami do transportu 50 członków Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-06 13:18:25 ZP/248/055/U/14 OKZ Usługa w zakresie najmu 3 autokarów na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-13 08:51:03 ZZ/18/055/U.17 OKZ usługa w zakresie najmu 6 autokarów wraz z kierowcami oraz 1 busa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-07 10:58:14 ZP 173/019/U/14 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-21 12:40:46 ZP 299/019/U/14 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-10 13:50:34 ZP 225/019/U/15 WFTiMS Usługa w zakresie najmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG