Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1544 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-11-17 11:43:51 ZP/221/019/U/17 WFTiMS Usługa społeczna dotycząca świadczenia usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników Sympozjum naukowgo wynikającego z realizacji projektu Fundacji Templetona " Quantum phenomena: Between the whole and the parts" dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-25 11:05:00 ZP/221/018/U/18 WZiE usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Certified Associate in Project Management (CAPM) w języku angielskim dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-22 15:50:07 ZP/220/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. komunikacji międzykulturowej dla kadry kierowniczej i administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2017-11-29 13:22:35 ZP/220/018/U/2017 WZiE Przeprowadzenie szkolenia Certified Associate in Project Management (CAPM) dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-02 10:39:06 ZP/22/014/U/15 WEiA Świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. „Aktualne Problemy w Elektroenergetyce’” dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2018-11-05 12:22:41 ZP/218/061/U/18 BP ZPR PG Usługa polegająca na realizacji szkoleń w zakresie komunikacji dla kadry menadżerskiej oraz kadry administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2011-06-22 15:00:18 ZP/217/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski na lata 2011 ?2013. przegldaj
2013-06-10 07:28:40 ZP/217/022/U/13 RIT Usługa restauracyjna dla CI TASK przegldaj
2018-10-22 12:58:50 ZP/216/055/U/18 OKZ Usługa druku i dostawy książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-06-22 09:35:25 ZP/216/035/U/11 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2006-10-09 12:52:18 ZP/216/009/U/06 ETI. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na koordynatora projektu WiComm Innowacje przegldaj
2013-06-07 14:38:54 ZP/215/022/U/13 RIT Usługa cateringowa i restauracyjna na potrzeby CI TASK przegldaj
2006-10-09 12:50:25 ZP/215/009/U/06 ETI. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na koordynatora projektu WiComm Innowacje przegldaj
2011-07-13 09:39:59 ZP/215/002/U/11 WILIŚ Nadzór inwestorski przy realizacji adaptacji pomieszczeń w budynku Kuźni Politechniki Gdańskiej na potrzeby Centrum Civitroniki w ramach projektu Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE przegldaj
2017-11-15 09:13:00 ZP/214/055/U/17 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania zabawy karnawałowej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-04 14:17:53 ZP/214/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 13:50:00 ZP/214/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-10 10:45:03 ZP/212/026/U/06 SWFiS. Postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki o udzielenie zamówienia publicznego na korzystanie z pływalni na podstawie wykupionych karnetów na zajęcia dydaktyczne w roku akademickim 2006/2007 przegldaj
2012-06-15 10:56:34 ZP/211/002/U/12 WILIŚ Badania sekwencji genów nirK oraz nirS w populacji bakterii uczestniczących w przemianach związków węgla na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2007-10-01 14:55:36 ZP/210/066/U/07 BPMiFS. Przetargu ograniczony na wyłonienie audytora w zakresie przeprowadzania audytów zewnętrznych w projektach międzynarodowych oraz projektach realizowanych w ramach funduszy strukturalnych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2013-05-29 11:50:24 ZP/210/035/U/13 OKZ Wykonanie konserwacji, drobnych napraw, awaryjnego uwalniania osób i ładunków z dźwigów osobowych, suwnic oraz urządzeń do przewozu osób niepełnosprawnych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/21/055/U/13 OKZ zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty przegldaj
2013-02-06 10:25:27 ZP/21/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnej wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-05 09:56:57 ZP/209/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2017-11-03 15:28:24 ZP/208/055/U/17 OKZ Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-01 15:25:43 ZP/208/055/U/15 OKZ Usługa konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-05 13:09:55 ZP/208/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych), nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z nieruchomości Politechniki Gdańskiej i Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej "Czarlina" przegldaj
2006-09-29 15:33:46 ZP/208/029/U/06 ZP. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-19 13:04:59 ZP/208/014/U/16 WEiA Świadczenie usługi noclegowej wraz z wyżywieniem, usługi konferencyjnej i innych niezbędnych usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej seminarium naukowo-badawczym przegldaj
2013-05-24 13:21:22 ZP/208/009/U/13 WETI Usługi doradztwa dotyczące modelu biznesowego związanego z komercjalizacją wyników Projektu NOR STA przegldaj
2017-10-30 14:49:43 ZP/207/055/U/17 OKZ Hotelarska usługa noclegowa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2014-05-20 10:19:29 ZP/206/055/U/14 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2008-07-31 14:33:08 ZP/205/036/U/08 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną usługę odbioru i wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku z Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-13 11:41:55 ZP/205/008/U/16 WCH usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej-Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny przegldaj
2016-07-12 11:38:32 ZP/204/055/U/16 OKZ Świadczenie usług w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” przegldaj
2013-05-24 08:13:55 ZP/204/055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia obozu dla dzieci. przegldaj
2018-10-05 11:23:34 ZP/204/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Elementy prawa autorskiego” dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2006-10-03 16:29:55 ZP/204/022/U/06 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w IV kwartale 2006 przegldaj
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-10-26 09:22:50 ZP/203/009/U/17 WETI Usługa hotelowa dla WETI PG na potrzeby Projektu EDISOn przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2006-09-27 08:05:34 ZP/201/036/U/06 GG. Przetarg nieograniczony na usługę mycia okien w obiektach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-13 08:47:11 ZP/201/025/U/14 OKZ Świadczenie usług polegających na realizacji szkolenia i szkolenia w formie warsztatów z zakresu ITIL v3 oraz usług konsultacji (doradztwa) w zakresie ITIL v3 dla Politechniki Gdańskiej w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 14:46:12 ZP/201/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-30 11:34:00 ZP/200/055/U/12 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-11 11:31:19 ZP/199/055/U/16 OKZ świadczenie usługi wsparcia w eksploatacji posiadanego systemu przegldaj
2014-05-13 13:54:49 ZP/199/055/U/14 OKZ Wynajem autokaru na potrzeby Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-02 08:20:03 ZP/199/050/U/12 KT Wykonanie dokumentacji projektowej remontu kapitalnego sal audytoryjnych nr 264 i nr 462 oraz instalacji wentylacji mechanicznej sal w bloku E Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2007-09-18 11:35:17 ZP/199/039/U/07 WD. Przetarg nieograniczony na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-08-14 11:48:10 ZP/198/066/U/08 BPMiFS. Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu energetycznego obiektów zgłoszonych przez Uczelnie – Konsorcjantów do międzyuczelnianego Projektu Termomodernizacji Parku Akademickiego Trójmiasta przegldaj
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2012-05-31 08:53:20 ZP/197/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz fizyko-chemicznych wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-07 09:28:30 ZP/196/055/U/16 OKZ świadczenie usług transportowych na potrzeby Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2007-09-13 12:56:38 ZP/196/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2012-05-25 12:40:05 ZP/195/025/U/12 OKZ Przeprowadzenie audytów oprogramowania dla poszczególnych usług w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2017-10-13 10:30:00 ZP/195/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia Prince 2 Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 07:43:00 ZP/195/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-12 12:52:08 ZP/195/002/U/14 WILIŚ Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-13 14:29:53 ZP/194 /055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci przegldaj
2018-09-14 11:32:35 ZP/193/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. autoprezentacji/wystąpień publicznych dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2017-10-11 09:10:28 ZP/193/055/U/17 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2015-06-18 11:06:43 ZP/193/055/U/15 OKZ Usługa stworzenia, utrzymania na serwerze zapewnionym przez Wykonawcę oraz obsługa techniczna stworzonej strony internetowej dla Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE przy Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-05-14 11:01:12 ZP/193/002/U/14 WILIŚ Usługa tłumaczenia symultanicznego tekstów technicznych na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2018-09-14 11:21:47 ZP/192/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. nowoczesnych metod wizualizacji danych i tworzenia atrakcyjnych prezentacji dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2007-09-13 10:19:43 ZP/192/022/U/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na rekonfigurację połączeń optycznych w węzłach sieci TASK we wrześniu 2007 przegldaj
2018-09-14 11:46:00 ZP/191/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. współpracy i komunikacji ze studentami dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
ZP/190/055/U/13 OKZ Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Działu Spraw Pracowniczych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-01-24 14:44:00 ZP/19/018/U/14 WZiE Usługa przeprowadzenia pięciu indywidualnych wywiadów pogłębionych z wybranymi przedsiębiorcami (właścicielem/menedżerem) lub menedżerem (nie właścicielem) z dostarczonej przez Zamawiającego bazy danych przegldaj
2008-07-23 12:34:20 ZP/189/047/U/08 TR. Przetarg nieograniczony na projekt budowlany i budowlano wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą budowy centralnego magazynu materiałów niebezpiecznych na odczynniki chemiczne, surowce i odpady zlokalizowanego przy ul. Traugutta 47 w Gdańsku Wrzeszczu przegldaj
2017-10-10 08:27:52 ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-06-17 10:12:40 ZP/186/055/U/15 OKZ Najem autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-23 11:07:35 ZP/186/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek i urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2016-06-29 13:48:52 ZP/185/055/U/16 OKZ Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-24 13:26:16 ZP/185/001/U/11 WA Przeprowadzenie specjalistycznego kursu językowego dla pracowników (architektów i urbanistów) Wydziału Architektury przegldaj
2012-05-28 11:04:20 ZP/184/055/U/12 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2014. przegldaj
2018-08-29 12:49:13 ZP/184/018/U/18 WZiE Świadczenie usług w zakresie wynajmu autokarów lub busów wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-02 12:28:37 ZP/184/018/U/17 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej konferencją MARKET INFO 2017, w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyżywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi związane z organizacją konferencji przegldaj
2007-08-10 14:00:28 ZP/184/009/U/07 ETI. Konkurs na opracowanie koncepcji programowo-przestrzennej przebudowy i nadbudowy najwyższej kondygnacji z estetyzacją elewacji budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/183/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń cieplnych, wentylacyjnych, gazowych, wodociągowych i kanalizacyjnych przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2014-04-29 14:52:58 ZP/182/014/U/14 WEiA Projekt konstrukcji nośnej elektrowni słonecznej Laboratorium Linte^2 wraz z nadzorem autorskim. przegldaj
2012-05-18 00:00:00 ZP/182/014/U/12 WEiA Projekt dodatkowych instalacji sanitarnych dla potrzeb Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz ze sprawowaniem nadzoru autorskiego przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/182/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności konstrukcyjno-budowlanej przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2017-09-25 08:54:58 ZP/181/055/U/17 OKZ usługa przeprowadzenia badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za 2017 rok przegldaj
2015-06-10 13:23:57 ZP/180/055/U/15 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
2014-04-30 12:42:02 ZP/180/055/U/14 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2014-2016 przegldaj
2016-02-09 14:05:18 ZP/18/055/U/16 OKZ Usługa wykonania koncepcji, dokumentacji projektowej oraz pełnienia nadzoru autorskiego dla „Projektu remontu i przebudowy budynku Hydromechaniki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, ul. Gabriela Narutowicza 11/12” przegldaj
2011-01-21 09:38:25 ZP/18/050/U/11 KT Usługa pełnienia nadzoru autorskiego podczas budowy obiektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-01-26 17:19:39 ZP/18/002/U/18 WILIŚ Przeprowadzenie szkolenia dotyczącego modelu SWAT (Soil and Water Assessment Tool), interfejsu QSWAT, integracji modelu SWAT z innymi modelami i uruchomienia modelu w trybie automatycznym, na potrzeby projektu WaterPUCK” przegldaj
2016-06-22 12:03:22 ZP/179/055/U/16 OKZ świadczenie usług ratownictwa wodnego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2015-06-11 14:20:14 ZP/179/055/U/15 OKZ Usługa prowadzenia monitoringu wód podziemnych w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2007-07-27 08:55:18 ZP/179/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na mycie okien, powierzchni szklanych, żyrandoli i kinkietów w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-27 12:28:34 ZP/177/036/U/07 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną usługę odbioru i wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku z Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-26 11:16:43 ZP/176/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na wykonanie projektu budowlano-wykonawczego remontu kapitalnego Laboratorium Spawalnictwa zlokalizowanego w hali 40 i przyległych pomieszczeniach budynku Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, przy ul. Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2017-09-14 13:12:51 ZP/176/04/U/17 WM Dostosowanie programu kształcenia, przygotowanie materiałów i przeprowadzenie zajęć w ramach usługi edukacyjnej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na części przegldaj
2015-05-29 13:11:18 ZP/174/057/U/15 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla 2 technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-04-23 15:05:28 ZP/174/055/U/14 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XII Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG