Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1513 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-04-28 14:39:54 ZP/73/008/U/17 WCH Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2014-05-08 10:04:19 ZP 189/019/U/14 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-29 12:29:22 ZP/52/009/U/17 WETI Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych dla WETI PG przegldaj
2018-12-03 12:07:08 ZP/248/055/U/18 OKZ Sukcesywne świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-12-12 13:46:23 ZZ/41/002/U/2018 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-08 10:39:27 ZZ/32/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania i bindowania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-17 11:32:58 ZP/60/004/U/16 WM Sukcesywne świadczenie usług kserograficznych, reprograficznych oraz fotokopiowania dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-02-12 13:12:42 ZP/50/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych w roku akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-12-01 12:02:01 ZZ/2791/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-11 13:05:55 ZP/99/008/U/16 WCH sukcesywne świadczenie usług kserograficznych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2016-05-05 12:24:34 ZZ/10/002/U/2016 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej tekstów naukowych z dziedziny mechaniki napisanych w języku angielskim przegldaj
2018-01-08 13:45:15 ZZ/017/009/U/2018 WETI Sukcesywne świadczenie usług korekty językowej literatury naukowej w języku angielskim dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-10-10 08:27:52 ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/187/055/U/17 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-14 14:36:00 ZP/56/018/U/16 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-03-05 12:25:00 ZP/56/018/U/15 WZiE sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-06-12 13:25:00 ZP/256/018/U/14 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-10 08:20:00 ZP/35/018/U/17 WZiE SUKCESYWNE ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELOWYCH DLA WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA I EKONOMII POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2018-03-06 10:30:00 ZP/45/018/U/18 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2012-03-12 12:51:20 ZP/74/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-04-10 14:55:18 ZP/143/008/U/13 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2015-12-09 14:40:38 ZP/403/008/U/15 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-03-17 12:40:11 ZP/43/008/U/17 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2016-02-18 15:53:58 ZP/32/055/U/16 DZP Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla gości Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-03-27 09:52:56 ZP/89/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla gości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-19 15:07:55 ZP/198/055/U/17 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich noclegowych polegających na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem oraz udostępnienie sali konferencyjnej uczestnikom zjazdu Forum Uczelni Technicznych przegldaj
2015-10-01 14:48:49 ZP/325/055/U/15 OKZ Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2016-08-30 14:31:13 ZP/236/055/U/16 OKZ sukcesywne świadczenie usług hotelarskich na potrzeby Działu Spraw Studenckich przegldaj
2011-05-06 15:10:38 CRZP/146/009/U/11 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2011-11-04 14:29:16 CRZP/413/009/D/11 WETI sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2017-08-02 14:29:49 ZP/147/014/U/17 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych oraz restauracyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2017-07-04 10:46:30 ZP 120/019/U/17 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-20 09:51:00 CRZP/271/009/U/12 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego przez Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 przegldaj
2018-09-03 14:17:02 ZP/171/018/U/18 WZiE Sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-24 11:23:47 CRZP 13/002/U/18 ZP 1/WI WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-31 12:37:04 ZP/165/001/U/17 OKZ Sukcesywne swiadczenie usług cateringowych i restauracyjnych na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-08 13:34:45 ZP/30/004/U/17 WM Sukcesywne świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-17 08:27:17 ZP/128/002/U/12 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-01 07:54:11 ZP/260/002/U/13 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-09-14 11:26:47 ZZ/19/055/U/18 OKZ sukcesywne świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej na potrzeby projektu pn. Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2018-02-08 13:19:10 ZP/26/014/U/18 WEiA Sukcesywne świadczenie hotelowych usług noclegowych. przegldaj
2015-10-22 13:01:28 ZP/356/004/U/15 WM Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-24 14:31:20 CRZP 110/002/U/18 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-11 08:32:48 ZP/ 263/002/U/15 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-19 08:46:12 CRZP 83/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie hotelarskich usług noclegowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-20 09:55:26 ZZ/243/014/17 WEiA Sukcesywne przygotowywanie i udział w badaniach urządzeń elektrycznych i elektronicznych w Laboratorium Inteligentnej Energetyki LAB-6. przegldaj
2013-08-21 11:28:55 ZP/263/014/U/13 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-01-15 12:42:56 ZP/11/055/U/18 OKZ Sukcesywną usługę dostarczania posiłków na potrzeby Projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2018-02-07 13:52:28 ZZ/18/014/18 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna. przegldaj
2019-02-26 06:52:18 ZZ/76/014/19 WEiA Sukcesywna usługa mechaniczna dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2018-04-25 14:54:41 ZZ/157/014/18 WEiA Sukcesywna usługa lutowania. przegldaj
2016-08-05 13:17:27 ZZ/770/009/U/2016 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język polski przegldaj
2017-05-22 14:12:13 ZZ/418/009/U/2017 WETI Sukcesywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski przegldaj
2014-10-24 13:34:35 ZZ/1/055/D/14 OKZ Sukcesywna dostawa naturalnej wody źródlanej wraz z dzierżawą i sanityzacją dystrybutorów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-04-28 11:58:06 ZZ/347/009/U/2017 WETI Sukcerywna korekta artykułów naukowych przetłumaczonych z języka polskiego na język angielski. przegldaj
2017-05-10 12:40:24 ZZ/1/018/U/2017 WZiE Sporządzenie dokumentacji niezbędnej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na roboty budowlane oraz pełnienie funkcji inspektora nadzoru dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-01 12:53:07 ZZ/802/009/U/2014 WETI Serwis urzadzeń UPS na 2 okrętach dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-21 10:14:08 ZP/101/022/U/18 RIT Serwis pogwarancyjny kluczowych elementów klastra obliczeniowego Tryton przegldaj
2015-11-26 09:58:35 ZZ/1174/009/2015 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-10-18 14:11:59 ZZ/919/009/2017 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-07-14 13:21:18 ZP-590/022/U/09 RIT Rekonfiguracja połączeń optycznych w węzłach sieci TASK w lipcu 2009 przegldaj
2017-03-10 15:18:52 ZP/32/004/U/17 WM Przygotowanie i przeprowadzenie zajęć w ramach usługi edukacyjnej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-30 12:20:22 ZZ/001/057/U/15 CTW i T przygotowanie dwóch części przewodnika pn. ”Zarządzanie projektami badawczo-rozwojowymi w Politechnice Gdańskiej” w ramach projektu finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju pt.: „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej” przegldaj
2016-01-12 14:42:14 ZZ-001/022/U/16 RIT przetworzenie elektroniczned materiałów do rocznika 2015 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2015-03-02 00:00:00 ZZ-002/022/U/2015 RIT przetwarzanie materiałów do kwartalnika "TASK-Quartely" przegldaj
2007-10-01 14:55:36 ZP/210/066/U/07 BPMiFS. Przetargu ograniczony na wyłonienie audytora w zakresie przeprowadzania audytów zewnętrznych w projektach międzynarodowych oraz projektach realizowanych w ramach funduszy strukturalnych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2009-02-26 15:34:36 ZP/52/009/U/09 ETI. Przetarg ograniczony na wyłonienie Kierownika do zarządzania Projektem pt. pt. "Przygotowanie i realizacja studiów podyplomowych - Stosowanie technologii informacyjno-komunikacyjnych w nauczaniu przedmiotów zawodowych" przegldaj
2007-11-05 09:55:21 ZP/235/066/U/07 BPMiFS. Przetarg ograniczony na wyłonienie audytora w zakresie przeprowadzania audytów zewnętrznych w projektach międzynarodowych oraz projektach realizowanych w ramach funduszy strukturalnych przez Politechnikę Gdańską przegldaj
2013-03-14 13:33:10 ZP/104/019/U/13 WFTiMS Przetarg niograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Centrum Zastosowań Matematyki? w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2008-08-25 00:00:00 ZP/221/039/U/08 WD. przetarg nieograniczony powyżej 206.000 euro na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-02-07 15:00:20 ZP/017/039/U/08 WD. Przetarg nieograniczony powyżej 206. 000 euro na drukowanie książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-08-12 13:30:25 ZP 705/014/U/09 WEiA Przetarg nieograniczony poniżej 206000 euro na usługę wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby transportu uczestników konferencji MET 2009. przegldaj
2007-07-26 11:16:43 ZP/176/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony o wartości poniżej progu unijnego na wykonanie projektu budowlano-wykonawczego remontu kapitalnego Laboratorium Spawalnictwa zlokalizowanego w hali 40 i przyległych pomieszczeniach budynku Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, przy ul. Siedlickiej w Gdańsku przegldaj
2009-05-28 14:01:17 ZP/418/047/U/09 OTI. Przetarg nieograniczony na: projekt budowlany i budowlano-wykonawczy z dokumentacją ocieplenia budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Sobieskiego 7. przegldaj
2010-06-10 16:14:32 CRZP/332/009/U/10 WETI Przetarg nieograniczony na wynajem autokarów wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-10-30 10:48:36 ZP/234/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie w latach 2007 - 2010 stałej konserwacji, usuwania awarii oraz drobnych napraw dźwigów, suwnic i wózków widłowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-06-27 08:40:11 ZP/155/033/U/08 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie stałej konserwacji, zapewnienie stałej i prawidłowej pracy układów wentylacji i klimatyzacji budynku WETiI przy ul. Do Studzienki 16 A w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-07-09 15:17:40 ZP/162/002/U/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wykonywanie badań osadów ściekowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2009-02-05 11:48:43 ZP/ 29 /033/U/09 TT. Przetarg nieograniczony na wykonywanie badań i przeglądu instalacji hydrantowych na terenie dydaktycznym Politechniki Gdańskiej i Osiedla Studenckiego PG oraz dostawę i remont sprzętu ppoż. przegldaj
2007-03-26 07:29:29 ZP/065/040/U/07 GO. Przetarg nieograniczony na wykonanie usług pralniczych z maglowaniem i naprawą bielizny oraz czyszczenia chemicznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-13 14:56:27 ZP/298/040/U//08 GO. Przetarg nieograniczony na wykonanie usług pralniczych z maglowaniem i naprawą bielizny oraz czyszczenia chemicznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-22 12:09:17 ZP/345/040/U/08 GO. Przetarg nieograniczony na wykonanie usług pralniczych z maglowaniem i naprawą bielizny oraz czyszczenia chemicznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-07-31 09:04:05 ZP/149/003/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-09-13 12:56:38 ZP/196/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji układów wentylacji i klimatyzacji budynków: Audytorium Novum, Wydziału Zarządzania i Ekonomii, Ośrodka Informatycznego w Politechnice Gdańskiej oraz Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej TASK z siedzibą w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2007-07-31 09:08:02 ZP/165/033/U/07 TT. Przetarg nieograniczony na wykonanie stałej konserwacji kuchenek gazowych i elektrycznych w budynkach Domów Studenckich (DS.) Osiedla Studenckiego przegldaj
2009-03-02 14:13:10 ZP/45/047/U/09 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego, budowlano-wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej nowego obiektu Politechniki Gdańskiej zlokalizowanego w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. G. Narutowicza 11/12 przeznaczonego dla Centrum Nanotechnologii, obejmującego budynek parkingowy i stację transformatorową. przegldaj
2007-05-09 15:16:13 ZP/104/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji na lokal gastronomiczny przyziemia budynku Audytorium Maximum oraz atrium przy Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-06-27 14:41:54 ZP/136/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji na lokal gastronomiczny przyziemia budynku Audytorium Maximum oraz atrium przy Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanym w Gdańsku, przy ul. Narutowicza 11/12 przegldaj
2007-02-15 14:01:28 ZP/023/047/U/07 TR. Przetarg nieograniczony na wykonanie projektu budowlanego i budowlano-wykonawczego wraz z dokumentacją uzupełniającą adaptacji i remontu kapitalnego budynku Politechniki Gdańskiej, zlokalizowanego w Gdańsku, przy Al. Zwycięstwa 27 przegldaj
2012-05-15 13:50:26 ZP 177/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 200 000 Euro. przegldaj
2008-08-14 11:48:10 ZP/198/066/U/08 BPMiFS. Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu energetycznego obiektów zgłoszonych przez Uczelnie – Konsorcjantów do międzyuczelnianego Projektu Termomodernizacji Parku Akademickiego Trójmiasta przegldaj
2006-12-13 10:59:13 ZP/272/022/U/06 CIT. Przetarg nieograniczony na wydanie w roku 2007 czterech kolejnych numerów kwartalnika naukowego - TASK QUARTERLY przegldaj
2009-03-31 14:57:31 ZP/69/002/U/09 WILŚ. Przetarg nieograniczony na wydanie monografii dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-04-04 14:09:28 ZP/034/070/U/08 BSC. Przetarg nieograniczony na usługi w zakresie ochrony ludzi i mienia w budynku "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" przegldaj
2009-02-12 14:50:14 ZP/40/019/U/09 WFTMS. Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych telefonów komórkowych w projekcie „ Za rękę z Einsteinem – edycja II „ przegldaj
2009-09-16 14:42:10 ZP/795/035/D/09 OTE Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2009-10-05 12:32:10 ZP/854/035/09 OTE Przetarg nieograniczony na usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2006-11-29 14:55:02 ZP/257/039/U/06 WD. Przetarg nieograniczony na usługi poligraficzne w zakresie drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG