Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 277 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-01-16 12:02:53 ZZ/043/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki zaprasza do składania ofert na wykonanie audytu zewnętrznego i przygotowanie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych wydatkowania środków finansowych w projekcie pt. „Europejska inicjatywa umożliwiająca walidację wysoce zautomatyzowanych, bezpiecznych systemów”/ “European Initiative to Enable Validation for Highly Automated Safe and Secure Systems”, nr umowy 692455 — ENABLE-S3. Usł‚ugi
2019-01-14 11:03:34 ZZ/049/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Mikroelektronicznych ogłasza nabór pracownika do wykonania prac badawczo-rozwojowych. Usł‚ugi
2019-03-06 15:04:45 ZZ/05/022/D/19 RIT Dostawa nowych kluczy licencyjnych, zapewnienie dostępu do nowych wersji oprogramowania oraz wsparcie techniczne dla pakietu 1000 licencji akademickich oprogramowania NX, Solid Edge Dostawy
2019-01-15 08:43:45 ZZ/051/009/D/2019 WETI Dostawa lepiszcza organicznego w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-15 13:24:41 ZZ/052/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Multimedialnych ogłasza nabór osoby do opracowania projektu dwóch modeli turbiny wiatrowej, w ramach realizowanego projektu BZ na przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE". Usł‚ugi
2019-01-18 09:03:05 ZZ/059/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-31 15:04:02 ZZ/062/009/D/19 WETI Dostawa zestawu elementów do badania polaryzacji na potrzeby projektu pn. „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych optoelektrochemicznych układów biosensorycznych” finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-24 13:04:39 ZZ/064/009/D/2019 WETI Dostawa tasmy dwustronnej oraz podzespołów i elementów elektrycznych do realizacji projektu "Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X" - INZNAK Dostawy
2019-01-24 12:05:12 ZZ/084/009/D/2019 WETI Dostawa gum silikonowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-25 13:54:07 ZZ/1/030/D/2019 OKZ Dostawa czytników RFID wraz z oprogramowaniem dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdanskiej Dostawy
2019-01-03 14:29:19 ZZ/1/074/U/2019 DOAD Usługa niszczenia dokumentacji niearchiwalnej papierowej Usł‚ugi
2019-04-18 13:05:22 ZZ/10/002/D/2019 WILIŚ Dostawa drona wraz z akcesoriami na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-06 15:30:46 ZZ/100/004/D/2019 WM Dostawa gliceryny dla Wydziału Mechanicznego finansowaną ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach projektu pt.: „Bio-ekoinnowacyjny przenośny magazyn termalny dla zastosowań elektromobilnych” Dostawy
2019-01-28 15:00:51 ZZ/100/009/D/19 WETI Dostawa oprogramowania do edycji multimediów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-14 14:11:15 ZZ/105/004/D/2019 WM Dostawa modułowego systemu do rejestracji sygnałów pomiarowych - 1 zestawu, dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach projektu pt.: „Bio-ekoinnowacyjny przenośny magazyn termalny dla zastosowań elektromobilnych”.IX edycja programu Lider. Dostawy
2019-01-29 08:33:09 ZZ/106/009/D/2019 WETI Dostawa podłoży z krzemu monokrystalicznego na potrzeby projektu pn. „Transparentne półprzewodniki diamentowe wytwarzane plazmochemicznie na bazie deuteru” ze środków Narodowego Centrum Nauki w Krakowie, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-29 13:41:52 ZZ/108/009/2019 WETI Dostawa specjalnej odzieży roboczej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-27 15:05:27 ZZ/11/030/D/18 B Dostawa bezprzewodowych liczników osób dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-27 12:38:58 ZZ/12/030/D/18 B Dostawa przegród wsporczych do półek do systemu regałów jezdnych dla Biblioteki PG Dostawy
2019-01-30 14:17:03 ZZ/120/009/2019 WETI Usługa modyfikacji prototypu układu scalonego aparatem FIB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-02-01 12:31:34 ZZ/121/009/2019 WETI Dosrtawa zestawu komputera stacjonarnego i pakietu biurowego dla KSTI WETI PG Dostawy
2019-03-19 14:58:06 ZZ/128/004/D/2019 WM Dostawa przepływomierzy dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na 2 części: część nr 1: dostawa 2 przepływomierzy ultradźwiękowych w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10”; część nr 2: dostawa przepływomierza – 1 szt. Dostawy
2018-12-19 14:13:28 ZZ/1280/009/2018 WETI Dostawa papieru toaletowego i reczników papierowych na potrzeby WETI PG. Dostawy
2018-12-17 12:46:23 ZZ/1291/009/D/18 WETI Dostawa laminatów mikrofalowych na potrzeby projektu pn. „Metody automatycznej syntezy optymalnych komórek kompaktowych dla potrzeb projektowania zminiaturyzowanych układów mikrofalowych” finansowanego z Narodowego Centrum Nauki w Krakowie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-18 09:11:30 ZZ/1296/009/D/2018 WETI Dostawa strzykawek w ramach projektu pt. „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 14:25:46 ZZ/13/030/D/18 B Odnowienie subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Hat na 3 lata Dostawy
2018-12-20 12:47:20 ZZ/1308/009/D/18 WETI Dostawa czterokołowego robota inspekcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-05 08:53:05 ZZ/131/009/D/2019 WETI Dostawa polarymetrycznych zdjęć satelitarnych SAR do projektu w KSGI WETI PG Dostawy
2018-12-31 11:48:27 ZZ/1331/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-26 15:51:39 ZZ/135/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2019-03-22 14:39:35 ZZ/136/004/D/2019 WM Dostawa trzech termostatów dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-04 12:32:18 ZZ/137/009/2019 WETI Wykonanie kompleksowej obsługi serwisowej drzwi automatycznych zamontowanych budynku A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-04-02 14:05:04 ZZ/138/014/19 WEiA Dostawa zestawu rozwojowego z układem FPGA dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2019-04-09 11:55:13 ZZ/139/014/19 WEiA Dostawa zestawu elementów systemu przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
2018-12-07 13:47:12 ZZ/14/030/D/2018 B Zakup subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Har na okres 3 lat Dostawy
2019-04-10 13:05:18 ZZ/140/014/19 WEiA Dostawa miernika, urządzenia elektronicznego oraz elementów wyposażenia stanowiska. Dostawy
2019-02-05 08:23:32 ZZ/142/009/D/2019 WETI Dostawa gum silikonowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-06 11:57:19 ZZ/146/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 13:30:32 ZZ/164/004/D/2019 WM Dostawa aparatu fotograficznego w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10” Dostawy
2019-02-07 14:48:44 ZZ/170/009/D/19 WETI Dostawa obwodów drukowanych wielowarstwowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-17 11:12:16 ZZ/174/014/19 WEiA Dostawa 1-fazowego agregatu prądotwórczego. Dostawy
2019-02-12 08:29:24 ZZ/181/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Automatyki ogłasza nabór na wykonawców projektu finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki pt. „Uogólnione filtry Savitzky’ego-Golaya dla potrzeb identyfikacji i wygładzania procesów niestacjonarnych” UMO-2018/29/B/ST7/00325. Usł‚ugi
2019-02-12 09:00:32 ZZ/182/009/D/2019 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej czujników jakości powietrza dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-18 14:19:51 ZZ/186/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2019-02-15 12:22:14 ZZ/193/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-19 10:02:29 ZZ/198/009/U/19 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników inżynieryjnychdo wykonania prac projektowych i konstrukcyjnych Usł‚ugi
2019-02-20 10:13:49 ZZ/199/009/D/19 WETI Dostawa elektrozaworów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-22 14:49:47 ZZ/2/030/2019 OKZ Dostawa licencji na nową wersję oprogramowania MagicInfo dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-21 08:55:22 ZZ/202/009/D/2019 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej czujników jakości powietrza dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-22 08:55:40 ZZ/203/009/U/2019 WETI Wykonanie lamelki FIB oraz zdjęć transmisyjnym mikroskopem elektronowym wraz z analizą danych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG